• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

Wat is de Beste Wand Massager?

wand massagers vergelijking met beoordelingen

De Wand massager dankt zijn naam aan het Engelse woord “Wand” wat toverstok betekent. En al heel erg lang wordt de Wand massager door veel vrouwen ook als een toverstok gezien.
Inmiddels zijn er veel wand massagers op de markt, en helaas niet allemaal even goed. Wij hebben een groot aantal getest en de beste wand massagers voor u op een rijtje gezet.

Wat maakt de wand Massager zo populair?

De geschiedenis van deze toverstok gaat ver terug. De eerste wand massagers komen uit de jaren 60 en waren oorspronkelijk ontworpen als massagestaaf om gespannen en pijnlijke spieren te masseren. Misschien kunt u het zich nog herinneren; het waren massagestaven die vroeger veel werden verkocht via postorderbedrijven.

In de loop van de tijd werd ontdekt dat de wand massager ook heel goed gebruikt kon worden om andere (erogene zones) gebieden van het lichaam te stimuleren. Daarna werd de massager vooral populair als een soort verkapte vibrator. Eind jaren 70 was de wand massager, die toen ook wel wand vibrator werd genoemd, in Amerika een bestseller. Dit was vooral te danken aan de Amerikaanse seks coach Betty Dodson. Zij prees de wand massager aan als de beste vibrator met 100 procent orgasme garantie! Jaren later maakte de serie Seks in the City de wand massagers weer razend populair.  Nieuwsgierig? Via deze link kunt u het leuk fragment bekijken waarin Samantha haar neck massager terug brengt naar de winkel en andere vrouwen gaat adviseren over de aankoop van een "vibrator". https://www.youtube.com/watch?v=4T4QIO4XVPc

Inmiddels heeft de wand massager zich verder ontwikkeld. Aan de vorm is niets veranderd. Maar het harde plastic is vervangen door zachter en hoogwaardige materiaal, veelal siliconen, en veel wand massagers zijn oplaadbaar en dus draadloos. Maar aan kracht hebben de wand vibrators niet ingeboet. De wand Massager zijn nog steeds populair vanwege hun kracht en veelzijdigheid. 

Wand massager als massage apparaat
 

De wand massager / wand vibrator kan (nog steeds) worden gebruikt voor massages. Om spieren te ontspannen en pijn te verlichten. Voor een gespannen nek , vermoeide benen, en voor elk andere plek op het lichaam.  De krachtige vibraties kunnen diep doordringen in de spieren en hierdoor de spanning verlichten en spierpijn verzachten. De massager is ook goed te gebruiken bij sport blessures.  De krachtige vibrerende kop zorgt voor extra bloed toevoer in het (spier)weefsel waardoor herstel sneller optreed en pijn wordt verlicht. 
 

Wandmassager als vibrator

De massager staat bekend om hun krachtige motor en wordt veelal door dames gebruikt die een gewone vibrator te licht vinden en van stevige en robuuste vibraties willen genieten. Deze kracht gecombineerd met de grotere kop zorgt voor bijzondere intense vibraties die diep doordringen en die je in een groot gebied voelt.

Verschillende gebieden van het lichaam zoals de tepels, clitoris, penis en testikels kunnen met de wand vibrator gestimuleerd. Alle wand vibrators zijn voorzien van verschillende vibratiestanden en snelheden. 


Wandmassager als masturbator

Er is geen krachtiger en intensere mastubator dan een wandmassager. De intense trillingen zijn vaak veel effectiever dan welke masturbator of sleeve dan ook. Heren die eenmaal een wandmassager gebruikt hebben willen daarna vaak niets anders. 

Verschil tussen een Wand Massager en gewone vibrator

De wand massagers hebben een duidelijk krachtigere motor dan de meeste vibrators. Dit verklaart ook gelijk waarom er aan de wand vibrator vaak een snoer zit. De meeste kracht krijg je rechtstreeks via netstroom, dus via snoer en stopcontact. Deze enorme kracht heeft ook een nadeel. Het zorgt er voor dat de wand vibrators aanzienlijk meer geluid maken dan normale vibrators.

Een ander belangijk verschil is dat een wand massager ervoor gemaakt is om gebruikt te worden over je hele lichaam, maar niet om in te brengen. 
Voor een aantal massagers zijn tegenwoordig goede opzetstukken te verkrijgen die op de wand vibrator kan geplaatst. Zo kan je van een wand vibrator wel een complete vibrator maken.

Wand massagers hebben een grotere kop wat ervoor zorgt dat je de krachtige vibraties in een groter gebied voelt. Breng je de wand massager aan op de clitoris dan voel je de vibraties in het hele vaginale gebied en zelfs nog vaak meer dan dat. 

Heeft u moeite met klaarkomen?

Voor wie moeite heeft met klaarkomen kan een Wand Massager / Wand vibrator  de perfecte vibrator zijn.  Niet voor niets wordt bij wand vibrators vaak " orgasme garantie" gegeven. Met haar krachtige en stevige vibraties en de ronde kop is zij bijzonder effectief. De 'kop' is meestal wat breder zodat een groter gebied wordt gestimuleerd. 

Wat vinden wij de beste wand vibrator? Wij hebben ze voor u getest.

Wij hebben een groot aantal wandmassagers getest op behoorlijk wat aspecten, o.a op functionaliteit, gebruiksgemak en prijs/kwaliteit verhouding. 
De wandmassagers met een kracht van 3 +++ zijn prima voor een gemiddelde vrouw. De meeste vrouwen zijn hier heel blij mee.
 

Wilt u super, super superkrachtig dan moet u de Europe Magic Wand hebben. De meest krachtige wand massager die er is en extra leuk door de verschillende opzetstukken.

Houdt u van luxe, stijl en design? En wilt u de stilste? Dan is de Lelo Wand Massager  (Smart Wand 2) de juiste keuze.

Zoekt u een kleine maar krachtige wand massager die ook als allround vibrator te gebruiken is, met leuke opzetstukken, dan is de Palmpower een aanrader.

►Zoekt u een kleine, goede, effectieve, stijlvolle wand massager voor een aantrekkelijke prijs: kijk dan naar de Bella van Rianne S.

Zoekt u goede wand vibrator onder de 50 euro? Dan is deze Wand Massager de beste keuze.

► Naar alle Wandmassagers
 
Geen aanraders/ niet kopen zijn onder andere:
  • Emma van Svakom (niet krachtig genoeg)
  • Bodywand (gaat te snel kapot)
  • Fairy (niet comfortabel genoeg)

De testresulaten voor u op een rijtje:
Hoe meer sterren: hoe stiller, krachtiger en hoe mooier het design
Let wel: wand massagers zijn nooit echt fluisterstil. De krachtige motoren hoor je altijd wel, ook bij de stilste wand massagers.
 
Type Design Kracht Stil
Doxy wand massagerDoxy  ++ +++++- ++
Doxy Die CastDoxy Die Cast +++ +++++- +++
Doxy Number 3 ++++ +++++- +++
Europe Magic wand massager Magic  +++ ++++++ ++
Fairy wireless wand vibratorFairy  + +++ +
(maakt veel lawaai)
Lelo wandmassager mediumLelo M ++++ ++++ ++++
(vrij stil)
Lelo wandmassager largeLelo L ++++ +++++ ++++
Wand massager vijftig tintenNiet meer leverbaar +++ +++ +++
Palmpower krachtige en kleine wand vibratorPalmpower +++ ++++ ++
Dorr Avond wandmassagerDorr  ++++ +++ ++
Body wand massagerBodywand +++ +++ ++
Svakom wand massager emmaSvakom  +++ ++ +++
wand massager medium zwartComfortabele wandmassager +++ +++

+++

wandmassager Bella van Rianne S. vergeleken met andere wandmassagersBella ++++ +++ +++
Le wand, wand massager niet krachtig genoegLe Wand +++++ ++ ++
we-vibe wand massager in vergelijking getestWe-Vibe Wand +++++ +++++ ++++

 

Type Standen Maten Waterproof
Doxy wand massagerDoxy 10  L 34cm
Ø 6cm
-
Doxy Die CastDoxy Die Cast 10 L 34 cm
Ø 6cm
-
Doxy number 3, wandmassager, krachtige vibrator Doxy number 3 10 L 28
Ø 4,5cm
-
Europe Magic Wand massager Magic 6 L 32cm
Ø 6cm
-
Fairy wirelessFairy  2 L 26cm
Ø 4.5cm
-
Lelo wandmassager mediumLelo M L 22cm
Ø 5.8cm
V
Lelo wandmassager largeLelo L L 30 cm
Ø 8 cm
V
Wand massager vijftig tinten50 tinten, niet meer leverbaar L 24cm
Ø 5.9cm
V
PalmpowerPalmpower L 19.5cm
Ø 4cm
-
Dorr AvondDorr  L 17,5 cm
Ø 3,8 cm
V
Bodywand massagerBodywand 2 L 26.7cm
Ø 5.1cm
-
Svakom emma wandmassagerSvakom L 21cm
Ø 4.5cm
V
wand massager mediumComfortabele wandmassager 10 L 20 cm
Ø 4,1 cm
-
bella, effectieve wandmassager, vibrator van Rianne SBella  10 L 19
Ø 4 cm

V

Le wand, wand massager met slechte beoordelingenLe Wand 10 L 33,5 cm V
we-vibe wand massagerWe-Vibe Wand 10 L 30,9 cm
Ø 5 cm
V

 

Type Opladen
Opzetstukken
Gebruik

Doxy wand massagerDoxy 

- - ++++
Doxy Die CastDoxy Die Cast -   ++++
Doxy Number 3Doxy number 3 - V ++++
Magic WandMagic - V ++++

Fairy wand massagerFairy 

V - +++

Lelo wand mediumLelo M

V - ++++

Lelo large wandLelo  L

V - ++++

Vijftig tinten wand massager50 tinten

V - +++

PalmpowerPalmpower snoer


-

V
+++

PalmpowerPalmpower

V V ++++

Dorr wand massagerDorr 

V - ++++
Bodywand massagerBodywand - - +
Svakom EmmaSvakom  V V +
wand massager medium zwartComfortabele wand massager V - ++++
Bella wand massager beoordelingenBella V - ++++
wAND MASSAGER WEVIBE met beoordelingWe-Vibe Wand V V +++
le wand, wand massagerLe Wand V V ++++

Wellicht ook interessant voor u:

- Hoe kies je de juiste vibrator?
- Wat is de beste rabbit of tarzan vibrator?
- Doe de vibrator test

>
 Naar alle wand massagers

Wellicht ook interessant:

rabbit vibrator
De tarzan of rabbit vibrator is al vele jaren een van de beste verkochte seksspeeltjes ter wereld. Maar welke moet je kiezen? Welke is goed, effectief en stil? En welke moet u niet kopen. Wij helpen u graag met uw keuze.
Beste vibrerende eitjes
Er zijn heel veel vibrerende eitjes te koop. Helaas is het merendeel van dubieuze kwaliteit. Zo blijkt uit onze test. Maar we hebben ook een paar pareltjes gevonden.
materialen seksspeeltjes
Vibrators en andere seksspeeltjes worden gemaakt van verschillende materialen. Ze kunnen gemaakt zijn van plastic, siliconen, rubber, jelly, TPR, TPE of combinaties daarvan. Voorkom en herken giftige materialen.