• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

Artikel kapot

Artikel kapot? Binnen een jaar altijd kosteloos en zonder problemen vervangen.
 

Is een product, ondanks onze kwaliteitsselectie, toch kapot gegaan? Erg vervelend, maar geen probleem. Wij vervangen alle defecte producten probleemloos binnen de gestelde garantie termijn van een jaar. Direct en zonder kosten. Of langer als er bij het product een langere garantieperiode hoort. 
Ook de verzendkosten om het artikel naar ons terug te sturen zijn dan voor onze rekening. 
 

Doen


Stuur alstublieft een mail naar info@depaarsekeizerin.nl met de klacht over uw product en wij zorgen ervoor dat u een nieuw exemplaar toegestuurd krijgt.
U krijgt van ons een verzend-etiket gemaild waarmee u het kapotte artikel kosteloos terug kunt sturen.
Na ontvangst van het niet functionerende artikel, sturen wij u direct een nieuw exemplaar.
 

Check, check, dubbelcheck

 

Om u onnodig terugzenden en kosten te besparen vragen we u op te letten op het volgende: Vaak blijkt het ‘defect’ een kwestie van de batterijen er goed in doen, de batterijhouder op de juiste manier dichtdoen of de aanzetknop op een bepaalde manier indrukken. Lees daarom altijd eerst goed de gebruiksaanwijzing van uw aangeschafte speeltje! Vaak wordt ook op of in het product aangegeven hoe u de batterijen er in moet doen. Bij oplaadbare vibrators kan het helpen om deze eerst volledig op te laden en hierna de vibrator weer geheel leeg te verbruiken. Door dit af en toe te doen bevordert u ook de levensduur van de accu.