Overslaan en naar de inhoud gaan

Penispompen / Erectiepompen

Een erectie of penispomp kan veel mannen met erectie problemen helpen. Het is een officieel door artsen en urologen aanbevolen product. Met een vacuümpomp kan 90 tot 95% van de mannen weer een aanvaardbare erectie kunnen krijgen ongeacht de oorzaak van de erectiestoornis. Het wordt in sommige gevallen zelfs door de zorgverzekering vergoed.

 

Er zijn veel verschillende penispompen te koop.  Het doel waarvoor een pomp gebruikt wordt kan heel verschillend zijn. Het doel van de penispomp bepaalt de juiste keuze.
Zo zijn er penispompen die gebruikt worden voor het vergroten van de penis, pompen die worden gebruikt om de bloedcirculatie in de penis te bevorderen wat goed is na bijvoorbeeld een prostaatoperatie. En er zijn pompen die als doel hebben om een erectie tot stand te brengen als dat op een andere manier moeilijk, of niet meer mogelijk is.
 

Penispompen voor het verkrijgen van een erectie


Soms is de totstandkoming van een goede erectie op een natuurlijke manier moeilijk of zelfs onmogelijk. Dat kan het gevolg zijn van bijvoorbeeld een (prostaat)operatie of door medicijngebruik.
Een penispomp kan dan een goede en veilige oplossing zijn.

Als u zich hierin herkent en een goede, veilige pomp zoekt, dan moet u op een paar dingen letten.

  • De pomp moet een "cone"  hebben voor het aanbrengen van een erectie-drukring.
  • De pomp moet maatringen hebben
  • De pomp moet erectie-drukringen hebben
  • De pomp moet toegankelijk en veilig zijn in gebruik
     

Verschil dure medische pompen en goedkopere pompen
 

Er is een vrij groot verschil in de prijs tussen de duurdere medische pompen zoals de Primus pomp, en de goedkopere (maar ook veilige en goede) pompen.
Het verschil is vaak te verklaren door het gebruikte materiaal, de wijze van afwerking en soms ook de effectiviteit.
Zo is de elektrische pomp van Primus gemaakt van beter materiaal en is het plastic van de cilinder dikker en krast minder snel. Ook zijn de maatringen van een betere kwaliteit. Deze pomp werkt ook  sneller. De druk kan wat sneller en beter worden opgevoerd. Dat wil uiteraard niet zeggen dat de goedkopere elektrische erectiepomp niet werkt. Ook dit is een effectieve pomp.
De handpomp van Primus is ook van een betere kwaliteit, alleen is de wijze van werking onhandiger en moeilijker dan de goedkopere pomp die wij verkopen. Zoekt u een handpomp, dan raden wij de goedkopere versie aan. Makkelijker in gebruik en net zo effectief.
 

 

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief