• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

Wilt u een vibrator kopen? 
Doe eerst deze Vibrator Test!

En u weet binnen een paar minuten welke vibrator bij u past.
 

Een goede vibrator kopen is niet gemakkelijk. Er is ongelofelijk veel keus. Groot, klein, krachtig, stil, hoop herrie, luxe, rotzooi, voor g-spot, voor massages... De keuzes zijn eindeloos. Wij maken het u graag makkelijker en leuker.

Wij willen van het kopen van een vibrator een feestje maken. Nog nooit was het zo eenvoudig om de juiste vibrator uit te zoeken. Loop eenvoudigweg door deze vibrator test heen, klik aan waar uw voorkeur naar uit gaat, en u komt vanzelf bij de vibrator die bij u past. Leuk toch?

vibrator kopen, doe eerst de vibratortest

Waarvoor wilt u de vibrator gebruiken?

Voor samen
Alleen
Samen en alleen
Weet niet goed/eerste vibrator
Krijg moeilijk orgasme

Hoe wilt u de vibrator gebruiken?

Voor massage
Meer informatie

Vibrator voor massage

Vibrators zijn heerlijk te gebruiken voor massages. Voor zowel sensuele erotische massages als ontspannende en pijnverlichtende massages. Voor een sensuele massage is een ander type vibrator geschikt dan voor een ontspannende of spierpijn verlichtende massage.
 
Voor extra stimulatie bij het vrijen
Meer informatie

Vibrator voor extra stimulatie bij het vrijen

Een vibrator kan een verrukkelijke aanvulling zijn bij het vrijen en bedrijven van de liefde. Een vibrator maakt het mogelijk om penetratie, die maar bij heel weinig vrouwen tot een orgasme leidt, te combineren met stimulatie van de clitoris. 

Fijne all-rounder
Meer informatie

Fijne allrounder

U zoekt een vibrator die voor extra stimulatie zorgt tijdens het vrijen. Een vibrator die het mogelijk maakt om penetratie, die maar bij heel weinig vrouwen tot een orgasme leidt, te combineren met stimulatie van de clitoris. En die u ook kunt gebruiken om elkaar sensueel mee te plagen en te prikkelen. Om elkaar sensueel te masseren.

Wat voor type stimulatie zoekt u?

Inwendige stimulatie
Meer informatie

Inwendige stimulatie

Met inwendige stimulatie bedoelen wij vaginale stimulatie. De ene vrouw wil alleen een vibrator om de clitoris te stimuleren, een andere dame (misschien ook u?) vindt dat vaginale stimulatie er absoluut bijhoort en zoekt dus een vibrator die je ook in kunt brengen.

De meeste vibrators die je kunt inbrengen kunnen trouwens ook goed worden gebruikt voor stimulatie van de clitoris. Ze zijn daar alleen iets minder goed in dan stimulators (de vibrators voor uitwendig gebruik die puur ontworpen zijn voor stimulatie van de clitoris en het gebied daar omheen).

 
Alleen uitwendige stimulatie
Meer informatie

Uitwendige stimulatie

Hiermee bedoelen wij stimulatie van de clitoris. Vrijwel alle vrouwen vinden stimulatie van de clitoris, of het gebied er omheen, prettig, opwindend en prikkelend. En vrijwel alle vibrators zijn uitgerust voor deze 'externe' stimulatie. Echter, de één beter dan de andere. Er zijn vibrators die daarvoor speciaal ontworpen zijn. 
Gelijktijdige Inwendige en uitwendige stimulatie
Meer informatie

Inwendige en uitwendige stimulatie

Vindt, of lijkt, u het fijn om gelijktijdig vaginaal en clitoraal gestimuleerd te worden? Dat kan ook. De vibrators die hiervoor gemaakt zijn, worden ook wel Rabbit of 'Tarzan' vibrators genoemd. Het zijn goed gevormde staafvibrators met een extra stimulator voor de clitoris. 

G spot
Meer informatie

G-Spot vibrator

De g-spot is een klein, gevoelig, geribbeld, sponsachtig plekje dat zich bevindt op ongeveer 5 cm in de vagina aan de kant van de buik. Vibrators die speciaal gemaakt zijn om de g-plek (in de vagina of van de prostaat) te stimuleren zijn aan de bovenkant gebogen, zodat ze daar goed bij te kunnen. En ze zijn niet al te groot omdat de g-spot zich meteen achter de vagina ingang bevindt. 

 

 

 

Weet niet
Meer informatie

Als u hier op klikt zoeken we voor u een fijne allrounder.

 

Wat moet het formaat van de vibrator zijn?

Gemiddeld formaat
Meer informatie

Gemiddeld formaat vibrator

Heeft u zelf een gemiddelde lengte en zoekt u een vibrator die dat ook is? Dan kunt u hier op klikken.

Maatje groter (omdat u bijv. zelf lang bent)
Meer informatie

Vibrator; maatje groter

Bent u zelf wat groter dan gemiddeld, dan kan vibrator met een maatje groter beter bij u passen. Als u een dame bent van 1.90 m. dan kan een vibrator met een gemiddeld formaat van 17 centimeter ongemakkelijk en niet opwindend aanvoelen. Zeker niet als u de vibrator voor vaginale stimulatie wilt gebruiken. 
Een gemiddelde lengte? Ook dan kan een wat grotere vibrator uiteraard een opwindende keuze zijn.

 

Wat voor type massage zoekt u?

Krachtige massage voor ontspannen spieren
Meer informatie

Krachtige massage voor ontspannen spieren

Spierpijn? Nekpijn? Last van uw schouder? Kramp? Of houdt u gewoon van een lekkere krachtige en ontspannende massage? Daarvoor zijn er speciale vibrators die spieren ontspannen en pijn verlichten. Die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld krachtige rug- en schoudermassages, maar ook voor het geven van een ontspannende massage om het lichaam in de juiste stemming te brengen.

Alleen sensuele massage
Meer informatie

Alleen sensuele massage

Houdt u van een sensuele massage? Stimulerend en prikkelend? Daarvoor zijn er hele goede vibrators, die als massage-apparaatje voor alle plekjes van het lichaam, u beiden zullen laten genieten.

Wat voor type vibrator zoekt u?

Gedragen door de dame
Meer informatie

Vibrator gedragen door de dame

Een duo-vibrator, ook wel koppelvibrator genoemd, zorgt voor extra genieten van zowel de dame als de heer. Penetratie leidt maar bij heel weinig dames tot een orgasme. Vrijwel altijd moet de clitoris worden gestimuleerd. En dat doen deze duo vibrators. Deze duo vibrators zorgen voor heerlijke vibraties en sensaties tijdens de penetratie van de heer. Tegelijkertijd een orgasme bereiken is hiermee mogelijk.
Een duo vibrator wordt gedragen door de dame en blijft zitten tijdens het vrijen en tijdens de penetratie. Het is een kleine vibrator die zich zachtjes vastklemt, zodanig dat één van de uiteinden tegen de clitoris aantrilt en de andere kant de g-spot stimuleert. 

Kleine vibrator die je zelf vast houdt
Meer informatie

Kleine vibrator die je zelf vast moet houden

Penetratie leidt maar bij heel weinig dames tot een orgasme. Vrijwel altijd moet de clitoris worden gestimuleerd. Om tegelijkertijd een orgasme te bereiken, en dezelfde sensaties te ondergaan, kan tijdens de penetratie de clitoris worden gestimuleerd. Het gemakkelijkst is het om hiervoor een goede, kleine vibrator tegen uw clitoris aan te houden tijdens de penetratie. 

Wat voor type G-spot vibrator zoekt u?

Alleen G-spot
Meer informatie

Alleen G-spot

Een vibrator die speciaal is gemaakt om de g-plek te stimuleren is te herkennen aan de gebogen bovenkant en iets bredere top. 
Wat meer een allrounder
Meer informatie

Wat meer een allrounder

Zoekt u een vibrator voor zowel stimulatie van de clitoris als voor de g-spot, dan is een allrounder een goede keuze.
 

Wilt u de vibrator in bad of douche kunnen gebruiken?

Ik wil het in bad of douche gebruiken
Meer informatie

Vibrator voor in bad of onder de douche

Niet alle vibrators zijn waterproof en kunnen in bad of onder de douche gebruikt worden. Er zijn vibrators die daarvoor speciaal zijn gemaakt.

 
Maakt niet uit

Hoe sterk moeten de vibraties zijn?

Ik houd van heel krachtige vibraties
Meer informatie

Ik houd van heel krachtige vibraties

De meeste vibrators bieden tegenwoordig de mogelijkheid om uit verschillende programma's en vibratiekracht te kiezen. Zo kunt u experimenteren en uitvinden wat u het prettigst vindt; krachtige en robuuste trillingen of zachte en lieflijke vibraties. Hoewel je dus bij de betere vibrators zelf de kracht kunt instellen, is er wel degelijk een verschil in kracht tussen vibrators. Houdt u van hele krachtige vibraties, dan is dit belangrijk om aan te geven voor het bepalen van de juiste vibrator.

 

 

 
Gemiddeld
Meer informatie

Ik houd van gemiddelde vibraties

De meeste moderne en kwalitatief betere vibrators bieden tegenwoordig de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende programma's en snelheden. Zo kunt u de kracht van de trillingen afstemmen op wat u plezierig vindt. En kunt u kiezen uit verschillende varianten van vibratiemodes: trillingen in golven of sterk pulserend. 
Als u geen voorkeur voor "heel krachtig" heeft en houdt van gemiddelde vibratiekracht van een goede vibrator, kunt u dat hier aangeven.

 

 

Weet niet
Meer informatie

Ik weet niet, vind het lastig om een keuze te maken

Heeft u geen idee aan welk soort vibraties u de voorkeur geeft, dat begrijpen wij. Dan kunt u hier op klikken en gaan wij u verder helpen.

Wat is uw leeftijd?

Bent u boven de 45 jaar?
Meer informatie

Bent u boven de 45 jaar?

Dan heeft u jarenlange ervaring op het gebied van seksualiteit en intimiteit. U bent gepokt en gemazeld en heeft waarschijnlijk genoten van goede en minder goede seks. 
Niet alleen komt ervaring met de jaren, ook de behoefte aan kracht van de vibratries neemt vaak toe. Comfort is belangrijk; zacht materiaal en een duidelijke en gemakkelijke bediening zorgen daarvoor.
Bent u jonger dan 45 jaar?
Meer informatie

Bent u onder de 45 jaar?

Dan bent u fysiek op uw top. Fijn! Uw keuze is reuze en de meeste vibrators zullen u blij maken. Een hip model, een vibrator op afstand, een vibrator met app, alles is mogelijk. En een vibrator met gemiddelde kracht past prima bij de meeste dames van onder de 45 jaar, wat er voor zorgt dat de voordelige vibrators ook geschikt zijn.

Wat voor een kleur?

Zwart
Paars
Begin de test