Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat is de beste rabbit of tarzan vibrator?

De tarzan of rabbit vibrator is al vele jaren een van de beste verkochte seksspeeltjes ter wereld. Niet verwonderlijk, want het was een van de eerste vibrators met aandacht voor de stimulatie van de clitoris. Dus een staafmodel met een stukje eraan vast dat tegen de clitoris aan trilde.
Veel dames zullen het model herkennen: een vrij grote staaf vibrator met twee aapjes die de clitoris en de anus stimuleerden. Wellicht heeft u ook zo'n tarzan gehad.

In de afgelopen jaren zijn er veel andere modellen bijgekomen, maar het rabbit model is nog steeds populair. Nog wel even voor de goede orde. De namen Tarzan en Rabbit worden vaak door elkaar heen gebruikt. Eigenlijk is de Tarzan een vibrator met van oorsprong een driedubbele stimulatie (clitoris, vaginaal, anaal). Tegenwoordig bestaat er geen goede vibrator meer met zo'n driedubbele stimulatie en wordt de term Tarzan ook gebruikt voor een Rabbit vibrator. En deze wordt ook wel duo-vibrator genoemd.
Werden deze rabbits en tarzan vibrators vroeger vaak gemaakt van onveilige siliconen, werkten ze op batterijen en maakten ze vaak een hoop herrie, tegenwoordig zijn er een hoop mooie, veilige exemplaren die niet meer zoveel lawaai maken.
Maar wat is de beste rabbit vibrator voor u? Wij helpen u graag.

 
 

 

 

Wat maakt de rabbit vibrator uniek?

Wat de rabbit vibrator uniek is de dubbele gelijktijdige stimulatie. Een rabbit vibrator heeft een rabbit gedeelte, een extra stukje dat aan de staaf vast zit. Soms heeft dit rabbit gedeelte de vorm van 'konijnenoortjes', vandaar dus de naam. Dit extra gedeelte zorgt voor clitorale stimulatie, terwijl de staaf de vagina en de g-spot stimuleert. Deze dubbele en gelijktijdige stimulatie zorgt ervoor dat een rabbit vibrators voor een diepe en sensuele ervaring zorgt.

Maar de rabbit vibrator kan ook alleen voor clitorale stimulatie worden gebruikt. Fijn voor de variatie. Voor de momenten dat u geen zin heeft in penetratie.
 

Meer speelmogelijkheden voor hem en samen
 

Een rabbit vibrator is niet alleen een opwindende vibrator voor haar, ook voor hem en samen zijn er leuke speel- en gebruiksmogelijkheden. Een paar mogelijkheden op een rijtje:

  • Met top de vibrator kunnen zijn erogene zones gestimuleerd worden.
  • De rabbit vibrator kan om de penis heen worden gelegd of bewogen voor een stimulerende penismassage. 
  • De anale zone van haar en hem kunnen er mee geprikkeld worden. En wilt u een stapjes verder gaan met anale erotiek, dan kunt u hem ook inbrengen. 
  • Het topje van de vibrator kan tegen de clitoris worden aangehouden tijdens penetratie

    Ter inspiratie: afbeeldingen van speelmogelijkheden vindt u onderaan de pagina.
     

Wat u moet weten over rabbit vibrators

Passen niet altijd

Rabbit vibrators zijn gemaakt voor gelijktijdige stimulatie van de clitoris en vaginale of g-spot stimulatie. Maar de afstand tussen de clitoris en de g-spot is niet bij iedereen hetzelfde. Het kan dus voorkomen dat een rabbit vibrator bij u net niet fijn past. En helaas is dat van te voren niet te zien of te bepalen. De afstand is nu eenmaal moeilijk te meten of zelfs in te schatten. 
Veel rabbit vibrators zijn zo gemaakt dat ze bij de meeste dames passen, en dat ze een wat flexibel rabbit gedeelte hebben, en dus wat aan te passen zijn. Die flexibiliteit moet ook weer niet te veel zijn, want het rabbit gedeelte moet wel zijn plek blijven zitten tijdens het spelen. Rabbit vibrators die hier niet aan voldoen hebben wij niet in onze selectie opgenomen. Maar feit blijft dat rabbit vibrators, meer dan andere vibrators, heel persoonlijk zijn. Er zal, ook bij een goede rabbit vibrator, vrijwel altijd een klein percentage dames zijn bij wie de rabbit vibrator niet past.

Vaak wat meer geluid

Een ander punt is dat rabbit vibrators vaak meer geluid maken dan een "gewone" vibrator. Dat komt omdat ze twee motoren hebben. Met name de goedkopere exemplaren maken meer geluid dan je zou willen. Gelukkig is ook op dit gebied de laatste jaren veel verbeterd en zijn er rabbit vibrators die je bijna niet hoort.

Belangrijke verschillen tussen tarzan vibrators

Rabbit vibrators zijn er in verschillende soorten, maten en prijzen. Verschillen zitten er in de kracht van de vibraties, het soort vibraties, de kwaliteit van de afwerking, de vorm, de afmeting, het bedieningsgemak en de gebruikte materialen.

Nog even goed om te weten. Er zijn rabbit vibrators met een gebogen bovenkant. Deze bocht maakt het gemakkelijk om de g-spot te stimuleren.

De meeste rabbit vibrators hebben twee motortjes. Bij sommige rabbit vibrators kan je deze motortjes onafhankelijk en los van elkaar bedienen en uitzetten.
 

Uw eerste vibrator?

Als u niet eerder een vibrator heeft gebruikt, dan is een rabbit vibrator niet meteen het beste model om mee te starten. Het is vaak fijner om eerst met een stimulator of een allrounder vibrator te ontdekken wat u fijn vindt. Vindt u vaginale stimulatie niets, dan is een rabbit vibrator niet iets voor u. Ook kunt u met een allrounder (altijd goed) ontdekken wat u aan afmetingen prettig vindt. Met de opgedane ervaring kunt u vervolgens de juiste rabbit vibrator zoeken, die u nieuwe hemelse ervaringen kan bezorgen.

Wilt u toch graag een rabbit vibrator als eerste vibrator?
Dat begrijpen we natuurlijk ook. Dubbele stimulatie en dubbel genieten: wie lijkt dat niet wat? 
Ga dan niet voor de duurste, maar kies ook geen goedkope rotzooi. En als u niet weet of u van super krachtig houdt, kies dan voor een rabbit vibrator met gemiddelde, lekkere robuuste, kracht. Te weinig kracht, of te weinig robuuste vibraties is niet fijn, maar teveel kracht, of teveel oppervlakkige vibraties, ook niet.

Een rabbit vibrator met goede vibraties en een pasvorm die voor veel dames geschikt is de Yed Prior.
 

Let op de weekmakers

Je ziet ze veel: prachtig felgekleurde vibrators, met parels, ronddraaiend en tollend met neon accenten en voor weinig geld. Maar let op: vaak zijn deze rabbit vibrators niet gemaakt van veilige materialen en zitten er weekmakers in verwerkt. Weekmakers zijn giftige materialen die vaak wordt gebruikt voor draaiende en bewegende delen. Felle, doorzichtige kleuren en veel bewegende delen? Let dan extra goed op de product informatie. Meer informatie: Wat u moet weten van materialen van vibrators en andere speeltjes
Als het gemaakt is van veilige materialen, dan staat dat er altijd duidelijk bij. En bij twijfel: gewoon niet kopen. Daarbij geldt ook hier: goedkoop is vaak duurkoop.  

Overzicht van verschillende rabbit vibrators

De beste rabbit vibrator voor u

Net zoals elke andere vibrator is de keuze reuze en bepaalt wat u fijn vindt uiteindelijk wat voor u de beste rabbit vibrator is.

 Houdt u van een grote vibrator? Omdat u bijvoorbeeld zelf groot bent, of gewoon van een groot formaat houdt, dan is de Black and Pink Beauty vibrator of de rabbit van Fifty Shades wat voor u. Of de mooie Lady Bi.
 Wilt u een gemiddeld en populair formaat, dan is de Yed Prior een goede keuze. Dit is onze Best Seller.

Daarnaast zijn er andere dingen die u belangrijk kunt vinden. Wellicht vindt u het belangrijk dat de vibrator heel erg stil moet zijn, of enorm krachtig. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.
 

Wilt u de krachtigste rabbit vibrator? De stilste rabbit vibrator? De meest gebruiksvriendelijke rabbit vibrator? De grootste rabbit vibrator? De smalste rabbit vibrator? De meest populaire rabbit vibrator? Of is het uw eerste rabbit vibrator? 
Wij hebben heel veel rabbit vibrators met elkaar vergeleken en wij hebben de testresultaten voor u op een rijtje gezet. 
We hebben hier trouwens niet alle afgekeurde rabbit vibrators weergegeven. 
 

Onze toppers van 2024

► Yed Prior (hele goede pasvorm & vibraties) 
► Miss Bi van Fun Factory (Duitse kwaliteit, heel krachtig, makkelijke bediening)
Black and Pink Beauty (super power met oortjes)
 Soraya 2 van Lelo (de allermooiste)
Womanizer Duo (innovatief met vibraties EN luchtdrukpulsaties) of de goedkopere Meissa

Verschillende rabbit vibrators anno 2024 in vogelvlucht

Video file

De resultaten van de Rabbit Vibrator Test voor u op een rijtje:

++++ = lekker krachtig, fijn voor de meeste dames / geen last van geluid / prima bediening
+++++ = erg krachtig/ lekker stil / gemakkelijk in bediening
+++++ = super krachtig/ super stil/ super gemakkelijk
Hoe meer plusjes, hoe krachtiger en hoe stiller.

 
* Wij hebben niet alle geteste rabbit vibrators hieronder vermeld. Een aantal rabbit vibrators die slecht uit onze test kwamen hebben wij niet in het overzicht gezet.
Dan werd het onoverzichtelijk lang en groot.
TypeKrachtGeluid
 + = niet krachtig+ = luid
Ina 2 van Lelo

 Ina 3

++++++++++
Pretty Love Honey

 Honey

+++++
Fifty Shades Rabbit vibrator

 Fifty-Shades

++++++++++
Black and pink Beauty, krachtige rabbit vibrator

 Beauty

+++++++++
Soraya van Lelo

 Soraya 2

+++++++++
Alice van Svakom

 Alice

+++-++++
Elegant rabbit vibrator vergeleken geluid en kracht

 Elegant

+++-++++
Iora van Dorr

 Iora

+++++
Je Joue Fifi

 Je joue Fifi

++++++
Yed Prior

 Yed Prior

++++++++
Lester Heating Rabbit vibrator beoordeeld

 Lester Heat

++++++++
Lady Bi

 Lady Bi

+++++++++
Svakom massager emma

 Miss Bi

+++++++++
Nova We-Vibe

 Nova 2

++++++

 Majestic 

++++-++++
Rabbit vibrator

 Rabbit Company

+++++++
Lily Vibe rabbit vibrator beoordeeld

 Lily Vibe 

+++++
womanizer inside out vergelijken

 Womanizer Inside Out

+++++++
Womanizer Duo, rabbit vibrator met luchtdruk pulsaties

 Womanizer Duo

++++++++++
Meissa, bijzonder rabbit vibrator

 Meissa

+++++++

 

Type

Staaf en clitorisdeel
apart 
te bedienen

Waterproof   
Ina 2 van Lelo

 Ina 3

VV
Pretty Love Honey

 Honey

--
Fifty Shades Rabbit

 Fifty Shades

VV
Soraya van lelo

 Soraya

VV
Alice van Svakom

 Alice

-V
Elegant rabbit vibrator vergeleken geluid en kracht

 Elegant

--
Iora van Dorr

 Iora

-V
Je Joue Fifi

 Je Joue Fifi

VV

 Beauty

--
Yed Prior rabbit vibrator

 Yed Prior

VV
Lester Heating Svakom rabbit vibrator

 Lester Heat

V-
Lady Bi

 Lady Bi

VV
Miss B

 Miss B

VV
Nova van We-Vibe

 Nova 2

V-
Majestic Swan, krachtige rabbit vibrator

 Majestic

VV
Rabbit vibrator

 Rabbit Company

V-
Lily Vibe rabbit vibrator beoordeeld op waterproof en motors

  Lily Vibe

--

 

TypeLengteDiameter
Breedste deel staaf
Ina 2 van Lelo

 Ina 3

20 cm Ø 3,6 cm
Pretty Love Honey

 Honey

17,5 cmØ 3,3 cm
Fifty Shades Rabbit

 Fifty Shades

24 cmØ 4 cm
Soraya van lelo

 Soraya

22 cmØ 3,5 cm
Alice van Svakom

 Alice

17,9 cmØ 3,2 cm
Elegant rabbit, maten

 Elegant

15,2 cmØ 3 cm
Iora van Dorr

 Iora

17,5 cm Ø 4 cm
Je Joue Fifi

 Je Joue Fifi

18 cmØ 3,3 cm 

 Beauty

21 cmØ 3,9 cm
Yed Prior rabbit vibrator

 Yed Prior

20 cmØ 3,5 cm
Lester Heating Svakom rabbit vibrator

 Lester Heat

20 cmØ 3,5 cm
Lady Bi

 Lady Bi

22,1 cmØ 4,5 cm
Miss B

 Miss B

17 cmØ 4,18 cm
Nova van We-Vibe

 Nova 2

21,5 cmØ 3,5 cm
Majestic Swan, krachtige rabbit vibrator

 Majestic 

20,5 cmØ 3,5 cm
Rabbit vibrator

 Rabbit Company

  
Lily Vibe maten vergelen met anderen

 Lily Vibe

 20 cmØ 3 cm

Ter inspiratie: speelmogelijkheden van een rabbit vibrator

Hele bijzondere rabbit vibrators

Er zijn ook een aantal hele bijzondere rabbit vibrators die wij even apart willen noemen. De eerste is Womanizer Duo. Hiervan werkt het clitorisdeel op luchtdrukpulsaties (geweldige innovatieve techniek) en het staafdeel met "normale" vibraties.
De andere is de Bi Stronic Fusion van Fun Factory.  Deze rabbit vibrator stimuleer door middel van pulserende, stotende bewegingen. In de schacht is een sterke metalen bal geplaatst die door de schacht op en neer stoot. Dit geeft een ongekend realistische sensatie.

Wellicht ook interessant voor u:

 

Rabbit vibrators die u niet moet kopen

€ 29,00
Lily Vibe van Easy Toys - Beter niet kopen vinden wij
Onvoldoende kracht en vreemd model.
€ 63,95
Delight Rabbit Vibrator van Vibe Therapy
Prima vibrator, maar gaat veel te snel kapot.
€ 31,95
Fonzie - gspot en clitoris vibrator van Feelztoys
Stil maar totaal geen vibratiekracht.
€ 39,45
Rabbit vibrator Eclips Penguitronic: Niet kopen.
Geen aanraders, er is namelijk gebruik gemaakt van weekmakers.
€ 45,95
Tarzan vibrator Conrad van Pretty Love: teveel lawaai
Oogt mooi en veelbelovend maar het geluid is echt storend.
€ 129,00
The Classic Rabbit Vibrator
Deze Classic Rabbit Vibrator maakt de hoge verwachtingen niet waar en is geen aanrader.
€ 56,00
Layla Rabbit Vibrator Portaspilli: Roteert en Vibreert
Deze Layla maakt een beetje goedkope eerste indruk. In de transparante verpakking zie je een rabbit vibrator van gemiddeld formaat, een rechte staaf
€ 62,90
Mini rabbit vibrator Maia Toys: Gewoon niet kopen
Over deze rabbit vibrator kunnen we vrij kort zijn: gewoon niet kopen. Deze mini rabbit vibrator van het merk Maia Toys maakt een vreselijk hard en

Reacties

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 01/08/2018 - 16:31

Ik ben op zoek naar een nieuwe tarzan of rabbit vibrator en kwam zodoende terecht op jullie website. Nu heb ik een aantal vragen naar aanleiding van twee vibrators waar mijn oog op gevallen is: de rabbit vibrator van Fifty Shades of Grey en The Majestic Swan Special Edition. Ik vraag me af of bij beide vibrators de clitorisstimulator apart van de staafvibrator ingesteld kan worden en je ook één van de twee kunt gebruiken? En moet je steeds het hele menu door voor je naar een lagere stand kan? Ook vroeg ik me af wat eigenlijk het verschil is tussen een clitorisstimulator met oortjes en een meer rond gevormde stimulator? Ik hoop dat jullie hier misschien antwoorden op hebben zodat ik de juiste keuze kan maken. Alvast bedankt!
Ingediend door admin (niet gecontroleerd) op ma, 01/08/2018 - 16:53

Allereerst hartelijk dank voor uw vertrouwen en uw vraag. Zowel de Majestic Swan Special Edition als de rabbit vibrator van Fifty Shades of Grey hebben in de staaf en in het rabbit deel motortjes die onafhankelijk van elkaar zijn te bedienen. Je kunt er dus ook voor kiezen de staaf of het rabbit deel uit te zetten. De tarzan vibrator van Fifty Shades of Grey heeft 2 knopjes waarmee je 9 programma's kunt kiezen. Dat is inclusief 3 verschillende sterktes. De Swan Majestic heeft 2 knopjes waarmee je kunt kiezen voor 3 verschillende snelheden en 4 patronen. Voor beide vibrators geldt dat je door de programma's heen moet scrollen om de vibrator een standje lager te zetten. Wat betreft de oortjes; dat is een persoonlijke voorkeur. Vaak hebben de rabbit vibrators beiden en als de oortjes goed geplaatst zijn, kan dat voor extra sensaties zorgen.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 09/30/2019 - 16:06

Jammer dat ook hier de Womanizer Duo als erg stil (5 +'jes) omschreven wordt. Wellicht ook vanuit commercieel oogpunt. Na meerdere Lelo's en andere merken. Deze in huis gehaald. Het gedeelte voor de Clitoris valt mee van zodra het op de clitoris is geplaatst. Maar de motor in de staaf in de zachtste stand overheerst verschrikkelijk. Bij een Lelo zit je vaak al op stand 5 nog niet zo luid. Zo ergerlijk zelfs dat hij de kast niet meer uit komt. Zonde van het geld. En voor mij ook de reden om jullie advies niet ter harte te nemen.
Ingediend door admin (niet gecontroleerd) op di, 10/01/2019 - 15:10

Beste, wat jammer dat u ons niet heeft gemaild. De Womanizer Duo is echt stil, ook de staaf. Dat hebben we na uw reactie nog een keer voor de zekerheid getest. Als dat bij u niet het geval is, is de Womanizer waarschijnlijk kapot en ruilen wij deze graag kosteloos voor u om voor een nieuw, goed functionerend en stil exemplaar. De Lelo's blijven de aller stilste vibrators, maar deze Womanizer mag echt niet een irritant en overheersend geluid maken. Kunt u ons mailen als u dit leest? Dan helpen wij u graag verder. De Womanizer Duo is ook te duur om hem kapot in de kast te laten liggen.

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief