Overslaan en naar de inhoud gaan

Erotische Spellen

Erotische spellen kunnen inspireren tot opwindende avonturen samen. Het kan zorgen voor samen lachen, spelen en genieten. Het kan leiden tot boeiende gesprekken over seks en het kan u dichterbij uw partner brengen.  U kunt hele verrassende kanten van uw partner leren kennen, en ook van uzelf.
Kortom, een erotisch spel kan een boeiende en heerlijke verrijking van uw seksleven zorgen. 
 
 
 


Erotische spellen kunnen de zintuigen prikkelen, de seksuele energie laten stromen, en inspireren tot opwindende avonturen samen. Het kan zorgen voor samen lachen, spelen en genieten. Het kan leiden tot boeiende gesprekken over seks en het kan u dichterbij uw partner brengen. 
U kunt hele verrassende kanten van uw partner leren kennen, en ook van uzelf.
Kortom, een erotisch spel kan een boeiende en heerlijke verrijking van uw seksleven zorgen. 
 

Vragen en opdrachten
 

Meestal bestaan uit erotische spelletjes uit kaarten met opdrachten en/of vragen. De opdrachten en vragen kunnen per spel erg verschillen. Ze kunnen romantisch van aard zijn, of juist heel kinky. Ze kunnen opwindend, gedurfd, direct, speels, informatief of prikkelend zijn. Ze kunnen gericht zijn op sex standjes maar ook op het voorspel, rollenspel of praten over seks. Het is maar net waar u zelf naar op zoek bent.
De manier om een kaart met opdracht of vraag te bemachtigen is per spel anders. Zo wordt dat bij het roulette-seksspel bepaald door een draaischijf met pijl, en bij bijvoorbeeld het erotische spel Ultiem Verlangen door een dobbelsteen.
 

Spel element : winnen of niet?
 

Er zijn erotische spellen waarbij het spelelement centraal staat en waarbij er uiteindelijk een winnaar is, er zijn ook spellen zonder echt spelelement.
Houdt u wel van een uitdaging en vindt u het leuk om elkaar uit te dagen en tegen elkaar te strijden? Kijk dan of het spel een leuk spelelement heeft.
 

Moeilijkheid
 

Spellen variëren in toegankelijkheid en moeilijkheidsgraad. Zo zijn er spellen zonder handleiding, maar waarbij deze ook echt niet nodig is om het spel te kunnen spelen, en er zijn spellen waarbij de handleiding van te voren goed moet worden gelezen.
 

Spelniveaus
 

Een spel kan bestaan uit verschillende spelniveaus en een opbouw.  Een spel met opbouw zorgt ervoor dat u eerst in de stemming komt, vandaar uit samen erotische spanning opbouwt om vervolgens samen, op andere manieren dan u gewend bent, de liefde te bedrijven.  Bij een spel zonder opbouw lopen de opdrachten en dus ook deze fases door elkaar heen. 
Een spel kan heel uitgebreid zijn zodat het gemakkelijk een aantal keren te spelen is. Er zijn ook erotische spellen met weinig opdrachten/vragen waarmee u na 1 of 2 keer al uitgespeeld bent. Vaak is de prijs van deze laatste spelletjes ook lager en kunnen ze, ondanks de geringe speelmogelijkheden, wel gewoon leuk zijn voor een weekendje weg.


Meer over erotische spellen kunt u hier lezen.

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief