• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

Wat is de beste luchtdruk vibrator? Luchtdrukvibrators getest

luchtdruk vibrators met elkaar vergeleken en getest
Luchtdruk vibrators waren al populair, maar helemaal sinds Heleen van Rooyen in haar nieuwste boek en in interviews zich razend enthousiast uitliet over de luchtdruk vibrator Womanizer.
Luchtdruk vibrators werken niet met vibraties en trillingen, maar met kleine pulsaties en luchtdruk. En dat zorgt voor hele bijzondere sensaties.
De trend begon met de "Womanizer" en door het grote succes hebben verschillende fabrikanten van vibrators een zelfde soort luchtdruk vibrator op de markt gebracht. Omdat Womanizer een patent heeft op deze techniek, moesten fabrikanten op zoek naar een vergelijkbare techniek, maar eentje die wel duidelijk anders is. Dat zorgt ervoor dat de iuchtdruk vibrators echt anders zijn en anders voelen.
Wij hebben de belangrijkste luchtdruk vibrators voor u laten testen en vergelijken. Wat volgens hen de beste luchtdruk vibrator is leest u hieronder.


We beginnen maar meteen met ons eindresultaat. De Womanizers steken nog steeds met kop en schouders boven de andere luchtdruk vibrators uit. De Womanizer Premium is de nieuwste, beste en meest luxe luchtdruk vibrator. Gelukkig zijn er nu ook de Womanizer Classic en de Womanizer Liberty. Nog steeds niet goedkoop, maar wel een stuk voordeliger, en ook heel goed!
Twee voordelige aanraders zijn wat ons betreft de Satisfyer Pro Plus, een luchtdruk die pulsaties en vibraties combineert en de Satisfyer Pro Traveler, een kleine, lieflijke en goede luchtdruk vibrator voor nog 40 euro.

Luchtdruk vibrators vergeleken

overzicht van luchtdruk vibrators

 

Luchtdruk vibrator Sona Cruise van Lelo getest en beoordeeld

Verpakking & Design

Annemarie: "De Lelo zit in een mooi zwart doorzichtige doos waarbij je gelijk de vibrator ziet liggen. De Lelo wordt geleverd met een opbergzakje, zodat ik de doos gewoon weg kan gooien"

Eva: "Prachtige en stijlvolle verpakking zoals je van Lelo mag verwachten. Daar zijn ze gewoon het beste in".

Gebruik en effectiviteit

Annemarie: "Het valt mij op, dat bij dit merk alle bedieningen hetzelfde zijn. Dat geldt ook voor de intensiteit en mogelijkheden aan trillingen. Ken je er een, dan ken je ze allemaal.
Het design vind ik wel aardig (niet de rose kleur). Helaas ligt hij niet prettig door zijn ‘holle rug’ in mijn hand. Ik kan hem alleen met mijn duim bedienen. Het tuutje is te klein voor mijn klit. Geen mogelijkheden om dit te veranderen.

Alle frequenties uitgeprobeerd, is lekker, maar voor mij niet nodig. Een constante intensiteit is voor mij voldoende. Dit is persoonlijk natuurlijk. In ieder geval makkelijk te bedienen.
Een nadeel is, dat hij veel herrie maakt, zeker als je hem beweegt. In heb begin schoot ik in de lach, later ergerde ik me er aan. Niet samen gebruikt vanwege de herrie.

Nog even over het materiaal wat Lelo gebruikt. Het voelt prettig aan, maar helaas trekt het ook alles aan en ik heb moeite om de inwendige vibrators goed schoon te krijgen. Ik gebruik de Toy cleaner van JO.

Eva: "Fijn zacht materiaal. Makkelijke bediening. Werkt bij mij prima. Het is wel even zoeken naar de juiste plek. Als je hem daar eenmaal hebt, moet je hem daar wel goed vasthouden. De intensiteit is lekker en werkt heerlijk bij mij. Ook leuk dat er verschillende programma's op zitten. Ik vind wel dat hij meer geluid maakt dan verwacht. Niet storend maar wel jammer van zo'n dure vibrator. Dat verwacht je niet van een Lelo product, die zijn altijd super stil".
 

Plus en minpunten op een rij van Sona Cruise Lelo

+    Zacht materiaal
+    Uitstraling
+    Verpakking
+    Verschillende frequenties en standjes
+    Intensiteit
-    Geluid
-    Mondje (klein) past niet iedereen
-    Plek van de bedieningsknopjes (aan de onderkant)


Luchtdruk vibrator Satisfyer Pro Deluxe getest en beoordeeld

satisfyer pro deluxe getest en vergeleken met andere luchtdruk vibratorsVerpakking & design

Annemarie: "De verpakking van de Satisfyer pro de luxe is niet spectaculair. Een doos met een voorbeeld erop wat erin zit. In de doos zit een soort ei met 1 gladde, in het design verwerkte, knop en een magneet stekker als oplader. Geen zakje om hem in op te bergen. Design heeft een wat goedkope uitstraling.
De magneet stekker vind ik niet handig, daar je de vibrator goed neer moet leggen om de verbinding niet te verbreken. Wat gebeurt als je per ongeluk tegen het kastje stoot waar de Satisfyer Pro Deluxe op ligt".

Eva: "De verpakking en het ontwerp vind ik okee, niet heel stijlvol ofzo maar ook niet verkeerd. Opladen is best makkelijk. Stekker in het stopcontact, magneet aan de vibrator en daarna klaar voor gebruik". 

Gebruik

Annemarie: "Als hij opgeladen is heb ik moeite om uit te vinden hoe hij werkt. Op de (aan/uit) knop staan tekentjes, moeilijk te lezen. 
Bij gebruik vind ik hem niet lekker in de hand liggen. Te klein. Zelf heb ik kleine handen, dus daar ligt het niet aan. Om hem te bedienen houd ik hem vast tussen ringvinger en duim, zodat mijn wijsvinger de knop kan bedienen voor intenser of zachter. Ik moet vrij hard drukken voor effect, wat niet prettig is, aangezien ik niet genoeg houvast heb.
Nog een nadeel: er zit geen ‘tuutje’ ofwel uitsteeksel op, om hem goed op zijn plaats te houden.  Ik vond het nog een geklungel om het prettig te vinden.

Deze Satisfyer Deluxe kan niet goed samen gebruikt worden.  Bij penetratie, als je teveel beweegt kan je hem maar moeilijk op de juiste plek houden. De intensiteit is redelijk tot goed".

Eva: "Het is even zoeken hoe deze Satifyer werkt. Jammer dat hij maar 1 knop heeft. Eenmaal op de goed plek voelt hij heel lekker aan. De pulsaties werken prima bij mij, niet te heftig of overheersend maar aangenaam. Ik vind het geluid niet storend, maar je hoort hem echt wel. Ik heb niet geprobeerd om deze vibrator samen te gebruiken. Ik weet dan ook niet of dat goed werkt".

Plus en minpunten op een rij van Satisfyer Pro Deluxe

+    Zachte tot gemiddelde intensiteits niveau's (is een min voor vrouwen die van power houden)
+    Geluid prima
-    Lastig op de juiste plek te houden
-    Bediening met 1 knop
-    Klein mondje (past niet iedereen)


Satisfyer Pro Next Generation getest en beoordeeld

luchdruk vibrator satisfyer pro next generationVerpakking & Design

Eva: "De verpakking is prima. Niet heel stijlvol maar oke. De Satisfyer ziet er wel heel plastic uit en oogt als een goedkoop product. Echt minder mooi om te zien dan de Satisfyer Deluxe.

Gebruik & effectiviteit

Eva: "Deze Satisfyer Pro Next Generation ziet er minder mooi uit dan de Satisfyer Deluxe maar werkt voor mij wel iets beter. Er zit wel een apart knopje op waarmee je hem makkelijk zachter of harder kunt zetten. Dat zit niet op de Deluxe versie. De intensiteit bij deze Satisfyer lijkt een stuk krachtiger. Ik kan bij deze versie niet alle standjes gebruiken, maar de extra intensiteit vind ik wel lekker. Maar als je van niet al te heftig houdt, kan je beter voor de Satisfyer Pro Deluxe kiezen.
Het handvat vind ik persoonlijk wel handig. Je houdt het "mondje" zo beter op zijn plek. Het mondje is ook wat groter dan bij de Deluxe versie. Dat werkt bij mij ook beter. Qua geluid is de Deluxe versie beter. Deze versie maakt duidelijk wat meer geluid.
Wil je een goedkope luchtdruk vibrator die wel goed werkt, en vind je wat geluid niet erg, dan is dit een prima keuze denk ik. Ik zou eerder voor deze versie kiezen dan voor de Deluxe. Het handvat, de bediening, de intensiteit en het mondje wegen wat mij betreft op tegen het geluid en het uiterlijk van de vibrator".

Plus en minpunten op een rij van Satisfyer Pro Next Generation

+    Krachtige intensiteit (minpunt voor dames die wat gevoeliger zijn)
+    Prijs
+    Mondje (groter) dat bij meer dames zal passen
-    Geluid
-    Goedkope uitstraling, het materiaal voelt ook goedkoop aan


Satisfyer Pro Plus Vibrations beoordeeld en vergeleken

luchtdruk vibrator Satisfyer Pro Plus Vibrations getest met beoordelingDit is een luchtdruk vibrator die werkt op luchtdruk én die vibreert en trilt.  

Verpakking & Design

Eva: "De verpakking is prima. Niet heel stijlvol maar oke. De vibrator zelf valt eerlijk bezegd mee. Ik had hard plastic verwacht, maar de hele vibrator heeft een zachte siliconen buitenkant."

Sjoukje: "Basic verpakking en vibrator. Niks stijlvols, maar ook niet verkeerd."

Gebruik & effectiviteit

Eva: "Deze Satisfyer Pro Plus werkt geweldig voor mij. Het is volgens mij de Satisfyer maar dan met vibraties erbij. Je kunt dat combineren maar ook onafhankelijk van elkaar instellen. De combinatie is wel heftig maar wat mij betreft geweldig genieten. 

Sjoukje: "Een bijzondere combinatie; de trillingen met de pulsaties. De pulsaties zijn prima. De kracht van de vibraties is voor mij niet genoeg. Ik vind ze een beetje oppervlakkig aandoen. Maar de trillingen met de pulsaties samen vind ik wel lekker. Ik moet er wel even aan wennen. Het gaat allemaal heel snel."

Plus en minpunten op een rij Satisfyer Pro Plus Vibrations

+   Krachtige luchtdruk intensiteit (minpunt voor dames die wat gevoeliger zijn)
+   Werkt met luchtdruk maar ook met vibraties
+   Buitenkant van zachte siliconen
+   Pulsaties en vibraties zijn onafhankelijk van elkaar te gebruiken
-   Vibraties zijn gemiddeld (niet goed genoeg als je van krachtig houdt)


Womanizer Pro getest, beoordeeld en vergeleken

womanizer pro air vibrators met elkaar vergeleken

Verpakking & design

Annemarie: "De Womanizer wordt geleverd in een prachtige zwarte doos. Inhoud doos: een stijlvolle vibrator met een swarovski steentje als aan/uit knop".

Eva: "Mooie vibrator om te zien, verpakt in een prima verpakking. Leuk dat kristallen steentje als aan-en uitknopje, al voegt dat voor het gebruik niets toe. Vraag me zelfs af of dat met een ander knopje niet beter zou werken."

Gebruik & effectiviteit

Annemarie: "De Womanizer is heel handig in de bediening. Tevens zitten er twee verschillende ‘tuutjes’ in voor een kleine en grotere klit. Hij ligt prima in de hand en is snel en makkelijk in gebruik om de intensiteit te veranderen. Goede grip. 
Niet storend om hem van zacht naar hard te leiden. Een goede intensiteit voor mij. Werkt snel tot een super orgasme.
Samen heel goed te gebruiken. Hij maakt wel wat geluid, maar dat ervaar ik (ook samen) niet als storend. 
Voor mij is de Womanizer de keizerin onder de vibrators en is zeker mijn favoriet voor klitorale bevrediging. Een andere kan er niet meer aan tippen.

Zeker voor de oudere generatie aan te bevelen, alhoewel ik denk dat iedere vrouw ongeacht haar leeftijd hier veel plezier aan beleefd.
Een nadeel is, dat hij erg duur is. Voor mij is hij het geld waard. Ik kan niet meer zonder".

Eva: "De Womanizer laadt gemakkelijk op en werkt ook heel eenvoudig. Ook tijdens het gebruik kan je comfortabel van intensiteit wisselen. 
Prima intensiteit voor mij en ook heel tevreden met geluid. Als ik de luchtdruk vibrators met elkaar vergelijk vind ik de Womanizer de beste luchtdruk vibrator. Veruit de beste luchtdruk vibrator eigenlijk. De pulsaties voelen anders en beter. Maar voor veel dames zal de Womanizer waarschijnlijk te duur zijn. Maar goed, je hebt er wel jarenlang plezier van. Een betaalbaar alternatief is wat mij betreft dan de Satisfyer Pro.

Plus en minpunten op een rij Womanizer Pro

+    Design en uitstraling
+    Bediening 
+    Geluid (weinig dus)
+    Goede intensiteit (van heel zacht naar heel krachtig)
+   Twee formaten mondjes meegeleverd, voor elke dame juiste maat
-    De prijs

 De Womanizer Pro wordt niet meer gemaakt, daarvoor in de plaats is de Womanizer Premium gekomen.


Womanizer Starlet getest en beoordeeld

womanizer starlet met beoordeling en getest

Verpakking en design

Sjoukje: "De verpakking en de Womanizer Starlet zien er geweldig uit. Leuk en heel mooi! Ik ben op slag verliefd!"

Gebruik en effectiviteit

Sjoukje: "De Womanizer Starlet heeft één bedieningsknopje. Dat is even wennen. Je kunt hiermee door de vier verschillende standjes scrollen. Het eerste standje is meteen best hard, de volgende drie gaan daar nog over heen. De andere twee Womanizers hebben meer, en ook wat zachtere, standjes. Ik moet zeggen dat ik dat zelf prettiger vind, ik heb namelijk niet altijd zin in zo'n harde stand. 
Tja, ik vind deze Womanizer Starlet daarom geen aanrader. Ik denk dat veel dames beter af zijn met een luchtdruk vibrator met meer programma's en wat zachtere standjes. Ik denk dat veel dames deze Starlet te heftig vinden in gebruik en dus teleurgesteld worden. En dat zou jammer zijn, want een goede luchtdruk vibrator is geweldig."

 

Plus en minpunten Womanizer Starlet

+  Leuke en mooie design
+  Kleine formaat
-   Intensiteit (mist zachte standjes)


Womanizer Pro40 getest, beoordeeld en vergeleken (niet meer te koop)

luchtdruk vibrator Womanizer Pro40 getest en vergelekenVerpakking & design

Sjoukje: "De Womanizer Pro 40 wordt geleverd in een witte doos. Best okee, basis uitstraling, veel minder luxe dan bij de Womanizer Pro. En dat zelfde vind ik ook van de vibrator zelf. Ik vind de Womanizer Pro echt een plaatje, om verliefd op te worden. Dat geldt voor mij niet voor deze Womanizer Pro40."

Eva: "Prima vibrator om te zien, verpakt in een nette verpakking. Geen tierelantijnen en krisalsteentjes. Dat spreekt mij wel aan. Maar verwacht geen luxe of stijlvolle uitstraling. Dan zal je teleurgesteld worden."

Gebruik & effectiviteit

Sjoukje "Ik vind de Womanizer Pro handiger vasthouden. Maar qua effectiviteit merk ik geen verschil. Volgens mij werken ze het zelfde. (heel goed dus!). Het geluid is prima en ook weer vergelijkbaar met de Womanizer Pro. Als ik er op let, dan maakt deze Pro40 net iets meer geluid.
Ik merk wel dat de Womanizer Pro wat zachter kan worden ingesteld. Deze heeft dan ook extra standjes (12  in plaats van 6). Maar het zachtste standje op deze Pro40 werkt ook prima voor mij, en ik denk dat voor de meeste dames. Ik ervaar de 6 standjes ook prima. Maar het is wel goed om te weten. Ik denk dat gevoelige vrouwen de Pro W500 moeten kopen in plaats van deze Pro40.

Voor mij blijft de Womanizer Pro de absolute top, maar deze Pro40 vind ik met name door de prijs (nog steeds prijzig maar wel een stuk minder) wel echt een aanrader". 

Eva: "Ook deze Womanizer laadt gemakkelijk op en werkt eenvoudig. Als ik de Womanizers met elkaar vergelijk ervaar ik weinig verschil. Het geluid zou harder moeten zijn bij de Pro40, maar ik ervaar zelf niet een groot verschil. Ik vind dit handvat zelfs fijner vasthouden en lees dat hij ook nog eens waterdicht is. Ik lees wel dat de accu minder krachtig is. En dat daardoor de speeltijd wat korter is. Tja, of ik daarvoor dat extra bedrag zou betalen?
Ik in ieder geval niet. Maar als je van een luxe en elegante uitstraling houdt en van de vorm dan kan je besluiten voor de Womanizer Pro te kiezen".

Plus en minpunten op een rij Womanizer Pro40 (niet meer te koop)

+    Ontwerp met handvat (als je dat plezierig vindt vasthouden)
+    Geluid (weinig dus)
+    Goede intensiteit (van zacht naar krachtig)
+   Twee formaten mondjes meegeleverd, voor elke dame juiste maat
-   Gebruikte materialen en uitstraling

Satisfyer Pro G-spot getest en beoordeeld

satisfyer pro g-spotDeze Satisfyer Pro G-spot is een bijzondere vibrator die zowel de g-spot als de clitoris stimuleert. De clitoris wordt gestimuleerd met luchtdruk pulsaties, de vibraties in het staaf gedeelte stimuleert de g-spot. Dubbele stimulatie dus. 

Verpakking & design

Hanneke: "De Satisfyer Pro G-spot ziet er mooi uit. De buitenkant is gemaakt van zachte siliconen, het design oogt stijlvol en ik lees dat deze 100 % waterproof is. Al met al een goed begin. Ik lees ook een paar goede reviews op internet en verheug me op het gebruik."

Sjoukje: "Deze Satisfyer ziet er prima uit. De verpakking is niet super, maar wel gewoon goed. Op de afbeelding ziet deze vibrator er plastic uit, maar dat is ie niet. De buitenkant is gemaakt van siliconen en voelt zacht aan". 

Gebruik & effectiviteit

Hanneke: "Belangrijk zijn de pasvorm, de kracht en effectiviteit van de luchtdrukpulsaties, en de vibraties. Ik zet de vibrator aan en voel de trillingen op mijn hand. Die voelen prima. Ik breng het staafgedeelte in en probeer vervolgens het tuitje op mijn clitoris te zetten. Dat is een hele worsteling! Dit werkt niet. Ik probeer het later nog een paar keer, maar het lijkt op de een of andere manier niet goed te passen. Het materiaal is ook stug, wat niet mee helpt. Het tuutje krijg ik moeilijk in de buurt van mijn clitoris. Zo jammer! Er zullen zeker vrouwen zijn bij wie dit wel werkt, maar de meeste rabbit vibrators hebben voor mij een goede pasvorm, dus ik denk dat ik niet de enige ben bij wie deze Satisfyer Pro G-spot niet past."

Sjoukje: "Ik kan er kort over zijn: Deze vibrator past niet. Jammer. Ik krijg met geen mogelijkheid de pulsaties op mijn clitoris. Ik heb ook de Womanizer Insideout getest en vergeleken maar dat is wel echt een heel ander verhaal. De Womanizer is de overtreffende trap. Bijna niet te vergelijken. Ik vind de Womanizer Insideout geweldig, en dat kan ik van deze echt niet zeggen."

Plus en minpunten op een rij Satisfyer Pro G-spot

-     Geen goede pasvorm
+    Goede intensiteit van luchtdrukpulsaties en vibraties (van zacht naar krachtig)
+    Gebruikte materialen en uitstraling

 

Womanizer Inside Out

womanizer inside out, luchtdruk rabbit vibratorDeze luchtdrukvibrator van het mooie merk Womanizer is een soort rabbit vibrator die gelijktijdig de g-spot als de clitoris stimuleert. Net zoals de hierboven genoemde Satisfyer Pro G-spot, maar dan zonder handvat. De staaf, die flexibel is, breng je in waarbij de vibraties de g-spot stimuleren en de clitoris tegelijkertijd wordt geprikkeld door luchtdruk vibraties. 

Verpakking & design

Sjoukje: " De Womanizer zit in een mooie verpakking, ik word al helemaal blij als ik de doos open maak. Aan alles is aandacht besteed, het bewaarzakje, het usb-oplaadsnoertje en stekker (!), en een extra en iets groter opzetmondje".

Gebruik & effectiviteit

Sjoukje: "Deze Womanizer Inside Out heeft een flexibele staaf en dat werkt heel goed want zo kan je het mondje goed op zijn plek (lees clitoris) zetten. Dit werkt echt prima. Veel beter dan bij de Satisfyer G-spot op luchtdruk. De luchtdrukpulsaties en de vibraties zijn los van elkaar te bedienen. Zowel de trillingen als de pulsaties voor heel erg lekker. De vibraties zijn niet super krachtig, maar wel helemaal goed voor mij, met een beetje "buzz" erin. De luchtdrukpulsaties zijn geweldig. Van mij krijgt deze een 11!"

Anne-Marie (65): "Jammer, deze Womanizer past mij niet. Als ik het staafgedeelte heb ingebracht, dan kan ik het tuutje niet op de goede plek krijgen. Als het tuutje schuin zou lopen, zou dat wel voor me werken. Heel jammer! Ik weet dat bij rabbit vibrators de pasvorm altijd wel een ding is, en dat is bij de luchtdruk vibrators dus niet anders. Ook de staaf vind ik voor mezelf te dun om deze echt te voelen. (I*Anne-Marie heeft een voorkeur voor wat "dikkere" vibrators dan gemiddeld). Wellicht doordat ik 3 kinderen heb gebaard? Gelukkig zijn er de andere Womanizers en die vind ik wel geweldig!"
 

Plus en minpunten op een rij Womanizer Inside Out

+   Hele goede en flexibele pasvorm
+   Extra tuutje
+   Goede intensiteit van luchtdrukpulsaties en vibraties (van zacht naar krachtig)
+   Gebruikte materialen en uitstraling
-   De vorm zal niet bij iedere dame passen.
 

Womanizer Duo

Womanizer Duo en Womanizer Inside OutDe fabrikanten van Womanizer en We-vibe zijn bij elkaar gaan zitten en hebben een nieuwe Womanizer Inside Out ontwikkeld. Deze nieuwe versie heet Womanizer Duo. Zoals u op de afbeelding kunt zien zien de Womanizers er bijna het zelfde uit. Ook qua vorm en afmeting. 
Maar er zijn toch een aantal belangrijke postieve veranderingen aangebracht, waardoor deze Womanizer Duo wel weer een stukje beter is dan de Inside Out.

Wat anders is tov de Womanizer Inside Out?

  • In de Duo zit een krachtiger motor (van We-Vibe) voor interse stimulatie
  • De Duo heeft vibratiepatronen, dat heeft de Inside out niet.
  • De vorm van het staafdeel voor inwendige stimulatie is wat dikker en beter voor g-spot stimulatie.
  • De Duo heeft de Smart-Silence functie waardoor deze stiller is in gebruik

 

 

Magic Fish van Pretty Love

 
luchtdruk vibrator Magic Fish van Pretty Love beoordeeld en getestDit is een luchtdruk vibrator van het merk Pretty Love.

Verpakking & Design

Sjoukje: "De verpakking is oke. Niet heel stijlvol maar oke. De luchtdruk vibrator zelf oogt lomp."

Gebruik & effectiviteit

Sjoukje: "Na het opladen zet ik hem aan. De bediening is gemakkelijk. Er zitten twee knopjes op; een voor het aan- en uitzetten, met de andere knop scrol je door de verschillende snelheden en programma's.
Het geluid is iets wat direct opvalt. Deze Magic Fish maakt namelijk heel veel geluid. Alsof je een stofzuiger aanzet. Dat geluid verdwijnt ook niet als je hem gebruikt. 
Ik zet de Magic Fish op de laagste stand en probeer hem voorzichtig. Ik voel helemaal niks, ik hoor alleen heel veel herrie. Ik zet de Magic Fish op een hogere stand en dan begint hij te zuigen.
Dat zijn niet verfjnde luchtdruk pulsaties zoals bij de Womanizer, maar dit is het groffere werk. Het lijkt wel of ik met een vacuümpomp in bed lig. Omdat ik het idee heb dat ik er iets over moet kunnen schrijven houd ik even vol. Het doet gewoon pijn! Hij zuigt keihard! Dit is niet normaal. Dit vindt niemand fijn!
Ik moet even bijkomen na het gebruik en voel de pijn nog steeds".  
 

Plus en minpunten op een rij Magic Fish Pretty Love

-   Te heftig vacuüm zuigen, doet pijn
-   Maakt heel veel geluid
-   Lompe uitstraling
 
 
 

Womanizer Classic getest, beoordeeld en vergeleken

Womanizer Classic met beoordelingVerpakking & design

Emma: "De Womanizer Classic zit verpakt in een mooie, stijlvolle box. Beetje chique en sexy. Ook de Womanizer Classic heeft een mooi design en uitstraling. Veel beter dan de Womanizer Pro40, deze zag er toch wat plastic-achtig uit."

Gebruik & effectiviteit

Emma: "Ik vind deze Womanizer Classic heel goed. De bediening is ook bij deze Womanizer lekker eenvoudig. Je navigeert heel gemakkelijk door de intensiteits niveaus heen. De laagste stand is echt zacht en de hoogste heel krachtig. Ik denk dat met deze intensiteiten iedere dame uit de voeten kan. Deze Womanizer ligt bij mij lekker in de hand en ik breng hem heel gemakkelijk op de juiste plek aan. Daar kan ik hem ook gemakkelijk houden. De pulsaties zijn bij deze Womanizer ook weer geweldig! Echt veel beter dan de goedkopere versies van andere merken die ik getest heb.
Als ik de Womanizers Pro40 en deze met elkaar vergelijk dan zijn er wel ook wel degelijk verschillen die het prijsverschil verklaren. Het geluid vind ik bij deze Classic nog minder, de zachte buitenkant vind ik een pré, deze Classic heeft extra zachte standjes en deze Classic ziet er een heel stuk stijlvoller uit".

Plus en minpunten op een rij Womanizer Classic

+    Ontwerp met handvat (als je dat plezierig vindt vasthouden)
+    Geluid (weinig dus)
+    Goede intensiteit (van heel zacht naar krachtig)
+   Twee formaten mondjes meegeleverd, voor elke dame juiste maat
+   Gebruikte materialen en uitstraling

 

Womanizer Premium getest, beoordeeld en vergeleken

Womanizer Premium luchtdruk vibratorVerpakking & design

Elke: "Prachtige, stijlvolle verpakking met mooie foto van dame die een Womanizer vasthoudt. De Womanizer zelf voelt heerlijk zacht aan, en heeft mooi formaatje, niet te groot."

Gebruik & effectiviteit

Elke: "Deze Womanizer Premium is heel erg goed. Op alle fronten. Hij past precies in mijn hand en kan ik hem eenvoudig op de juiste plek leggen en houden. 
De pulsaties zijn, net als de Womanizer Classic ik geprobeerd heb, erg goed. Lekker intens maar je kunt het fijn opbouwen. Je kunt heel zachtjes beginnen en dan doorgaan naar steeds intenser en heftiger. Ik vind de extra functies waarbij je een soort patroon kunt kiezen erg leuk. En de extra functie waarmee deze Premium bijna geen geluid meer maakt vind ik ook goed bedacht. 
De Womanizer Premium is een stuk duurder dan de Womanizer Classic en dat zie je op een aantal punten terug. De Womanizer Classic heeft 1 kant van siliconen, de andere kant van ABS-plastic. De Womanizer Premium is helemaal gemaakt van siliconen. Het siliconen lijkt ook wat anders. Bij de Classic trekt het siliconen wat vuil aan. De Premium voelt dus fijner, zachter en luxer aan in je hand. De Premium is een tikje groter en voelt ook wat steviger en zwaarder aan. De Premium is mooi afgewerkt met goudkleurige details. De Premium heeft extra standjes (12 ipv ), gaat wat langer mee na opladen (4 uur ipv 3 uur). En de Premium heeft natuurlijk de 2 leuke extra functies. Ik vind deze Womanizer Premium het geld waard. Maar wil je niet zoveel geld uitgeven aan een vibrator, dan is de Classic zeker ook aan aanrader". 

Plus en minpunten op een rij Womanizer Premium

+   Ontwerp met handvat (als je dat plezierig vindt vasthouden)
+   Geluid (extra stil met Smartsilent functie)
+   Goede intensiteiten (12: van heel zacht naar krachtig)
+   Twee formaten mondjes meegeleverd, voor elke dame juiste maat
+   Gebruikte materialen (helemaal van zachte siliconen), afwerking en uitstraling
+   Verpakking
!    Autopilot functie

 
 

Satisfyer Pro Traveler beoordeeld en vergeleken

luchtdruk vibrator Satisfyer Pro TravelerVerpakking en Design

Emma: "De verpakking is oke, maar niet geweldig. Maar deze Satisfyer Pro Traveler ziet er meer dan oke uit. 
De Satisfyer Pro is een soort doosje wat je openmaakt. De ene kant is de deksel, de andere kant is de vibrator. Het sluit met een magneetje en blijft daardoor goed zitten. Dat vind ik echt gwedlig bedacht. De vibratoris inderdaad klein en ik kan me voorstellen dat je deze makkelijk in je toilet tas stopt". 

Gebruik & effectiviteit

Emma: "Het mondje op de Traveler zit vast, dus het is niet mogelijk om van mondje (tuutje) te verwisselen. Het tuutje heeft wel een prima formaat, ik denk geschikt voor de meeste dames. Het mondje is ietsje groter dan het grootste mondje/tuutje van de Womanizer Classic om een idee te geven. De Traveler is klein, dat is fijn als je hem mee wilt nemen op reis. En daar is deze ook voor gemaakt. Het kleine formaat heeft ook een nadeel, hij zal niet bij iedereen fijn in de hand liggen.

De Traveler heeft 11 verschillende intensiteiten. Wat mij betreft zijn deze intensiteiten prima, maar let op; ze zijn allemaal wat minder intens dan bij de Womanizer. De Womanizers hebben extra wat krachtige intensiteiten. Maar je kunt ook zeggen dat de Traveler extra zachte intensiteiten heeft. Het is maar net hoe het bekijkt. De pulsaties van de Traveler zijn in ieder geval prima. Daar zullen heel veel vrouwen heel blij mee zijn.
Maar ik heb deze Traveler ook vergeleken met de Womanizer Classic. En eerlijk is eerlijk, de pulsaties voelen daar gewoon beter bij. Intenser, krachtiger, fijner. Ik was enthousiast over de Traveler, maar de Womanizer Classic, die ik daarna getest heb, is wel een klasse apart. Maar als je een luchtdruk vibrator wilt proberen, dan is de Traveler een prima keuze. Zeker voor de prijs verrassend goed". 
 
Olga: "Mij werd gevraagd om deze Traveler versie te vergelijken met de Next Generation. De Next Generation vind ik op zich prima. Ik vind hem niet erg mooi en ook wat groot en log. Dat is deze Traveler allemaal niet. De Traveler is heel klein, zeker in vergelijking met de Next Generation. Daarbij is de Next Generation van ABS plastic en deze Traveler is aan de binnenkant van siliconen. Ik raad aan deze Traveler met een goed glijmiddel te gebruiken, dan sluit deze nog beter af en is het geluid minder. Wat betreft dit geluid: dat is ongeveer hetzelfde als bij de Next Generation. Best luid dus. Het geluid van een diesel motortje. Maar het geluid wordt heel veel minder als het mondje contact maakt en goed vast zit, en als je glijmiddel gebruikt.
Dus dames: schrik niet meteen als je deze Traveler of de Next Generation aanzet!
De bediening zit aan de kant die je tegen je clitoris aanlegt. Dat is niet heel handig. Soms gaat hij daardoor opeens naar een ander standje. Als ik van intensiteit wil veranderen, (en dat wil iedereen), kan dat best lastig zijn. Dat is bij de Next Generation een stuk makkelijker. Maar ik begrijp ook dat door het kleine formaat je op een paar punten inlevert.
De intensiteiten lijken bij de Satisfyer Next Generation iets sterker, maar voor zo'n kleintje zijn ze verrassend goed. Bij mij werken deze intensiteiten prima. 
Deze Traveler is op een aantal punten anders dan de Next Generation: uiterlijk, formaat, bediening en kracht. Voor mij werkt deze Traveler prima en mijn voorkeur gaat danook naar de Traveler uit omdat ik de Traveler een heel stuk beter er uit vind zien".


 

Plus en minpunten op een rij Satisfyer Pro Traveler

+  Goede luchtdruk intensiteit (wat zachtere intensiteiten dan de Satisfyer Pro Next Generation en de Womanizers)
+  Mooie afwerking, met dekseltje
-  1 tuutje/mondje wat niet verwisseld kan worden
+  Prijs - kwaliteit verhouding
-   Bedieningsgemak
!   Klein 

 
 

Satisfyer Pro 3 Vibrations beoordeeld en vergeleken

Satisfyer Pro 3 luchtdruk vibrator zijkantVerpakking en Design

Emma: "De Satisfyer Pro 3 ziet er mooi uit. De buitenlaag is gemaakt van zacht aanvoelende siliconen. De buttons zijn verwerkt in de buitenlaag. Dat ziet er goed uit. De verpakking doet een beetje goedkoop aan."

Gebruik & effectiviteit

Emma: "De Satisfyer Pro 3 heeft een tuutje wat je niet kunt verwisselen. Het is eigenlijk trouwens geen tuutje maar meer een ring. Dit heb ik nog niet eerder bij luchtdruk vibrators gezien. En ik heb verschillende lucht druk vibrators getest. De zwarte ring is wat zacht aan de top en kan je indrukken. Maar het gaatje wat je uiteindelijk over je clitoris moet ze zetten heeft aan de binnenkant wel harde randjes. Het klinkt misschien wat ingewikkeld maar het komt er op neer dat dit in de praktijk niet goed werkt. Het lijkt alsof de trillingen en de pulsaties niet goed geleid worden door deze ring. Ik kan me voorstellen dat je met een ander tuutje je de trillingen en pulsaties beter zou voelen. Nu voel je te weinig. 

De pulsaties alleen zijn zwak en daar kreeg ik geen orgasme van. De trillingen alleen zijn ook onvoldoende om er van te genieten. 
Zodra de pulsaties en de trillingen werden gecombineerd nam het geluid nog meer toe en werd het echt vervelend. De combinatie vond ik niet geweldig voelen.
Ik had niet de indruk dat de trillingen iets aan de pulsaties toevoegden en omgekeerd.


De Satisfyer Pro 3 maakt veel lawaai, met name op de hoogste standen. De andere Satisfyers, die ook best wat geluid produceren, zijn qua geluid allemaal stiller dan deze. Ik vind het echt te veel afleidend.

De Satisfyer Pro 3 Vibrations heeft  verschillende intensiteiten. Deze Satisfyer heeft luchtdruk programma's en 10 vibratieprogramma's. Deze intensiteiten zijn allemaal te zwak wat mij betreft. 
 
Kortom, deze Satisfyer Pro 3 Vibrations is geen aanrader. 
 

Plus en minpunten op een rij Satisfyer Pro 3 Vibrations

-  Zwakke luchtdruk pulsaties en vibraties
+  Ziet er mooi uit, met buitenlaag van zachte siliconen
-  1 tuutje/mondje wat niet verwisseld kan worden en wat niet goed lijkt te werken
-  Maakt hoop lawaai

 
 
 
Laatste update april 2019
 

Reacties

Mis hier nog de Satisfyer pro travel

We zijn druk bezig met het testen en vergelijken hiervan, en zullen de Satisfyer Pro Travel snel aan dit rijtje toevoegen.