• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

De beste buttplugs en anal beads voor beginners en hoe gebruik je ze?

buttplugs en anal beads voor beginners

Wilt u samen op zoek naar nieuwe opwindende avonturen? En bent u benieuwd naar de sensaties van anale erotiek? Wilt u samen genieten van de opwinding die het prikkelen van deze erogene zone bezorgt?
Wij helpen u graag op weg. Ook met het kiezen van de beste buttplug en de beste anal beads.

Anale spelen: dood gewoon

Anale erotiek is voor velen een taboe. Toch zijn er miljoenen mannen en vrouwen die anale spelen als een fantastische aanvulling op hun intieme repertoire ervaren. En waarom niet? Stimulatie van de anus zorgt voor buitengewone sensaties en is bijzonder opwindend. Het kan leiden tot intense orgasmes bij zowel mannen als vrouwen.
Bovendien, de anus is een speciale, intieme plek. Om dit plekje met uw partner te delen geeft een band van vertrouwen en intimiteit. 

Waarom is anale erotiek zo opwindend?

Het gebied in en rond de anus bevat veel zintuigen en drukpunten die door massage en stimulatie geactiveerd kunnen worden. Bij anale stimulatie bij de man wordt de prostaat gestimuleerd waarvan bekend is dat de ejaculatie hierdoor wordt uitgesteld en het mannelijk orgasme veel intenser wordt. Bij de vrouw wordt de vaginawand een beetje naar voren geduwd en verstrakt om de penis.  Hierbij wordt ook het niet zichtbare gedeelte van de clitoris gestimuleerd wat voor intense ervaringen zorgt.

Belangrijk voor anale spelen

Veel mensen denken dat anale stimulatie pijn doet. Maar deze angst is echt ongegrond. Tuurlijk, als je de anus verkeerd behandelt doet het pijn, maar het zelfde geldt voor de penis of vagina. Het is belangrijk om te ontspannen en niet van angst te verkrampen. Maximaal anaal plezier vereist rust en geduld. Begin met een voorzichtige massage en gebruik altijd een glijmiddel.

Deze erogene zone maakt van nature geen vocht aan. Daarom is het gebruik van een glijmiddel heel belangrijk. Je kunt niet zonder. Een anaal glijmiddel is vaak wat dikker van structuur, en dat is ook fijn als u speeltjes gebruikt. Kijk eens naar de Pjur Analyse Me Comfort Water Glide, of het 100 % natuurlijke anale glijmiddel Soothe

Anaal douchen of wassen kan helpen om te ontspannen en je niet druk te maken of het schoon is. Het zorgt voor een stuk extra hygiëne. Fijn hulpmiddel: de Nexus Anal Douche. Met deze anaal douche kun je de binnenkant van de anus heel goed en gemakkelijk reinigen.

Voorkom infecties door de vagina nooit aan te raken met iets (vinger, mond, speeltje, penis) dat de anus heeft aangeraakt.

Anale speeltjes

Voor anale spelen zijn er verschillende speeltjes. Zo is er de buttplug en de analbeads. Ook heb je voor de heren nog de prostaat vibrator.

Buttplugs

De buttplug kan een verbazingwekkend effect hebben, zowel bij haar als bij hem.
Een buttplug heeft een kegelachtige vorm met een smalle top voor comfortabel inbrengen. Belangrijk voor een goede buttplug is de brede achterkant. De brede achterkant voorkomt dat de buttplug naar binnen wordt gezogen. Dat klinkt wat raar, maar we leggen het uit. De vagina werkt alles van nature naar buiten. De anus daarentegen heeft deze naar-buiten-werking niet. De anus heeft een zuigende werking, wat betekent dat je op moet passen wat je inbrengt. Het is belangrijk dat het niet te ver in de anus terecht kan komen, en dat het gemakkelijk kan worden verwijderd.

Kortom, een goede buttplug moet een brede achterkant hebben.

Wanneer de buttplug eenmaal is ingebracht, het niet de bedoeling is om de buttplug te laten bewegen, vandaar ook zijn naam. Om te beginnen zouden wij aanraden een kleine, smalle buttplug te kiezen. 

Kies voor veilig materiaal zonder giftige stoffen

butt plug van jelly niet kopenEen goede buttplug is gemaakt van veilige en zachte siliconen maar moet wel de nodige stevigheid hebben. De buttplug moet namelijk wel goed in te brengen zijn en op zijn plek blijven zitten.
Koop geen butt plug van jelly (rubberachtig, vaak doorzichtig materiaal) of pvc. Deze materialen zijn poreus, niet goed te reinigen en bevatten vaak giftige stoffen (ftalaten).

Beste buttplugs voor beginners

Hieronder vindt u een selectie van goede buttplugs met een klein formaat, goed ontwerp en gemaakt van goede kwaliteit en veilig materiaal.

Van links naar rechts: Bootie (Fun Factory), Buttplug van Vijftig Tinten, Buttplug small, Buttplug hartje, Glazen buttplug.
Er zijn ook buttplugs met een motortje voor vibraties. Leuk voor extra genieten. Kijk in de winkel voor onze selectie.

verschillende butt plugs voor beginners

 

Anal beads

Anal beads is een ander anaal speeltje. Het is een rij met balletjes (kralen of beads) die met elkaar verbonden. 
Wanneer deze anaalballetjes één voor één worden ingebracht zorgt dat voor een opwindend gevoel. Maar de echte opwinding krijg je door het verwijderen van de anal beads. Dat moet je langzaam, kraal voor kraal, doen. 

Anal Beads zijn er ook in verschillende soorten en maten. Ook hierbij adviseren wij weer te beginnen met een kleine, en met name smalle, maat. Daarbij moet je goed kijken naar de laatste kraal. Deze moet niet al te groot zijn en het liefst met een beetje kegelachtige vorm voor comfortbale inbrengen. 
Het spelen met anal beads kan iedereen op zijn of haar eigen manier doen. De een vindt twee beads meer dan voldoende, een andere vindt meer beads fijn. Of wellicht dat u met een bead begint. 

Goede anal beads zijn gemaakt van zachte en veilige siliconen, en hebben een zekere stevigheid om eenvoudig in te kunnen brengen. 
Leuk: er zijn ook anal beads verkrijgbaar die kunnen vibreren.

Een deel van onze selectie van de beste anal beads en buttplugs vindt u hieronder.

diverse anale speeltjes, buttplugs en anal beads


1. Bootie, 2. Anal beads Vijftig Tinten, 3. Anal Beads Fun Factory, 4. Vibrerende buttplug Rocks,
5. Vibrerende anal beads Rocks, 6. Vibrerende buttplug Vijftig Tinten, 7. Petite Sensations Bubble,
8. Anal beads Chaine du Plaisirs, 9. Buttplug Vijftig Tinten, 10. Buttplug Hartje,
11. Buttplug small, 12. Vibrerende Buttplug Geisha.

Meer buttplugs en anal beads vindt u in onze winkel.