Overslaan en naar de inhoud gaan

Algemene voorwaarden en Retouren

Levering
 

Op het moment dat wij uw bestelling ontvangen, wordt deze met de grootste zorg in behandeling genomen. Wij zenden het pakje naar het door u gekozen afleveradres. Leveringen vinden binnen 1-3 werkdagen na ontvangst en betaling van uw bestelling plaats.
 

Discreet
 

Uw bestelling wordt uiteraard verzonden in een discrete en neutrale verpakking. Onze naam wordt niet vermeld als afzender op de verpakking. Als afzender wordt ons verzendhuis Myparcel vermeld.
 

Bijdrage verzendkosten Nederland en België
 

De verzending wordt verzorgd door POST.nl. De verzendkosten worden bij het totaalbedrag van uw bestelling opgeteld. 
U kunt uw pakje bij uw thuis laten bezorgen (alleen bij u huisadres, of ook bij de buren) of bij een postpunt. 

 

Betaalwijze
 

Bent u klaar met uw bestelling dan kan kunt u uw gegevens invoeren en een keuze maken uit de volgende betaalmogelijkheden: iDEAL, Paypal, Credit Card, Mister Cash of betaling via overschrijving.

 

Koopovereenkomst
 

Nadat u een bestelling via Internet aan ons hebt doorgegeven, heeft er een koopovereenkomst plaatsgevonden. Wij behouden ons het recht voor, bestellingen zonder opgave van redenen niet uit te voeren, dan wel voorwaarden daaraan te verbinden, zoals het vragen van een vooruitbetaling. 
 

Persoonsgegevens
 

De verantwoordelijke voor de verwerking van uw gegevens is De Paarse Keizerin. De gegevens die u ons doorgeeft worden door ons opgeslagen in een bestand en gebruikt voor interne en geautomatiseerde verwerking in het kader van verantwoord klantenbeheer en van onze bedrijfsvoering. Zoals verwerking van bestellingen en klantenbeheer, alsook voor het toesturen van eigen commerciële aanbiedingen. Wij verstrekken geen gegevens aan derden. Uiteraard beschikt u over het recht van toegang tot en verbetering van uw gegevens.
 

Mailings en nieuwsbrieven
 

Uw email adres gebruiken wij uitsluitend voor informatie over uw zending. Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen, dan kunt u dat aangeven bij uw bestelling. Alleen als u dat heeft aangegeven zenden wij u onze nieuwsbrief. Deze verschijnt circa 6 keer per jaar. Wenst u geen nieuwsbrieven meer van ons te ontvangen, dan kan kunt u dat ons eenvoudig per mail op per telefoon laten weten. 
 

Algemeen
 

Door u bestelling te plaatsen, geeft u te kennen akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. De Paarse Keizerin heeft het recht haar algemene (inhoudende leverings- en/of betalings-) voorwaarden te wijzigen. Tevens behouden wij het recht voor om, indien de banken overgaan tot - of een wijziging aanbrengen in - de berekening van de kosten van het betalingsverkeer, deze door te berekenen. (Natuurlijk laten we dit tijdig en duidelijk weten).
 

Bedrijfsgegevens:


DPK Delight Healthcare B.V.
Chris Schutweg 8
3632 JK Loenen aan de Vecht

 

Annulering van uw bestelling


Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden. Mits deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u van ons een verzendbevestiging. Wilt u uw bestelling annuleren nadat u een orderbevestiging hebt gehad? Beantwoord dan uw orderbevestiging of neem telefonisch contact met ons op.
De annulering van de order zal per e-mail bevestigd worden. Zodra uw verzoek tot annulering door ons is bevestigd, restitueren wij het betaalde bedrag uiterlijk binnen 3 dagen na ontbinding (herroeping).

 

Terugsturen binnen 30 dagen (herroepingsrecht)
 

Bij aankoop op afstand (zoals via een webwinkel) geldt een wettelijke zichttermijn van 30dagen. Dit zogenoemde "herroepingsrecht" betekent dat u in principe alles wat u bij ons koopt, binnen 30 dagen (ingaand op de dag na de dag waarop u de producten heeft ontvangen) zonder opgaaf van reden kunt retourneren, waarna u het aankoopbedrag terugkrijgt. U kunt de artikelen sturen naar ons post adres, te weten Chris Schutweg 8, 3632 JK in Loenen aan de Vecht.
 

Voorwaarden
 

Wel goed om te weten dat bij retourzendingen de volgende voorwaarden van toepassing zijn:

 • Artikelen dienen ongeopend geretourneerd te worden. Intimiteitsproducten (zie onderstaande uitzonderingsregels) kunnen enkel worden geretourneerd indien de verzegeling nog intact is.
 • Artikel en verpakking zijn onbeschadigd. Indien er sprake is van beschadigingen zoals scheuren, deuken of vlekken kunnen wij hiervoor de waardevermindering in rekening brengen.
 • Indien u bij de bestelling een cadeau heeft gekregen dient dit cadeau ook geretourneerd worden. Wordt dit niet gedaan dan kunnen hier kosten voor in rekening worden gebracht. De waarde van het cadeau wordt dan verrekend met het retour te ontvangen bedrag.
   

Uitzonderingsregel
 

Wegens hygiënische voorschriften kunnen de volgende artikelen uitsluitend geretourneerd worden wanneer de verzegeling nog intact is:

 • Kousen
 • Seksspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact)
 • Tepelversiering 
 • Drogisterij artikelen (glijmiddel, condooms, tabletten etc.)
   

Dit betekent dat voor deze producten het herroepingsrecht om redenen van hygiëne of gezondheidsbescherming, verloren gaat wanneer u de verzegeling van het product verbreekt. De verzegeling van het product kan bestaan uit bijvoorbeeld een sticker, een plastic verpakking of huls.  Producten waarbij de verpakking geopend is en/of het product uit de verpakking is gehaald kunnen wij helaas niet terugnemen. 

Drogisterij artikelen waaronder condooms en glijmiddelen kunnen omwille van hygiëne en veiligheid NOOIT geretourneerd worden.|

Wilt u een product terugsturen, mail dat ons alstublieft op emailadres: info@depaarsekeizerin.nl
 

Waarom deze uitzonderingsregel?
 

De hygiëne-uitzondering is in Europees verband ontwikkeld omdat bepaalde producten niet kunnen worden doorverkocht als ze eenmaal zijn aangeraakt, om redenen van hygiëne en gezondheidsbescherming.
Niemand wil, terecht uiteraard, een intiem product zoals een speeltje dat al aangeraakt is door iemand anders.  Deze producten kunnen vervolgens alleen maar weggegooid worden. We hopen dat u begrijpt dat dat in ieders belang is.
 

Vragen, suggesties of iets op te merken?

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen dan kunt u contact met ons opnemen via email: info@depaarsekeizerin.nl, of per telefoon op telefoonnummer 06 14746123  (van 8:30 uur tot 17:00 uur op werkdagen). 
Wij zijn altijd blij met telefoontjes en helpen graag.

Verzending

 • Neutrale buitenverpakking
 • Verzendbedrijf MyParcel als afzender op doos
 • Altijd gratis kadoverpakking
 • Kies zelf datum ontvangst
 • Afhalen bij postpunt mogelijk
 • Géén bezorging bij buren mogelijk
 • Meestal volgende dag in huis
 • Verzendkosten NL 4,85 - brievenbuspakketje 2,60
 • Verzendkosten België 6,25
 • Alle producten min. 1 jaar garantie
 • Bereikbaar op 06 147 46 123

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief