• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

Vragenrubriek

Allereerst wil ik zeggen dat jullie een hele mooie en informatieve websites hebben waar ik mezelf gerust bij voel om toch wel persoonlijke en intieme vragen te stellen.
Waarom verliest een groot percentage vrouwen boven de 50 jaar hun sex drive? Het is niet alleen mijn vrouw, maar het zijn ook veel andere vrouwen. Ik hoor van veel vrienden dat ze hetzelfde met hun vrouwen ervaren.   Het antwoord komt van dr. Ruth. 
Ik vind mijn man niet meer aantrekkelijk. Vroeger wel, toen had ik ook zin om met hem te vrijen. Maar nu niet meer. Ik worstel hiermee en weet niet hoe ik hier mee om moet gaan. Moet ik het hem vertellen? Of moet ik hem accepteren zoals hij is. Ik hou van hem, hij is een goede vader en een leuke man. Ik wil echt niet scheiden maar weet ook niet of ik dit de rest van mijn leven volhoud.
Het zou zo fijn zijn om samen met mijn vriend klaar te kunnen komen. We zijn nu tien jaar samen. De seks is heerlijk. Ik word zeker goed opgewonden en geniet daar ook van. Het lukt me alleen niet om me echt op mezelf te focussen. Ik neem de tijd niet en denk: Laat maar. Misschien duurt het wel veel te lang voor hem?
De afgelopen jaren is het er eigenlijk ingeslopen: steeds minder vreeën we met elkaar en nu raken we elkaar al meer dan een half jaar zelfs helemaal niet aan.  Hoe komen wij weer tot bevredigend fysiek contact? 
Mijn situatie is dat ik al zeven jaar met mijn vriend ben. We hebben een stabiele relatie en altijd een leuk seksleven gehad. Nadat hij een tijd is weggeweest voor zijn studie zijn we lichamelijk uit elkaar gegroeid. We hebben elkaar na die tijd nooit meer gevonden. Het is voor mij lastig me weer open te stellen voor iemand die ik zo lang heb moeten missen.
Ik en mijn lichaam is altijd een thema geweest voor mij. Ik zie eerder de negatieve kanten dan de positieve. Tijdens de seks lijkt het net alsof ik mezelf constant van een afstandje aan het bekijken ben. En dan natuurlijk niet van de mooiste kant. Ik zie de drillende billen, die buik is niet strak genoeg. Ik zie mezelf dan ook echt niet bovenop zitten, al zou ik dat best willen.
Ik voel het verlangen naar seks in mijn lichaam. Ik voel de drang in mijn heupen en in de rest van mijn onderlichaam. Waarom lukt het me niet daarvan te genieten? Voordat ik het weet, is het weg. Bij de eerste echte opwinding, ik voel dat die er is in mijn lichaam, klap ik dicht. Het is weg. Toch weet ik dat ik er meer mee zou moeten doen. Ik heb daar recht op.
Ik ben een 30-jarige moeder van drie kids. Ik heb verschillende serieuze relaties gehad. Mijn probleem is dat ik nog nooit een orgasme met een partner heb gehad. Ik heb het gevoel dat we alles hebben geprobeerd; orale, anale, vaginale en handmatige seks. Ik geniet ervan en ik ben opgewonden, maar ik kan er geen orgasme van krijgen. Wat zou de reden kunnen zijn?