• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

Ideeën & Inspiratie

Voor een leuk en opwindend (seks)leven samen

beste stimulerende gels en slechtse
Er zijn veel stimulerende gels en serums te koop. Serums en gels die het vrijen (ook solo) nog intensiever en opwindender maken. Wat zijn de verschillen, wat zijn de toppers en de afraders?. Wij hebben ze getest.
vrouw liggend op bed genietend van fijn orgasme na lezen tips
"Ik kan niet goed klaarkomen", is een veelgehoorde klacht van vrouwen. Veel vrouwen hebben moeite om een orgasme te krijgen. Dat is ontzettend jammer. Maar er is ook goed nieuws: klaar komen is gelukkig te leren.
Tantra seks leren
Tantra. Voor wie meer wil genieten van het vrijen en beminnen, voor wie het gevoel heeft dat het mooier, leuker en liefdevoller kan, is Tantra wellicht de weg naar meer geluk in de slaapkamer. En naar een meer intieme relatie.
tantra seks praktische oefeningen
Praktische tantra oefeningen en tantra tips die uw seksleven naar een hoger level te tillen. Praktisch en leuk. Om samen thuis te doen.
beste seks standjes voor grote penis en kleine penis
De meeste stellen bedrijven de liefde met 3 verschillende posities. Vaak voor beiden comfortabele en fijne posities die zeker in het begin ook heel opwindend waren.
eerlijke informatie over vibrators
Heel veel informatie over vibrators. Eerlijk adviezen, veel vibrator testen, en praktische tips voor het kopen en gebruiken van een vibrator.
Ben Wa Balletjes, bekkenbodemspieren trainen, kegelset
Ben Wa ballen zijn al eeuwen oud. Ze combineren sensueel genieten met effectieve bekkenbodem oefeningen. Een succesvolle combinatie, zo blijkt ook uit onderzoek. Hiermee kunt u eenvoudig uw bekkenbodemspieren versterken.
bezoek aan een parenclub
Zou u wel eens een kijkje zou willen nemen in een parenclub? Alles over het eerste bezoek, de kleding richtlijnen, activiteiten en faciliteiten.
Romantisch overnachten in een B&B
Een warme ontvangst, privacy en heerlijk met z'n tweeën wakker worden in een knusse en romantisch omgeving.
welk glijmiddel het beste?
Er zijn heel veel verschillende glijmiddelen. En ze zijn niet allemaal even goed. Wij hebben ze uitgebreid getest, en helpen u graag bij het kiezen van het beste glijmiddel.