Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat is de beste luchtdruk vibrator? Luchtdrukvibrators getest

Luchtdruk vibrators waren al populair, maar helemaal sinds Heleen van Rooyen in haar laatste boek en in interviews zich razend enthousiast uitliet over de luchtdruk vibrator Womanizer.
Luchtdruk vibrators werken niet met vibraties en trillingen, maar met kleine pulsaties en luchtdruk. Dat zorgt voor hele andere en bijzondere sensaties. De clitoris wordt niet aangeraakt (er is geen direct contact), een innovatieve vacuümtechniek produceert pulsaties die een heel ander stimulatie effect hebben.

De trend begon met de "Womanizer" en door het grote succes hebben verschillende fabrikanten van vibrators een zelfde soort luchtdruk vibrator op de markt gebracht. Omdat Womanizer een patent heeft op deze techniek, moesten fabrikanten op zoek naar een vergelijkbare techniek, maar eentje die wel duidelijk anders is. Dat zorgt ervoor dat de luchtdruk vibrators echt anders zijn en anders voelen.

Wij hebben de belangrijkste luchtdruk vibrators voor u laten testen en vergelijken. Wat volgens hen de beste luchtdruk vibrator anno 2021 is leest u hieronder.
 

De Beste Luchtdruk Vibrators

We beginnen maar meteen met ons eindresultaat. De Womanizers steken in 2022 nog steeds boven de andere luchtdruk vibrators uit, maar er zijn gelukkig nu ook hele goede voordelige alternatieven.
 

Hoe gebruik je een lucht druk vibrator?

Satisfyer Pro 3 Vibrations beoordeeld en vergeleken


Verpakking en Design
 

Emma: "De Satisfyer Pro 3 ziet er mooi uit. De buitenlaag is gemaakt van zacht aanvoelende siliconen. De buttons zijn verwerkt in de buitenlaag. Dat ziet er goed uit. De verpakking doet een beetje goedkoop aan."


Gebruik & effectiviteit


Emma: "De Satisfyer Pro 3 heeft een tuutje wat je niet kunt verwisselen. Het is eigenlijk trouwens geen tuutje maar meer een ring. Dit heb ik nog niet eerder bij luchtdruk vibrators gezien. En ik heb verschillende lucht druk vibrators getest. De zwarte ring is wat zacht aan de top en kan je indrukken. Maar het gaatje wat je uiteindelijk over je clitoris moet ze zetten heeft aan de binnenkant wel harde randjes. Het klinkt misschien wat ingewikkeld maar het komt er op neer dat dit in de praktijk niet goed werkt. Het lijkt alsof de trillingen en de pulsaties niet goed geleid worden door deze ring. Ik kan me voorstellen dat je met een ander tuutje je de trillingen en pulsaties beter zou voelen. Nu voel je te weinig.

De pulsaties alleen zijn zwak en daar kreeg ik geen orgasme van. De trillingen alleen zijn ook onvoldoende om er van te genieten.
Zodra de pulsaties en de trillingen werden gecombineerd nam het geluid nog meer toe en werd het echt vervelend. De combinatie vond ik niet geweldig voelen.
Ik had niet de indruk dat de trillingen iets aan de pulsaties toevoegden en omgekeerd.

De Satisfyer Pro 3 maakt veel lawaai, met name op de hoogste standen. De andere Satisfyers, die ook best wat geluid produceren, zijn qua geluid allemaal stiller dan deze. Ik vind het echt te veel afleidend.
De Satisfyer Pro 3 Vibrations heeft  verschillende intensiteiten. Deze Satisfyer heeft luchtdruk programma's en 10 vibratieprogramma's. Deze intensiteiten zijn allemaal te zwak wat mij betreft.

Kortom, deze Satisfyer Pro 3 Vibrations is geen aanrader.

Plus en minpunten op een rij Satisfyer Pro 3 Vibrations

 • Zwakke luchtdruk pulsaties en vibraties
 • Ziet er mooi uit, met buitenlaag van zachte siliconen
 •  1 tuutje/mondje wat niet verwisseld kan worden en wat niet goed lijkt te werken
 • Maakt hoop lawaai


Beter niet kopen

Womanizer Liberty Beoordeeld en Vergeleken


Verpakking en Design
 

Elsa: "De Womanizer Liberty ziet er prachtig uit en voelt mooi aan. Je hebt echt het idee dat je iets luxe in handen hebt. In vergelijking met de Satisfyer Pro Traveller, die ik oolk heb getest, ziet deze Womanizer Liberty er wel een stuk beter uit. Eerlijk is eerlijk."
 

Gebruik en Effectiviteit
 

Elsa: Ik vind het fijn dat deze Womanizer Liberty 2 opzetstukjes heeft. Ze geven allebei een ander gevoel en ik denk dat elke vrouw wel een voorkeur heeft. Zelf vind ik de hoge variant het lekkerst.
De zes standjes zijn perfect voor mij en de bediening is gebruiksvriendelijk. Met een plus en een min-knopje ga een een standje harder of zachter en dat is met een luchtdruk vibrator wel erg fijn. Je zit al snel en standje te heftig en dan is het fijn als je eenvoudig en snel kunt terugschakelen. Ik vind wel dat de plaatsing van de knopjes aan de onderkant niet heel gemakkelijk is. Dat geldt ook voor de Traveller, daar zitten ze ook aan de onderkant. De knopjes van de Liberty zijn wel wat gemakkelijker in gebruik. Verder werken ze bij mij allebei perfect en vind ik ze lekker. Maar ik heb toch een voorkeur voor deze Womanizer Liberty. De luchtdrukpulsaties voelen net wat beter en lekkerder aan. En ik vind deze Liberty gewoon erg mooi om te zien, en dat vind ik zelf toch belangrijk merk ik. Kortom: wat mij betreft zeker een aanrader."

Marieke: "In vergelijking met de Womanizer Premium en Classic een paar dingen. Qua zachte en harde standjes is deze vergelijkbaar met de Classic.  Ook qua geluid is deze Liberty zeker te vergelijken met de Classic. De Classic is wel wat stiller in de laagste standjes. De Womanizer Classic houdt voor sommige dames misschien wel wat makkelijker vast.
De vergelijking met de Premium is lastiger. De Premium heeft een Smart Silence Functie wat hem extra stil maakt, heeft de helft meer intensiteiten en heeft een accu waarmee je na het opladen deze twee keer zo lang kunt gebruiken. Ik vind deze Liberty zeker een aanrader".

Belangrijkste Plus en Minpunten van de Womanizer Liberty

 • Luxe uiterlijk
 • Goede pulsaties
 • Twee opzetmondjes die vrijwel elke vrouw passen
 • Handig opbergdoosje
 • Plek van bedieningsknopjes aan de onderkant
 • 7 Standjes, van relaxed tot super krachtig

Satisfyer Pro Traveler beoordeeld en vergeleken


Verpakking en Design
 

Emma: "De verpakking is oke, maar niet geweldig. Maar deze Satisfyer Pro Traveler ziet er meer dan oke uit.
De Satisfyer Pro is een soort doosje wat je openmaakt. De ene kant is de deksel, de andere kant is de vibrator. Het sluit met een magneetje en blijft daardoor goed zitten. Dat vind ik echt geweldig bedacht. De vibrator is inderdaad klein en ik kan me voorstellen dat je deze makkelijk in je toilet tas stopt".


Gebruik & effectiviteit
 

Emma: "Het mondje op de Traveler zit vast, dus het is niet mogelijk om van mondje (tuutje) te verwisselen. Het tuutje heeft wel een prima formaat, ik denk geschikt voor de meeste dames. Het mondje is ietsje groter dan het grootste mondje/tuutje van de Womanizer Classic om een idee te geven. De Traveler is klein, dat is fijn als je hem mee wilt nemen op reis. En daar is deze ook voor gemaakt. Het kleine formaat heeft ook een nadeel, hij zal niet bij iedereen fijn in de hand liggen.

"De Traveler heeft 11 verschillende intensiteiten. Wat mij betreft zijn deze intensiteiten prima, maar let op; ze zijn allemaal wat minder intens dan bij de Womanizer. Of althans zo voelen ze. Maar goed, dan moet je ze wel vergeleken hebben. De meeste dames zullen hier blij mee zijn.
Maar ik heb deze Traveler ook vergeleken met de Womanizer Classic. En eerlijk is eerlijk, de pulsaties voelen daar gewoon beter bij. Intenser, krachtiger, fijner. Ik was enthousiast over de Traveler, maar de Womanizer Classic, die ik daarna getest heb, is wel een klasse apart. Maar als je een luchtdruk vibrator wilt proberen, dan is de Traveler een prima keuze. Zeker voor de prijs verrassend goed".

Olga: "Mij werd gevraagd om deze Traveler versie te vergelijken met de Next Generation. De Next Generation vind ik op zich prima. Ik vind hem niet erg mooi en ook wat groot en log. Dat is deze Traveler allemaal niet. De Traveler is heel klein, zeker in vergelijking met de Next Generation. Daarbij is de Next Generation van ABS plastic en deze Traveler is aan de binnenkant van siliconen. Ik raad aan deze Traveler met een goed glijmiddel te gebruiken, dan sluit deze nog beter af en is het geluid minder. Wat betreft dit geluid: dat is ongeveer hetzelfde als bij de Next Generation. Best luid dus. Het geluid van een diesel motortje. Maar het geluid wordt heel veel minder als het mondje contact maakt en goed vast zit, en als je glijmiddel gebruikt.
Dus dames: schrik niet meteen als je deze Traveler of de Next Generation aanzet!
De bediening zit aan de kant die je tegen je clitoris aanlegt. Dat is niet heel handig. Soms gaat hij daardoor opeens naar een ander standje. Als ik van intensiteit wil veranderen, (en dat wil iedereen), kan dat best lastig zijn. Dat is bij de Next Generation een stuk makkelijker. Maar ik begrijp ook dat door het kleine formaat je op een paar punten inlevert.
De intensiteiten lijken bij de Satisfyer Next Generation iets sterker, maar voor zo'n kleintje zijn ze verrassend goed. Bij mij werken deze intensiteiten prima.
Deze Traveler is op een aantal punten anders dan de Next Generation: uiterlijk, formaat, bediening en kracht. Voor mij werkt deze Traveler prima en mijn voorkeur gaat danook naar de Traveler uit omdat ik de Traveler een heel stuk beter er uit vind zien".
 

Plus en minpunten op een rij Satisfyer Pro Traveler

 • Goede luchtdruk intensiteit (wat zachtere intensiteiten dan de Satisfyer Pro Next Generation en de Womanizer
 • Mooie afwerking, met dekseltje
 • 1 tuutje/mondje wat niet verwisseld kan worden maar wel oke is
 • Geluid
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding
 • -Bedieningsgemak

Magic Fish van Pretty Love


Verpakking & Design
 

Sjoukje: "De verpakking is oke. Niet heel stijlvol maar oke. De luchtdruk vibrator zelf oogt lomp."
 

Gebruik & effectiviteit
 

Sjoukje: "Na het opladen zet ik hem aan. De bediening is gemakkelijk. Er zitten twee knopjes op; een voor het aan- en uitzetten, met de andere knop scrol je door de verschillende snelheden en programma's.
Het geluid is iets wat direct opvalt. Deze Magic Fish maakt namelijk heel veel geluid. Alsof je een stofzuiger aanzet. Dat geluid verdwijnt ook niet als je hem gebruikt.
Ik zet de Magic Fish op de laagste stand en probeer hem voorzichtig. Ik voel helemaal niks, ik hoor alleen heel veel herrie. Ik zet de Magic Fish op een hogere stand en dan begint hij te zuigen.
Dat zijn niet verfijnde luchtdruk pulsaties zoals bij de Womanizer, maar dit is het groffere werk. Het lijkt wel of ik met een vacuümpomp in bed lig. Omdat ik het idee heb dat ik er iets over moet kunnen schrijven houd ik even vol. Het doet gewoon pijn! Hij zuigt keihard! Dit is niet normaal. Dit vindt niemand fijn!
Ik moet even bijkomen na het gebruik en voel de pijn nog steeds".  

Plus en minpunten op een rij Magic Fish Pretty Love

 • Te heftig vacuüm zuigen, doet pijn
 • Maakt heel veel geluid
 •  Lompe uitstraling


Beter niet kopen
 

Satisfyer Pro G-spot

Deze Satisfyer Pro G-spot is een bijzondere vibrator die zowel de g-spot als de clitoris stimuleert. De clitoris wordt gestimuleerd met luchtdruk pulsaties, de vibraties in het staaf gedeelte stimuleert de g-spot. Dubbele stimulatie dus.
 

Verpakking & design
 

Hanneke: "De Satisfyer Pro G-spot ziet er mooi uit. De buitenkant is gemaakt van zachte siliconen, het design oogt stijlvol en ik lees dat deze 100 % waterproof is. Al met al een goed begin. Ik lees ook een paar goede reviews op internet en verheug me op het gebruik."
Sjoukje: "Deze Satisfyer ziet er prima uit. De verpakking is niet super, maar wel gewoon goed. Op de afbeelding ziet deze vibrator er plastic uit, maar dat is ie niet. De buitenkant is gemaakt van siliconen en voelt zacht aan".
 

Gebruik & effectiviteit
 

Hanneke: "Belangrijk zijn de pasvorm, de kracht en effectiviteit van de luchtdrukpulsaties, en de vibraties. Ik zet de vibrator aan en voel de trillingen op mijn hand. Die voelen prima. Ik breng het staafgedeelte in en probeer vervolgens het tuitje op mijn clitoris te zetten. Dat is een hele worsteling! Dit werkt niet. Ik probeer het later nog een paar keer, maar het lijkt op de een of andere manier niet goed te passen. Het materiaal is ook stug, wat niet mee helpt. Het tuutje krijg ik moeilijk in de buurt van mijn clitoris. Zo jammer! Er zullen zeker vrouwen zijn bij wie dit wel werkt, maar de meeste rabbit vibrators hebben voor mij een goede pasvorm, dus ik denk dat ik niet de enige ben bij wie deze Satisfyer Pro G-spot niet past."
Sjoukje: "Ik kan er kort over zijn: Deze vibrator past niet. Jammer. Ik krijg met geen mogelijkheid de pulsaties op mijn clitoris. Ik heb ook de Womanizer Insideout getest en vergeleken maar dat is wel echt een heel ander verhaal. De Womanizer is de overtreffende trap. Bijna niet te vergelijken. Ik vind de Womanizer Insideout geweldig, en dat kan ik van deze echt niet zeggen."

Plus en minpunten op een rij Satisfyer Pro G-spot

 • Geen goede pasvorm
 •  Goede intensiteit van luchtdrukpulsaties en vibraties (van zacht naar krachtig)
 •  Gebruikte materialen en uitstraling


Geen aanrader

Satisfyer Pro Next Generation Getest en Beoordeeld


Verpakking & Design
 

Emma: "De verpakking is prima. Niet heel stijlvol maar oke. De Satisfyer Pro Next Generation ziet er wel heel plastic uit en oogt als een goedkoop product. Echt minder mooi om te zien dan de Satisfyer Deluxe.
 

Gebruik & effectiviteit
 

Emma: "Deze Satisfyer Pro Next Generation ziet er minder mooi uit dan de Satisfyer Deluxe maar werkt voor mij wel iets beter. Er zit wel een apart knopje op waarmee je hem makkelijk zachter of harder kunt zetten. Dat zit niet op de Deluxe versie. De intensiteit bij deze Satisfyer lijkt een stuk krachtiger. Ik kan bij deze versie niet alle standjes gebruiken, maar de extra intensiteit vind ik wel lekker. Maar als je van niet al te heftig houdt, kan je beter voor de Satisfyer Pro Deluxe kiezen.
Het handvat vind ik persoonlijk wel handig. Je houdt het "mondje" zo beter op zijn plek. Het mondje is ook wat groter dan bij de Deluxe versie. Dat werkt bij mij ook beter. Qua geluid is de Deluxe versie beter. Deze versie maakt duidelijk wat meer geluid.
Wil je een goedkope luchtdruk vibrator die wel goed werkt, en vind je wat geluid niet erg, dan is dit een prima keuze denk ik. Ik zou eerder voor deze versie kiezen dan voor de Deluxe. Het handvat, de bediening, de intensiteit en het mondje wegen wat mij betreft op tegen het geluid en het uiterlijk van de vibrator".

Plus en minpunten op een rij van Satisfyer Pro Next Generation

 •  Krachtige intensiteit (minpunt voor dames die wat gevoeliger zijn)
 • Goede vorm, makkelijk in gebruik
 • 1 mondje, maar dat bij meer dames zal passen
 • Geluid
 • Goedkope uitstraling, het materiaal voelt ook goedkoop aan

Satisfyer Pro Vibrations Getest en Beoordeeld

Deze Satisfyer Pro Vibrations is een luchtdruk vibrator die werkt op luchtdruk én die vibreert en trilt. 

Verpakking & Design
 

Eva: "De verpakking is prima. Niet heel stijlvol maar oke. De vibrator zelf valt eerlijk bezegd mee. Ik had hard plastic verwacht, maar de hele vibrator heeft een zachte siliconen buitenkant."
Sjoukje: "Basic verpakking en vibrator. Niks stijlvols, maar ook niet verkeerd."


Gebruik & effectiviteit
 

Eva: "Deze Satisfyer Pro Plus werkt geweldig voor mij. Het is volgens mij de Satisfyer maar dan met vibraties erbij. Je kunt dat combineren maar ook onafhankelijk van elkaar instellen. De combinatie is wel heftig maar wat mij betreft geweldig genieten."
Sjoukje: "Een bijzondere combinatie; de trillingen met de pulsaties. De pulsaties zijn prima. De kracht van de vibraties is voor mij niet genoeg. Ik vind ze een beetje oppervlakkig aandoen. Maar de trillingen met de pulsaties samen vind ik wel lekker. Ik moet er wel even aan wennen. Het gaat allemaal wel heel snel. "

Satisfyer Pro Vibrations Plus en Minpunten

 • Krachtige luchtdruk intensiteit (minpunt voor dames die wat gevoeliger zijn)
 • Werkt met luchtdruk maar ook met vibraties
 • Buitenkant van zachte siliconen
 •  Pulsaties en vibraties zijn onafhankelijk van elkaar te gebruiken
 •  Vibraties zijn gemiddeld (niet goed genoeg als je van krachtig houdt)

Satisfyer Pro Vibrations

Satisfyer Pro Deluxe Getest en Beoordeeld


Verpakking & design
 

Annemarie: "De verpakking van de Satisfyer Pro Deluxe is niet spectaculair. Een doos met een voorbeeld erop wat erin zit. In de doos zit een soort ei met 1 gladde, in het design verwerkte, knop en een magneet stekker als oplader. Geen zakje om hem in op te bergen. Design heeft een wat goedkope uitstraling.
De magneet stekker vind ik niet handig, daar je de vibrator goed neer moet leggen om de verbinding niet te verbreken. Wat gebeurt als je per ongeluk tegen het kastje stoot waar de Satisfyer Pro Deluxe op ligt".
Eva: "De verpakking en het ontwerp vind ik okee, niet heel stijlvol ofzo maar ook niet verkeerd. Opladen is best makkelijk. Stekker in het stopcontact, magneet aan de vibrator en daarna klaar voor gebruik". 

Gebruik en effectiviteit
 

Annemarie: "Als hij opgeladen is heb ik moeite om uit te vinden hoe hij werkt. Op de (aan/uit) knop staan tekentjes, moeilijk te lezen.
Bij gebruik vind ik hem niet lekker in de hand liggen. Te klein. Zelf heb ik kleine handen, dus daar ligt het niet aan. Om hem te bedienen houd ik hem vast tussen ringvinger en duim, zodat mijn wijsvinger de knop kan bedienen voor intenser of zachter. Ik moet vrij hard drukken voor effect, wat niet prettig is, aangezien ik niet genoeg houvast heb.
Nog een nadeel: er zit geen ‘tuutje’ ofwel uitsteeksel op, om hem goed op zijn plaats te houden.  Ik vond het nog een geklungel om het prettig te vinden.
Deze Satisfyer Deluxe kan niet goed samen gebruikt worden.  Bij penetratie, als je teveel beweegt kan je hem maar moeilijk op de juiste plek houden. De intensiteit is redelijk tot goed".
Eva: "Het is even zoeken hoe deze Satifyer werkt. Jammer dat hij maar 1 knop heeft. Eenmaal op de goed plek voelt hij heel lekker aan. De pulsaties werken prima bij mij, niet te heftig of overheersend maar echt heel aangenaam. Ik vind het geluid niet storend, maar je hoort hem echt wel. Ik heb niet geprobeerd om deze vibrator samen te gebruiken. Ik weet dan ook niet of dat goed werkt".

Plus en minpunten op een rij van Satisfyer Pro Deluxe

 • Goede zachte tot gemiddelde intensiteits niveau's (is een min voor vrouwen die van power houden)
 • Geluid prima
 • Lastig op de juiste plek te houden
 • Bediening met 1 knop 
 • Klein mondje (past niet iedereen)

Womanizer Premium Getest en Beoordeeld

Goed om te weten: er is een nieuwe versie : de Womanizer Premium 2. Met extra standjes en programma's en een sterkere accu.

 

Verpakking & design
 

Elke: "Prachtige, stijlvolle verpakking met mooie foto van dame die een Womanizer vasthoudt. De Womanizer zelf voelt heerlijk zacht aan, en heeft mooi formaatje, niet te groot."
 

Gebruik & effectiviteit
 

Elke: "Deze Womanizer Premium is heel erg goed. Op alle fronten. Hij past precies in mijn hand en kan ik hem eenvoudig op de juiste plek leggen en houden.
De pulsaties zijn, net als de Womanizer Classic ik geprobeerd heb, erg goed. Lekker intens, en je kunt het fijn opbouwen. Je kunt heel zachtjes beginnen en dan doorgaan naar steeds intenser en heftiger. Ik vind de extra functies waarbij je een soort patroon kunt kiezen erg leuk. En de extra functie waarmee deze Premium bijna geen geluid meer maakt vind ik ook goed bedacht.
De Womanizer Premium is een stuk duurder dan de Womanizer Classic en dat zie je op een aantal punten terug. De Womanizer Classic heeft 1 kant van siliconen, de andere kant van ABS-plastic. De Womanizer Premium is helemaal gemaakt van siliconen. Het siliconen lijkt ook wat anders. Bij de Classic trekt het siliconen wat vuil aan. De Premium voelt dus fijner, zachter en luxer aan in je hand. De Premium is een tikje groter en voelt ook wat steviger en zwaarder aan. De Premium is mooi afgewerkt met goudkleurige details. De Premium heeft extra standjes (12 ipv ), gaat wat langer mee na opladen (4 uur ipv 3 uur). En de Premium heeft natuurlijk de 2 leuke extra functies. Ik vind deze Womanizer Premium het geld waard. Maar wil je niet zoveel geld uitgeven aan een vibrator, dan is de Classic zeker ook aan aanrader". 

Plus en minpunten op een rij Womanizer Premium

 • Ontwerp met handvat (als je dat plezierig vindt vasthouden)
 • Geluid (extra stil met Smartsilent functie)
 • Goede intensiteiten (12: van heel zacht naar krachtig)
 • Twee formaten mondjes meegeleverd, voor elke dame juiste maat
 • Gebruikte materialen (helemaal van zachte siliconen), afwerking en uitstraling
 • Verpakking
 • Autopilot functie
   

Womanizer Classic Getest en Beoordeeld

Goed om te weten: er is een nieuwe versie, de Womanizer Classic 2. Met extra standjes en een buitenkant van zachte siliconen (ipv ABS-plastic).

 

Verpakking & design
 

Emma: "De Womanizer Classic zit verpakt in een mooie, stijlvolle box. Beetje chique en sexy. Ook de Womanizer Classic heeft een mooi design en uitstraling. Veel beter dan de Womanizer Pro40, deze zag er toch wat plastic-achtig uit."
 

Gebruik & effectiviteit
 

Emma: "Ik vind deze Womanizer Classic heel goed. De bediening is ook bij deze Womanizer lekker eenvoudig. Je navigeert heel gemakkelijk door de intensiteits niveaus heen. De laagste stand is echt zacht en de hoogste heel krachtig. Ik denk dat met deze intensiteiten iedere dame uit de voeten kan. Deze Womanizer ligt bij mij lekker in de hand en ik breng hem heel gemakkelijk op de juiste plek aan. Daar kan ik hem ook gemakkelijk houden. De pulsaties zijn bij deze Womanizer ook weer geweldig! Echt veel beter dan de goedkopere versies van andere merken die ik getest heb.
Als ik de Womanizers Pro40 en deze met elkaar vergelijk dan zijn er wel ook wel degelijk verschillen die het prijsverschil verklaren. Het geluid vind ik bij deze Classic nog minder, de zachte buitenkant vind ik een pré, deze Classic heeft extra zachte standjes en deze Classic ziet er een heel stuk stijlvoller uit".

 

Belangrijkste plus en minpunten Womanizer Classic

 • Ontwerp met handvat (als je dat plezierig vindt vasthouden)
 • Geluid (weinig dus)
 • Goede intensiteit (8  standen, van heel zacht naar krachtig). 
 • Twee formaten mondjes meegeleverd, voor elke dame juiste maat
 • Gebruikte materialen en uitstraling

Womanizer Classic & Womanizer Premium vergeleken

Womanizer Starlet Getest en Beoordeeld


Verpakking en design
 

Sjoukje: "De verpakking en de Womanizer Starlet zien er geweldig uit. Leuk en heel mooi! Ik ben op slag verliefd!"
 

Gebruik en effectiviteit
 

Sjoukje: "De Womanizer Starlet heeft één bedieningsknopje. Dat is even wennen. Je kunt hiermee door de vier verschillende standjes scrollen. Het eerste standje is meteen best hard, de volgende drie gaan daar nog over heen. De andere twee Womanizers hebben meer, en ook wat zachtere, standjes. Ik moet zeggen dat ik dat zelf prettiger vind, ik heb namelijk niet altijd zin in zo'n harde stand.
Tja, ik vind deze Womanizer Starlet daarom geen aanrader. Ik denk dat veel dames beter af zijn met een luchtdruk vibrator met meer programma's en wat zachtere standjes. Ik denk dat veel dames deze Starlet te heftig vinden in gebruik en dus teleurgesteld worden. En dat zou jammer zijn, want een goede luchtdruk vibrator is geweldig

Plus en minpunten Womanizer Starlet

 • Leuke en mooie design
 • Kleine formaat
 • Intensiteit (mist zachte standjes en dat is essentieel punt)


Beter niet kopen

Sona Cruise 2 van Lelo getest en beoordeeld


Verpakking & Design
 

Annemarie: "De Lelo zit in een mooi zwart doorzichtige doos waarbij je gelijk de vibrator ziet liggen. De Lelo wordt geleverd met een opbergzakje, zodat ik de doos gewoon weg kan gooien".
Eva: "Prachtige en stijlvolle verpakking zoals je van Lelo mag verwachten. Daar zijn ze gewoon het beste in".


Gebruik en effectiviteit
 

Annemarie: "Het valt mij op, dat bij dit merk alle bedieningen hetzelfde zijn. Dat geldt ook voor de intensiteit en mogelijkheden aan trillingen. Ken je er een, dan ken je ze allemaal.
Het design vind ik wel aardig (niet de rose kleur). Helaas ligt hij niet prettig door zijn ‘holle rug’ in mijn hand. Ik kan hem alleen met mijn duim bedienen. Het tuutje is te klein voor mijn klit. Geen mogelijkheden om dit te veranderen.
Alle frequenties uitgeprobeerd, is lekker, maar voor mij niet nodig. Een constante intensiteit is voor mij voldoende. Dit is persoonlijk natuurlijk. In ieder geval makkelijk te bedienen.
Een nadeel is, dat hij veel herrie maakt, zeker als je hem beweegt. In heb begin schoot ik in de lach, later ergerde ik me er aan. Niet samen gebruikt vanwege de herrie.
Nog even over het materiaal wat Lelo gebruikt. Het voelt prettig aan, maar helaas trekt het ook alles aan en ik heb moeite om de inwendige vibrators goed schoon te krijgen. Ik gebruik daarvoor een toy cleaner.

Elvera: Helaas maakt deze nieuwe Sona 2 nog steeds meer geluid dan je zou mogen verwachten van een kwaliteits luchtdruk vibrator. Het tuutje is voor mij te klein en ik hoeveel moeite ik ook doe, het lukt me niet om met deze Sona een orgasme te bereiken. Dat lukt me wel prima (en meer dan dan;-) met de Womanizer en ook met de Satisfyer Pro Traveler.

Eva: "Fijn zacht materiaal. Makkelijke bediening. Werkt bij mij prima. Het is wel even zoeken naar de juiste plek. Als je hem daar eenmaal hebt, moet je hem daar wel goed vasthouden. De intensiteit is lekker en werkt heerlijk bij mij. Ook leuk dat er verschillende programma's op zitten. Ik vind wel dat hij meer geluid maakt dan verwacht. Niet storend maar wel jammer van zo'n dure vibrator. Dat verwacht je niet van een Lelo product, die zijn altijd super stil".

Plus en minpunten op een rij van Sona Cruise Lelo

 •  Zacht materiaal
 • Uitstraling
 • Verpakking
 • Verschillende frequenties en standjes
 • Intensiteit
 • Geluid
 • Mondje (klein) past niet iedereen
 • Plek van de bedieningsknopjes (aan de onderkant)
   

Sona van Lelo

Womanizer Inside Out Getest en Beoordeeld

Deze luchtdrukvibrator Womanizer Inside Out van het mooie merk Womanizer is een soort rabbit vibrator die gelijktijdig de g-spot als de clitoris stimuleert. Net zoals de hierboven genoemde Satisfyer Pro G-spot, maar dan zonder handvat. De staaf, die flexibel is, breng je in waarbij de vibraties de g-spot stimuleren en de clitoris tegelijkertijd wordt geprikkeld door luchtdruk vibraties.

Verpakking & design
 

Sjoukje: " De Womanizer zit in een mooie verpakking, ik word al helemaal blij als ik de doos open maak. Aan alles is aandacht besteed, het bewaarzakje, het usb-oplaadsnoertje en stekker (!), en een extra en iets groter opzetmondje".


Gebruik & effectiviteit
 

Sjoukje: "Deze Womanizer Inside Out heeft een flexibele staaf en dat werkt heel goed want zo kan je het mondje goed op zijn plek (lees clitoris) zetten. Dit werkt echt prima. Veel beter dan bij de Satisfyer G-spot op luchtdruk. De luchtdrukpulsaties en de vibraties zijn los van elkaar te bedienen. Zowel de trillingen als de pulsaties voor heel erg lekker. De vibraties zijn niet super krachtig, maar wel helemaal goed voor mij, met een beetje "buzz" erin. De luchtdrukpulsaties zijn geweldig. Van mij krijgt deze een 11!".

Anne-Marie (65): "Jammer, deze Womanizer past mij niet. Als ik het staafgedeelte heb ingebracht, dan kan ik het tuutje niet op de goede plek krijgen. Als het tuutje schuin zou lopen, zou dat wel voor me werken. Heel jammer! Ik weet dat bij rabbit vibrators de pasvorm altijd wel een ding is, en dat is bij de luchtdruk vibrators dus niet anders. Ook de staaf vind ik voor mezelf te dun om deze echt te voelen. (I*Anne-Marie heeft een voorkeur voor wat "dikkere" vibrators dan gemiddeld). Wellicht doordat ik 3 kinderen heb gebaard? Gelukkig zijn er de andere Womanizers en die vind ik wel geweldig!"

 

Plus en minpunten op een rij Womanizer Inside Out

 •  Hele goede en flexibele pasvorm
 • Extra tuutje
 • Goede intensiteit van luchtdrukpulsaties en vibraties (van zacht naar krachtig)
 • Gebruikte materialen en uitstraling
 • De vorm zal niet bij iedere dame passen.
   

Womanizer Duo Getest en Beoordeeld

De fabrikanten van Womanizer en We-vibe zijn bij elkaar gaan zitten en hebben een nieuwe Womanizer Inside Out ontwikkeld. Deze nieuwe versie heet Womanizer Duo. Zoals u op de afbeelding kunt zien zien de Womanizers er bijna het zelfde uit. Ook qua vorm en afmeting.
Maar er zijn toch een aantal belangrijke postieve veranderingen aangebracht, waardoor deze Womanizer Duo wel weer een stukje beter is dan de Inside Out.
 

Wat anders is tov de Womanizer Inside Out?
 

 • In de Duo zit een krachtiger motor (van We-Vibe) voor interse stimulatie
 • De Duo heeft vibratiepatronen, dat heeft de Inside out niet.
 • De vorm van het staafdeel voor inwendige stimulatie is wat dikker en beter voor g-spot stimulatie.
 • De Duo heeft de Smart-Silence functie waardoor deze stiller is in gebruik.

 

Belangrijkste plus en minpunten Womanizer Duo

 •  Intens en robuuste vibraties en pulsaties
 • Verschillende vibratie patronen
 • Goede pasvorm voor de meeste dames (maar niet voor iedereen)
 • Extra stil door de Smart-Silence functie

Meissa Getest en Beoordeeld

De Meissa is een rabbit vibrator met zowel pulsaties als vibraties, met een buitenlant van zachte, veilige siliconen. Net als de hiervoor genoemde Womanizer Duo. 
De Meissa heb je voor de helft van de prijs van de Womanizer Duo en voor dat geld heb je een hele fijne en bijzondere rabbit vibrator, zo blijkt uit de reacties van onze teststers.
 

Verpakking & design
 

Emma: " De Meissa zit in een leuk doosje, niet heel luxe of opvallend mooi, maar wel prima. In de verpakking zit een USB-kabeltje en een handleiding in het Nederlands. De Meissa zelf ziet er mooi uit, niet al te groot en niet te klein."


Gebruik & effectiviteit
 

Marjon: "De Meissa kan je een beetje buigen. Dat is makkelijk want eerst breng je het staafgedeelte in daarna plaats je het mondje op de clitoris. De luchtdrukpulsaties en de vibraties zijn los van elkaar te bedienen. Zowel de trillingen als de pulsaties vind ik erg goed. De vibraties zijn lekker krachtig, en de pulsaties trouwen ook.) Het staafgedeelte is kort en wat breder, en raakt precies het juiste plekje bij mij."

Belangrijkste plus en minpunten Meissa

 •  Krachtige vibraties 
 • Goede luchtdrukpulsaties
 • Verschillende programma's en snelheden voor de vibraties en pulsaties
 • Pulsaties en vibraties apart te bedienen
 • Maakt weinig geluid

Overzicht van de verschillende Womanizers

Satisfyer Luxury High Fashion


Verpakking en Design


Emma: "De Satisfyer High Fashion ziet er echt prachtig uit. Deze luchtdruk vibrator is gemaakt van een luxe soort alumimium. In de doos (niet heel erg luxe trouwens) zit ook een gebruiksaanwijzing en een USB-oplaadkabel. Die werkt met een magneet. Al bij al, goede eerste indruk. Het zou een mooi kado kunnen zijn."


Gebruik & effectiviteit
 

Emma: "De Satisfyer High Fashion heeft niet alleen pulsaties, het heeft ook gewone vibraties. Om precies te zijn heeft het 11 luchtdrukstandjes en 10 vibratiestandjes.
De High Fashion heeft een tuutje wat je niet kunt verwisselen. Het tuutje is anders dan anders. Ik weet niet waar het precies aan ligt maar het voelt ongemakkelijk aan.
Ik zet de High Fashion aan en was natuurlijk erg benieuwd naar wat deze luchtdruk vibrator kan. Wat een teleurstelling: de pulsaties zijn zwak en de trillingen ook.
Ik heb heel veel luchtdruk vibrators getest, ook van Satisfyer, maar een echt teleurstelling had ik nog niet ervaren. Want om verder te gaan: het geluid was ook te hard (echt harder dan andere Satisfyers die ook niet echt stil zijn) en de combinatie vibreren-pulsaties is ook net echt fijn.
Kortom, deze Satisfyer High Fashion is geen aanrader, zeker niet voor de hoge prijs". 

Plus- en minpunten Satisfyer High Fashion

 • Uitstraling
 • Maakt teveel geluid
 • Onvoldoende intensiteit pulsaties en vibraties
 • Slechte prijs-kwaliteit verhouding


Beter niet kopen

Rock Star van House of Delight


Verpakking en Design
 

Emma: "De Rock Star zit verpakt in een mooi doosje met opbergzakje erbij. De Rock Star is gemaakt van zachte siliconen, is klein en elegant qua uiterlijk.


Gebruik & effectiviteit
 

Emma: " De Rock Star is een klein formaat luchtdruk vibrator, beetje vergelijkbaar qua maat met de Satisfyer Traveller. Maar qua uiterlijk, geluid en pulsaties is deze Rock Star vele malen beter. 
De bediening is makkelijk en spreekt voor zich. De knopjes zitten op de plek waar ze moeten zitten (dat is bijv. bij de traveller niet zo). 
De Rock Star vind ik een fantastisch goede luchtdruk vibrator. Niet alleen ziet deze Rock Star er mooi uit, hij is relatief stil en krachtig. De sensaties zijn super fijn, de verschillende standjes leuk. 

Belangrijkste plus- en minpunten Rock Star

 • Uitstraling en buitenkant gemaakt van siliconen
 • Geluid
 • Pulsaties
 • Handige bediening met grote knoppen op de goede plek
 • Goede maat mondje
 • Fijn ontwerp dat goed werkt

Satisfyer Love Breeze Air


Verpakking en Design
 

Emma: "De Satisfyer Love Breeze Air ziet er mooi uit. Ook het blauwe doosje oogt leuk leuk en vrolijk."


Gebruik & effectiviteit
 

Emma: "De Satisfyer Love Breeze Air is versie en dan verwacht je een hoop innovatieve verbeteringen. Daaraan voldoet deze Satisfyer Love Breeze Air helaas niet.
De pulsaties zijn onvoldoende om er een orgasme mee te krijgen. Ik moet mijn andere Satisfyer (Traveller) erbij pakken om dat te bereiken. De pulsaties zijn gewoon te zwak.
Het model houdt ook lastig vast en de knopjes zitten op een onlogische plek.
Ik heb heel veel luchtdruk vibrators getest, ook van Satisfyer, en deze is gewoon niet goed genoeg. Wat mij betreft is de Womanizer Premium of Classic het beste, daarna vind ik Satisfyer Traveller een aanrader.

Plus- en minpunten Satisfyer Love Breeze Air

 • Uiterlijk
 • Geluid
 • Design is onhandig
 • Pulsaties niet intens genoeg

Nog veel meer luchtdruk vibrators getest

Het overzicht hierboven is zeker niet volledig. Er zijn veel meer luchtdruk vibrators en wij hebben er ook veel meer getest, met en zonder merk. Degene die niet als aanraders uit de test kwamen, en dat waren er best veel, hebben we niet allemaal opgenomen in ons overzicht. Anders zou deze lijst wel erg lang en onoverzichtelijk worden.
Maar mocht u vragen hierover hebben, dan kunt u ons altijd mailen of bellen.

 

Reacties

Reactie toevoegen

Platte tekst

 • Geen HTML toegestaan.
 • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
 • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

alles al mooi kado verpakt

naar de erotiek winkel

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Volg ons op social media

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief