Overslaan en naar de inhoud gaan

Trainers bekkenbodemspieren / kegelballen

Bekkenbodemspieren zijn van essentieel belang voor fijne seks en goed orgasme. Bekkenbodemspieren zijn sterker te maken door ze te trainen. Met kegelballen, ook wel vaginale ballen of ben wa ballen genoemd is dat eenvoudig en leuk.
 

 

Kegelballen, vaginale ballen of yoni eitjes; het zijn allemaal benamingen voor balletjes die helpen bij het trainen en versterken van de bekkebodem-spieren.
Natuurlijk kunt u ook "gewoon" oefeningen doen zonder deze balletjes. Maar met deze kegelballetjes bent u er zeker van dat u de juiste spier traint (en dus niet de verkeerde) en trainen met vaginale balletjes is eenvoudig en effectief. 

Bekkenbodemspieren zijn ontzettend belangrijk. Ook voor de seksualiteit. Gezonde en sterke bekkenbodemspieren zorgen niet alleen voor dat u geen last heeft van ongewenst urineverlies, ze zorgen ook voor krachtige orgasmes, gevoel en intense sensatie bij penetratie en seksueel bewustzijn. Daarbij zorgen gezonde bekkenbodemspieren ervoor dat er voldoende vocht wordt aangemaakt.

Bij het ouder worden worden de bekkenbodemspieren slapper en zwakker, net zoals veel andere spieren in het lichaam. Met deze balletjes kunt u ze op een eenvoudige en snelle manier in conditie brengen en houden.  

De laatste tijd is er veel belangstelling voor het belang van de bekkenbodemspieren en dat zie je ook terug in de producten. De laatste jaren zijn er veel mooie, veilige en effectieve kegelballetjes gemaakt. Met name de kegelsets met balletjes met verschillende gewichten kunnen wij aanraden. Hiermee kan een training helemaal op maat worden gemaakt, rustig worden opgebouwd en onderhouden.

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief