• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

Info & Adviezen over Seksualiteit

Vaginisme, vrouw
Vaginisme. Wat houdt het in? Wat zijn de oorzaken? Hoe komt u er vanaf? Wat kunt er thuis aan doen?
Vaginisme Behandelingen
Als penetratie van vagina (door penis, vinger of tampon) niet mogelijk lijkt heeft u last heeft van vaginisme. U wilt wel gemeenschap, maar heeft het gevoel dat het niet past en dat het daarom telkens niet lukt.
Alternatieve Behandelopties bij Vaginisme
Overzicht alternatieve vaginisme zorg, met praktische info: aantal behandelingen, verzekering vergoed (wel/niet) en richtlijnen.
Verandering in seksualiteit na je 45ste
Niemand heeft ooit een leeftijdsgrens kunnen bepalen waarna begeerte, lust of het vermogen om te beminnen zouden ophouden te bestaan. Oké, ouder worden gaat, zoals we allemaal weten, onverbiddelijk gepaard met lichamelijke...
Pijn bij Seks, stel op bed verdrietig om dyspareunie,
Dyspareunie: pijn voor, tijdens of na vrijen/ seks bij man of vrouw. Onze gids helpt u bij vaststellen diagnose, oorzaak en oplossing.
Pijnlijke vagina
Pijnlijke vagina? Overzicht van alle mogelijke vulva aandoeningen, de oorzaken en belangrijkst: hoe pijn in vagina te genezen. Pak uw seksleven weer op.
Buikpijn na seks
Wanneer u pijn heeft tijdens het vrijen, of ervoor of erna, kan er sprake zijn van dyspareunie.
pijn bij vrijen
Pijn bij vrijen komt veel voor bij vrouwen (o.a.buikpijn, pijnlijke vagina en/of jeuk). De verschillende OORZAKEN en OPLOSSINGEN worden hier duidelijk uitgelegd.
seks met rugpijn, tips en adviezen voor vrouwen
Rugklachten kunnen een enorme invloed hebben op het seksleven. Kant-en-klare oplossingen zijn er niet, maar stoppen met seks door pijn in de rug is meestal niet de beste weg. Wat dat wel is, is persoonlijk. Graag helpen wij u op...
seks met rugpijn
Rugpijn komt heel veel voor. Jarenlang werd mannen met rugpijn door artsen aangeraden om dan lepeltje-lepeltje-seks te hebben. Dat blijkt niet juist. Hierbij wel de juiste seskstandjes voor mannen met rugpijn.