Overslaan en naar de inhoud gaan

Algemene voorwaarden

 

Levering

Op het moment dat wij uw bestelling ontvangen, wordt deze met de grootste zorg in behandeling genomen. Wij zenden het pakje naar het door u gekozen afleveradres. Leveringen vinden binnen 1-3 werkdagen na ontvangst en betaling van uw bestelling plaats.
 

Discreet

Uw bestelling wordt uiteraard verzonden in een discrete en neutrale verpakking. Onze naam wordt niet vermeld als afzender op de verpakking. Als afzender wordt ons verzendhuis Myparcel vermeld.
 

Bijdrage verzendkosten Nederland en Belgie

De verzending wordt verzorgd door TNT POST. De verzendkosten van € 4,75 worden bij het totaalbedrag van uw bestelling opgeteld. Als u niet thuis bent, biedt TNT POST het automatisch de volgende dag opnieuw aan. Tevens wordt een bericht achtergelaten.  
De verzendkosten voor België bedragen 5,95 euro.
Kan het pakketje door de brievenbus, dan rekenen wij 2,50 aan verzendkosten voor Nederland.

 

Betaalwijze

Bent u klaar met uw bestelling dan kan kunt u uw gegevens invoeren en een keuze maken uit de volgende betaalmogelijkheden:
IDEAL, Paypal, Credit Card, Mister Cash of betaling via overschrijving.

 

Koopovereenkomst

Nadat u een bestelling via Internet aan ons hebt doorgegeven, heeft er een koopovereenkomst plaatsgevonden. Wij behouden ons het recht voor, bestellingen zonder opgave van redenen niet uit te voeren, dan wel voorwaarden daaraan te verbinden, zoals het vragen van een vooruitbetaling. 
 

Persoonsgegevens

De verantwoordelijke voor de verwerking van uw gegevens is De Paarse Keizerin. De gegevens die u ons doorgeeft worden door ons opgeslagen in een bestand en gebruikt voor interne en geautomatiseerde verwerking in het kader van verantwoord klantenbeheer en van onze bedrijfsvoering. Zoals verwerking van bestellingen en klantenbeheer, alsook voor het toesturen van eigen commerciële aanbiedingen. Wij verstrekken geen gegevens aan derden. Uiteraard beschikt u over het recht van toegang tot en verbetering van uw gegevens.
 

Mailing

Wenst u geen mailings meer van ons te ontvangen, dan kan kunt u dat ons eenvoudig per mail op per telefoon laten weten. 
 

Algemeen

Door u bestelling te plaatsen, geeft u te kennen akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. De Paarse Keizerin heeft het recht haar algemene (inhoudende leverings- en/of betalings-) voorwaarden te wijzigen. Tevens behouden wij het recht voor om, indien de banken overgaan tot - of een wijziging aanbrengen in - de berekening van de kosten van het betalingsverkeer, deze door te berekenen. (Natuurlijk laten we dit tijdig en duidelijk weten).
 

Bedrijfsgegevens:

De Paarse Keizerin
Chris Schutweg 8
3632 JK Loenen aan de Vecht

Kvk 53343859
 

Terugsturen binnen 14 dagen (herroepingsrecht)

Bij aankoop op afstand (zoals via een webwinkel) geldt een wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Dit zogenoemde "herroepingsrecht" betekent dat u in principe alles wat u bij ons koopt, binnen 14 dagen (ingaand op de dag na de dag waarop je de producten hebt ontvangen) zonder opgaaf van reden kunt retourneren, waarna u het aankoopbedrag terugkrijgt.

Voorwaarden hiervoor: 

Omwille van gezondheid, veiligheid en hygiëne hanteren wij een aantal voorwaarden ten aanzien van retourzendingen:

 • Het geretourneerde artikel en de verpakking waarin het geleverd is, zijn in originele staat
 •  Het geretourneerde artikel en de verpakking waarin het geleverd is, is compleet en onbeschadigd
 • Verzegeling indien aanwezig is niet verbroken
 • Het geretourneerde artikel en de verpakking waarin het geleverd is, is ongebruikt en/of ongedragen en/of ongeopend.
   

Dat wil zeggen dat wij producten waarbij de verpakking geopend is en/of het product uit de verpakking is gehaald NIET kunnen terugnemen.

Drogisterij artikelen waaronder condooms, glijmiddelen kunnen omwille van hygiëne en veiligheid NOOIT geretourneerd worden.|

Wilt u een product terugsturen, mail dat ons alstublieft op emailadres: info@depaarsekeizerin.nl
 

Vragen of iets op te merken?

Als u nog vragen of opmerkingen hebt dan kunt u contact met ons opnemen via email: info@depaarsekeizerin.nl, of per telefoon op telefoonnummer 06 14746123  (van 8:30 uur tot 17:00 uur op werkdagen)
 

Verzending

 • Neutrale buitenverpakking
 • Verzendbedrijf MyParcel als afzender op doos
 • Géén bezorging bij buren 
 • Altijd gratis kadoverpakking
 • Kies zelf datum ontvangst
 • Afhalen bij postpunt mogelijk
 • Meestal volgende dag in huis
 • Verzendkosten NL 4,85 - brievenbuspakketje 2,60
 • Verzendkosten België 5,95
 • Alle producten min. 1 jaar garantie
 • Bereikbaar op 06 147 46 123

Volg ons op social media

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief