• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

Ideeën & Inspiratie

Voor een leuk en opwindend (seks)leven samen

seks tips voor leuker en beter seksleven
Wilt u een leuker, gepassioneerder seksleven? √ De beste tips en deskundige adviezen die gegarandeerd helpen om de passie terug te brengen. Tip 6 is een hele goede.
vrouw liggend op bed genietend van fijn orgasme na lezen tips
"Ik kan niet goed klaarkomen", is een veelgehoorde klacht van vrouwen. Veel vrouwen hebben moeite om een orgasme te krijgen. Dat is ontzettend jammer. Maar er is ook goed nieuws: klaar komen is gelukkig te leren.
eerlijke informatie over vibrators
Heel veel informatie over vibrators. Eerlijk adviezen, veel vibrator testen, en praktische tips voor het kopen en gebruiken van een vibrator.
Tantra seks leren
Voor wie meer wil genieten van het vrijen is Tantra wellicht de weg naar meer geluk in de slaapkamer. En naar een meer intieme relatie. 
Ben Wa Balletjes, bekkenbodemspieren trainen, kegelset
Ben Wa ballen zijn al eeuwen oud. Ze combineren sensueel genieten met effectieve bekkenbodem oefeningen. Een succesvolle combinatie, zo blijkt ook uit onderzoek. Hiermee kunt u eenvoudig uw bekkenbodemspieren versterken.
romantisch terrassen in nederland
De Paarse Keizerin heeft de meest romantische terrassen voor u op een rijtje gezet. Om samen te genieten van lange, zwoele avon
picknickplekken in nederland voor romantische picknick
Picknicken oubollig? Nee toch? Hieronder de meest romantische picknick plekken waar je overheerlijke kant-en-klaar gevulde manden kunt krijgen.
welk glijmiddel het beste?
Er zijn heel veel verschillende glijmiddelen. Op waterbasis, op basis van siliconen, glijmiddelen voor een geïrriteerde huid, voor massages, voor speeltjes en nog veel meer. En ze zijn niet allemaal even goed. Wij helpen u graag...
Hoe gebruik je een glijmiddel. Tips en adviezen.
Een glijmiddel kan voor veel plezier en genieten zorgen. Uit onderzoek bijkt zelfs dat de meeste dames meer plezier ervaren bij het vrijen en seks als er een glijmiddel wordt gebruikt.
Wat willen de dames in bed? En hoe wordt u haar beste minnaar?
Seks is een koud kunstje, maar beminnen is een ware kunst. Wilt u weten wat vrouwen in bed willen? Wilt u meer weten over de geheimen van deze prachtige kunstvorm? Hieronder de beste seks tips en adviezen voor gegarandeerd succes...