• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

Wat is de beste luchtdruk vibrator? Luchtdrukvibrators getest

luchtdruk vibrators met elkaar vergeleken en getest
Luchtdruk vibrators waren al populair, maar helemaal sinds Heleen van Rooyen in haar nieuwste boek en in interviews zich razend enthousiast uitliet over de luchtdruk vibrator Womanizer.
Luchtdruk vibrators werken niet met vibraties en trillingen, maar met kleine pulsaties en luchtdruk. En dat zorgt voor hele bijzondere sensaties.
De trend begon met de "Womanizer" en door het grote succes hebben verschillende fabrikanten van vibrators een zelfde soort luchtdruk vibrator op de markt gebracht. Wij hebben de belangrijkste luchtdruk vibrators voor u laten testen en vergelijken. Dit maal door drie testers. Annemarie (60 plus), Sjoukje (51) en Eva (30). Wat volgens hen de beste luchtdruk vibrator is leest u hieronder.


We beginnen maar meteen met ons eindresultaat. De Womanizer Pro is de mooiste, beste en meest luxe luchtdruk vibrator. Maar deze Womanizer is prijzig. Gelukkig is er ook de Womanizer Pro40, die een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft. Een "goede koop" dus.
Een andere aanrader is wat ons betreft de Satisfyer Pro Plus, omdat deze luchtdruk pulsaties en vibraties combineert. 
En ook kunnen wij de Womanizer Inside Out van harte aanbevelen.


Luchtdruk vibrator Sona Cruise van Lelo getest en beoordeeld

Verpakking & Design

Annemarie: "De Lelo zit in een mooi zwart doorzichtige doos waarbij je gelijk de vibrator ziet liggen. De Lelo wordt geleverd met een opbergzakje, zodat ik de doos gewoon weg kan gooien"

Eva: "Prachtige en stijlvolle verpakking zoals je van Lelo mag verwachten. Daar zijn ze gewoon het beste in".

Gebruik en effectiviteit

Annemarie: "Het valt mij op, dat bij dit merk alle bedieningen hetzelfde zijn. Dat geldt ook voor de intensiteit en mogelijkheden aan trillingen. Ken je er een, dan ken je ze allemaal.
Het design vind ik wel aardig (niet de rose kleur). Helaas ligt hij niet prettig door zijn ‘holle rug’ in mijn hand. Ik kan hem alleen met mijn duim bedienen. Het tuutje is te klein voor mijn klit. Geen mogelijkheden om dit te veranderen.

Alle frequenties uitgeprobeerd, is lekker, maar voor mij niet nodig. Een constante intensiteit is voor mij voldoende. Dit is persoonlijk natuurlijk. In ieder geval makkelijk te bedienen.
Een nadeel is, dat hij veel herrie maakt, zeker als je hem beweegt. In heb begin schoot ik in de lach, later ergerde ik me er aan. Niet samen gebruikt vanwege de herrie.

Nog even over het materiaal wat Lelo gebruikt. Het voelt prettig aan, maar helaas trekt het ook alles aan en ik heb moeite om de inwendige vibrators goed schoon te krijgen. Ik gebruik de Toy cleaner van JO.

Eva: "Fijn zacht materiaal. Makkelijke bediening. Werkt bij mij prima. Het is wel even zoeken naar de juiste plek. Als je hem daar eenmaal hebt, moet je hem daar wel goed vasthouden. De intensiteit is lekker en werkt heerlijk bij mij. Ook leuk dat er verschillende programma's op zitten. Ik vind wel dat hij meer geluid maakt dan verwacht. Niet storend maar wel jammer van zo'n dure vibrator. Dat verwacht je niet van een Lelo product, die zijn altijd super stil".
 

Plus en minpunten op een rij van Sona Cruise Lelo

+    Zacht materiaal
+    Uitstraling
+    Verpakking
+    Verschillende frequenties en standjes
+    Intensiteit
-    Geluid
-    Mondje (klein) past niet iedereen
-    Plek van de bedieningsknopjes (aan de onderkant)


Luchtdruk vibrator Satisfyer Pro Deluxe getest en beoordeeld

satisfyer pro deluxe getest en vergeleken met andere luchtdruk vibratorsVerpakking & design

Annemarie: "De verpakking van de Satisfyer pro de luxe is niet spectaculair. Een doos met een voorbeeld erop wat erin zit. In de doos zit een soort ei met 1 gladde, in het design verwerkte, knop en een magneet stekker als oplader. Geen zakje om hem in op te bergen. Design heeft een wat goedkope uitstraling.
De magneet stekker vind ik niet handig, daar je de vibrator goed neer moet leggen om de verbinding niet te verbreken. Wat gebeurt als je per ongeluk tegen het kastje stoot waar de Satisfyer Pro Deluxe op ligt".

Eva: "De verpakking en het ontwerp vind ik okee, niet heel stijlvol ofzo maar ook niet verkeerd. Opladen is best makkelijk. Stekker in het stopcontact, magneet aan de vibrator en daarna klaar voor gebruik". 

Gebruik

Annemarie: "Als hij opgeladen is heb ik moeite om uit te vinden hoe hij werkt. Op de (aan/uit) knop staan tekentjes, moeilijk te lezen. 
Bij gebruik vind ik hem niet lekker in de hand liggen. Te klein. Zelf heb ik kleine handen, dus daar ligt het niet aan. Om hem te bedienen houd ik hem vast tussen ringvinger en duim, zodat mijn wijsvinger de knop kan bedienen voor intenser of zachter. Ik moet vrij hard drukken voor effect, wat niet prettig is, aangezien ik niet genoeg houvast heb.
Nog een nadeel: er zit geen ‘tuutje’ ofwel uitsteeksel op, om hem goed op zijn plaats te houden.  Ik vond het nog een geklungel om het prettig te vinden.

Deze Satisfyer Deluxe kan niet goed samen gebruikt worden.  Bij penetratie, als je teveel beweegt kan je hem maar moeilijk op de juiste plek houden. De intensiteit is redelijk tot goed".

Eva: "Het is even zoeken hoe deze Satifyer werkt. Jammer dat hij maar 1 knop heeft. Eenmaal op de goed plek voelt hij heel lekker aan. De pulsaties werken prima bij mij, niet te heftig of overheersend maar aangenaam. Ik vind het geluid niet storend, maar je hoort hem echt wel. Ik heb niet geprobeerd om deze vibrator samen te gebruiken. Ik weet dan ook niet of dat goed werkt".

Plus en minpunten op een rij van Satisfyer Pro Deluxe

+    Zachte tot gemiddelde intensiteits niveau's (is een min voor vrouwen die van power houden)
+    Geluid prima
-    Lastig op de juiste plek te houden
-    Bediening met 1 knop
-    Klein mondje (past niet iedereen)


Satisfyer Pro Next Generation getest en beoordeeld

luchdruk vibrator satisfyer pro next generationVerpakking & Design

Eva: "De verpakking is prima. Niet heel stijlvol maar oke. De Satisfyer ziet er wel heel plastic uit en oogt als een goedkoop product. Echt minder mooi om te zien dan de Satisfyer Deluxe.

Gebruik & effectiviteit

Eva: "Deze Satisfyer Next Generation ziet er minder mooi uit dan de Satisfyer Deluxe maar werkt voor mij wel iets beter. Er zit wel een apart knopje op waarmee je hem makkelijk zachter of harder kunt zetten. Dat zit niet op de Deluxe versie. De intensiteit bij deze Satisfyer lijkt een stuk krachtiger. Ik kan bij deze versie niet alle standjes gebruiken, maar de extra intensiteit vind ik wel lekker. Maar als je van niet al te heftig houdt, kan je beter voor de Satisfyer Pro kiezen.
Het handvat vind ik persoonlijk wel handig. Je houdt het "mondje" zo beter op zijn plek. Het mondje is ook wat groter dan bij de Deluxe versie. Dat werkt bij mij ook beter. Qua geluid is de Deluxe versie beter. Deze versie maakt duidelijk wat meer geluid.
Wil je een goedkope luchtdruk vibrator die wel goed werkt, en vind je wat geluid niet erg, dan is dit een prima keuze denk ik. Ik zou eerder voor deze versie kiezen dan voor de Deluxe. Het handvat, de bediening, de intensiteit en het mondje wegen wat mij betreft op tegen het geluid en het uiterlijk van de vibrator".

Plus en minpunten op een rij van Satisfyer Pro Next Generation

+    Krachtige intensiteit (minpunt voor dames die wat gevoeliger zijn)
+    Prijs
+    Mondje (groter) dat bij meer dames zal passen
-    Geluid
-    Goedkope uitstraling, het materiaal voelt ook goedkoop aan


Satisfyer Pro Plus Vibrations beoordeeld en vergeleken

luchtdruk vibrator Satisfyer Pro Plus Vibrations getest met beoordelingDit is een luchtdruk vibrator die werkt op luchtdruk én die vibreert en trilt.  

Verpakking & Design

Eva: "De verpakking is prima. Niet heel stijlvol maar oke. De vibrator zelf valt eerlijk bezegd mee. Ik had hard plastic verwacht, maar de hele vibrator heeft een zachte siliconen buitenkant."

Sjoukje: "Basic verpakking en vibrator. Niks stijlvols, maar ook niet verkeerd."

Gebruik & effectiviteit

Eva: "Deze Satisfyer Pro Plus werkt geweldig voor mij. Het is volgens mij de Satisfyer maar dan met vibraties erbij. Je kunt dat combineren maar ook onafhankelijk van elkaar instellen. De combinatie is wel heftig maar wat mij betreft geweldig genieten. 

Sjoukje: "Een bijzondere combinatie; de trillingen met de pulsaties. De pulsaties zijn prima. De kracht van de vibraties is voor mijn niet genoeg. Ik vind ze een beetje oppervlakkig aandoen. Maar de trillingen met de pulsaties samen vind ik wel lekker. Ik moet er wel even aan wennen. Het gaat allemaal heel snel."

Plus en minpunten op een rij Satisfyer Pro Plus Vibrations

+   Krachtige luchtdruk intensiteit (minpunt voor dames die wat gevoeliger zijn)
+   Werkt met luchtdruk maar ook met vibraties
+   Buitenkant van zachte siliconen
+   Pulsaties en vibraties zijn onafhankelijk van elkaar te gebruiken
-   Vibraties zijn gemiddeld (niet goed genoeg als je van krachtig houdt)


Womanizer Pro getest, beoordeeld en vergeleken

womanizer pro air vibrators met elkaar vergeleken

Verpakking & design

Annemarie: "De Womanizer wordt geleverd in een prachtige zwarte doos. Inhoud doos: een stijlvolle vibrator met een swarovski steentje als aan/uit knop".

Eva: "Mooie vibrator om te zien, verpakt in een prima verpakking. Leuk dat kristallen steentje als aan-en uitknopje, al voegt dat voor het gebruik niets toe. Vraag me zelfs af of dat met een ander knopje niet beter zou werken."

Gebruik & effectiviteit

Annemarie: "De Womanizer is heel handig in de bediening. Tevens zitten er twee verschillende ‘tuutjes’ in voor een kleine en grotere klit. Hij ligt prima in de hand en is snel en makkelijk in gebruik om de intensiteit te veranderen. Goede grip. 
Niet storend om hem van zacht naar hard te leiden. Een goede intensiteit voor mij. Werkt snel tot een super orgasme.
Samen heel goed te gebruiken. Hij maakt wel wat geluid, maar dat ervaar ik (ook samen) niet als storend. 
Voor mij is de Womanizer de keizerin onder de vibrators en is zeker mijn favoriet voor klitorale bevrediging. Een andere kan er niet meer aan tippen.

Zeker voor de oudere generatie aan te bevelen, alhoewel ik denk dat iedere vrouw ongeacht haar leeftijd hier veel plezier aan beleefd.
Een nadeel is, dat hij erg duur is. Voor mij is hij het geld waard. Ik kan niet meer zonder".

Eva: "De Womanizer laadt gemakkelijk op en werkt ook heel eenvoudig. Ook tijdens het gebruik kan je comfortabel van intensiteit wisselen. 
Prima intensiteit voor mij en ook heel tevreden met geluid. Als ik de luchtdruk vibrators met elkaar vergelijk vind ik de Womanizer de beste luchtdruk vibrator. Veruit de beste luchtdruk vibrator eigenlijk. Maar voor veel dames waarschijnlijk te duur. Maar goed, je hebt er wel jarenlang plezier van. Een betaalbaar alternatief  is wat mij betreft dan de Satisfyer Pro.

Plus en minpunten op een rij Womanizer Pro

+    Design en uitstraling
+    Bediening 
+    Geluid (weinig dus)
+    Goede intensiteit (van heel zacht naar heel krachtig)
+   Twee formaten mondjes meegeleverd, voor elke dame juiste maat
-    De prijs


Womanizer Starlet getest en beoordeeld

womanizer starlet met beoordeling en getest

Verpakking en design

Sjoukje: "De verpakking en de Womanizer Starlet zien er geweldig uit. Leuk en heel mooi! Ik ben op slag verliefd!"

Gebruik en effectiviteit

Sjoukje: "De Womanizer Starlet heeft één bedieningsknopje. Dat is even wennen. Je kunt hiermee door de vier verschillende standjes scrollen. Het eerste standje is meteen best hard, de volgende drie gaan daar nog over heen. De andere twee Womanizers hebben meer, en ook wat zachtere, standjes. Ik moet zeggen dat ik dat zelf prettiger vind, ik heb namelijk niet altijd zin in zo'n harde stand. 
Tja, ik vind deze Womanizer Starlet daarom geen aanrader. Ik denk dat veel dames beter af zijn met een luchtdruk vibrator met meer programma's en wat zachtere standjes. Ik denk dat veel dames deze Starlet te heftig vinden in gebruik en dus teleurgesteld worden. En dat zou jammer zijn, want een goede luchtdruk vibrator is geweldig."

 

Plus en minpunten Womanizer Starlet

+  Leuke en mooie design
+  Kleine formaat
-   Intensiteit (mist zachte standjes)


Womanizer Pro40 getest, beoordeeld en vergeleken

luchtdruk vibrator Womanizer Pro40 getest en vergelekenVerpakking & design

Sjoukje: "De Womanizer Pro 40wordt geleverd in een witte doos. Best okee, basis uitstraling, veel minder luxe dan bij de Womanizer Pro. En dat zelfde vind ik ook van de vibrator zelf. Ik vind de Womanizer Pro echt een plaatje, om verliefd op te worden. Dat geldt voor mij niet voor deze Womanizer Pro40."

Eva: "Prima vibrator om te zien, verpakt in een nette verpakking. Geen tierelantijnen en krisalsteentjes. Dat spreekt mij wel aan. Maar verwacht geen luxe of stijlvolle uitstraling. Dan zal je teleurgesteld worden."

Gebruik & effectiviteit

Sjoukje "Ik vind de Womanizer Pro handiger vasthouden. Maar qua effectiviteit merk ik geen verschil. Volgens mij werken ze het zelfde. (heel goed dus!). Het geluid is prima en ook weer vergelijkbaar met de Womanizer Pro. Als ik er op let, dan maakt deze Pro40 net iets meer geluid.
Ik merk wel dat de Womanizer Pro wat zachter kan worden ingesteld. Deze heeft dan ook extra standjes (12  in plaats van 6). Maar het zachtste standje op deze Pro40 werkt ook prima voor mij, en ik denk dat voor de meeste dames. Ik ervaar de 6 standjes ook prima. Maar het is wel goed om te weten. Ik denk dat gevoelige vrouwen de Pro W500 moeten kopen in plaats van deze Pro40.

Voor mij blijft de Womanizer Pro de absolute top, maar deze Pro40 vind ik met name door de prijs (nog steeds prijzig maar wel een stuk minder) wel echt een aanrader". 

Eva: "Ook deze Womanizer laadt gemakkelijk op en werkt eenvoudig. Als ik de Womanizers met elkaar vergelijk ervaar ik weinig verschil. Het geluid zou harder moeten zijn bij de Pro40, maar ik ervaar zelf niet een groot verschil. Ik vind dit handvat zelfs fijner vasthouden en lees dat hij ook nog eens waterdicht is. Ik lees wel dat de accu minder krachtig is. En dat daardoor de speeltijd wat korter is. Tja, of ik daarvoor dat extra bedrag zou betalen?
Ik in ieder geval niet. Maar als je van een luxe en elegante uitstraling houdt en van de vorm dan kan je besluiten voor de Womanizer Pro te kiezen".

Plus en minpunten op een rij Womanizer Pro40

+    Ontwerp met handvat (als je dat plezierig vindt vasthouden)
+    Geluid (weinig dus)
+    Goede intensiteit (van zacht naar krachtig)
+   Twee formaten mondjes meegeleverd, voor elke dame juiste maat
-   Gebruikte materialen en uitstraling

Satisfyer Pro G-spot getest en beoordeeld

satisfyer pro g-spotDeze Satisfyer Pro G-spot is een bijzondere vibrator die zowel de g-spot als de clitoris stimuleert. De clitoris wordt gestimuleerd met luchtdruk pulsaties, de vibraties in het staaf gedeelte stimuleert de g-spot. Dubbele stimulatie dus. 

Verpakking & design

Hanneke: "De Satisfyer Pro G-spot ziet er mooi uit. De buitenkant is gemaakt van zachte siliconen, het design oogt stijlvol en ik lees dat deze 100 % waterproof is. Al met al een goed begin. Ik lees ook een paar goede reviews op internet en verheug me op het gebruik."

Gebruik & effectiviteit

Hanneke: "Belangrijk zijn de pasvorm, de kracht en effectiviteit van de luchtdrukpulsaties, en de vibraties. Ik zet de vibrator aan en voel de trillingen op mijn hand. Die voelen prima. Ik breng het staafgedeelte in en probeer vervolgens het tuitje op mijn clitoris te zetten. Dat is een hele worsteling! Dit werkt niet. Ik probeer het later nog een paar keer, maar het lijkt op de een of andere manier niet goed te passen. Het materiaal is ook stug, wat niet mee helpt. Het tuutje krijg ik moeilijk in de buurt van mijn clitoris. Zo jammer! Er zullen zeker vrouwen zijn bij wie dit wel werkt, maar de meeste rabbit vibrators hebben voor mij een goede pasvorm, dus ik denk dat ik niet de enige ben bij wie deze Satisfyer Pro G-spot niet past."

Plus en minpunten op een rij Satisfyer Pro G-spot

-     Geen goede pasvorm
+    Goede intensiteit van luchtdrukpulsaties en vibraties (van zacht naar krachtig)
+    Gebruikte materialen en uitstraling

 

Womanizer Inside Out

womanizer inside out, luchtdruk rabbit vibratorDeze luchtdrukvibrator van het mooie merk Womanizer is een soort rabbit vibrator die gelijktijdig de g-spot als de clitoris stimuleert. Net zoals de hierboven genoemde Satisfyer Pro G-spot, maar dan zonder handvat. De staaf, die flexibel is, breng je in waarbij de vibraties de g-spot stimuleren en de clitoris tegelijkertijd wordt geprikkeld door luchtdruk vibraties. 

Verpakking & design

Sjoukje: " De Womanizer zit in een mooie verpakking, ik word al helemaal blij als ik de doos open maak. Aan alles is aandacht besteed, het bewaarzakje, het usb-oplaadsnoertje en stekker (!), en een extra en iets groter opzetmondje".

Gebruik & effectiviteit

Sjoukje: "Deze Womanizer Inside Out heeft een flexibele staaf en dat werkt heel goed want zo kan je het mondje goed op zijn plek (lees clitoris) zetten. Dit werkt echt prima. Veel beter dan bij de Satisfyer G-spot op luchtdruk. De luchtdrukpulsaties en de vibraties zijn los van elkaar te bedienen. Zowel de trillingen als de pulsaties voor heel erg lekker. De vibraties zijn niet super krachtig, maar wel helemaal goed voor mij, met een beetje "buzz" erin. De luchtdrukpulsaties zijn geweldig"
 

Plus en minpunten op een rij Womanizer Inside Out

+   Hele goede en flexibele pasvorm
+   Extra tuutje
+   Goede intensiteit van luchtdrukpulsaties en vibraties (van zacht naar krachtig)
+   Gebruikte materialen en uitstraling
 

Magic Fish van Pretty Love

 
luchtdruk vibrator Magic Fish van Pretty Love beoordeeld en getestDit is een luchtdruk vibrator van het merk Pretty Love.

Verpakking & Design
 
Sjoukje: "De verpakking is oke. Niet heel stijlvol maar oke. De luchtdruk vibrator zelf oogt lomp."

Gebruik & effectiviteit

Na het opladen zet ik hem aan. De bediening is gemakkelijk. Er zitten twee knopjes op; een voor het aan- en uitzetten, met de andere knop scrol je door de verschillende snelheden en programma's.
Het geluid is iets wat direct opvalt. Deze Magic Fish maakt namelijk heel veel geluid. Alsof je een stofzuiger aanzet. Dat geluid verdwijnt ook niet als je hem gebruikt. 
Ik zet de Magic Fish op de laagste stand en probeer hem voorzichtig. Ik voel helemaal niks, ik hoor alleen heel veel herrie. Ik zet de Magic Fish op een hogere stand en dan begint hij te zuigen.
Dat zijn niet verfjnde luchtdruk pulsaties zoals bij de Womanizer, maar dit is het groffere werk. Het lijkt wel of ik met een vacuümpomp in bed lig. Omdat ik het idee heb dat ik er iets over moet kunnen schrijven houd ik even vol. Het doet gewoon pijn! Hij zuigt keihard! Dit is niet normaal. Dit vindt niemand fijn!
Ik moet even bijkomen na het gebruik en voel de pijn nog steeds. 
 

Plus en minpunten op een rij Magic Fish Pretty Love

-   Te heftig vacuüm zuigen, doet pijn
-   Maakt heel veel geluid
-   Lompe uitstraling
 
 
 
 
Laatste update juli 2018
 

Reacties

Mis hier nog de Satisfyer pro travel

We zijn druk bezig met het testen en vergelijken hiervan, en zullen de Satisfyer Pro Travel snel aan dit rijtje toevoegen.