Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe gebruik je een buttplug? En wat is de beste buttplug?

Wilt u samen op zoek naar nieuwe opwindende avonturen? En bent u benieuwd naar de sensaties van anale erotiek? Wilt u samen genieten van de opwinding die het prikkelen van deze erogene zone bezorgt?
Wij helpen u graag op weg.
Ook met het kiezen van de beste buttplug en de beste anal beads.
 

Anale spelen: dood gewoon

Anale erotiek is voor velen een taboe. Toch zijn er miljoenen mannen en vrouwen die anale spelen als een fantastische aanvulling op hun intieme repertoire ervaren. En waarom niet? Stimulatie van de anus zorgt voor buitengewone sensaties en is bijzonder opwindend. Het kan leiden tot intense orgasmes bij zowel mannen als vrouwen.
Bovendien, de anus is een speciale, intieme plek. Om dit plekje met uw partner te delen geeft een band van vertrouwen en intimiteit. 
 
 

Waarom is anale erotiek zo opwindend?
 

Het gebied in en rond de anus bevat veel zintuigen en drukpunten die door massage en stimulatie geactiveerd kunnen worden. Bij anale stimulatie bij de man wordt de prostaat gestimuleerd waarvan bekend is dat de ejaculatie hierdoor wordt uitgesteld en het mannelijk orgasme veel intenser wordt.
Bij de vrouw wordt de vaginawand een beetje naar voren geduwd en verstrakt om de penis. Hierbij wordt ook het niet zichtbare gedeelte van de clitoris gestimuleerd wat voor intense ervaringen zorgt.
 
 

Belangrijk voor anale spelen
 

Veel mensen denken dat anale stimulatie pijn doet. Maar deze angst is echt ongegrond. Tuurlijk, als je de anus verkeerd behandelt doet het pijn, maar het zelfde geldt voor de penis of vagina. Het is belangrijk om te ontspannen en niet van angst te verkrampen. Maximaal anaal plezier vereist rust en geduld. Begin met een voorzichtige massage en gebruik altijd een glijmiddel.
 
Anale erotiek kan voor veel genieten en opwinding zorgen. Er zijn twee manieren om het anale spel te spelen:
 
  • stimulatie van de sluitspier (likken, kietelen of druk uitoefenen op de sluitspier)
  • gedeeltelijke of volledige penetratie (met een penis, vinger of sekspeeltje).

    De manier waarop u speelt, hangt af van uw voorkeuren en uw ervaring. Natuurlijk kan uw voorkeur ook per keer anders zijn, of misschien wilt u het wel allebei.
 

Glijmiddel heel belangrijk

Deze erogene zone maakt van nature geen vocht aan. Daarom is het gebruik van een glijmiddel heel belangrijk. Je kunt niet zonder. Een anaal glijmiddel is vaak wat dikker van structuur, en dat is ook fijn als u speeltjes gebruikt. Wees niet bang dat u teveel glijmiddel gebruikt, want bij anale erotiek bestaat teveel glijmiddel niet. 

Op zoek naar een goed glijmiddel voor anale erotiek? 

Kijk eens naar Sooth van Intimate Earth, een 100 % natuurlijke anaal glijmiddel dat als een aanrader komt uit onze test. Dit is een glijmiddel op basis van water en kunt u dus veilig gebruiken met speeltjes. Maar u kunt ook kiezen voor een goed allround glijmiddel: de Hydra +
Wilt u liever een siliconen glijmiddel? Dan zijn dit de aanraders: Elite van Intimate Earth, Pjur Analyse Me en Premium Glijmiddel.
 

Voorbereiden voor gebruik van anale speeltjes

Hygiëne en ontspanning
 

Anaal douchen of wassen kan helpen om te ontspannen zodat u zich niet druk hoeft te maken over hygiëne. Fijn en makkelijk hulpmiddel: de Anal Douche. Met een anaal douche kunt u de binnenkant van de anus heel goed en gemakkelijk reinigen.
 

Voorkomen van vaginale infecties
 

Een ander belangrijk punt: voorkom infecties door de vagina nooit aan te raken met iets (vinger, mond, speeltje, penis) dat in contact is geweest met de anus.
 

Ontspannen en relaxen
 

Ontspannen en relaxed genieten is het devies. Bouw de opwinding en het anale spel langzaam op. Start niet te snel met een anaal speeltje.  Gebruik bijvoorbeeld eerst een veer om de anus licht te strelen. Vervolgens kunt u de druk wat verhogen en het gebied rondom de anus zachtjes strelen en masseren met een goed glijmiddel.  Bent u degene die gemasseerd wordt, ervaar wat u lekker en niet lekker vindt, verplaats uw lichaam af en toe een beetje en vertel uw partner wat het met u doet. Uw partner kan hierop inspelen en de opwinding verder verhogen.

Voelt het goed dan kunt u een deel van een vinger langzaam een stukje in de anus laten glijden. Laat de vinger daar en ervaar wat het met u doet. Uiteraard zijn de nagels kort geknipt zijn en hebben geen scherpe randjes. De anus is een gevoelige plek waar scherpe randjes en puntjes onplezierig kunnen aanvoelen. 

Ontspan en geniet van de sensaties. U kunt nu ook deze anale seks aanvullen met het stimuleren andere erogene zones. Bij de vrouw kan dat de clitoris en/of de g-spot zijn. Bij de man kan dat zijn penis of het perineum zijn.  U kunt dat zelf doen, of uw partner. U kunt daarvoor handen en vingers gebruiken maar ook een vibrator.
Meer tips en adviezen kunt u hier lezen: Anale Erotiek voor Beginners

Nog steeds aan het genieten? Dan kunt u een anaal speeltje, bijvoorbeeld de buttplug, erbij pakken.
 

Hoe gebruik je een buttplug?

Allereerst zorgt u dat u goed ligt of zit. Een comfortabele positie is liggend met een kussen onder de billen en de benen gespreid. Maar u kunt ook kiezen voor een hondjes positie op handen en voeten.
Nadat u een ruime hoeveelheid glijmiddel heeft aangebracht op de buttplug (ook vaak gespeld als butplug) en het gebied op en rond de anus brengt u deze rustig een beetje in. U kunt de plug een beetje bewegen om te voelen of deze op de goede plek zit.

De brede achterkant volgt de lijn van de bilnaad. Voelt het comfortabel? Dan kunt u de buttplug iets verder duwen, tot zo ver u prettig vindt. Vervolgens kunt u de buttplug met rust laten. Het is niet de bedoeling is om de buttplug te laten bewegen, vandaar ook zijn naam.

U kunt wel proberen hoe het voelt om de buttplug in en uit te bewegen om een ​​opwindende stoot te ervaren. Als u de buttplug heeft ingebracht kunt u er alleen van genieten, bijvoorbeeld tijdens masturbatie, of samen tijdens het vrijen.
 

Buttplugs; belangrijk om op te letten

De buttplug kan een verbazingwekkend effect hebben, zowel bij haar als bij hem.
Een buttplug heeft een kegelachtige vorm met een smalle top voor comfortabel inbrengen. Belangrijk voor een goede buttplug is de brede achterkant. De brede achterkant voorkomt dat de buttplug naar binnen wordt gezogen. Dat klinkt wat raar, maar we leggen het uit.

De vagina werkt alles van nature naar buiten. De anus daarentegen heeft deze naar-buiten-werking niet. De anus heeft een zuigende werking, wat betekent dat je op moet passen wat je inbrengt. Het is belangrijk dat de buttplug niet te ver in de anus terecht kan komen, dat deze comfortabel op zijn plek blijft zitten en dat deze gemakkelijk kan worden verwijderd.

Zeker dames en heren die voor het eerst een buttplug, of ander anaal speeltje, willen uitproberen adviseren wij te kiezen voor een speeltje met een brede achterkant. Deze zijn veilig te gebruiken, u hoeft zich hierbij geen zorgen te maken dat de buttplug naar "binnen wordt gezogen". De brede achterkant zorgt er ook voor dat u de buttplug er eenvoudig uit kunt halen.

Laat u niet verleiden tot het kopen van een mooi en elegant uitziende buttplug met diamantjes waarvan de achterkant net zo breed is als de buttplug zelf. U zult niet de eerste zijn die naar een huisartsenpost moet om deze te laten verwijderen.

Kortom, een goede buttplug moet een brede achterkant hebben.
 

Kies voor veilige, niet giftige materialen

Een goede buttplug is gemaakt van veilige en zachte siliconen maar moet wel de nodige stevigheid hebben. De buttplug moet namelijk wel goed in te brengen zijn en op zijn plek blijven zitten.
Koop geen butt plug van jelly (rubberachtig, vaak doorzichtig materiaal) of pvc. Deze materialen zijn poreus, niet goed en grondig te reinigen en ze bevatten vaak giftige stoffen (ftalaten).
De giftige stoffen zijn inmiddels wel verboden in kinderspeelgoed maar ze mogen nog steeds gebruikt in speeltjes voor volwassenen.

Verschillende formaten, start met Small

 

Een eerste anaal speeltje heeft een formaat Small. Natuurlijk hangt het er vanaf of u man of vrouw bent, en groot of klein. Maar een maatje Small geeft u de gelegenheid om comfortabel en veilig te experimenteren.

Het formaat Small heeft een diameter van ca. 2,5 tot 3 cm.  Heeft u het gevoel dat u een stapje verder wilt gaan? Dan kunt u kiezen voor een groter speeltje.  Een speeltje met maatje medium heeft een diameter van ca. 3,5 tot 4 cm.
Daarbij is het goed om te beseffen dat een penis in erecte staat een diameter heeft van 4,1 cm.
U kunt ook kiezen voor een setje anale speeltjes met verschillende afmetingen. Zo kunt u samen, en ieder op zijn/haar gemak experimenteren en genieten.

Beste buttplugs voor beginners

Hieronder vindt u een selectie van goede buttplugs met een toegankelijk formaat Small.
De buttplugs hebben een goed ontwerp waardoor ze goed op de plek blijven zitten, een brede achterkant voor veilig spelen. Ze zijn gemaakt van goede kwaliteit en veilig materiaal.

 

Goede buttplugs om mee te beginnen

€ 21,95
Slanke buttplug: Perfect voor beginners
Buttplug met vriendelijk, slank formaat, gemaakt van hoogwaardige siliconen. Stevig, zacht en 100 % hygiënisch.
€ 44,95
Set Anale Erotiek voor Hem en Haar
Mooie set voor anale erotiek voor hem en haar. Voor experimenteren, veilige anale avonturen en nieuwe sensaties!
€ 29,95
Wonderschone buttplug (S)
Fraaie en veilige buttplug voor genieten in stijl van anale erotiek

Vibrerende buttplug

U kunt ook kiezen voor een buttplug die vibreert, deze brengt weer hele andere sensaties te weeg. Een mooi vibrerende buttplug voor beginners is de Petite Sensations. Een kleine, smalle buttplug gemaakt van zachte siliconen die heerlijke vibraties heeft. Deze kunt u uiteraard ook gebruiken zonder de vibraties. Geïnteresseerd?

Wij hebben een test gedaan onder vibrerende buttplugs, waarvan u de resultaten hier kunt lezen.

De beste vibrerende buttplugs

€ 47,00
Ixion: Luxe oplaadbare vibrerende buttplug (unisex)
Deze vibrerende buttplug is van top kwaliteit. Opwindend voor hem en haar. Aaanrader.
€ 24,95
Petite Sensations: Goede stijlvolle vibrerende buttpug
Deze buttplug ziet er mooi uit, voelt heerlijk zacht aan, heeft een vriendelijk formaat en goed ontwerp. En heerlijke vibraties.
€ 64,95
Goede vibrerende buttplug met afstandsbediening - Small
Onze testster is erg enthousiast. Met deze buttplug wordt anale erotiek voor iedereen een feestje.
€ 89,95
Ditto + van We-Vibe: Vibrerende anal toy voor hem en haar
Een goede vibrerende buttplug met afstandsbediening en app voor dames en heren.

Anal beads

Anal beads is een ander anaal speeltje. Het is een rij met balletjes (kralen of beads) die met elkaar verbonden. 
Wanneer deze anaalballetjes één voor één worden ingebracht zorgt dat voor een opwindend gevoel. Maar de echte opwinding krijg je door het verwijderen van de anal beads. Dat moet je langzaam, kraal voor kraal, doen. 
 
Anal Beads zijn er ook in verschillende soorten en maten. Ook hierbij adviseren wij weer te beginnen met een kleine, en met name smalle, maat. Daarbij moet je goed kijken naar de laatste kraal. Deze moet niet al te groot zijn en het liefst met een beetje kegelachtige vorm voor comfortbale inbrengen. 
Het spelen met anal beads kan iedereen op zijn of haar eigen manier doen. De een vindt twee beads meer dan voldoende, een andere vindt meer beads fijn. Of wellicht dat u met een bead begint. 
 
Goede anal beads zijn gemaakt van zachte en veilige siliconen, en hebben een zekere stevigheid om eenvoudig in te kunnen brengen. 
Leuk: er zijn ook anal beads verkrijgbaar die kunnen vibreren.

Goede analbeads zijn:

€ 26,95
Analbeads
Deze Anal Beads voelen heerlijk zacht aan, zien er stijlvol uit, en hebben een fijn formaat voor dames en heren die de bijzondere ervaring van anal
€ 26,95
Sensations Pearls: Vibrerende analbeads
Mooi en stijlvol zorgen deze anale parels voor verrassende sensaties.
€ 32,95
Mooie Glazen Anaal Toy
Voor samen veilig en met veel plezier experimenteren met anale erotiek.

Meer anale speeltjes

Voor anale spelen zijn er verschillende speeltjes. Naast de buttplug en de analbeads heb je voor de heren nog de prostaat vibrator/ prostaat massager. 
Veel vibrators en dildo's zijn prima als anal toy te gebruiken en er zijn speciale populaire metalen toys  (bijvoorbeeld de NJoy) voor hem en haar.
 

Verschillende buttplugs en anal beads

Een mooie selectie van de beste speeltjes voor anale erotiek vindt u in onze winkel.
Hieronder vindt u een kleine selectie.

verschillende buttplugs en anal beads

Speciale anale speeltjes

€ 89,95
Pure Plug Njoy: Stijlvolle kennismaking met anale erotiek
Een elegante luxueuze toy voor samen genieten in de slaapkamer of om de hele dag te dragen voor sensuele, geheime stimulatie. Met dit prachtig
€ 149,95
NJoy Pure Wand: perfect voor hem en haar
Al jaren op de markt en nog steeds een topper met alleen maar positieve beoordelingen. Als prostaat massager en g-spot stimulator.

Reacties

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op zo, 08/12/2018 - 09:37

De Paarse Keizerin vergeet te vermelden dat er ook metaal achtig anaal speeltjes op de markt zijn.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 06/17/2019 - 19:45

Ik (man) heb van mijn vriendin een buttplug gekregen. We hebben het samen ingebracht, dat ging prima. Ik heb toen een poos met plug in de auto gezeten, voelde goed. Maar mijn vraag is :" kan zo'n zo'n plug naar binnen schieten? Als je zit dan is de kringspier het meest ontspannen. Daar maak ik me wel zorgen om.
Ingediend door admin (niet gecontroleerd) op wo, 06/19/2019 - 12:44

Een buttplug kan naar binnen schieten als de achterkant van de buttplug smal is. Als de achterkant van de buttplug breed is, is dat vrijwel niet mogelijk.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 08/19/2020 - 22:41

Je hebt in de auto gezeten met buttplug in maar rij je er ook mee? Dáár zou ik me dan meer zorgen om maken dan dat je hier de enige juiste veilge speeltjes koopt van goedgekeurd materiaal.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 01/22/2024 - 15:35

Recent een setje buttplug aangeschaft en inmiddels wat keren uitgeprobeerd.
Kleinste is aardig maar roept niets op, de grootste vult goed maar het gedeelte wat de bilspleet vult om de buttplug weer uit te nemen is te fors. Zit niet echt prettig. De middelste is het meest aangenaam. De lol is meer het inbrengen, eenmaal ingebracht doet het (mij) niet zoveel. Bij -zelf-bevrediging geeft het een niet licht pijnlijke maar niet geheel onprettige sensatie. Meer lol heb ik van de anaal-douche. Het afvoeren van de faecesresten is een bijzonder gevoel en gebeurd meestal al enkele minuten. Een tweede douche-beurt kan langer worden binnengehouden. Ondanks de hygiënische maatregelen is al met al een buttplug niet mijn ding.

Aanbevolen artikelen

31% van de mannen en 27% van de vrouwen heeft wel eens anale seks gehad. En een groot deel vindt het een opwindende aanvulling van zijn/haar seksleven. Toch zijn er toch nog veel mensen een beetje huiverig om hiermee te experimenteren en
Tantra. Voor wie meer wil genieten van het vrijen en beminnen, voor wie het gevoel heeft dat het mooier, leuker en liefdevoller kan, is Tantra wellicht de weg naar meer geluk in de slaapkamer. En naar een meer intieme relatie.
BDSM: Het wordt waarschijnlijk even vaak onbegrepen als dat er over gefantaseerd wordt. BDSM is in alle opzichten pikant en heeft de reputatie toch wel één van de meer kinky ‘slaapkamer activiteiten’ te zijn. En hoewel het zeker spannend is

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief