Overslaan en naar de inhoud gaan

Siliconen Dilator Set

€ 52,95
fijne producten voor erbij
Deze Vaginale Dilator Set is een effectief hulpmiddel bij vaginistische klachten. De set bevat 5 dilators, ook wel pelottes genoemd, variërend in grootte voor geleidelijke dilatatie. De kleinste dilator heeft de afmeting van een pink.
Ze zijn eenvoudig en comfortabel  in gebruik dankzij het licht gebogen ontwerp, de vingerlus en de zachte buitenkant van premium kwaliteit siliconen.
Met deze set kunt u comfortabel en stap voor stap (weer) leren genieten van (pijnloze) penetratie.
Ook fijn: bij ons zit deze set zit verpakt in een duurzaam toilettasje waarin u de dilators na gebruik kunt opbergen, en wij hebben er, in samenwerking met specialisten, een goede Nederlandse handleiding voor ontwikkeld die u er bij krijgt. Dit is onze meest verkochte dilatorset.
 

Effectieve set voor vrouwen met vaginistische klachten en meer

Deze dilator set kan helpen als u last heeft van vaginisme. Voor vrouwen die last hebben van vaginisme is penetratie vaak moeilijk of pijnlijk door het onbewust samentrekken van de bekkenbodemspieren. Meestal heeft dit een fysieke en een psychische oorzaak. Het begint vaak met pijn (bij het vrijen), waarna er angst ontstaat voor een volgende keer. Deze angst zorgt ervoor dat de bekkenbodemspieren onbewust aangespannen worden, waardoor penetratie moeilijker en pijnlijker wordt. Deze vervelende vicieuze cirkel kan worden doorbroken door het gebruik van deze dilator/pelotte set.

Met behulp van deze set kunt u stap voor stap wennen aan penetratie en kunt u op uw eigen tempo weer comfortabel worden met seksuele activiteit. Begin met de kleinste dilator en werk langzaam naar de grootste toe. Zo kunt u weer aan het gevoel van penetratie wennen en uw angsten overwinnen.
Uw bekkentherapeut  (of seksuoloog) kan u goed begeleiden bij het gebruik.

Deze set is ook geschikt voor dames die net zijn bevallen en die de penetratie langzaam en stap voor stap weer willen opbouwen. 

Het is daarbij een effectief hulpmiddel dat wordt gebruikt om de vaginale opening te ontwikkelen of te herstellen, bijvoorbeeld na een operatie. Dilators helpen om het vaginale weefsel elastisch te maken of te houden, of om de vagina voorzichtig te stretchen, bij bijvoorbeeld littekenvorming.  Het is een goed hulpmiddel bij Lichen Sclerosus/Planus,  vulvodynie, vulvaire vestibulitis, maar ook bij menopauze en na geslachtsverandering.
 

Maten:

 • Dilator 1:  7,5 cm inbrenglengte / diameter 1,25 cm
 • Dilator 2:  9 cm inbrenglengte / diameter 2,3 cm
 • Dilator 3:  10,75 cm inbrenglengte/ diameter 2,4 cm
 • Dilator 4:  12,75 cm inbrenglengte / diameter 2,5 cm
 • Dilator 5.:  14 cm inbrenglengte / diameter 3,25 cm, omtrek breedste stuk is 11 cm.

 

Reinigen
 

Deze set is gemaakt van premium kwaliteit siliconen. Wat betekent dat de dilators veilig en comfortabel in gebruik zijn. De dilators voelen zacht aan en nemen snel de lichaamstemperatuur aan. De dilators zijn eenvoudig en heel grondig te reinigen is. Met een beetje lauw water en anti-bacteriële zeep zijn deze dilators zo weer hygiënisch schoon. 
Voor een extra grondige reiniging en desinfectering kunt u goed een speciale toy reiniger gebruiken. U kunt hiermee om de 2 a 3 keer reinigen en schimmels en bacteriën op natuurlijke wijze verwijderen.
 

Dilatorset positief beoordeeld door deskundingen

Wij hebben deze set door bekkenfysiotherapeuten, seksuologen en hun patiënten laten testen. Het oordeel was positief. Enkele reacties:
"Mijn patiënte heeft de set uitgeprobeerd en was er tevreden over. De uitvoering en vorm zijn prima, fijn zacht materiaal. Ik ga deze set mijn cliënten zeker aanraden."
"Een goede set om mee te werken. Goede maten, comfortabel in gebruik en voelt zacht aan. Ook makkelijk en grondig te reinigen.”
"Ik raad deze set dilators zeker aan bij mijn cliënten met vaginistische klachten."

 

Belangrijk bij het oefenen met deze dilator set

 • Vaginale dilatie vergt geduld, geef niet meteen op. Het is zeker niet vreemd als het maanden duurt voordat u de laatste dilator kunt gebruiken.
 • De dilators lijken groot, maar realiseer u dat de dilators niet helemaal hoeven te worden ingebracht. Ongeveer 2 vingerkootjes is al voldoende, dan bent u al langs de bekkenbodemspieren.
 • Ga niet te snel, maak kleine stapjes. Je moet de kans op teleurstelling zo klein mogelijk maken. En de angsten ook zo klein mogelijk.
 • Veel dames oefenen met deze dilatorset onder begeleiding van een bekkenfysiotherapeut of seksuoloog. Zo weet u zeker dat vooraf de juiste diagnose wordt gesteld, u een passend stappenplan krijgt en de vooruitgang wordt gemonitord.
 • Voor dames die zelf met deze set aan de slag willen hebben wij een Nederlandse handleiding gemaakt. Die krijgt u er bij ons gratis bij.
 • Belangrijk: gebruik een goed glijmiddel op waterbasis bij het oefenen met deze dilators.
 • Wij verkopen meer dilators. > Naar alle dilators/pelottes

Vaginale Dilator set (5-delig)

Video file

Advies hoe deze dilators te gebruiken (in het engels)

Goed om te weten

 • De verkoop adviesprijs is 89,95 euro (exclusief tasje en handleiding), bij ons dus aanzienlijk goedkoper.
 • Er is in deze serie ook een dilatorset met vibraties.
 • U kunt er glijmiddel op waterbasis bij gebruiken (onze tip: Hydra+) maar ook de Pjur Med Premium (op siliconen basis) kan er gerust bij worden gebruikt.
 • Wij versturen discreet, met als afzender ons verzendhuis Myparcel
 • U krijgt er bij ons een goede Nederlandse handleiding bij, die wij hebben gemaakt in samenwerking met bekkenfysiotherapeuten, een opbergtasje.
 • > Naar alle dilator sets

Hoe gebruik je een dilator set?

Vaginale dilatoren zijn effectieve hulpmiddelen die worden gebruikt om de vaginale opening te ontwikkelen of te herstellen. Ze kunnen ook helpen om het vaginale weefsel elastisch te maken of te houden of om de vagina voorzichtig te strechten, bij bijvoorbeeld littekenvorming.


Het gebruik van dilators bij vaginistische klachten is er op gericht om de reflex van de bekkenbodemspieren te veranderen. Om ervoor te zorgen dat de onbewuste reflex van aanspanning verdwijnt. Vaginale dilatatie-oefeningen bij vaginisme kunnen het beste onder de zorg en begeleiding van een seksuoloog of bekkenfysiotherapeut worden uitgevoerd.

Dilatatoroefeningen worden meestal één keer per dag uitgevoerd in sessies van 20 of 30 minuten. Het werkt vaak goed om dit na een warm bad te doen.
 

 • Doen: ga op uw rug liggen met uw benen gebogen en breng glijmiddel aan op de kleinste dilatator en op uw vagina. Zorg dat uw vagina als ook de dilator goed vochtig zijn.
  Probeer uw lichaam te ontspannen, ook uw bekkenbodemspieren.
   
 • Leg de dilator over uw clitoris met de top van de dilator bij de ingang van uw vagina en laat deze daar even rustig liggen. U kunt de spieren van vagina even aanspannen en vervolgens ontspannen.
   
 • Duw vervolgens voorzichtig het uiteinde van de dilator in uw vagina. U mag lichte druk gebruiken, geen kracht. Het mag geen pijn doen.
  Adem rustig door, ervaar en voel wat het inbrengen van de dilator bij u doet. Accepteer wat het met u doet. Ontspan.
   
 • Ga vervolgens door met het inbrengen van de dilator totdat u een licht ongemak of spierspanning voelt en stop dan.
  Adem rustig, ontspan en voel de dilator in uw lichaam.
  Houd de dilator dan 5 tot 10 minuten op zijn plaats.
  U kunt de dilator voorzichtig heen en weer bewegen, of, als dit het doel is, in brede cirkels om de vagina te strechen.
   
 • Of u kunt bij een inademing uw bekkenbodemspieren aanspannen om de dilator heen, en vervolgens bij een uitademing uw bekkenbodem weer ontspannen (als vaginale ontspanning het doel is).
   
 • U kunt ook proberen om bij een inademing de pelotte met uw bekkenbodemspieren voorzichtig een stukje dieper te "trekken".
  Doe alles rustig, ervaar en voel wat het met u doet.
   
 • Wanneer u comfortabel een dilator helemaal in uw vagina kunt plaatsen en op zijn plek kunt houden, dan bent u klaar voor de volgende dilator.
   
 • Als u alle dilators heeft gebruikt, dan kunt u de dilator drie tot vier keer per week gebruiken om de vagina te onderhouden (als dat nodig is).

 

Gebruik van glijmiddel erg belangrijk

Voor comfortabel gebruik raden wij u een goed glijmiddel op waterbasis aan. Een glijmiddel zorgt ervoor dat u zonder irritatie kunt oefenen met pelottes of uw eigen vinger.
Tijdens het oefenen is er vaak niet voldoende opwinding, hierdoor bent u niet vochtig genoeg van uzelf. Het glijmiddel beschermt de huid door ervoor te zorgen dat er niet teveel wrijving ontstaat. Ook kunnen door spanning in het bekkenbodemgebied de vochtkliertjes belemmerd worden waardoor u tijdens opwinding onvoldoende vochtig wordt. Glijmiddel beschermt de huid en zorgt voor voldoende vochtigheid.
Kokosolie is niet geschikt bij gebruik van siliconen, en dus ook niet bij deze set.

 

Wellicht ook interessant

Fijn voor erbij

€ 43,95
Mila, veelzijdige, discrete en elegante vibrator
Mooi en elegant, fijne vibraties, lekker stil. Aanrader!
€ 17,95
De Lustkronieken: 26 opwindende verhalen
26 erotische verhalen die de lezer meeneemt naar een wereld van onbekend erotisch genot, verrassing en fantasie.
€ 14,95
Hydra+ : Premium glijmiddel op waterbasis (150 ml)
Heeft alles wat je van een kwaliteit glijmiddel mag verwachten. Met super handig pompje!
€ 19,95
Grote sexy streelveer (in- en uitschuifbaar)
Een mooie streelveer, fijn groot formaat, voor heerlijke sensuele strelingen en massages. Gemaakt van ultra zachte struisvogelveren. Het handvat is
€ 78,00
OHNUT, helpt en voorkomt pijn bij vrijen
Fijn hulpmiddel voor controleerbare penetratie. Wat zorgt voor relaxed genieten.
€ 34,95
Joni Massager: Klein en ergonomisch, zacht en effectief
Stimulator met super zachte buitenkant, voelt extra zacht aan.

Reacties

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 03/01/2019 - 13:07

Na lang twijfelen over welke dilatorset voor mij geschikt was. Heb ik toch voor deze gekozen en wat ben ik er blij mee! Ik heb al 12 jaar vaginisme. De dilators zijn erg zacht en hebben een fijne vorm om makkelijk in te brengen. Na 2 dagen oefenen zit ik al op dilator nummer 3! Ik had nooit gedacht dat penetratie zou lukken. Hierbij wil ik wel vermelden dat ik 2 maanden terug een botox behandeling heb ondergaan. Voor mij tot nu toe de beste combinatie. Nu blijven oefenen totdat ik dilatorset nummer 5 probleemloos kan inbrengen! Ik raad deze set voor vrouwen met vaginisme zeker aan.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 01/22/2020 - 17:40

Na 4 jaar wachten ben ik dit jaar getrouwd met mijn lieve vriend. Vanwege ons geloof mochten wij voor ons huwelijk geen seks hebben. Dus voor ons allebei was het onze eerste keer. Tijdens de huwelijksnacht lukte het hem alleen niet om bij mij binnen te komen. Helaas; maar morgen een nieuwe kans. Toen dit weer niet lukte begon ik stress te krijgen. Ik ben gaan googlen en zag dat vaginisme echt een probleem was, en ik had het blijkbaar ook, zonder reden... Ik kwam terecht op deze website en heb maar gelijk deze dilatorset gekocht, na een paar dagen. 1e dag. Ik begon met de eerste, die inderdaad de grootte heeft van een pink. Dit ging gemakkelijk, dus ben ik vlak daarna nog verder gegaan met de 2e & 3e. Op de website stond overigens dat je niet te snel moest gaan. Maar ik was best wanhopig... dus als ik mij goed voelde ging ik over op de volgende. 2e dag. Ik begon weer met de kleinste en ging zo weer verder & verder tot ik de 4e kon inbrengen. Ik voelde me heel zelfverzekerd want ik was zo bang dat ik geen seks kon hebben. En het feit dat het met de dilators zo goed ging, daar voelde ik mij heel goed bij. 3e dag. Op de 3e dag, lukte het mij eigenlijk zelfs om de 3 in te brengen. Nog niet helemaal, maar een redelijk gedeelte. ‘S avonds heb ik tegen mijn vriend gezegd dat ik het eigenlijk wel graag met hem zou willen proberen. En het lukte! Heel voorzichtig kon hij bij mij naar binnen komen. Ik heb na de tijd gehuild van geluk. Na een week en een paar dagen hadden we eindelijk seks. Ik voelde me zo ongelukkig en een mislukkeling, dat we door mij geen seks konden hebben. Binnen 3 dagen is het ons gewoon gelukt. Vandaar mijn lange review, omdat ik gewoon ongelooflijk blij ben met het resultaat. Uiteraard zal het langer niet bij iedereen zo snel gaan. Maar het is zeker het proberen waard. Ik raad deze dilatorset dus zeker weten aan.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 12/03/2020 - 12:26

Ik heb sinds 2,5 jaar vaginistische klachten. Penetratie lukte wel, maar deed altijd veel pijn. Uiteindelijk werd de pijn zo erg, dat seks niet meer mogelijk was voor mij. Ik ben toen met een traject begonnen bij een seksuoloog en bekkenbodemfysiotherapie. Op eigen initiatief ben ik ook begonnen met deze pelottes van de Paardse Keizerin. Ik had nooit gedacht dat ik na 3 of 4 keer oefenen al bij pelotte 3 zou zijn. Mijn bekkenbodemfysio heeft mij ademhalingsoefeningen geleerd die ik met het inbrengen van de pelottes kan oefenen. Ik krijg steeds meer zelfvertrouwen en ben steeds minder zenuwachtig voor het inbrengen van iets in mijn vagina. Ik zit nog vol in het traject en het probleem is nog niet opgelost, maar ik schrijf deze review om vrouwen zeker aan te raden met pelottes te beginnen. Wat betreft de kwaliteit: Ik ben er heel erg tevreden mee. Ze voelen aan als fluweel en zijn van goede kwaliteit. Ik kan er gewoon silicone glijmiddel op gebruiken en dit er makkelijk van af wassen. Er zit een handleiding bij die precies overeenkomt met wat de bekkenbodemfysio mij heeft verteld. Volg die ook vooral op!
Ingediend door A. Noniem (niet gecontroleerd) op za, 06/17/2023 - 23:08

Ik, (vrouw van 24) kreeg dit aangeraden door mijn bekkenfysio omdat ik veel pijn had bij mijn vaginale opening en iets verder, veroorzaakt door een verkrampte bekkenbodemspier. Deze set was erg fijn in het langzaam weer comfortabel voelen met dingen inbrengen in mijn vagina. Goed om stukje bij beetje jezelf weer te leren ontspannen. De setgrootte was ook erg fijn. Ik dacht eerst dat het wel prijzig was maar nu gebruik ik ze gewoon als seksspeeljtes. Pluspunten zijn het eenvoudige schone ontwerp.

Anderen kochten ook

€ 29,95
Overwin je vaginisme
Een praktisch, toegankelijk zelfhulpboek over vaginisme.
€ 104,95
Europe Magic Wand: de krachtigste wand massager
De allerkrachtigste wand massager, ook anno 2024. Voor super intense en diepe vibraties moet u deze hebben.
€ 16,95
Pjur Med Sensitive: Bij overgevoeligheid (waterbasis)
Neutraal medisch glijmiddel voor allergische en gevoelige vaginale huid
€ 64,95
Sisley: Hele fijne all-rounder
Klassieke vibrator met heerlijke vibraties. Perfect als eerste vibrator. Maar ook als tweede, derde ....
€ 9,00
K-Y glijmiddel
Goed glijmiddel voor gebruik bij erectie pomp.
€ 12,95
Cleaner: veilig en effectief (150 ml)
Reinigt grondig en effectief, en desinfecteert. Voor veilig gebruik van speeltjes en lange levensduur.
€ 59,95
Salfijn: Ultra Soft
Heeft een dikke buitenlaag van zachte siliconen waardoor deze vibrator super zacht aanvoelt.
€ 23,95
Intimate Earth Hydra Natural Glide, biologisch glijmiddel op waterbasis (120 ml)
Premium biologisch glijmiddel op waterbasis. Werkt lang, plakt niet. Met natuurlijke cellulose.
€ 36,95
Velvet van Intimate Earth (siliconen, 120 ml)
Premium kwaliteit siliconen met natuurlijke Shiitake extracten en voedende vitamine E.
€ 24,95
50 kaarten voor inleiding in Tantra seks
Ontdek samen met uw geliefde de magie van de tantra en laat u meevoeren in een ongekende wereld van verleiding en opwinding. Van prikkelende rituelen

alles al mooi kado verpakt

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Verzending

 • Neutrale buitenverpakking
 • Verzendbedrijf MyParcel als afzender op doos
 • Altijd gratis kadoverpakking
 • Kies zelf datum ontvangst
 • Afhalen bij postpunt mogelijk
 • Géén bezorging bij buren mogelijk
 • Meestal volgende dag in huis
 • Verzendkosten NL 4,85 - brievenbuspakketje 2,60
 • Verzendkosten België 6,25
 • Alle producten min. 1 jaar garantie
 • Bereikbaar op 06 147 46 123

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief