Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat is de Beste Wand Massager?

De Wand massager dankt zijn naam aan het Engelse woord “Wand” wat toverstok betekent. En al heel erg lang wordt de Wand massager door veel vrouwen ook als een toverstok gezien. Ook nu zijn de wand massagers razend populair en dat begrijpen we goed. 
Inmiddels zijn er veel wand massagers op de markt, en helaas niet allemaal even goed.

Wij hebben een groot aantal getest en de beste wand massagers voor u op een rijtje gezet. Met daarbij een vergelijking van de wand massagers qua geluid, kracht, formaat, design en gebruik.

Wat maakt de wand Massager zo populair?

De geschiedenis van deze toverstok gaat ver terug. De eerste wand massagers komen uit de jaren 60 en waren oorspronkelijk ontworpen als massagestaaf om gespannen en pijnlijke spieren te masseren. Misschien kunt u het zich nog herinneren; het waren massagestaven die vroeger veel werden verkocht via postorderbedrijven.

In de loop van de tijd werd ontdekt dat de wand massager ook heel goed gebruikt kon worden om andere (erogene zones) gebieden van het lichaam te stimuleren. Daarna werd de massager vooral populair als een soort verkapte vibrator.
Eind jaren 70 was de wand massager, die toen ook wel wand vibrator werd genoemd, in Amerika een bestseller. Dit was vooral te danken aan de Amerikaanse seks coach Betty Dodson. Zij prees de wand massager aan als de beste vibrator met 100 procent orgasme garantie! Jaren later maakte de serie Seks in the City de wand massagers weer razend populair.  Nieuwsgierig? Via deze link kunt u het leuk fragment bekijken waarin Samantha haar neck massager terug brengt naar de winkel en andere vrouwen gaat adviseren over de aankoop van een "vibrator". 

Inmiddels heeft de wand massager zich verder ontwikkeld. Aan de vorm is niets veranderd. Maar het harde plastic is vervangen door zachter en hoogwaardige materiaal, veelal siliconen, en veel wand massagers zijn oplaadbaar en dus draadloos. Maar aan kracht hebben de wand vibrators niet ingeboet.
De wand Massager zijn nog steeds populair vanwege hun kracht en veelzijdigheid. 
 

Gebruiksmogelijkheden van een wand massager

Wand massager als massage apparaat

De wand massager / wand vibrator kan (nog steeds) worden gebruikt voor massages. Om spieren te ontspannen en pijn te verlichten. Voor een gespannen nek , vermoeide benen, en voor elk andere plek op het lichaam.  
De krachtige vibraties kunnen diep doordringen in de spieren en hierdoor de spanning verlichten en spierpijn verzachten.

De massager is ook goed te gebruiken bij sport blessures.  De krachtige vibrerende kop zorgt voor extra bloed toevoer in het (spier)weefsel waardoor herstel sneller optreed en pijn wordt verlicht. 
 

Wandmassager als vibrator

De massager staat bekend om hun krachtige motor en wordt veelal door dames gebruikt die een gewone vibrator te weinig krachtig vinden en van stevige en robuuste vibraties willen genieten. Deze kracht gecombineerd met de grotere kop zorgt voor bijzondere intense vibraties die diep doordringen, en die je over een groot gebied voelt.

Verschillende gebieden van het lichaam zoals de tepels, clitoris, penis en testikels kunnen met de wand vibrators worden gestimuleerd. Alle wand vibrators zijn voorzien van verschillende vibratiestanden en snelheden. 

Wandmassager als masturbator

Er is geen krachtiger en intensere masturbator dan een wandmassager. De intense trillingen zijn vaak veel effectiever dan welke masturbator of sleeve dan ook. Heren die eenmaal een wandmassager gebruikt hebben willen daarna vaak niets anders. 
Ook mannen met erectieproblemen zullen enorm blij zijn met een wandmassager.

Verschil tussen een Wand Massager en gewone vibrator

 • De wand massagers hebben een veel krachtigere motor dan de meeste vibrators. Dit verklaart ook gelijk waarom er aan de wand vibrator vaak een snoer zit. De meeste kracht krijg je rechtstreeks via netstroom, dus via snoer en stopcontact. Deze enorme robuuste kracht heeft ook een nadeel. Het zorgt er voor dat de wand vibrators vaak aanzienlijk meer geluid maken dan normale vibrators.
   
 • Wand massagers hebben een grotere kop wat ervoor zorgt dat je de krachtige vibraties in een groter gebied voelt. Breng je de wand massager aan op de clitoris dan voel je de vibraties in het hele vaginale gebied en zelfs nog vaak meer dan dat. 
   
 • Een ander belangrijk verschil is dat een wand massager ervoor gemaakt is om gebruikt te worden over het hele lichaam, maar in principe niet om in te brengen.  Bij een aantal wand massagers zijn wel leuke opzetstukken te koop die van de wand massager een complete vibrator maken.
  Uiteraard zijn de kleine, smalle wandmassagers wel in te brengen.

Heeft u moeite met klaarkomen?

Voor wie moeite heeft met klaarkomen kan een Wand Massager / Wand vibrator  de perfecte vibrator zijn.  Niet voor niets wordt bij wand vibrators vaak "orgasme garantie" in de promotie tekst genoemd.
Met haar krachtige en stevige vibraties en de ronde kop is zij bijzonder effectief.  De 'kop' is meestal wat breder zodat een groter gebied wordt gestimuleerd. 

Let wel: als u het uw eerste wand massager is, en u deze puur als vibrator wilt gebruiken voor stimulatie van de clitoris en de vagina, neem dan niet meteen de allerkrachtigste en grootste wand massager. U kunt er dan beter eentje kiezen die een stukje vriendelijker en toegankelijk in gebruik is. En neem er eentje die ook zachte en relaxte standjes heeft, zoals bijvoorbeeld de Bordeaux. Deze heeft lekker krachtige en goede robuuste vibraties, maar de Bordeaux heeft ook zachte standjes. Een goedkopere variant (en ook prima) is deze kleine wandmassager.
Fijn: ook heren zullen van deze kleine wandmassagers genieten!
 

Wat vinden wij de beste wand vibrator? Wij hebben ze voor u getest.

Wij hebben een groot aantal wand massagers getest op behoorlijk wat aspecten, o.a op kracht, vibraties, functionaliteit, waterdichtheid, gebruiksgemak, geluid, fun en prijs/kwaliteit verhouding. 
Uiteraard speelt kracht hierbij een belangrijke rol, want daarom koop je uiteindelijk een wandmassager. De wandmassager moet krachtig zijn, maar kracht alleen is niet voldoende. Het moet ook de juiste kracht zijn: robuust en intens. Vibraties die diep kunnen doordringen. Aan krachtige maar oppervlakkige vibraties heb je niets, die kunnen op den duur zelfs irriteren en pijnlijk zijn. 
In onze beoordeling voor 'kracht' is dit meegenomen.
 

Onze aanraders

Wij hebben een duidelijke top 6 van wand massagers. De keuze is afhankelijk voor uw wensen en voorkeuren.

 • Wilt u super, super superkracht:
  dan moet u de Europe Magic Wand hebben. De meest krachtige wand massager die er is, en extra leuk door de verschillende opzetstukken.
   
 • Wilt u super stil: 
  dan is de VIM van Fun Factory een goede keuzeDit is echt de allerstilste wandmassager.
   
 • Houdt u van luxe en design? En van top kwaliteit voor een goede prijs? 
  Dan moet u zeker naar de Bordeaux kijken. De meest innovatieve wandmassager van dit moment, en onze Best Seller.
  Maar ook de Bossy kan zeker een goede keuze zijn.
   
 • Wilt u gewoon een goede wandmassager met opzetstukken onder de 70 euro?
  Dan is de Melody voor u de juiste keuze.
   
 • Zoekt u goede en klein formaat wand vibrator onder de 50 euro? Dan is deze Wand Massager de beste keuze.
   
 • ​​​​​​► Naar alle Wandmassagers
   
€ 104,95
Europe Magic Wand: de krachtigste wand massager
De allerkrachtigste wand massager, ook anno 2024. Voor super intense en diepe vibraties moet u deze hebben.
€ 89,95
Wandmassager Bordeaux
De nieuwste, en meest innovatieve wand vibrator. Aanrader.
€ 119,00
VIM - Wand massager van Fun Factory
Van Duitse top kwaliteit. Leuk om te zien, verrassend krachtig en heel erg stil.
€ 84,95
Wand Massager Bossy: Kracht en Elegantie
Kleine en hele lekkere wand massager met mooi design.
€ 49,95
Super wand massager klein formaat
Kleine krachtige wandmassager. Makkelijk in gebruik.
€ 137,95
Smart Wand Large 2 van Lelo
Luxe en stijlvol design. Oplaadbaar en super lekkere krachtige vibraties.
€ 69,95
Wandmassager Melody
Oplaadbaar, Super krachtig, heerlijke intense vibraties, stijlvol, makkelijk te bedienen. En lekker stil.

Geen aanraders/ niet kopen zijn onder andere:

 

Wand Massagers: zien er soms hetzelfde uit maar zijn dat niet

 

Wand massagers kunnen er identiek, of vrijwel identiek, uitzien en toch compleet verschillend zijn. Dat zit meestal in de motor die gebruikt is. De kwaliteit van de motor bepaalt grotendeels de kracht en intensiteit van de vibraties en het geluidsniveau.
Wij hebben er verschillende exemplaren getest en waren verbaasd dat zelfs als de verpakking hetzelfde is, de wand massagers compleet verschillende waren. 

Uit onze test van heel veel van deze kleine wand massagers hebben wij de beste gekozen. Deze versie, met de beste motor, zal u gegarandeerd bevallen.

Zien er hetzelfde uit maar zijn dat niet: MyMagicWand & Europe Magic Wand

Wand Massagers 2024 naast elkaar om formaten te vergelijken

De test resultaten op een rijtje

Naam Wand Massager
Cijfers 1-5 
Kracht
1 = niet krachtig
5 = veel kracht
Geluid
1 = veel geluid
5 = weinig geluid
Doxy wand massager

 Doxy 

3,53,5
Doxy Die Cast

 Doxy Die Cast

3,54

 Doxy Number 3

43,5
Europe Magic wand massager

 Europe Magic Wand

53-
Lelo wandmassager medium

 Smartwand M

3-4
Lelo wandmassager large

 Smartwand L

4,53,5
Wand massager vijftig tinten

 Fifty Shades

2,52,5
Palmpower krachtige en kleine wand vibrator

 Palmpower 

3,52,5
Dorr Avond wandmassager

 Dorr

2,54
Body wand massager

 Bodywand

2,52
Svakom wand massager emma

 Emma Neo

2,54,5
wand massager medium zwart

 Wandmassager 

3,5

3,5

wandmassager Bella van Rianne S. vergeleken met andere wandmassagers

 Bella

1,55
Le wand, wand massager niet krachtig genoeg

 Le Wand

22
we-vibe wand massager in vergelijking getest

 We-Vibe Wand

4+4,5
oscar wand massager

 Melody

4+4,5
wandmassager bordeaux

 Bordeaux

4+4,5
Rocksoff wandmassager Oriel geluid en kracht beoordeeld

 Oriel Rocks-Off

2,53
cheeky pillow talk wandmassager vergeleken geluid en kracht

 Cheeky 

3,54,5
Mymagicwand beoordeeld en getest op geluid en kracht

 My Magic Wand

3,51,5
power wand massager beoordeeld op geluid en kracht

 Power Wand

4,54,5
Bossy, hele goede wandmassager

 Bossy

44+
ev wandmassager vergeleken op kracht en geluid

 Eva

23+
Vim wandmassager van Fun Factory getest en vergeleken

 VIM

5-5-

 

* Weet wel dat wandmassagers door de krachtige motor nooit super stil zijn.

 
Naam Wand MassagerCijfers geluid en kracht opgeteld
nomi tang power wand geluid en kracht getest

 Power Wand

9
oscar wand massager

 Melody

9-
wandmassager bordeaux

 Bordeaux

9-
we-vibe wand massager in vergelijking getest

 We-Vibe Wand

9-
Vim wandmassager vergeleken en getest van Fun Factory

 Vim Fun Factory

9,5
Bossy wandmassager beoordeeld op geluid en kracht

 Bossy

8+
Lelo wandmassager large

 Smartwand L

8
Europe Magic wand massager

 Europe Magic Wand

8-
Doxy Die Cast

 Doxy Die Cast

7,5

 Doxy Number 3

7,5
Doxy wand massager

 Doxy 

7
Lelo wandmassager medium

 Smartwand M

7
wand massager medium zwart

 Wandmassager klein

7
wandmassager Bella van Rianne S. vergeleken met andere wandmassagers

 Bella

6,5
Dorr Avond wandmassager

 Dorr Avond

6,5
Palmpower krachtige en kleine wand vibrator

 Palmpower (oplaadbaar)

6
Oriel Wand massager rocks-off beoordeeld op kracht en geluid

 Oriel Rocks-Off

5,5
Mymagicwand beoordeel op geluid en kracht

 MyMagicWand

5
Body wand massager

 Bodywand

4,5
Fairy wireless wand vibrator

 Fairy 

4
Le wand, wand massager niet krachtig genoeg

 Le Wand

4
Svakom wand massager emma

 Emma Neo

7
eva wandmassager door ons beoordeeld

 Eva

5+

 

 
Naam Wand MassagerAfmetingWater
proof
Doxy wand massager

 Doxy

34 cm - Ø 6 -
Doxy Die Cast

 Doxy Die Cast

34 cm - Ø 6-
Doxy number 3, wandmassager, krachtige vibrator

 Doxy number 3

28 cm - 4,5 -
Europe Magic Wand massager

 Europe Magic Wand

32 cm-  Ø 6 -
Fairy wireless

 Fairy 

26 cm - Ø 4,5-
Lelo wandmassager medium

 Smart Wand M

22 cm - Ø 5,8V
Lelo wandmassager large

 Smart Wand L

30 cm - Ø 8 V
Wand massager vijftig tinten

 50 tinten

24 cm - Ø 5,9V
Palmpower

 Palmpower

19,5 cm - Ø 4-
Dorr Avond

 Dorr 

 17,5 cm - Ø 3,8V
Bodywand massager

 Bodywand

26,7 cm -Ø 5,1-
Svakom emma wandmassager

 Emma Neo

21 cm -Ø 4,8V
wand massager medium

 Wandmassager

20 cm - Ø 4,1V
bella, effectieve wandmassager, vibrator van Rianne S

 Bella 

19 cm - Ø 4

V

Le wand, wand massager met slechte beoordelingen

 Le Wand

33,5 cmV
we-vibe wand massager

 We-Vibe Wand

30,9 cm - Ø 5V
oscar wand massager

 Melody

29,8 cm - Ø 5,3

V
wandmassager bordeaux

 Bordeaux

22 cm - Ø 5-
Oriel wand massager vergeleken op afmeting

 Oriel Rocks-Off

 23 cm - Ø 4,5V
cheeky pillow talk formaat

Cheeky

 V
Mymagicwand afmetingen

 MyMagicWand

32 cm-  Ø 6-
nomi tang power wand massager cijfer geluid en kracht

 Power Wand

30 cm -  Ø 5,3V
Bossy, wandmassager met formaten

 Bossy

18 cm - Ø 6,5-
Eva wand massager vergeleken met andere wandmassager

 Eva

20 cm - Ø 4,1V
Vim wandmassager vergeleken en getest

  Vim

31,3 cm - Ø 6-

 

 

Naam Wand MassagerOpzet-
stukken
Oplaadbaar
Doxy wand massager

 Doxy

--
Doxy Die Cast

 Doxy Die Cast

--
Doxy number 3, wandmassager, krachtige vibrator

 Doxy number 3

V-
Europe Magic Wand massager

  Europe Magic

V-
Vim wand massager vergeleken op oplaadbaarheid

 Vim

-V
Fairy wireless

 Fairy 

--
Lelo wandmassager medium

 Lelo M

-V
Lelo wandmassager large

  Lelo L

-V
Wand massager vijftig tinten

 50 tinten

-V
Palmpower

 Palmpower

VV
Dorr Avond

 Dorr 

 VV
Bodywand massager

 Bodywand

 -
Svakom emma wandmassager

 Emma Svakom

VV
wand massager medium

 Wandmassager

VV
bella, effectieve wandmassager, vibrator van Rianne S

 Bella 

-V
Le wand, wand massager met slechte beoordelingen

 Le Wand

--
we-vibe wand massager

 We-Vibe Wand

VV
oscar wand massager

 Melody

V

V
Wand massager Bordeaux

 Bordeaux

 -V
oriel rocks-off wand massager opzetstukken

 Oriel Rocks-off

-V
cheeky pillow talk opzetsstukken en oplaadbaar

 Cheeky

-V
mymagic wand, met snoer en opzetstukken

 My Magic Wand

V-
noi tang wand opzetstukken en oplaadbaar

 Power Wand

-V
Bossy wandmassager oplaadbaar

 Bossy

-V

 

 

Naam Wand MassagerBijzonderheden
Doxy wand massager

 Doxy

Krachtig maar mist
robuustheid en diepte
Doxy Die Cast

Doxy Die Cast

idem
Doxy number 3, wandmassager, krachtige vibrator

Doxy number 3

Robuuste vibraties, 
Mooie opzetstukken
Europe Magic Wand massager

Europe Wand

Hele intense en
robuuste vibraties
Fairy wireless

 Fairy 

-
Lelo wandmassager medium

 Lelo M

Mooi afgewerkt 
Lelo wandmassager large

Lelo L

Krachtig en stijlvol
Wand massager vijftig tinten

 50 tinten

Niet meer leverbaar
Palmpower

 Palmpower

Gaat vaak kapot
Dorr Avond

 Dorr 

 Slecht afgewerkt
Bodywand massager

 Bodywand

 
Svakom emma wandmassager

 Svakom

 
wand massager medium

 Wandmassager

Prima prijs/kwaliteit
bella, effectieve wandmassager, vibrator van Rianne S

Bella 

Nieuwe slechte motor
Le wand, wand massager met slechte beoordelingen

 Le Wand

Niet krachtig  
& te luid
we-vibe wand massager

We-Vibe Wand

Onhandige bediening,
trillingen voel je in hand
oscar wand massager

Melody

Lekkere robuuste vibraties
wandmassager bordeaux

Bordeaux

Super fijne bediening met display
Bossy, hele goede wandmassager

 Bossy

Mooi, klein en 
super fijne vibraties
Rocks Off Oriel wand massager bijzonderheden

Oriel

Ziet er op plaatje
veeeeeel mooier uit
Cheeky pillow talk wandmassager geen aanrader

Cheeky

De metalen rand is onplezierig 
Mymagicwand beoordeling, niet kopen

MyMagicWand

Heel zwaar, hoop lawaai, 
Geen origineel
power wand nomi tang geen aanrader, beter niet kopen

Power Wand

Soft Touch is niet te doen

 

Wellicht ook interessant

Wandmassagers die u niet moet komen

€ 59,95
MyMagicWand - Door ons Getest en afgeraden
De MyMagicWand Vibrator ziet er precies hetzelfde uit als de Europe Magic Wand, maar is veel slechter vinden wij.
€ 170,00
Le Wand wandmassager met test
Elegante wand massager, maar helaas geen aanrader door onvoldoende vibratie-kracht.
€ 79,90
Nomi Tang Power Wand
De bediening werkt met een Soft Touch waar je helemaal gek van wordt.

Fijn voor erbij

€ 21,95
Slowmass - Natural Oil Massage (125 ml) (kan ook met speeltjes worden gebruikt)
Fluweelzachte, sensuele, natuurlijke olie uit Spanje. Enorme plus: kan met wandmassagers en andere speeltjes worden gebruikt.
€ 14,95
Hydra+ : Premium glijmiddel op waterbasis (150 ml)
Heeft alles wat je van een kwaliteit glijmiddel mag verwachten. Met super handig pompje!
€ 12,95
Cleaner: veilig en effectief (150 ml)
Reinigt grondig en effectief, en desinfecteert. Voor veilig gebruik van speeltjes en lange levensduur.

Aanbevolen artikelen

x

Veelgestelde vragen

Wat is een wand massager?

Een wand massager is een super sterke vibrator. Eentje die perfect kan worden gebruikt voor ontspannende (spier)massages. Een goede wandmassager heeft robuuste vibraties die doordringen in het weefsel en hierdoor spanning verlichten en spierpijn verzachten. Een wandmassager is ook goed te gebruiken bij sport blessures.  De krachtige vibrerende kop zorgt voor extra bloed toevoer in het (spier)weefsel waardoor herstel sneller optreed en pijn wordt verlicht. 
Daarbij wordt de wandmassager ook gewaardeerd als vibrator door vrouwen en mannen die van super krachtige en intense vibraties houden.

Wat is de krachtigste wand massager?

Uit een uitgebreide test blijkt de Europe Magic Wand de meest krachtige wand massagers. De Europe Magic Wand heeft de meest krachtige, diepe en robuuste vibraties.

Wat is de stilste wand massager?

Uit een uitgebreide vergelijking komt de Oscar Wand Massager als de meeste stille wand massager die daarbij ook goede, effectieve vibraties heeft.

Is een wand massager met snoer krachtiger als een oplaadbare wand massager?

Nee, dat is niet altijd het geval. Maar de meest krachtige is op dit moment, de Europe Magic Wand, heeft wel een snoer met stekker. De Doxy wand massagers met snoer zijn echter weer minder krachtig dan sommige oplaadbare wand massagers.

Kan je een wandmassager inbrengen? Vaginaal gebruiken?

De meeste wand-massagers zijn er niet voor gemaakt om ingebracht te worden. Maar met de wandmassagers met de kleinere koppen is dat geen probleem. Bij veel wand massagers kan je opzetstukken kopen die je op de kop kunt aanbrengen waarmee je de wand massager kunt omtoveren in een vibrator die je wel kunt inbrengen.

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief