• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

Info & Adviezen over Seksualiteit

10 tips om het plezier in seksualiteit terug te vinden bij pijn bij het vrijen
Brengt seksualiteit steeds weer teleurstelling? Geef een andere invulling aan seks om pijn bij vrijen te voorkomen en het plezier terug te brengen.
Behandeling van Vaginisme
Als penetratie van vagina (door penis, vinger of tampon) niet mogelijk lijkt heeft u last heeft van vaginisme. U wilt wel gemeenschap, maar heeft het gevoel dat het niet past en dat het daarom telkens niet lukt.
Pijnlijke vagina
Pijnlijke vagina? Overzicht van alle mogelijke vulva aandoeningen, de oorzaken en belangrijkst: hoe pijn in vagina te genezen. Pak uw seksleven weer op.
Verandering in seksualiteit na je 45ste
Niemand heeft ooit een leeftijdsgrens kunnen bepalen waarna begeerte, lust of het vermogen om te beminnen zouden ophouden te bestaan. Oké, ouder worden gaat, zoals we allemaal weten, onverbiddelijk gepaard met lichamelijke...
seks met rugpijn, tips en adviezen voor vrouwen
Rugklachten kunnen een enorme invloed hebben op het seksleven. Kant-en-klare oplossingen zijn er niet, maar stoppen met seks door pijn in de rug is meestal niet de beste weg. Wat dat wel is, is persoonlijk. Graag helpen wij u op...
seks met rugpijn
Rugpijn komt heel veel voor. Jarenlang werd mannen met rugpijn door artsen aangeraden om dan lepeltje-lepeltje-seks te hebben. Dat blijkt niet juist. Hierbij wel de juiste seskstandjes voor mannen met rugpijn.
Pijn bij Seks, stel op bed verdrietig om dyspareunie,
Dyspareunie: pijn voor, tijdens of na vrijen/ seks bij man of vrouw. Onze gids helpt u bij vaststellen diagnose, oorzaak en oplossing.
pijn bij vrijen
Pijn bij vrijen komt veel voor bij vrouwen (o.a.buikpijn, pijnlijke vagina en/of jeuk). De verschillende OORZAKEN en OPLOSSINGEN worden hier duidelijk uitgelegd.
Pijn bij vrijen mannen
Pijn tijdens het vrijen (ook wel dyspareunie genoemd) komt niet alleen bij vrouwen voor. Ook mannen kunnen pijnklachten hebben die hun seksleven geen goed doen. Vaak zijn de oorzaken puur lichamelijk, maar ook emotionele...
Goede bekkenbodemspieren helpt bij pijn bij vrijen, bekkenbodemspieren trainen goed voor fijne seks
Vrijwel alle deskundigen zijn het er over eens: een goedwerkende bekkenbodem is van essentieel belang voor fijne seks. Voor zowel vrouwen als mannen.