• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

Gastenboek

Bedankt voor de mooi ingepakte producten. Allemaal goed en heel blij mee, wij allebei. Was een super leuke ervaring om samen door de website en de winkel te gaan. Toch ook nog het eea opgestoken ;-)
Door Marleen
Nogmaals héél hartelijk bedankt voor de uitmuntende service! Ondanks dat mijn vibrator buiten de garantie stuk ging kreeg ik zonder meer n nieuw exemplaar. Bovendien complimenten voor de mooie site, duidelijke uitleg over de producten zonder ranzig te worden.
Door Dineke
Aan de zéér attente mensen van de Paarse Keizerin! Ten eerste: jullie invoelingsvermogen en advies is in één woord FANTASTISCH te noemen. Ik had een Lelo aangeschaft,maar vond deze,voor mijn doen,toch te weinig vibreren en kon haar zonder gedoe inwisselen voor een Magic Wand,waar ik erg BLIJ mee ben! Ik kreeg een GRATIS retour label via de mail toegestuurd en de volgende dag had ik al de Magic Wand in huis. Ten tweede: de levering en de verpakking met mooie kaarten erbij is ook GEWELDIG MOOI te noemen. Ik ga de Keizerin zéker adviseren aan iedereen die het wil horen en wat wil bestellen.. Ik zal dat in ieder geval blijven doen! Bedankt! Met vibrerende groet uit Haarlem
Door Sil
Beste Mirel, Bedankt voor uw vraag. Ik begrijp uw bezorgdheid. Hygiëne is ongelofelijk belangrijk. Dat vinden wij ook. U kunt bij ons uitsluitend producten retourneren als de verpakking ongeopend is. En dus alleen als de producten niet uit de verpakking zijn gehaald en al helemaal niet gebruikt zijn. Dit geldt bij elke winkel met erotische producten. Daarom proberen we ook zo veel informatie te geven. Om te helpen een goede keuze te maken. Want eenmaal gekocht en gebruikt is een product niet meer te retourneren. Gaat een product kapot, dan ruilen we deze wel altijd gratis om voor een nieuw exemplaar. De "niet-functionerende" artikelen die wij retour krijgen, komen op een aparte plek in ons bedrijf binnen en gaan altijd direct weg.
Door De Paarse Keizerin
Geachte heer/ mevrouw, Ik lees dat je bij jullie spullen kunt retourneren? Ik vraag me dan af hoe het dan met de hygiëne zit bij jullie. Verkopen jullie deze spullen dan gewoon weer ? En hoe weet je dan of ze gebruikt zijn of niet ? Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Mirel
Door Mirel
Hoewel ik pas 51 jaar ben en al bijna 30 jaar gelukkig getrouwd, was het de laatste jaren alles behalve een feestje tussen de lakens. Door de chemo ben ik direct de overgang ingeslingerd en daarbij was mijn levensverwachting dermate slecht dat sex echt wel onderaan mijn lijstje stond. Maar nu ik nog steeds vrolijk rondhuppel en ik en mijn man toch ook weer wat lol tussen de lakens willen, ben ik na het lezen van de laatste Linda ( over oudere dames die wel nog steeds een fijn sexleven hebben met of zonder hulp van een vibrator) eens aan het googlen gegaan. Ik ben van huis uit vrij 'verlegen' over de benodigde hulpmiddelen, maar heb avonden op jullie website rondgekeken. Het vrijen was door de pijn niet te doen en mijn bekkenbodemspieren zijn echt wel verzwakt..dus heb ik mijn keuzes gemaakt. Ik heb een vibrator gekocht, de svakom Amy..waarom deze? Een niet te grote en ook voor de "S" knop...een automatisch programma welke een vrijpartij nabootst... dat lijkt mij wel wat. ik hoop dat ik hierdoor langzaam weer instaat ben om ook mijn man weer te "ontvangen" Daarnaast ook balletjes besteld om mijn bekkenbodemspieren te trainen...vandaag geprobeerd, met het bijbestelde glijmiddel ..het is toch niet zo eenvoudig als je denkt...maar helemaal niet vervelend om te voelen. Mijn bekkenbodemspieren zijn weer wakker geschud en moeten ook weer aan het het werk. Al met al hebben we nu al meer plezier ( met het uitzoeken en het fantaseren) dan in de afgelopen jaren en ik hoop dat we ook met andere leuke speeltjes weer een leuk sexleven krijgen. Mijn man krijgt al visioenen bij het denken aan het op afstand vibrerende eitje en mij lijkt de We vibe wel wat...maar eerst maar eens met Amy aan de slag....ik heb weer vertrouwen in een lange toekomst, dus tijd genoeg. Dank voor jullie geweldige website met mooie artikelen en goede info/adviezen en voor de mooi verpakte levering.
Door BB
Dankzij de Rutgers stichting werd ik doorverwezen naar jullie. Ik, een man van zestig jaar die nog vaak heerlijke seks heeft met zijn vrouw van zesenvijftig, had een vraag over af en toe te weinig voorvocht bij mijn eikel en dat dat problemen gaf bij de penetratie. Natuurlijk was ik op de hoogte van het bestaan van diverse soorten glijmiddelen maar ik wilde graag zeker weten dat dat geen bijverschijnselen zou opleveren bij mijn vrouw. Vervolgens heb ik een flacon bij jullie besteld en ontvangen, nou, het werkt echt fantastisch en het is veilig. Jullie site staat bij mijn favorieten. Discrete levering is op zich prima maar ik vind dat niet perse nodig, wij generen ons niet voor het feit dat wij van seks genieten.
Door Jan van der Veen
Dankzij de Rutgers stichting werd ik doorverwezen naar jullie. Ik, een man van zestig jaar die nog vaak heerlijke seks heeft met zijn vrouw van zesenvijftig, had een vraag over af en toe te weinig voorvocht bij mijn eikel en dat dat problemen gaf bij de penetratie. Natuurlijk was ik op de hoogte van het bestaan van diverse soorten glijmiddelen maar ik wilde graag zeker weten dat dat geen bijverschijnselen zou opleveren bij mijn vrouw. Vervolgens heb ik een flacon bij jullie besteld en ontvangen, nou, het werkt echt fantastisch en het is veilig. Jullie site staat bij mijn favorieten. Discrete levering is op zich prima maar ik vind dat niet perse nodig, wij generen ons niet voor het feit dat wij van seks genieten.
Door Jan van der Veen
Met 1 woord fantastisch, discreet afgeleverd, en prachtig mooi ingepakt. Wij gaan zeker vaker bestellen. Top onze eerste bestelling.
Door Erwin
Vandaag heb ik mijn eerste bestelling van de Paarse Keizerin in ontvangst mogen nemen en het zal zeker niet de laatste zijn. Ik kan enkel lof uitspreken: naar aanleiding van een goed geschreven artikel op de website hebben mijn partner en ik de keuze gemaakt voor een product en daar enkele artikelen aan toegevoegd. Daarna volgde snelle levering, bestel- en betaalgemak, een correcte levering en alles was prachtig verpakt, als cadeautjes aan mezelf en mijn partner. Ik ga het ook zeker samen met hem uitpakken (ik heb alles na controle weer ingepakt voor de sfeer)!
Door Marcia
Vanmiddag heb ik het pakketje opgehaald bij een Primera/post. Heb het gastenboek zojuist bekeken en las alleen maar berichtjes van tevreden mensen. Nou daar sluit ik me ook bij aan hoor. Ben een weduwe van 63 jaar maar heb ook mijn behoeften aan fijne dingen. Jullie website is heel geschikt. Alles wordt goed beschreven dus wordt het makkelijk om tot bestellen over te gaan. Bij het uitpakken kreeg ik echt een kadootje. Zo mooi ingepakt en ook nog een mooie kaart erbij en een paar proefsachets massage/glijmiddel. De bestelling was neutraal ingepakt dat is ook wat waard. Goede service! Zou ik nog eens wat willen bestellen dan is het zeker weer bij De Paarse Keizerin!
Door T.
Altijd een beetje huiverig geweest voor "dit soort sites" vond het doorgaans banaal en grof. Dan is de paarse keizerin een verademing: met liefde en respect gemaakt en met een uitstekende service, per abuis mijn bestelling dubbel geplaatst (zo spannend vond ik het blijkbaar) en dat is binnen 24 uur keurig opgelost. Een dame van 50 lentes jong
Door Astrid
U heeft een mooie website met deskundige adviezen, maar ik zou ook graag wat spannende en ondeugende verhalen willen lezen op uw website, ik spreek er wel eens met vriendinnen over en zij zijn dit met mij eens. Zelf wil ik ook wel een ondeugend verhaaltje schrijven uit mijn intieme leven ,en ik denk dat uw klanten dat wel kunnen waarderen. Hartelijke groeten van Chantal
Door Chantal
In een woord geweldig, na lang twijfelen had ik toch besloten iets bij jullie te bestellen (dat lag niet aan de site maar aan mijzelf). De site sprak mij meteen aan, de informatie die wordt gegeven, de uitstraling, het assortiment. Ook had ik voor dat ik ging bestellen de test gedaan dit gaf mij meer zekerheid om het product te bestellen. Nadat mijn bestelling was bezorgt was stiekem een beetje sprakeloos. De verpakking was zo ontzettend mooi ingepakt, Het voelde echt als een cadeau voor mijzelf. Er komen alleen maar complimenten in mij op!Ik raad iedereen zeker de site aan.
Door Anoniem
Een prima idee van Diana om mogelijkheden te bieden om ervaringen uit te wisselen, misschien is het ook een goede gedachte om persoonlijke ervaringen met seksspeeltjes weer te geven, opdat anderen daar hun voordeel mee kunnen doen. Het lijkt mij ook leuk om ervaringen uit te wisselen hoe men de seks beleeft met de evt. partner, dit kan heel leerzaam zijn!
Door Jolanda S.
Geachte mevr/mijnheer, Enige tijd geleden heb ik een Pretty love smart vibrator van mijn vriend gekregen, deze gebruik ik tot mijn volle tevredenheid en ik ontdek steeds nieuwe mogelijkheden. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe andere gebruiksters deze vibrator vinden en er mee omgaan, misschien kunt u een mogelijkheid bieden op uw site waar iedereen die dat wil zijn , of haar ervaringen kan delen over hun sexattributen en het gebruik ervan. Mogelijk kunnen wij onderling wat van elkaar leren. Met vr. groet, Diana van Zanten.
Door Diana van Zanten
Ondanks dat we niet uit een juiste vibrator voor mij zijn gekomen wil ik Wendy bedanken voor haar prettig warme, persoonlijke aanpak. Geen moeite teveel! Bovendien kreeg ik keurig mijn gestorte bedrag retour. Bedankt
Door Ien
Super website! Ik heb al meerdere producten bij jullie aangeschaft en ben altijd met een bijzonder goede service geholpen. Keep up the good work!;)
Door Anoniempje
Wij hebben een goed sexleven, maar de laatste tijd kan mijn man Kees zijn penis niet meer maximaal hard krijgen, terwijl ik juist van een zo hard mogelijke penis houd! Maar ja, wij zijn ook niet zo jong meer. Mijn man heeft enige tijd geleden een dubbele cockring bij u gekocht en nu voor de eerste keer gebruikt, het is een enorm succes! Zijn penis is keihard en door de ring om zijn ballen komen deze ook hard tegen mijn vagina aan tijdens ons sexspel en zijn penis komt hard en diep....heerlijk!!!! Ook is zijn ontlading krachtiger dan vroeger, wat een genot, voor het eerst in lange tijd heb ik weer geschreeuwd tijdens het klaarkomen, en ik schaam mij er niet voor!! Het lijkt of ik weer een jonge meid ben!!
Door Maria en Kees Bazen
Wat een fantastische site en service! Online kopen wordt zo een feestje. Alles prachtig verpakt. Echt super sjiek....hier kopen en nergens anders!!
Door Sofia

Laat een gastenboek bericht achter (ook anoniem)

Verticale tabs