Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat is de beste Womanizer voor mij? Test en ervaringen

We hebben al vaker luchtdrukvibrators getest en steevast komt de inmiddels wereldberoemde Womanizer bijzonder goed uit de vergelijking. Omdat ze niet met trillingen en vibraties, maar met pulsaties en luchtdruk werken, zorgen ze voor een bijzondere sensatie. Tel daar het aansprekende ontwerp, het gebruiksgemak en de goede prestaties bij op en we hebben een duidelijke winnaar onder de luchtdrukvibrators te pakken.

Maar er is meer dan één model en ze zijn niet goedkoop. Het is dus belangrijk dat u goed weet welke Womanizer de functies en eigenschappen heeft die u belangrijk vindt. In dit artikel vergelijken we de verschillende Womanizer modellen, zodat u een goede keuze kunt maken.


 

Overzicht Belangrijkste Kenmerken Womanizers 2023

Kenmerken
Starlet 2
Duo
Standen
12
8
6
4
12/12
Geluid
stilste 
 
 
 
 
Opzetstukjes
2
2
2
1
2
Gebruikstijd
3 uur
3
3
30 min
Waterproof
Ja
Ja
Ja
Ja
ja
Bediening
4  buttons
2
2
6
Adviesprijs
(hier goedkoper)
189
Euro
 119
Euro
99
Euro
69
Euro
 199
Euro

De nieuwste Womanizers

Kenmerken
Starlet 3
Duo 2
Standen
14
6
10
12/14
Geluid
stilste 
 
 
 
Opzetstukjes
2
1
2
2
Gebruikstijd
4 uur
30 min
3
2
Waterproof
Ja
Ja
Ja
ja
Bediening
4  buttons
2
6
Adviesprijs 
189
69
129
199

Hoe werkt een Womanizer?


Een Womanizer trilt of vibreert niet maar werkt met "Pleasure Air technologie". Hierdoor wordt de clitoris indirect gestimuleerd.
De clitoris wordt slechts gestimuleerd door de licht zuigende werking van de pulsaties, zonder aanraking. Door dit stimulatieproces stroomt er snel bloed naar de clitoris. Dit zorgt voor een snelle opwinding en leidt bij het merendeel van de vrouwen tot een overweldigend orgasme of zelfs meerdere orgasmen.

Doordat de clitoris niet direct gestimuleerd wordt, wordt over-stimulatie voorkomen.

Hoe gebruik je een Womanizer

Womanizers naast elkaar

Video file

Womanizer Premium 2


Zoals de naam al doet vermoeden is de Womanizer Premium 2 het meest luxe model. Volledig gemaakt van siliconen, veel verschillende intensiteit standen, weinig geluid door een speciale Smart Silence functie en geweldige prestaties.
Deze Premium beschikt zelfs over een autopilot functie die zelf een heel programma maakt met verschillende intensiteiten. U moet er van houden, maar het kan u zo maar positief verrassen.
Het belangrijkste nadeel? De Womanizer Premium is vrij duur.

Voordelen
 

 • Gemakkelijk vast te houden door het lange, gebogen ontwerp
 • Maar liefst 14 verschillende intensiteit standen, van heel zacht tot heel krachtig. 
 • Bijna volledig van siliconen gemaakt en waterdicht
 • Hele lange gebruiksduur (dus hoeft weinig opgeladen te worden)
 • Er is ook een ecologische variant, de Womanizer Premium Eco.


Nadelen
 

 • U krijgt veel kwaliteit, maar u betaalt ook relatief veel. De Womanizer Premium 2 heeft immers ook een premium prijs.

Womanizer Classic 2

De Womanizer Classic 2 is een goede lucht druk vibrator, en deze recent ge-upgrade versie maakt deze Classic een goede klassieker.  Hij ligt goed in de hand, heeft een makkelijke bediening en heerlijke pulsaties. Met de 10 verschillende standjes/intensiteiten kunnen de meeste dames prima uit de voeten.

De Womanizer Premium is de duurdere en premium variant. De verschillen? De Womanizer Premium heeft een smart silence functie (en is daardoor stiller) en meer intensiteiten (en heeft daardoor meer zachte en krachtige standen). 

 

Voordelen
 

 • Gemakkelijk vast te houden door het lange, gebogen ontwerp
 • Handige bediening
 • 10 verschillende, goede intensiteiten 

 

Nadelen
 

 • Tov van de Premium maakt deze Classic meer geluid. Tov andere luchtdruk vibrators is deze Classic vrij stil.

Womanizer Liberty

 

De Womanizer Liberty is een klein, licht en handzaam model. Wat het uniek maakt is de magnetische deksel en de opbergtas, wat de Liberty een ideaal reismodel maakt.

Ondanks dat de Liberty niet tot de duurste modellen behoort, krijgt u er toch een uitgebreid model voor terug, met een extra kop, meerdere intensiteit standen en zonder al teveel lawaai.
De intensiteiten zijn voor de meeste dames krachtig genoeg. De Premium 2 en de Classic 2 hebben meer krachtiger standjes.

Voordelen
 

 • De magnetische deksel en opbergtas maken het een praktisch reismodel dat er ook nog eens stijlvol uitziet
 • Het is een redelijk stil model
 • Extra siliconen kop inbegrepen


Nadelen
 

 • De Womanizer Liberty heeft geen aparte aan- en uitknop. Door op de plus-knop te drukken gaat hij aan. Dat is even wennen.
 • Het kleine formaat maakt de Liberty praktisch voor het reizen, maar hij is niet voor iedereen even gemakkelijk vast te houden
 • De buttons zitten niet op een handige plek

Womanizer Duo 2

Dankzij de dubbele uitvoering wordt bij deze Womanizer Duo de clitoris- en G-spot tegelijkertijd gestimuleerd. Net zoals een rabbit vibrator of tarzan dat doet.
Dit zorgt voor dubbele stimulatie en kan ook voor dubbel genieten zorgen.
Dankzij de vele verschillende intensiteit standen is veel variatie mogelijk. Daarnaast is de
Womanizer Duo 2 bijna volledig van siliconen gemaakt en volledig waterdicht.

Hij is voorzien van een slimme ‘stilte functie’ (de Smart Silence functie die ook de Womanizer Premium heeft). Dat maakt deze Duo tot een vrij stille rabbit vibrator.

Voordelen
 

 • Dankzij duo uitvoering is G-spot stimulatie en clitoris stimulatie tegelijkertijd mogelijk
 • Clitoris stimulator en vaginale stimulator zijn afzonderlijk te bedienen


Nadelen
 

 • Het model past bij ca. 80 % van de dames. U moet dus wel wat geluk hebben dat het model goed bij uw lichaam aansluit. 
 • Deze Duo maakt wel wat geluid.
 • Net als de premium is dit een prijzig model

Womanizer Starlet 3

De Womanizer Starlet 3 is de goedkoopste Womanizer. Het is een leuk klein model met wat meer comfort en mogelijkheden dan zijn voorgangers Starlet 1 en 2.
Zo is de Womanizer Starlet 3 volledig waterdicht, beschikt deze over meer intensiteit standen en zitten de buttons op een beter plek. Dit model is wat minder luid dan de Starlet 1 en 2, maar je hoort hem wel.

Voordelen
 

 •  Klein reisformaat, past gemakkelijk in handtas
   

Nadelen
 

 • Luider dan veel andere modellen
 • Korte gebruikstijd (30 minuten)
 • Buitenkant gemaakt van ABS plastic
 • Enige Womanizer die wordt geleverd zonder extra mondje

Welke Womanizer moet ik kopen?

Gelukkig is er genoeg keuze binnen het totale Womanizer aanbod en er zit vast iets tussen wat bij u past. De prijzen lopen uiteen van zo’n 70 Euro voor de Starlet 3 tot wel 200 Euro voor de Duo.
 

 • Wanneer u vooral op zoek bent naar een klein en compact model, met de luchtdruk techniek van de Womanizer, dan heeft u waarschijnlijk met de Liberty de beste koop.
 • Bent u echt op zoek naar een groter model waarmee u eindeloos kunnen variëren? Dan is er de Womanizer Classic 2.
 • Wilt u de stilste en de meest luxe versie dan is de Womanizer Premium 2 de juiste keuze.
 • De Duo is een verhaal apart. Het is een ultieme model Womanizer voor dames die een hele bijzondere rabbit vibrator zoeken.
   

> Naar alle Womanizers
> Naar alle luchtdruk vibrators
 

€ 113,95
Womanizer Classic 2
De Womanizer Classic 2 is, zoals de naam al zegt, gewoon een goede, fijne Womanizer.
€ 88,00
Womanizer Liberty
Een fijne compacte en mooie luchtdruk vibrator. En dat allemaal voor onder de 100 euro.
€ 164,95
Womanizer Premium 2
Stilste luchtdruk vibrator met extra standjes en langer genieten. En niets voor u? Dan geld terug.
€ 249,00
Golden Moments: Giftbox Womanizer Premium & We-Vibe Chorus
Een Giftbox met twee Bestsellers: de Womanizer Premium en de We-Vibe Chorus.
€ 12,90
Womanizer mondkapjes - Set S, M of L
Een set van 3 siliconen mondkapjes/ tuutjes voor Womanizer Premium 1 en 2, Eco, Womanizer Classic 1 en 2. Door het opzetstuk te vervangen is een

Aanbevolen artikelen

x

Veelgestelde vragen

Wat is een Womanizer?
Een womanizer is een vibrator die werkt op basis van pulsaties en luchtdruk in plaats van vibraties. Tijdens het gebruik van de Womanizer wordt de clitoris gestimuleerd door de licht zuigende werking van de pulsaties, waarbij een licht vacuüm ontstaat. De stimulatie vindt dus niet plaats door aanraking. Door de pulsaties stroomt er snel bloed naar de clitoris, wat zorgt voor een snelle opwinding. Dit leidt bij het merendeel van de vrouwen tot een overweldigend orgasme of zelfs meerdere orgasmen. De Womanizer is niet de enige luchtdrukvibrator, maar het merk is wereldberoemd en komt steevast goed uit de vergelijkingen.
Is de Womanizer beter dan de Satisfyer?
Zowel de Womanizer als de Satisfyer werkt op basis van pulsaties en luchtdruk. De Satisfyer is een stuk goedkoper dan de Womanizer en daarmee waarschijnlijk meer laagdrempelig in de aanschaf. De lagere prijs gaat echter ook met een mindere kwaliteit dan de Womanizer gepaard. Zo produceert de Satisfyer aanmerkelijk meer geluid en is in zowel design als gevoel minder hoogwaardig. De Satisfyer gaat ook minder lang mee blijkt uit onze praktijk. De Satisfyer 2 concurreert wel nadrukkelijk beter met de Womanizer dan de eerste Satisfyer. Voor een eerste kennismaking met een luchtdrukvibrator kan de Satisfyer dus een prettige instap bieden, maar de Womanizer is in alle opzichten van betere kwaliteit.
Wat zijn de nadelen van de Womanizer?
Voor veel vrouwen is de Womanizer, door de intense orgasmen, een flinke vooruitgang ten opzichte van traditionele vibrators. Kleven er dan ook nadelen aan een Womanizer? Er zijn 3 mogelijke nadelen die voor de aanschaf overwogen kunnen worden: Allereerst maakt een luchtdrukvibrator meer geluid dan veel traditionele vibrators en is dus ook minder discreet. Daarnaast is de aanschafprijs van een Womanizer aanzienlijk. Dat is voor met name nieuwe gebruikers soms een drempel voor het kennismaken met een vibrator die werkt op luchtdruk en pulsatie. Want, en dat is ook belangrijk om te vermelden, niet elke vrouw houdt luchtdruk pulsaties. Sommige vrouwen vinden het te intens, niet relaxed genoeg, gewoon niet lekker, of voelen juist heel weinig van de pulsaties.
Is de Womanizer de beste luchtdruk vibrator?
De Womanizer is wereldberoemd en het is één van de best verkopende vibrators. En dat is niet zonder reden. Hoewel smaken verschillen en iedereen een eigen voorkeur voor een specifiek type vibrator heeft, kan geconcludeerd worden dat de Womanizer in ieder geval de beste luchtdruk vibrator is die er verkrijgbaar is en waarschijnlijk ook wel één van de beste vibrators in het algemeen. is. Dat heeft te maken met de uitzonderlijke prestaties die keer op keer tijdens testen én door tevreden klanten worden bevestigd. Inmiddels komen er meer en meer alternatieven op de markt die ook op basis van pulsaties en luchtdruk werken, maar tot op heden staat de Womanizer nog op eenzame hoogte.
Hoe moet een Womanizer gereinigd worden?
Een Womanizer moet na gebruik goed gereinigd worden om hygiënische redenen en om defecten te voorkomen. Reinigen is eenvoudig. Schakel de Womanizer uit en ontkoppel altijd de USB-oplaadkabel. Verwijder vervolgens het opzetkapje en reinig deze met warm water en zeep, eventueel met een toy cleaner voor extra hygiëne. Dat laatste is zeker aan te raden als u gevoelig bent voor irritaties in en rond het vaginale gebied. Alle waterdichte varianten van de Womanizer kunt u in zijn geheel onder water houden. Dompel de Womanizer voor het beste resultaat een minuut onder water terwijl deze op de hardste stand staat. Daarna droogt u deze goed af en zet u de Womanizer opnieuw aan totdat u geen water meer hoort. Reinig zo nodig de drukkamer nog met een toycleaner en eventueel een wattenstaafje en plaats vervolgens het opzetkapje weer terug.
Is de Womanizer geschikt voor mij?
Een Womanizer is een luchtdruk vibrator. Een luchtdruk vibrator is voor veel vrouwen een garantie op ongekende- soms meerdere - orgasmen. Dat komt door de combinatie van luchtdruk en pulsaties die voor een snellere bloedtoevoer naar de clitoris zorgen. In tegenstelling tot traditionele vibrators zijn het dus geen vibraties die voor het orgasme zorgen. Dat maakt een luchtdruk vibrator bovendien geschikt voor vrouwen met een (over)gevoelige clitoris, omdat de clitoris niet direct geraakt wordt waardoor over-stimulatie wordt voorkomen.
Maakt de Womanizer veel geluid?
Luchtdruk vibrators maken over het algemeen wat meer geluid. Met name de goedkopere luchtdruk vibrators krijgen nog wel eens de klacht erg luidruchtig te zijn. Een Womanizer is onder de luchtdruk vibrators echter wel de meest stille variant te noemen en maakt aanzienlijk minder geluid dan de goedkopere concurrenten. Er zijn modellen, zoals de Womanizer Premium, die zelfs een sensor hebben waardoor ze alleen geluid maken bij huid-contact, wat voor extra discretie zorgt.
Heeft Womanizer een vibrator met dubbele stimulatie?
Hoewel de vibrators van Womanizer vooral gericht zijn op stimulatie van de clitoris, is dat niet de enige optie. Er zijn ook varianten die voor een dubbele stimulatie zorgen. Zo is de Womanizer Duo ontworpen voor stimulatie van de clitoris en de G-spot tegelijkertijd. Beide delen zijn dan apart te bedienen.
Welke Womanizer kan ik het best kiezen?
Er zijn verschillende Womanizer vibrators beschikbaar waardoor er altijd één te vinden is die aansluit bij uw wensen. In het kort zijn dit de verschillende lijnen die nu verkrijgbaar zijn: - Womanizer Premium: de beste (en stilste) versie om maximaal van een Womanizer te kunnen genieten. Dit is dan ook de duurste versie. - Womanizer Classic: Iets minder snufjes dan de Premium, maar qua uiterlijk een heel vergelijkbaar model - Womanizer Liberty: Klein, stil en discreet. Dit zou het reismodel genoemd kunnen noemen. - Womanizer Starlet: Iets minder mogelijkheden, minder standen en een kleinere accu. De wat goedkopere variant. - Womanizer Duo: Maakt dubbele stimulatie (van G-spot en clitoris) tegelijkertijd mogelijk
Is een Womanizer waterdicht?
Ja, alle Womanizers die op dit moment verkrijgbaar zijn, zijn waterdicht. Wel zo fijn, want zo zijn ze extra goed te reinigen. En fijn: ook in bad en onder de douche te gebruiken. Let wel op: oudere modellen van Womanizer zijn niet altijd waterdicht. Kijk bij twijfel dan ook altijd even in de handleiding of online of jouw Womanizer waterdicht is. Haal de oplaadkabel altijd uit de Womanizer voordat deze in contact met water komt.

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Volg ons op social media

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief