• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

Info & Adviezen over Seksualiteit

Behandeling van Vaginisme
Als penetratie van vagina (door penis, vinger of tampon) niet mogelijk lijkt heeft u last heeft van vaginisme. U wilt wel gemeenschap, maar heeft het gevoel dat het niet past en dat het daarom telkens niet lukt.
Pijn bij Seks, stel op bed verdrietig om dyspareunie,
Dyspareunie: pijn voor, tijdens of na vrijen/ seks bij man of vrouw. Onze gids helpt u bij vaststellen diagnose, oorzaak en oplossing.
pijn bij vrijen
Pijn bij vrijen komt veel voor bij vrouwen (o.a.buikpijn, pijnlijke vagina en/of jeuk). De verschillende OORZAKEN en OPLOSSINGEN worden hier duidelijk uitgelegd.
Pijn bij vrijen mannen
Pijn tijdens het vrijen (ook wel dyspareunie genoemd) komt niet alleen bij vrouwen voor. Ook mannen kunnen pijnklachten hebben die hun seksleven geen goed doen. Vaak zijn de oorzaken puur lichamelijk, maar ook emotionele...
Goede bekkenbodemspieren helpt bij pijn bij vrijen, bekkenbodemspieren trainen goed voor fijne seks
Vrijwel alle deskundigen zijn het er over eens: een goedwerkende bekkenbodem is van essentieel belang voor fijne seks. Voor zowel vrouwen als mannen.
Verschil in zin? Wat heeft dan zin?
Heeft de vrouw minder zin in seks? Of juist de man? √ Lees hier wat de beste oplossingen zijn. Zo voorkomt u een hoop frustraties.
Verandering in seksualiteit na je 45ste
Niemand heeft ooit een leeftijdsgrens kunnen bepalen waarna begeerte, lust of het vermogen om te beminnen zouden ophouden te bestaan. Oké, ouder worden gaat, zoals we allemaal weten, onverbiddelijk gepaard met lichamelijke...
seks met rugpijn
Rugpijn komt heel veel voor. Jarenlang werd mannen met rugpijn door artsen aangeraden om dan lepeltje-lepeltje-seks te hebben. Dat blijkt niet juist. Hierbij wel de juiste seskstandjes voor mannen met rugpijn.
seks met rugpijn, tips en adviezen voor vrouwen
Rugklachten kunnen een enorme invloed hebben op het seksleven. Kant-en-klare oplossingen zijn er niet, maar stoppen met seks door pijn in de rug is meestal niet de beste weg. Wat dat wel is, is persoonlijk. Graag helpen wij u op...
Geen zin in seks bij mannen. Oorzaken laag libido.
In elke relatie is er wel eens een periode dat een van beide partners even geen zin heeft in seks. Dat is heel normaal. En het is niet altijd de vrouw die geen zin heeft in seks.