• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

De beste buttplugs en anal beads voor beginners en hoe gebruik je ze?

buttplugs en anal beads voor beginners

Wilt u samen op zoek naar nieuwe opwindende avonturen? En bent u benieuwd naar de sensaties van anale erotiek?
Wilt u samen genieten van de opwinding die het prikkelen van deze erogene zone bezorgt?

Wij helpen u graag op weg.
Ook met het kiezen van de beste buttplug en de beste anal beads.

Anale spelen: dood gewoon

Anale erotiek is voor velen een taboe. Toch zijn er miljoenen mannen en vrouwen die anale spelen als een fantastische aanvulling op hun intieme repertoire ervaren. En waarom niet? Stimulatie van de anus zorgt voor buitengewone sensaties en is bijzonder opwindend. Het kan leiden tot intense orgasmes bij zowel mannen als vrouwen.
Bovendien, de anus is een speciale, intieme plek. Om dit plekje met uw partner te delen geeft een band van vertrouwen en intimiteit. 
 

Waarom is anale erotiek zo opwindend?

Het gebied in en rond de anus bevat veel zintuigen en drukpunten die door massage en stimulatie geactiveerd kunnen worden. Bij anale stimulatie bij de man wordt de prostaat gestimuleerd waarvan bekend is dat de ejaculatie hierdoor wordt uitgesteld en het mannelijk orgasme veel intenser wordt.
Bij de vrouw wordt de vaginawand een beetje naar voren geduwd en verstrakt om de penis. Hierbij wordt ook het niet zichtbare gedeelte van de clitoris gestimuleerd wat voor intense ervaringen zorgt.
 

Belangrijk voor anale spelen

Veel mensen denken dat anale stimulatie pijn doet. Maar deze angst is echt ongegrond. Tuurlijk, als je de anus verkeerd behandelt doet het pijn, maar het zelfde geldt voor de penis of vagina. Het is belangrijk om te ontspannen en niet van angst te verkrampen. Maximaal anaal plezier vereist rust en geduld. Begin met een voorzichtige massage en gebruik altijd een glijmiddel.
 
Anale erotiek kan voor veel genieten en opwinding zorgen. Er zijn twee manieren om het anale spel te spelen: stimulatie van de sluitspier (likken, kietelen of druk uitoefenen op de sluitspier) en gedeeltelijke of volledige penetratie (met een penis, vinger of seksspeeltje). De manier waarop je speelt, hangt af van je voorkeuren en je ervaring.
 

Glijmiddel heel belangrijk

glijmiddel voor anale erotiek

Deze erogene zone maakt van nature geen vocht aan. Daarom is het gebruik van een glijmiddel heel belangrijk. Je kunt niet zonder. Een anaal glijmiddel is vaak wat dikker van structuur, en dat is ook fijn als u speeltjes gebruikt. Wees niet bang dat u teveel glijmiddel gebruikt, want bij anale erotiek bestaat teveel glijmiddel niet. 

Op zoek naar een goed glijmiddel voor anale erotiek? 
Kijk eens naar de Pjur Analyse Me Comfort Water Glide, of het 100 % natuurlijke anale glijmiddel Soothe. Deze zijn beiden op basis van water en kunt u veilig gebruiken met speeltjes.
Wilt u liever een siliconen glijmiddel? Dan is de Pjur Analyse Me een aanrader. 

 

Hygiëne en ontspanning

Anaal douchen of wassen kan helpen om te ontspannen en je niet druk te maken over hygiëne. Fijn hulpmiddel: de Nexus Anal Douche. Met deze anaal douche kun je de binnenkant van de anus heel goed en gemakkelijk reinigen.

Voorkomen van vaginale infecties

Een ander belangrijk punt: voorkom infecties door de vagina nooit aan te raken met iets (vinger, mond, speeltje, penis) dat in contact is geweest met de anus.vinger, mond, speeltje, penis) dat in contact is geweest met de anus.

Hoe gebruik je een buttplug?

Gebruiksvoorbeelden van Buttplug

Allereerst zorgt u dat u goed ligt of zit. Een comfortabele positie is liggend met een kussen onder de billen en de benen gespreid. Maar u kunt ook kiezen voor een hondjes positie op handen en voeten.
Nadat u een ruime hoeveelheid glijmiddel heeft aangebracht op de buttplug (ook vaak gespeld als butplug) en het gebied op en rond de anus brengt u deze rustig een beetje in. U kunt de plug een beetje bewegen om te voelen of deze op de goede plek zit.
De brede achterkant volgt de lijn van de bilnaad. Voelt het comfortabel? Dan kunt u de buttplug iets verder duwen, tot zo ver u prettig vindt. Vervolgens kunt u de buttplug met rust laten. Het is niet de bedoeling is om de buttplug te laten bewegen, vandaar ook zijn naam.
U kunt wel proberen hoe het voelt om de buttplug in en uit te bewegen om een ​​opwindende stoot te ervaren. Als u de buttplug heeft ingebracht kunt u er alleen van genieten, bijvoorbeeld tijdens masturbatie, of samen tijdens het vrijen.

Anale speeltjes

Voor anale spelen zijn er verschillende speeltjes. Zo is er de buttplug en de analbeads. Ook heb je voor de heren nog de prostaat vibrator.

Buttplugs; belangrijk om op te letten

Brede achterkant bij butt plugs gevaarlijk

De buttplug kan een verbazingwekkend effect hebben, zowel bij haar als bij hem.
Een buttplug heeft een kegelachtige vorm met een smalle top voor comfortabel inbrengen. Belangrijk voor een goede buttplug is de brede achterkant. De brede achterkant voorkomt dat de buttplug naar binnen wordt gezogen. Dat klinkt wat raar, maar we leggen het uit.

De vagina werkt alles van nature naar buiten. De anus daarentegen heeft deze naar-buiten-werking niet. De anus heeft een zuigende werking, wat betekent dat je op moet passen wat je inbrengt. Het is belangrijk dat de buttplug niet te ver in de anus terecht kan komen, dat deze comfortabel op zijn plek blijft zitten en dat deze gemakkelijk kan worden verwijderd.
Zeker dames en heren die voor het eerst een buttplug, of ander anaal speeltje, willen uitproberen adviseren wij te kiezen voor een speeltje met een brede achterkant. Laat u niet verleiden tot het kopen van een mooi en elegant uitziende buttplug met diamantjes waarvan de achterkant net zo breed is als de buttplug zelf. U zult niet de eerste zijn die naar een huisartsenpost moet om deze te laten verwijderen.

Kortom, een goede buttplug moet een brede achterkant hebben.

Kies voor veilige, niet giftige materialen

butplug met giftige materialen

Een goede buttplug is gemaakt van veilige en zachte siliconen maar moet wel de nodige stevigheid hebben. De buttplug moet namelijk wel goed in te brengen zijn en op zijn plek blijven zitten.
Koop geen butt plug van jelly (rubberachtig, vaak doorzichtig materiaal) of pvc. Deze materialen zijn poreus, niet goed en grondig te reinigen en ze bevatten vaak giftige stoffen (ftalaten).
De giftige stoffen zijn inmiddels wel verboden in kinderspeelgoed maar ze mogen nog steeds gebruikt in speeltjes voor volwassenen.

Beste buttplugs voor beginners

beste butt plug voor beginners, belangrijkste punten op een rijtje

Hieronder vindt u een selectie van goede buttplugs met een klein formaat, goed ontwerp met brede achterkant en gemaakt van goede kwaliteit en veilig materiaal.

Een eerste butt plug heeft een diameter van circa 3 cm (formaat small) of kleiner. Als u het gevoel heeft dat u klaar bent voor een volgende stap, dan kunt u een buttplug met een maatje groter proberen.
Wij raden u aan om niet te starten met een formaat medium of large, deze maten zijn vrij fors.

Vibrerende buttplug

U kunt ook kiezen voor een buttplug die vibreert, deze brengt weer hele andere sensaties te weeg. Een mooi vibrerende buttplug voor beginners is de Petite Sensations. Een kleine, smalle buttplug gemaakt van zachte siliconen die heerlijke vibraties heeft. Deze kunt u uiteraard ook gebruiken zonder de vibraties. Geïnteresseerd?

Wij hebben een test gedaan onder vibrerende buttplugs, waarvan u de resultaten hier kunt lezen.

De beste vibrerende buttplugs

Anal beads

Anal beads is een ander anaal speeltje. Het is een rij met balletjes (kralen of beads) die met elkaar verbonden. 
Wanneer deze anaalballetjes één voor één worden ingebracht zorgt dat voor een opwindend gevoel. Maar de echte opwinding krijg je door het verwijderen van de anal beads. Dat moet je langzaam, kraal voor kraal, doen. 
 
Anal Beads zijn er ook in verschillende soorten en maten. Ook hierbij adviseren wij weer te beginnen met een kleine, en met name smalle, maat. Daarbij moet je goed kijken naar de laatste kraal. Deze moet niet al te groot zijn en het liefst met een beetje kegelachtige vorm voor comfortbale inbrengen. 
Het spelen met anal beads kan iedereen op zijn of haar eigen manier doen. De een vindt twee beads meer dan voldoende, een andere vindt meer beads fijn. Of wellicht dat u met een bead begint. 
 
Goede anal beads zijn gemaakt van zachte en veilige siliconen, en hebben een zekere stevigheid om eenvoudig in te kunnen brengen. 
Leuk: er zijn ook anal beads verkrijgbaar die kunnen vibreren.

Goede analbeads zijn:

Verschillende buttplugs en anal beads

Een mooie selectie van de beste speeltjes voor anale erotiek vindt u in onze winkel.
Hieronder vindt u een kleine selectie.

Reacties

De Paarse Keizerin vergeet te vermelden dat er ook metaal achtig anaal speeltjes op de markt zijn.

Metaalachtige speeltjes zijn (meestal) niet heel geschikt voor beginners.

Ik (man) heb van mijn vriendin een buttplug gekregen. We hebben het samen ingebracht, dat ging prima. Ik heb toen een poos met plug in de auto gezeten, voelde goed. Maar mijn vraag is :" kan zo'n zo'n plug naar binnen schieten? Als je zit dan is de kringspier het meest ontspannen. Daar maak ik me wel zorgen om.

Een buttplug kan naar binnen schieten als de achterkant van de buttplug smal is. Als de achterkant van de buttplug breed is, is dat vrijwel niet mogelijk.

Je hebt in de auto gezeten met buttplug in maar rij je er ook mee? Dáár zou ik me dan meer zorgen om maken dan dat je hier de enige juiste veilge speeltjes koopt van goedgekeurd materiaal.