Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe verwent u een vrouw? Zo wordt u haar beste minnaar

Seks is een koud kunstje, maar beminnen is een ware kunst. Een kunst die je niet zo maar beheerst.
Wilt u weten wat vrouwen in bed willen? 
Wilt u haar beste minnaar ooit worden? Wilt u meer weten over de geheimen van deze prachtige kunstvorm?
Hieronder de beste seks tips en adviezen voor gegarandeerd succes. 

Presentatie

Het is misschien niet zo'n heel sexy onderwerp om mee te beginnen, maar presentatie is belangrijk. Vrouwen willen seks met mannen die er verzorgd uitzien. Schoon, met goede kleding en lekker ruikend. Dus geen oude boxershorts, knoflook en lange nagels.

Neem de tijd

Streel, aai, zoen en plaag. Neem er de tijd voor. Dit kunnen we niet vaak genoeg benadrukken. U, als man, herkent bij zichzelf één hele belangrijke erogene zone en dat is uiteraard uw penis. Een vrouw heeft heel veel erogene zones.Weet u welke dit zijn bij uw partner? Ontdek ze. Voeten, billen, nek, de lies, achter de knie...het zijn allemaal erogene zones van de vrouw. Val niet meteen aan op de voor de hand liggende plaatsen. Mannen beginnen vaak veel te snel met de borsten, terwijl het juist de kunst is om een langere weg te nemen. Wees niet bang dat de opwinding afneemt als u de lange weg neemt en af en toe een rustpauze inlast.

Uitstellen verhoogt de opwinding.

Bouw de spanning langzaam op, stop af en toe, maak er een uitdagend en zinnenprikkelend spel van. Werk van buiten naar binnen: van de armen en benen naar de hals, buik, borsten, liezen... Wissel sensuele, zachte strelingen af met wat stevigere aanrakingen.

Een vrouw zit echt anders in elkaar en heeft gewoon meer tijd nodig om opgewonden te raken dan een man. Een vrouw is meestal veel minder doelgericht dan een man. Ze wil geen race naar een orgasme maar genieten van de seks zelf. Erken de verschillen en maak tijd. Richt u op de vrouw en zet haar opwinding voorop. Geniet ervan als zij geniet. Geniet van haar huid, borsten, en schoonheid.

Neem pas de volgende stap als u zeker weet dat er ze er helemaal klaar voor is. En als een vrouw eenmaal opgewonden is staat ze voor veel meer dingen open, wat het vrijen nog spannender en opwindender maakt.

Voorkom voorspelbaarheid

Als u al een tijdje samen bent, kan voorspelbaarheid en routine een probleem worden. Laat het nooit zover komen dat ze op voorhand uw volgende stap kan voorspellen.

Als uw partner de scheuren in het plafond van de slaapkamer uit het hoofd kent, heeft u een probleem.

Op een gegeven moment voldoen zoenen en dezelfde vrijpartij gewoon niet meer. Dus vrij eens op een andere plek of doe het eens anders. Deel uw fantasiën, lees haar een opwindend boek voor, of verras haar met een liefdevolle erotische massage. Ook het gebruiken van speeltjes kan uw liefdesleven boeiend houden. Een plagende veer, een sensuele blinddoek, een vibrator voor extra genot; het zijn speeltjes die voor eindeloze variaties in het liefdesspel kunnen zorgen. Kortom: weg met de voorspelbare seks! Experimenteer, lach, durf en fantaseer! 

Vraag wat zij lekker vindt

Stel simpele ja of nee vragen zoals: ‘Voelt dit goed?’ Het is belangrijk te vragen wat ze lekker vindt, wat haar opwindt en wat voor haar werkt. Maar ze wil niet hoeven uit te leggen wat u precies moet doen. Ze kan beter voelen, beleven, genieten als ze niet te veel hoeft na te denken. Door te veel vragen te stellen haalt u haar uit haar roes.

Neem de leiding

Een goede minnaar vraagt en anticipeert niet alleen, hij weet ook wanneer hij de leiding moet nemen. Een vrouw vindt het fijn als een man op z'n tijd de dominante rol speelt en haar bijvoorbeeld zegt wat ze moet doen, haar fysiek verplaatst in een fijn standje of haar zachtjes in haar nek bijt. Een vrouw wil geen verlegen jongen in bed, ze wil vrijen met een man met zelfvertrouwen die weet wat hij wil. En haar dat ook laat merken.

Tip van een gigolo: begin met een massage

"Veel vrouwen hebben over het algemeen tijd nodig. Ze houden van een lang, beetje spannend opgebouwd voorspel. Vandaar dat ik altijd voorstel te beginnen met een niet erotische ontspanningsmassage waarbij de vrouw haar lingerie aanhoudt. De tweede fase is een erotische massage van nek, rug, billen. De derde fase is het langzaam en een beetje plagend strelen van de onderbuik en de borsten.
Voor een fijne massage kan ik een massagekaars aanraden. Deze is meteen lekker warm. Het boek Erotische Massage vind ik ook een aanrader. Daarin staat heel duidelijk beschreven hoe je een goede erotische massage moet geven. Op zoek naar iets pikanters? Leer dan hoe je een yoni massage geeft. Uw geliefde zal compleet verrast zijn."

Zorg voor juiste sfeer

Een goede sfeer, een gevoel van intimiteit en een vleugje romantiek zijn belangrijke basisvoorwaarden voor een vrouw. Die moeten in orde zijn om ontspannen de liefde te kunnen bedrijven. Geef haar aandacht en gemeende complimentjes. Zorg voor romantiek door bijvoorbeeld overdag al lieve sms-jes te sturen, een lekkere fles wijn mee te brengen, kaarsen aan te steken, lekkere muziek op te zetten of een dinertje voor twee te bereiden. Durf uw creativiteit te gebruiken om haar op een leuke manier te verrassen. Geef haar het gevoel speciaal te zijn.
Maar ook subtiele relatieproblemen moeten opgelost worden. Als een vrouw boos is, omdat u bijvoorbeeld te weinig doet in het huishouden of haar te weinig aandacht geeft, heeft ze - al dan niet bewust - geen zin om te vrijen. 

Stofzuigen kan dus ook wonderen verrichten als voorspel.
 

Vraag niet om toestemming

Er is weinig sexy aan een man die toestemming vraagt om seks met zijn vrouw te hebben. Een goede minnaar weet wanneer zijn partner in de juiste stemming is of weet hoe haar daartoe kan verleiden. Neem gewoon het initiatief, de dame kan altijd "nee" zeggen, maar waarschijnlijker is het als zij zich laat verleiden voor een goede vrijpartij.

Haar hoogtepunt

Veel vrouwen hebben een vast ritme nodig om tot een climax te komen. Zoek uit welke beweging, snelheid en stevigheid zij het fijnst vindt. Zodra haar ademhaling omhoog gaat geldt: verander niet van beweging!
Niet elke vrouw kan klaarkomen door de stimulatie van een hand of tong. Sommige vrouwen hebben daarvoor een hogere trilfrequentie nodig. Een vibrator kan een verrijking van uw liefdesleven zijn. U kunt zelf de vibrator ter hand nemen en uw vrouw laten genieten van de vaste, opwindende ritmes en vibraties. Wilt u uw partner verrassen met een vibrator maar weet u niet welke u moet kiezen. Lees dan het artikel Hoe kies je de juiste vibrator?

Er zijn maar weinig dames die klaarkomen door penetratie, vrijwel altijd zal de clitoris moeten worden gestimuleerd. Dat betekent niet dat het niet mogelijk is om gelijktijdig een climax te bereiken. Een kleine sexy vibrator (zoals de Joue Mimi) maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de stimulatie van de clitoris en penetratie te combineren. Zo wordt een orgasme nog intenser.
Zorg er verder altijd voor dat de dame voldoende vochtig is. Als de dame fysiek opgewonden is gebeurt dat vanzelf. Soms kan een glijmiddel (ook wel lubricante genoemd) ook prima helpen. Bijvoorbeeld bij een vluggertje, of bij een langdurige vrijpartij, of als de vaginale vochtigheid wat minder is door bijvoorbeeld de overgang. Er zijn ook lubricantes die tegelijkertijd als zachte, sensuele massagegel kunnen worden gebruikt: een fijne en handige dubbelfunctie. Hier kunt u lezen welk glijmiddel u het beste kunt kopen.

Clitoris juist stimuleren (pas op: het is geen magische opwindingsknop)

De clitoris is cruciaal voor de meeste vrouwen wat opwinding en orgasme betreft. Het is, in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, een vrij groot orgaan en loopt verder in haar lichaam, met twee vertakkingen van ongeveer 5 cm. Het zichtbare gedeelte is slechts "het topje van de ijsberg".

De clitoris staat afwisselend in een rust- en in opwindingstand. Als u probeert de clitoris aan te raken en te strelen wanneer deze in 'ruststand' staat, zullen uw aanrakingen en strelingen geen enkel effect hebben. Er er zelfs grote kans dat deze aanrakingen irriteren of pijn veroorzaken. De clitoris wordt immers pas ontvankelijk als de vrouw al opgewonden is. En er voldoende bloed naar de clitoris is gestuwd.
Wanneer de dame eenmaal opgewonden is, kunt u het best beginnen met het langzaam strelen van het ruime gebied rond de clitoris. Vervolgens kunt u geleidelijk afdalen. De clitoris is erg gevoelig voor directe aanraking omdat het zoveel zenuwuiteinden bevat.
Sommige vrouwen hebben dan ook graag dat de zone vlak naast de clitoris gestreeld wordt, en niet de clitoris zelf. Andere vrouwen vinden het fijner dat hun clitoris zelf lichtjes gestreeld wordt, nog anderen houden van het ruigere werk. Gebruik de stimulatie die het best past bij uw partner en de sfeer van het moment: langzame en regelmatige bewegingen of snelle en wisselende bewegingen. Het gebied rond de clitoris of de clitoris zelf.

Tips voor een geweldig orgasme

  • Probeer eens uw platte hand of uw handpalm te gebruiken bij het stimuleren van de clitoris. En dus niet een paar vingers. Zo is het minder direct en stimuleert u meteen ook het gebied er omheen.
     
  • ​Streel of lik de clitoris tot bijna een orgasme. Stop, en streel of lik ongeveer 50 seconden een ander gebied. Keer vervolgens terug naar de clitoris. Streel of lik weer tot bijna een orgasme, en onderbreek ongeveer 25 seconden. Ga vervolgens weer door tot bijna het orgasme en onderbreek nu ongeveer 10 seconden. Daarna keert u terug naar de clitoris en gaat u gewoon door tot het orgasme. Gegarandeerd dat dit een intens orgasme is.
     
  • Vul orale seks aan met G-spotstimulatie. U kunt hiervoor uw vinger of een vibrator gebruiken. Veel vrouwen vinden dat orale seks in combinatie met penetratie een optimaal orgasme oplevert. Zorg allereerst dat de vagina voldoende vochtig is. Steek uw vinger (met geknipte nagels en voorzichtig!) ongeveer drie centimeter naar binnen en draai uw hand met de palm naar boven. Streel de voorkant van haar vagina met uw vinger door hem in een 'kom hier' beweging te krommen. De g-spot plekje voelt vaak sponsachtiger aan dan het weefsel eromheen. Vraag aan de dame of de plek goed is en voer de druk heel geleidelijk op. Als u het niet kunt vinden, ontspan dan gewoon en geniet van deze erotische verkenningstocht. De vagina heeft veel sexy plekjes en uw geliefde zal genieten als u ze verkent. 

Nog een tip voor orale seks

Orale seks is een kunst op zich. Er zijn veel manieren om met de tong te plagen, prikkelen en stimuleren. En deze verschillende manieren hebben allemaal een ander effect op de dame.
Een oefentip van een seksuologe: Koop een pakje Danoontje en lik deze leeg. Probeer dat op verschillende manieren te doen; met een krachtige tong, zacht strelend, met alleen het puntje van de tong... mogelijkheden te over. Vervolgens kunt u deze verschillende technieken in de praktijk brengen bij uw geliefde. Ze zal blij verrast zijn! Ook belangrijk: vraag meteen wat uw geliefde het meest fijn en opwindend vindt. Meer tips en adviezen voor orale seks vindt u hier.

Het naspel

Het is een dooddoener om meteen na het hoogtepunt in slaap te vallen. Het naspel is immers even belangrijk is als het voorspel. U hoeft er niet heel veel voor te doen. Lieve dingen zeggen en knuffelen is voldoende om het gevoel van intimiteit met haar nog even te delen.

Iedere vrouw is anders

Elke dame zit op seksueel vlak anders in elkaar, heeft andere erogene zones en voorkeuren. Neem de tijd om ze bij haar te ontdekken. Want dat telt uiteindelijk het meest. Leer haar voorkeuren en wensen kennen en ze zal u een goede minnaar vinden.

Niet elke vrijpartij hoeft spetterend zijn, maar probeer hier toch regelmatig energie in te steken en bedrijf echt de liefde met elkaar. 

Reacties

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 04/27/2015 - 22:47

Heel goed omschreven!! Als elke man dit nou eens zou lezen of als seksuele voorlichting zou krijgen wordt de wereld weer een stukje mooier!
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 09/07/2015 - 17:33

Bij mij staat het genot van de vrouw sowieso hoog in het vaandel. En bij sex die bij mij en mijn vrouw meestal zo'n 2 - 3 uur duurt, dacht ik dat ik, met mijn 57 jaar, toch een redelijke bedpartner ben.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 10/06/2015 - 00:57

Hahaha omg... Ik hoop dat ik op die leeftijd dat ook nog kan. Respect ouwe!
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 11/02/2015 - 13:02

Heerlijk dit te lezen ik ben ook 57 en geniet er enorm van. In alle openheid kun je heerlijk genieten,mijn partner is 10 jaar jonger. Zelfs met.leuke naughty spelletjes erbij. Trots op mezelf elke leeftijd heeft zo zijn charmes.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op za, 01/26/2019 - 12:52

Het is voor een man heel goed omschreven om zijn partner innig lief te hebben en te verwennen en zo beide tot fijne orgasmen te komen voor een levenslang liefdes leven. .Voor liefde voor mijn partner zal ik het zeker nog wel eens lezen.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 01/11/2016 - 19:27

Ik ben een vrouw van 29 jaar en heb sinds kort een nieuwe partner. Mijn eerste vriend was een geweldige bedpartner, we gingen gelijk op met geven en ontvangen als beesten in bed. Het veelde bijna nooit. Maar nu ik met iets oudere mannen vrij en nu ook een relatie heb met een oude man, wordt ik niet blijer. Het lijkt wel alsof de daad zelf het enige wat telt en in zijn vocabulaire voorkomt. Het komt niet eens in hem op om mij te stimuleren en denkt dat het klaarkomen in mij de hoofdprijs is. Ik heb het aangekaart en vind dat hij wat meer initiatief mag nemen in 'geven' zodat het meer gelijk opgaat. Ik pijp hem en trek hem wel af. Het voelt alsof de weegschaal erg naar links hangt en dat ik mijn benen steeds meer sluit. Nadat ik dit boos heb vertelt en ook wat tranen heb gelaten wilt hij best er wat aan doen, maar dan moet ik het hem wel op het moment zelf zeggen. Maar dan schiet ik juist in mijn hoofd. Zijn letterlijke woorden zijn: ik ben niet verantwoordelijk of jij komt of niet. Ik weet niet wat ik daar tegen in moet brengen. Want tja...letterlijk is hij ook niet verantwoordelijk voor mijn klaarkomen of het genot wat daar op lijkt. Maar het doet ontzettend zeer. Alsof hij niet snapt wat het met mij doet. Verder heb zal ik ook niet zo snel aan mezelf zitten, omdat daar nogal een schaamte dingetjes overheen zit. Nu veel meer dan vroeger toen met die ongelooflijk goede bedpartner. Ik verlang erg terug naar die fijne ouwe tijd waarin alles vanzelf ging. Als je een tip, advies of andere gedachtenspinsels hebt, ben ik er erg naar benieuwd.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 01/20/2016 - 09:36

Als je op je 29e al zo teleurgesteld wordt, hoe zal het dan later zijn? Zoek een echte vent. Of Date-a-Gigolo, dan weet je zeker dat al je wensen, dromen en fantasieën werkelijkheid worden. paul
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 02/05/2016 - 20:51

Zoek je een ander, die gast verdien je niet,eigenlijk niemand die zo'n vent wil. Koop hem een opblaaspop en bedank hem vriendelijk. Toedeledokie gast,ik zoek me een vent die me echt bemint. Sven
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 06/07/2016 - 15:51

werp die lul van een vent buiten want hij leeft maar voor zichzelf bij mij is het geven aan een vrouw op de eerste plaats
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 11/18/2016 - 09:28

Beste vrouw van 29, dat is wel jammer. Aan de leeftijd hoeft het helemaal niet te liggen. Jongeren snappen dat niet is mijn ervaring, maar ook als vijftiger of zestiger kan een man een heel goede sekspartner zijn. Voor vrouwen geldt dat net zo goed. Zo lang hij maar aandacht voor je heeft, wil voelen wat jij nodig hebt en als ie dat niet kan: erover praten. Jouw oudere man mist simpelweg de 'opleiding'. Jammer voor beiden. Ik heb met zowel oudere als jongere mensen het bed gedeeld. Het gaat niet om leeftijd, het gaat erom je onbevangen open te stellen voor de ander en om even onbevangen belangstelling voor die ander.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 08/14/2020 - 02:09

leeftijd heeft hier weinig mee te maken. Ik ben zelf 31 en doe het niet snel voor korter dan 2 uur. Mijn (oudere) vriendin is hier zeer blij mee en laat me dat regelmatig weten. Nu heb ik misschien wel makkelijk praten want mijn vriendin kan hierin wel 10x komen. Seks doe je samen, samen zorg je dat je beide de daad nog wel eens vaker wilt doen, dat je er misschien zelfs wel naar smacht. Als je niet aan je trekken komt en je vent neemt je niet serieus dan moet je misschien toch overwegen om een ander te zoeken. Ik probeer altijd mijn best te doen, vandaar dat ik op dit soort sites wel eens naar tips zoek. Ik kan hier geen unicum in zijn, dus ik zou zeggen zoek iets waar jij je goed bij voelt. Seks is een belangrijk deel van een relatie en hoewel het niet het enige moet zijn vind ik wel dat het een dealbreaker is. Er moet hier een klik zijn.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op zo, 01/15/2017 - 22:19

Klinkt heel egoistisch. Sex is toch voor beide. Ik geniet intens als ik het mijn partner naar het zin maak tijdens de sex. Geven vind ik persoonlijk nog lekkerder dan te ontvangen.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op zo, 05/13/2018 - 19:42

Snel, héél snel vertrekken bij deze ongevoelige egotripper. Wees kieskeuriger bij vlg dates èn niet te snel als vaste partner in huis nemen. Houdt teleurstelling 'buiten de deur'!
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 07/31/2018 - 01:02

Tsja en nu? heb met je te doen. Zou het helpen als je je man betrekt in wat deze site te bieden heeft. Misschien gaan jullie elkaar dan beter begrijpen. Misschien staan hier eye-openers waar jullie wat mee kunnen..
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 06/30/2020 - 17:54

Hallo, vrouw van, nu in de dertig… hoop dat je "hiervan" af bent... los van t sexuele… egoïsme, is net als jaloezie, een heel vies beestje.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op za, 11/07/2020 - 03:24

Een goede relatie speelt zich zowel in de slaapkamer als daarbuiten af. Volledige connectie dus, op alle fronten en door beiden. De manier waarop jij het gedrag van je partner in bed omschrijft vind ik egoïstisch en uit balans. Is zijn gedrag buiten de slaapkamer veel anders? Misschien verder kijken...
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op za, 07/02/2016 - 10:42

Deze tips hebben me werkelijk geholpen want ik heb sinds kort een vriendin en ze wilde met me naar bed maar wist niet echt wat fijn voor haar zou zijn (ik ben 16 jaar) deze tips werken echt ✌️
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 08/12/2016 - 22:12

Onvoorstelbaar. Het laten genieten van je partner is het mooiste dat er is. Als je dan zegt dat je niet verantwoordelijk bent voor het genot van de ander dan ben je er alleen voor je eigen genot. Dat voelt enorm egoistisch en leeg. Ik snap dat je dan enorm van slag bent. Zoek een andere leuke man die wel 100% aandacht heeft voor jouw wensen en jouw genot en daar zelf optimaal van kan genieten.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 11/11/2016 - 19:55

Erg handig dit, ik wist niet precies wat en hoe ik dingen moest doen in bed. Ik dacht altijd dat het een makkelijke klus zou zijn maar er komt dus veel meer bij kijken. Dit zou besproken moeten worden met seksuele voorlichting, ik ben nu 16 en zou daar veel aan hebben gehad.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 12/23/2016 - 19:12

Zeg: " U, als man, herkent bij zichzelf één hele belangrijke erogene zone en dat is uiteraard uw penis. "?? Wat een onzin zeg. Ook bij een man zijn er nog wel wat meer plekjes te ontdekken hoor. (Tepels, buik, hals, billen, ballen, lippen, binnenkant polsen, ellebogen, dijen, ..,..) Als adviseur (adviseuse?) verlies je bij mij toch wel wat krediet als je het sexuele gevoel van elke man terug brengt tot alleen zijn pik. Denk even ruimer en neem in het vervolg eens de tijd om je mannelijke partner langzaam te ontdekken en met afwisselende stimulatie langzaam gek te maken. Stop-start-stop-start-finish zoals je het voor vrouwen omschrijft werkt ook voor mannen hoor. Tenminste, voor mij wel. Ik weet dat dit artikel ging over het laten genieten van vrouwen. Maar je zet mannen wel erg ééndimensionaal weer. Vandaar mijn reactie.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 03/14/2018 - 14:08

Ben het helemaal met je eens. Als man heb ik zeker niet maar 1 erogene zone. Prikkelen, strelen, kussen, likken van allerlei andere plekken kunnen zeer opwindend zijn. Met name tepels, onderbuik, balzak, dijen, binnenkant van de handen, vingers (zuig eens op zijn vinger, zeer opwindend voor hem!). En voor een man kan een orgasme zeer intens worden en ook veel langer duren als het langzaam opgebouwd wordt.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 11/20/2020 - 14:49

Het is een kwestie van samenspel. Bovendien moet het spelenderwijs gaan, dus niet krampachtig. Als tweede is fixatie op klaarkomen een killer. Neem de tijd voor elkaar, laat eerst de vrouw komen (deze kunnen vaker) en je zal zien dat het dan pas echt feest wordt! Piet

Aanbevolen artikelen

Het meest tedere en liefdevolle tussen partners is misschien wel een erotische massage. Het is een uiting van liefde, overgave en vertrouwen. Een massage krijg je, of geef je zonder dat er voorwaarden of verplichtingen aan vast zitten. Een
Vaste rollen en gewoonten zijn beruchte passiekillers. Maar wie heeft ze niet? In het begin van een relatie ontwikkel je samen vaak een bepaalde manier om de liefde met elkaar te bedrijven en elkaar te bevredigen. Ongemerkt en onbedoeld
De Paarse Keizerin heeft de meest romantische terrassen voor u op een rijtje gezet. Om samen te genieten van lange, zwoele avonden. Of van eindeloze lunches. We hebben gezocht naar idyllisch gelegen terrassen, op bijzonder plekken, waar u

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief