• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

Ideeën & Inspiratie

Voor een leuk en opwindend (seks)leven samen

Er zijn veel stimulerende gels en serums te koop. Serums en gels die het vrijen (ook solo) nog intensiever en opwindender maken. Wat zijn de verschillen, wat zijn de toppers en de afraders?. Wij hebben ze getest.
vrouw liggend op bed genietend van fijn orgasme na lezen tips
"Ik kan niet goed klaarkomen", is een veelgehoorde klacht van vrouwen. Veel vrouwen hebben moeite om een orgasme te krijgen. Dat is ontzettend jammer. Maar er is ook goed nieuws: klaar komen is gelukkig te leren.
boswandeling met cafe of restaurant in bos
Samen wandelen door de bossen en velden, genietend van de prachtige herfstkleuren, de eerste paddestoelen en het ultieme wandelweer.
tantra seks praktische oefeningen
Praktische tantra oefeningen en tantra tips die uw seksleven naar een hoger level te tillen. Praktisch en leuk. Om samen thuis te doen.
eerlijke informatie over vibrators
Heel veel informatie over vibrators. Eerlijk adviezen, veel vibrator testen, en praktische tips voor het kopen en gebruiken van een vibrator.
Ben Wa Balletjes, bekkenbodemspieren trainen, kegelset
Ben Wa ballen zijn al eeuwen oud. Ze combineren sensueel genieten met effectieve bekkenbodem oefeningen. Een succesvolle combinatie, zo blijkt ook uit onderzoek. Hiermee kunt u eenvoudig uw bekkenbodemspieren versterken.
Romantisch overnachten in een B&B
Een warme ontvangst, privacy en heerlijk met z'n tweeën wakker worden in een knusse en romantisch omgeving.
welk glijmiddel het beste?
Er zijn heel veel verschillende glijmiddelen. En ze zijn niet allemaal even goed. Wij helpen u graag bij het kiezen van het beste glijmiddel. En eenmaal goed gekozen is het daarna alleen nog maar extra genieten.
Hoe gebruik je een glijmiddel. Tips en adviezen.
Een glijmiddel kan voor veel plezier en genieten zorgen. Uit onderzoek bijkt zelfs dat de meeste dames meer plezier ervaren bij het vrijen en seks als er een glijmiddel wordt gebruikt.
Wat willen de dames in bed? En hoe wordt u haar beste minnaar?
Seks is een koud kunstje, maar beminnen is een ware kunst. Wilt u weten wat vrouwen in bed willen? Wilt u meer weten over de geheimen van deze prachtige kunstvorm? Hieronder de beste seks tips en adviezen voor gegarandeerd succes...