Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat willen mannen in bed?

Mannen vinden het niet gemakkelijk om te zeggen wat ze echt willen van hun vrouwelijke partner. Ze zullen snel zeggen dat het heerlijk was. Maar de heren hebben natuurlijk best wensen. En nu denkt u: dat zijn vast triootjes, vrouwen in leer, of seks op een krankzinnige plekken.
Maar wees gerust; de heren zijn best snel tevreden. Wat vindt een man fijn?
Hieronder zijn wensen om verwent, verrast en bemind te worden. 

 

 

Hij wil begeerd worden

Mannen willen zich begeerd en aantrekkelijk voelen. Als een man voelt dat een vrouw zich seksueel tot hem voelt aangetrokken heeft dat een hele sterke uitwerking op zijn (zelf)vertrouwen en zijn mannelijkheid. En dat heeft effect op meteen alle gebieden in zijn leven. Daarom is seks voor hem vaak ook zo belangrijk in een relatie.
Seks is voor hem een belangrijke graadmeter of dat hij, als partner en als man, de moeite waard is. Vrouwen halen hun bevestiging minder uit seks.
 


Hij wil een orgasme
 

"Mannen willen maar één ding", roepen we altijd. En hoewel hij verleiding, voorspel, kunst van het beminnen allemaal belangrijk en opwindend vindt, is en blijft het orgasme voor de meeste mannen nog steeds het summum van zijn beleving van seks. 
 

Peter Blok, acteur: "Ik gun iedere vrouw één dag in hun leven de hormonen van een man en ik weet zeker dat hen dat een stuk vergevingsgezinder zou maken."

Uit Hoe Mannen Liefhebben van Corine Koole.
 

Hij heeft één erogene zone

Terwijl een vrouw heel veel erogene plekjes heeft en daar graag gestreeld en gezoend wordt heeft een man er eigenlijk maar één: zijn penis. Dáár wil hij aangeraakt en gestreeld worden.

 
* Op deze uitspraak kregen wij veel commentaar. Veel mannen zijn het hier helemaal niet mee eens. Dus volgen hier een aantal plekjes van de man die hem ook prikkelen en opwinden: zijn billen en zijn rug (en daar mogen wat hem betreft best de nagels bij worden gebruikt), zijn oorlelletjes en tepels (hij vindt het opwindend als daaraan gesabbeld en gelikt wordt), binnenkant bovenbenen (daar wil hij plagend worden gestreeld), zijn voeten (massage leidt bij hem tot seksuele opwinding) en zijn hals (daar wil hij sensueel gezoend worden).
 

Hij wil toekijken

Hoe verleid je een man? Mannen zijn visueel ingesteld. Anders dan vrouwen die veel liever lezen en hun fantasie vervolgens gebruiken.
Mannen kijken graag naar vrouwen, naar hoe zij bewegen met en zonder kleding. Mannen voelen de spanning stijgen als zij mogen toekijken (of haar mogen bespieden) bij het strelen van haar eigen lichaam, hoe zij zich uitkleedt of met zichzelf speelt. Ze zullen blij verrast zijn als u een striptease opvoert, of een speeltje, zoals een (kleine) vibrator, te voorschijn haalt. (Tip: artikel Hoe kies je de juiste vibrator?)
 


Hij wil tips en hints
 

Voor mannen is het lastig om in te schatten wat hun partner fijn en opwindend vindt. Ze vinden het prettig om zo nu en dan (bij)gestuurd te worden. Vertel hem wat de allerlekkerste aanrakingen zijn en welke opwinding dat teweeg brengt. Een man laat zich graag verleiden door een vrouw. Neem hem bij de hand, uitdagend en speels. U heeft gegarandeerd zijn volle aandacht en kunt waarschijnlijk direct de tips en hints uitproberen. Bovendien kan 'sex talk' bijzonder opwindend zijn.
 

Hij wil lachen

"Vrouwen zijn vaak veel te serieus in bed. Een beetje samen lachen kan ontstressend werken",  zo zeggen mannen volgens de uitkomst van een enquête. Mannen houden niet van bloedserieuze vrouwen maar uitlachen of ál te lollig gedrag hebben een desastreuze uitwerking op hun mannelijkheid en hun zelfvertrouwen.
Humor tussen de lakens draagt ook bij aan de uniekheid van de seksuele relatie en maakt het persoonlijk en intiem. Een cabaretprogramma wordt niet gewaardeerd maar denk eens aan een spannend rollenspel.
 


Hij wil een vrouw die geniet
 

Mannen willen vrouwen die genieten van het vrijen. Vrouwen kunnen onzeker zijn over hun lichaam, maar mannen zien precies dat zelfde lichaam vaak heel anders. De meeste mannen voelen zich zeer gevleid als een vrouw zich voor hem heeft mooi gemaakt en daarbij maakt het weinig uit of de vrouw dik of dun is, cellulitis heeft of niet meer de strakste buik.
Mannen houden van vrouwen die zin en plezier hebben in seks en hem dat laten merken, door bijvoorbeeld het initiatief te nemen of een fantasie te delen.
 

Javier Guzan, cabaratier: "Ik wil een vrouw die zich durft over te geven, aan mij, aan ons beiden. Maar de meeste vrouwen beschermen zich.
Vrouwen zijn onzeker. Ze schamen zich voor bepaalde lichaamsdelen, een schaamte waarvan ik meestal denk, waar heeft ze het over, wat is er mis met die buik, die borsten." 


Uit Hoe Mannen Liefhebben van Corine Koole.

Hij wil variatie

Routine en sleur zijn dodelijk voor zijn verlangen en lust. Een man wil geen voorspelbare seks. Hij wil niet op voorhand weten wat er precies gaat gebeuren. Hij wil variatie in zijn seksleven. Dus verras hem en vrij eens op een andere plek of doe het eens anders. Strelen, zoenen, masseren, allemaal vormen van seks. En slecht de barrière om speeltjes te gebruiken en koop eens een mooie vibrator of een mooie romantische of erotische film. (Populair zijn de films XConfession Vol 3 en Cabaret Desire) Of verras hem met een speciale lingam massage.

Meer ideeën voor variatie? Uit onderzoek van het blad Esquire komt een "seksueel wensenlijstje" van de man. Bovenaan staan: spelen met blinddoeken, vastgebonden worden en vastbinden, gebruik van sekstoys, anale seks, samen een erotische film kijken, seks in vliegtuig, dominante bedpartner en een trio met een dame erbij.
 


Hij wil fellatio
 

Iedere man vindt het heerlijk als zijn bedpartner hem oraal bevredigt. Uit onderzoek door het blad Esquire kwam zelfs naar voren dat de helft van de mannen wilden dat hun partner dat meer zou doen.
Vanuit de tantra en taoïstische tradities wordt fellatio al eeuwen als een zeer spirituele daad beschouwd. Er loopt dan ook een energiebaan vanaf de bovenlip naar de genitaliën, waardoor kussen zo erotisch is.

Ook de Kama Sutra beschouwt fellatio (orale seks uitgevoerd op een man) als een grote seksuele kunstvorm. Hoe moet zo'n fellatio er volgens hem uitzien? Dat verschilt per man. Zoveel mannen, zoveel wensen en voorkeuren. De één vindt het bijvoorbeeld lekker als zijn ballen erbij worden betrokken, terwijl een ander dat juist irritant vindt. Sommige mannen vinden de sensatie van warm en koud heel opwindend. U kunt hiervoor uw warme mond afwisselen met een koud ijsklontje. Het beste advies: vraag hem wat hij lekker vindt


Hij wil niet buiten
 

Buitenseks getuigt van lef en aangezien veel mannen zichzelf beschouwen als stoere vent, willen ze graag vrijen in de vrije natuur. Zo geven ze aan als naar hun wensen wordt gevraagd. Maar fantasie moeten we niet verwarren met de werkelijkheid, zo blijkt uit het onderzoek. Want, waarom rollen door het schurende zand of stekende takken met beestjes als je een comfortabel bed tot je beschikking hebt? Zo redeneren veel Nederlandse mannen als het er op aan komt. Kortom, hij wil gewoon een bed.
* Ook met deze uitspraak zijn veel mannen het niet eens, zo blijkt uit de reacties die we hierop kregen. Een van de reacties: "Ik herken mezelf en mijn vrienden hier helemaal niet in. Wij hebben juist de meest opwindende herinneringen aan vrijpartijen op openbare plekken zoals het bos, het strand, het pashokje of een steegje in de stad. De spanning van het betrapt kunnen worden maakt het extra opwindend".
 


Hij wil niet (helemaal) kaal
 

Helemaal kaal 'down under'  willen de meeste mannen niet. Zij willen het liefst wat schaamhaar zien. De hoeveelheid verschilt echter per generatie. Hoe ouder, hoe meer schaamhaar wordt gewaardeerd. De jongste genegatie is het meest anti-haar en griezelt van een grote haarbos. 50 % van deze twintigers ziet het liefst helemaal geen haar. De generaties daarboven vinden schaamhaar juist weer sexy. Veertigers zien het liefst een gecultiveerd modelletje. En de meeste mannen boven de 50 maakt de hoeveelheid niet uit, als het maar niet kaal is. Hoewel schaamhaar dus per leeftijdscategorie anders wordt beoordeeld, vinden vrijwel alle mannen het belangrijk dat het schaamhaar verzorgd, bijgeknipt en geschoren is. Hulp nodig? In de winkel verkopen wij sjabloons waarmee u heel gemakkelijk een sexy look kunt creëren.
 


Hij wil best romantiek
 

Mannen kunnen erg genieten van romantiek maar hun gevoel voor romantiek is anders dan van een vrouw. Terwijl een vrouw een romantisch gevoel krijgt als hij de kaarsen aansteekt, een drankje inschenkt en haar lievelingsmuziek opzet, wordt het gevoel voor romantiek bij een man gestimuleerd door de waardering die zijn geliefde hiervoor heeft. Als zij de kleine dingetjes die hij voor haar doet waardeert en hem dat laat merken, voelt hij zich romantischer.
 


Toch ook trio
 

Voor maar liefst 63 procent van de mannen is een trio dé ultieme droom. Dat blijkt uit een seks-enquête, uitgevoerd door het magazine Playboy. Of deze droom altijd uit moet komen is maar zeer de vraag. Voor velen is de fantasie over een trio al opwindend genoeg.
 

 

Leuke producten om hem extra te laten genieten

€ 17,95
Elegant slipje van mooi kant, met open kruisje
Stijlvol en super spannend slipje. Voor een super sexy gevoel. En om hem te verrassen.
€ 19,95
Yoni en Lingam massage leren, DVD
Op toegankelijk wijze worden technieken getoond om een yoni en lingam massage eigen te maken.
€ 89,00
Manta van Fun Factory, voor hem maar ook voor samen
Een geweldige masturbator, maar ook een super speeltje voor haar en samen.

Reacties

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 08/24/2016 - 02:46

Ik herken me hier volkomen In Naast de taak van de vrouw moet de man de vrouw ook net zoveel plezier gunnen moet zij ook met jouw lichaam kunnen vrijen op haar manier. Dat geeft over en weer respect aan voor elkaars persoonlijkheid en lichaam Liefde bedrijven is een kunst waar je meer geeft dan neemt en met zijn tweeën beoefend .
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 02/17/2015 - 22:51

En ik maar denken dat ik ziek in mijn hoofd ben, seksverslaafd, djezus, ik ben normaal als ik dit lees fantastisch , er gaat een wereld voor me open.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 08/04/2015 - 20:53

Alles wat hier staat herken ik ook als vrouw! En bijna alles heb ik ook met mijn nieuwe vriend gedaan, behalve het trio. Hier fantaseren we nog over.. Ik heb het wel met mn ex gedaan. Ookal denk ik dat dit hem heeft getriggerd vreemd te gaan en hierdoor is het over gegaan na 12 jaar dus nu twijfel ik wel of dit slim is weer te doen...
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 06/10/2016 - 10:56

Helpppp.. Mijn vriend en ik.. Zijn zooooo open in alles ook ongelezen gedachtes delen wij. Hier mijn vraag... Lang verhaal.. We doen sexueel alles met elkaar.. Nog altijd op en top verliefd vanaf eerste blik.. Nu onlangs vroeg ik.. Wat is er nu nog bij jou als fantasie wens. Ja ja ik stelde de vraag... Hij zei.. Mijn enige .. ( lust dan) want zou/ wil nooit jou daardoor verliezen of dat dat tussen ons in komt.. Is een fantasie.. Geen must of obsessie... Zou graag een trio met nog een vrouw erbij. ... Woww.. Deze had ik na alle jaren niet zien aankomen. Nu komen er zoveel vragen in mij op en verwarring... Wie kan mij helpen.. Ik ben bereid bijna alles voor hem te doen... Ik zelf heb niks met een vrouw aan mijn lichaam.. Nu is dit wat hij graag wil met mij.. Mits dit mij ook opwind.. Met een vrouw erbij graag zou verwezenlijken.. Dan niet vergeten dat hij zo eerlijk tegen mij is na zoveel jaren.. En ik denk dan naïef geweest.. Hier zelf naar gevraagd heb. Dus nogmaals .. Wat hij zegt is geen must of obsessie.. Wil nooit dat dit tussen ons in komt te staan. Zijn fantasie is dat ik en andere vrouw hem verwennen in alles wat ik normaal met hem deel. Ikzelf ben nu zo down.. Heb hem dit ook verteld.. Ik ben zo blij dat je eerlijk jouw wens hebt uitgesproken. Nu mijn ding.. Vraag hem moet ik met haar zoenen.. Kan ik niet.. Ja, je ziet graag dat ik en zij zoenen en het met elkaar doen.. Mijn verdriet.. Is .... Hoe kun jij het toelaten dat een ander aan mij komt.. Waarom zie je niet hoe verdriet het mij doet dat jij met haar vrijt? Wat wij alleen deelden. En dit alles verwart mij omdat ik dit toch voor hem wil doen.. Ik word misselijk op mijn maag van dit alles.. En aan de andere kant wil ik begrijpen. Hij zegt is lust .. Je deels mij met niemand als alleen mijn lichaam.. Maar als ik gied bedenk... Gaan fantasieën via de geest.. Help mij.. Hoe wat kan/ zal ik doen.. Want aan andere kant.. Bedenk dan.. Als ik zou zien hoe hij geniet.. Wie weet is het een groei proces in onze relatie? Maar ben ik dan een preutse muts... Die nog altijd denkt dat sex tussen twee personen is?... En moet ik misschien leren dat het echt lust is maar ik zijn grote liefde ben en blijf? Help mij ik kan dit niet los koppelen van elkaar.. Liefde en lust... Ben nu bang dat ik hem niet help in zijn fantasie, maar ik dacht een man te hebben die alleen mij wou en daar genoeg aan heeft. Dan als laatste.. Hoe zou hij het vinden dat een andere man mij neukt.. Waar hij bij is en kijkt hoort.. Dus moet gaat delen. Pfffff ik ben radeloos.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op zo, 09/11/2016 - 09:34

Ik snap je reactie dat zou ook mijn eerste reactie zijn.. Hij houdt van jou en wil zijn lust en fantasie met je delen.. Waarom ga je niet naar een parenclub? Daar kan je eerst met elkaar rustig kijken en genieten, en ook kijken hoe het is om met meerdere mensen om je heen sex te hebben. Je kunt gewoon aangeven dat je liever met zijn tweeën bezig bent als iemand zich bij jullie wil aansluiten. Mochten jullie het beiden een fijne ervaring vinden, dan kunnen jullie nog eens terug gaan en zouden jullie wel aansluiting kunnen accepteren. Het voordeel van zo'n club vind ik dat je beiden de derde persoon niet kent en daar dus ook niet jaloers op hoeft te zijn. Hij houdt van jou en zij is een fantasie lust.. . Succes!!
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 03/03/2023 - 11:23

Beste, ik begrijp de verwarring helemaal. Over een parenclub zou ik ook heel goed over nadenken. Ik heb van stellen gehoord dat het, ondanks de goede afspraken, ook daar behoorlijk mis kan gaan met je relatie. Je moet beide echt heel sterk in je schoenen staan is mij verteld en dat zegt mij genoeg, dat het spelen is met vuur.

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 11/18/2016 - 09:44

Halloooo, je vroeg je partner naar zijn fantasie dat betekent niet dat je alles wat hij noemt uit moet voeren. Je bent zelf ook mens met gevoel, ik denk dat hij het niet eens meer wil als hij weet hou jij je daarbij voelt.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op za, 01/14/2017 - 22:50

Hi vriendin van de jongen die een trio wilt. Maak je niet druk, liefde en lust is echt wat anders, als je zulke dingen doet met je vriend krijg je echt een goeie band. Je houdt van hem en gun hem dit, misschien sta je er niet voor open maar het kan veranderen. Mannen zitten echt heel anders in elkaar dan vrouwen, er zijn ook vrouwen die anders zijn maar die praten er niet snel over. Je moet blij zijn dat die het eerlijk tegen je zegt, hij kan ook stiekem geilen op andere vrouwen achter je rug. Hoe opener je bent hoe minder honger ze hebben naar buiten. Wees open met hem. Hij heeft wel genoeg aan jou echt wel! Je moet niet onzeker worden het is een fantasie en lust, en als je van hem houdt en hem echt diep van binnen vertrouwt zou ik er echt goed over na denken.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 04/16/2018 - 08:50

Hoi! Ik adviseer er niet aan toe te geven. Je moet je eigen gevoel en grenzen in acht nemen. Anders wordt je ontzettend verdrietig en ongelukkig. Het duurt lang voordat je je gevoel van eigenwaarde terug hebt en dat is het echt niet waard!
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 01/06/2020 - 13:26

Wat heel belangrijk is, is praten hierover. Ik zat en zit ook met die gemengde gevoelens MAAR... we bezoeken nu enkele jaren een parenclub wat ons tot hier toe altijd super goed bevallen is. Maak samen afspraken, een stopwoordje of signalen. Het is een groeiproces voor jullie allebei. Een vrouw extra is niet evident daarom doen wij het met een ander koppel. Plezier met 4 of helemaal niet. Soms is het super soms ook niet maar dan moet je daarover praten en rekening houden met elkaar. Stap per stap. En ook al is het niet altijd gemakkelijk het heeft mijn relatie op alle vlakken zoveel beter, mooier en nog intenser gemaakt. Succes!
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 04/08/2020 - 23:06

Ik snap dat dat een moeilijke keuze is voor jou want je wilt hem niet teleurstellen, maar langs de andere kant wil je het gewoon niet doen dan moet je gewoon zeggen wat jij ervan denkt. Als je ziet dat hij u dwingt moet je zo duidelijk mogelijk zijn en als je ziet dat hij uw keuze en uitleg begrijpt probeer dan te zorgen dat hij alles vergeet . Wat je ook kan doen is een beetje tijd ertussen laten en proberen op je eigen tempo en als het echt niet lukt ermee stoppen want het is jouw lichaam.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 10/19/2020 - 13:20

Beste, Hoe is het afgelopen? Heb je een trio gedaan? Ben benieuwd, want ook ik zou een trio willen. Groetjes
Ingediend door Aron (niet gecontroleerd) op vr, 11/26/2021 - 22:47

Ik ben bang dat je hem alles hebt gegeven .,dat hij te gewend en verwent is geraakt en daardoor met n ander ns wil proberen ..,echter die zal m niet alles geven wat jij geeft en dat zal m zwaar tegenvallen ..,vervolgens heeft ie spijt en dan zitten jullie met de ellende ..,niet doen dus .,!!

Ingediend door Andrea (niet gecontroleerd) op ma, 10/03/2022 - 16:29

Het lijkt me een rotgevoel. Jij wil het absoluut geen EN je wil je partner deze ervaring niet ontzeggen. Mijn advies is: als het niet goed voelt: niet doen en accepteren dat daar een grens ligt voor jou. Misschien kan hij ook tevreden zijn met iets anders. BV naar een paren club gaan.
Daar mag alles EN je moet niks. Kunnen jullie samen genieten van andere mensen door toe te kijken en samen vrijen waar anderen dat ook doen kan heel spannend zijn. Jullie hoeven je niet te laten aanraken door anderen. Jij bepaalt de grens. Ik wens je veel wijsheid en plezier

Ingediend door Anne (niet gecontroleerd) op di, 05/09/2023 - 21:21

Ja het bestaat om liefde en lust te scheiden. Zelf doe ik dit al jaren met mijn man. Het kan een verrijking voor je sexy leven zijn.
Een parenclub is een leuke manier om jullie grenzen te verleggen. En nee hij houdt echt niet minder van je maar juist veel meer.

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op zo, 05/03/2020 - 12:11

Dat wordt al snel gezegd als een man meer aan seks doet en vooral denkt, dat zijn meestal mensen met een bekrompen opvoeding waar seks sowieso al als "vies" werd of zelfs nog wordt bestempeld, dat zijn bekrompen personen en die moet je zoveel mogelijk mijden. Ik ben een man en al ruim 40 jaar gehuwd maar sinds een paar jaar doe ik het ook met een andere man (een zeer goede vriend die ik al jarenlang ken en is ook vertrouwd want dat moet er echt zijn 100% vertrouwen anders gaat het niet door), nee geen penetratie we zijn geen homo's we zijn allebei getrouwd maar het verlangen naar elkaar toe komt eigenlijk omdat onze vrouwen geen seks meer willen en ja dan zoek je naar andere wegen, zodoende treffen wij elkaar eens in de maand of zo bij hem thuis of ergens op een camping.dat ligt eraan. We kennen elkaar door en door en toch is het elke keer weer een verrassing, maar ook vrouwen zijn welkom en dat is ook al eens voorgekomen, wat een plezier kun je daaraan beleven, wij mannen zijn beiden gepensioneerd maar dat wil niet zeggen dat ook onze seks drive met pensioen is gegaan, integendeel zelfs het neemt alleen maar toe. Kortom wij hopen dit nog lang genoeg vol te houden en ook dames zijn altijd welkom!!
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 07/31/2015 - 12:00

Borsten. Zowel met het oog als lichamelijk smacht ik naar borsten. Ze voelen zo lekker en eigenlijk ben ik een beetje jaloers op het bevoorrechte geslacht met borsten. Het ziet er zoveel mooier uit dan dat ding onderaan tussen mijn benen. Eigenlijk is het jammer dat we ons zo schamen voor ons naakte lichaam, want telkens als ik mooie foto´s wil zien van levende borsten, houden de dames altijd hun arm ervoor, waardoor de tepel niet zichtbaar is. Maar goed, fotografeer mij eens in m´n nakie, en ik durf te wedden dat mijn handen voor m gaan. De Here God zij gedankt voor het práchtige lichaam dat Hij uit ons wist tevoorschijn te halen mannen, omdat Adam geen hulp vond die bij hem paste - Gen 2:20 - 23
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 10/02/2015 - 15:55

Amen broeder! Jouw woorden zijn de mijne!

Als antwoord op door Anoniem (niet gecontroleerd)

Ingediend door anoniem (niet gecontroleerd) op zo, 05/02/2021 - 21:04

Beste gelovige man,
Ik reageer nu op een oud bericht maar mocht je nog dezelfde wens hebben en dit lezen, wie weet wat ik voor je kan betekenen? Puur natuur vrouw

Als antwoord op door Anoniem (niet gecontroleerd)

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 10/15/2015 - 18:37

Ik ben vast een van de weinige dames die reageert, maar ik kan me hier in mengen. Ik.heb een hoog libido, meer dan mijn vriend. Ik hou er juist van om hem te verwennen. Juist oraal, ik geniet nog meer ervan als hij geniet. Rollen spellen met mezelf spelen als hij toekijkt, overal geniet ik van... Wel jammer dat hij niet zo vaak zin heeft en vaak te snel klaarkom tijdens de daad... zijn daar ook nog tips voor? Gr een dame
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op za, 11/21/2015 - 20:07

Dit is werkelijk een prachtige site. Seks is natuurlijk voor iedereen verschillend maar hier is zoveel beschreven en duidelijk beschreven dat het voor 90% toepasbaar is op hoe het in werkelijkheid is. Mannen zijn over het algemeen geen ster in het uitleggen wat ze graag zouden willen en waarom. Daar tegen over staat aldoor maar te moeten horen "het is nooit genoeg". Wat ik nu doe is stukje laten lezen van de site aan mijn vrouw. Er is in ieder geval meer begrip maar ook het seksleven is en wordt steeds een stukje beter. Het spreekt zowel voor de man als voor de vrouw. De site is met zorg gemaakt, zeker niet ranzig en mijn vrouw begrijpt nu ook veel beter het waarom en kan op sommige onderdelen zelf ook beter uitleggen waarom niet. Een aanrader voor iedereen die blijft worstelen met het verschil in seksbeleving tussen man en vrouw.. zo kunnen wij de toekomst in ieder geval weer in!
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 08/10/2016 - 23:02

Hij wil niet Kaal?! Nou ik ben 40 en ken echt geen 1 vriend die graag haar ziet bij z'n vriendin. Juist zo'n 3 hoekje er boven is toch te kansloos voor woorden, lig je daar met je neus in, hatstjie! Maar net als bij zoveel punten hier omschreven, denk ik dat de diversiteit te groot is om alles als 1 waarheid te omschrijven. Hoop in ieder geval niet dat een vrouw mij overal begint te strelen. Er is maar 1 ding waar de aandacht naar toe hoeft en dat is m'n P.. ;)
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 11/23/2016 - 12:59

Ik ben 50 en heb het liefst ook een kale poes. Veel fijner bij het beffen, geen haar in mijn neus. Zelf vind ik oraal bevredigd worden ook het lekkerst, vooral als je tot het eind mag. Stoppen voor ik klaar kom, vind ik niet prettig, ik kan me dan niet helemaal ontspannen en ben dan steeds bezig met het moment om te stoppen. Helaas vindt mijn vrouw het te lang duren en krijgt last van haar kaken. Oraal hou ik het namelijk erg lang vol.Dus meestal wordt het neuken na een minuut of 5, terwijl ik nog wel een half uur oraal bezig wil zijn.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op zo, 05/03/2020 - 12:40

Mijn vrouw en ik doen het alleen nog maar oraal nee geen penetraties meer, ik laat mijn vrouw altijd op haar buik leggen met een kussen onder haar buik en het liefst een flink dik kussen/verhoging zodat haar billen omhoog komen, benen wijd en dan wordt het pas feest voor mij, ik streel haar met massageolie (reuk en kleurloos) eerst haar rug en nek/hals etc. daar raakt ze al behoorlijk opgewonden van, dan steeds verder naar beneden en dan die heerlijke billen goed onderhanden nemen, bilnaad en dan langs de kittelaar en schaamlippen, allemachtig als je daar even goed je aandacht op vestigt dan wordt ze zo ontzettend nat dat je er een kommetje onder kunt plaatsen. Binnenkant dijbenen en knieholtes, dan heb ik haar waar ik zijn moet, ik verander zelf dan van positie en ga met m'n tong over haar anus en beroer haar schaamlippen en kittelaar die dan al behoorlijk is gezwollen, je ziet zelfs al een klein penisje te voorschijn komen. Deze handelingen kan ik als man heel lang volhouden en mijn vrouw komt zeker een keertje of vier en soms vijf heerlijk klaar, intussen heb ik wel een enorme erectie opgebouwd van al dat lekkers en na een kleine rustperiode ben ik aan de beurt, ook op hetzelfde kussen en ze doet in principe dezelfde handeling als wat ik bij haar deed. Dan mag ik mijzelf omdraaien en gaat ze mijn penis en alles wat er omheen zit likken, op het laatst neemt ze mijn penis in haar mond en het is een beetje een pestkopje want ze weet precies wanneer ik zou komen en dan stopt ze even en niet één keer maar een aantal malen, als ik dan klaarkom spuit ik met een krachtige stralen haar mond vol en ze slikt alles door en laat niets merken, het enige wat ze zegt is "zo dat was een goed jaar" maar daarna gaat ze wel door en wij noemen dat zelf de broodnodige "nazorg" en dat is soms nog lekkerder dan het klaarkomen zelf, ik zou zeggen mannen en vrouwen probeer het eens en je hebt meer dan uur plezier aan elkaar!! Vooropgesteld is wel dat de hygiene een grote rol speelt hier, alles moet superschoon zijn zelfs binnenkant anus etc. wij nemen ondanks dat we elkaar al jarenlang kennen en samenzijn (ruim 40 jaar) geen enkel risico!!
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op za, 07/15/2017 - 15:55

Wat een gegeneraliseerde teksten. Ik ben een man die van kaal houdt, fellatio windt mij niet bijzonder op, ik heb graag buitensex. Volgens dit artikel besta ik niet.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 09/20/2019 - 12:45

Wat een mooie site en leuk om de reacties te lezen. Vroeger was ik wel erg onzeker over mijn lijf, maar nu leer ik mezelf dat ik een mooi sensueel vrouwelijk wezen ben. Mijn libido is er door omhoog gegaan! Vrijen, sex, tantra fantasieën delen en massages vind ik heerlijk met een man. Wel passend in een relatie, alleen lust delen met een man is niets voor mij.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 08/27/2020 - 14:46

Ik ben 100% hetero maar fantaseer er al een tijd over mijn partner te laten nemen door een ander en deze in haar te laten komen. Mijn vrouwtje is afwijzend als we er over praten doch bij het vrijen dit zeggen voel ik dat ze beregeil wordt. Ik besluit dat ze maw niet uit durft komen voor haar fantasiën?
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 12/16/2020 - 17:35

Ik krijg vaak het idee dat veel mannen het stoer vinden als ze aangeven dat alleen hun pik belangrijk is tijdens de seks. En ook dat een man moet denken dat zijn pik lelijk is en dat je van een vrouw nauwelijks kan verwachten dat ze met je pik speelt of pijpt. Ik ben trots op mijn pik en vind het heerlijk als hij bewonderd wordt en (liefst met veel vocht) goed en langdurig gemasseerd wordt. Maar ik vind het ook heerlijk als een vrouw mijn tenen zuigt, mijn tepels af en toe plaagt, haar nagels onder mijn oksels krabt, of over mijn rug, en ook als ze mijn ballen in haar mond neemt of als ze met haar tong over mijn aars glijdt en er geil mee speelt. Ook haar gekreun en warme adem in mijn nek maken me vaak bloedgeil. Vrouwen (en mannen) die preuts van nature zijn, die allerlei grenzen hebben, die dingen vies of gek vinden, al dan niet door vervelende seksuele ervaringen of religieus schuldgevoel, zijn geen feestje in bed. Maar vrouwen (en mannen) die zich over durven geven, die durven te genieten van seks en hun (vaak door de opvoeding/cultuur) aangeleerde beperkende gedrag achter zich kunnen laten, zijn vaak een groot plezier in bed. Ik ben al 25 getrouwd met dezelfde vrouw. Af en toe een andere vrouw erbij was een grote stap voor mijn vrouw. Jaloezie is een killer in seks. Is lastig om te overwinnen, maar als je dat achter je kunt laten, gaat er een wereld voor je open. Ik houd van mijn vrouw en zij van mij. Voor de spanning af en toe iemand extra is fantastisch. Na een paar keer een ervaring met een extra vrouw erbij wilde mijn vrouw ook een keer een andere man erbij. Dat was even slikken in het begin. Maar eerlijk is eerlijk, zij had ook toegegeven (en er van genoten). Ik was super zenuwachtig die eerste keer. Dat een andere kerel mijn vrouw betastte. Maar al snel werd ik er supergeil van om te zien dat mijn vrouw van alles genoot. Dat ze mij verleidelijk aankeek terwijl zij hem pijpte. Dat ze zich zo gewillig liet gebruiken. En toen ze mij smeekte om haar hard te neuken terwijl zij op haar knieën hem aan het pijpen was. Toen was ik om. We hebben regelmatig (5/6 keer per jaar) een extra persoon erbij. Met een vrouw erbij is geweldig voor mij. Met een man erbij is geweldig voor haar. Mijn vrouw voelt zich seksueel in eerste instantie aangetrokken tot mannen en ik tot vrouwen. Maar dat betekent niet dat het niet geil kan zijn als je elkaar voelt, bekijkt en genot kan brengen ook als er iemand van hetzelfde geslacht meedoet. We zijn na al die jaren nog dol op elkaar, liefde, verliefdheid, seksuele spanning, verrassingen. Het leven kan zo mooi zijn.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 01/29/2024 - 23:28

Kaal of niet kaal? Na de menopauze verloor ik mijn schaamhaar. In mijn geval geen keuze, het gebeurde gewoon. Het is een onderwerp waar bijna nooit over gesproken wordt, hoewel ik denk dat het bij oudere vrouwen veel voorkomt. Ik heb me er altijd een beetje vreemd bij gevoeld. Net alsof “daar beneden” een soort glad zeehondenvelletje heb……

Aanbevolen artikelen

Het meest tedere en liefdevolle tussen partners is misschien wel een erotische massage. Het is een uiting van liefde, overgave en vertrouwen. Een massage krijg je, of geef je zonder dat er voorwaarden of verplichtingen aan vast zitten. Een

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief