Overslaan en naar de inhoud gaan

Welke Vibrator kopen? Overzicht beste vibrators 2024

De vibrator is populair. Bij jong en oud. En dat is niet zo vreemd. Een goede vibrator zorgt voor hemelse ervaringen. Alleen en samen. Niets is zo effectief en opwindend als de krachtige en regelmatige trillingen van een goede vibrator. En veel vibrators anno 2024 zijn niet alleen effectief, ze zijn ook erg mooi om te zien. En wat fijn is: veel zijn echt fluisterstil. Maar er is heel veel keus. En ze zeker niet allemaal goed. Hoe voorkomt u een teleurstelling? Hoe zorg je dat je de juiste koopt? Wij helpen u graag.
 
 

Kies de juiste vibrator. Voorkom dat u een giftige, lawaaierige of ineffectieve vibrator bestelt
 

Er zijn anno 2024 heel veel vibrators verkrijgbaar. Je hebt ze in allerlei soorten en modellen. Voorzien van verschillende technieken en mogelijkheden. Helaas zitten er veel vibrators tussen die gemaakt zijn van giftige weekmakers, een hoop herrie maken, niet effectief zijn, slechte vibraties hebben en snel kapot gaan. En eenmaal gekocht en geprobeerd, is de vibrator helaas niet te ruilen. Maar van een kwalitatief goede vibrator die bij u past, heeft u jarenlang plezier. Des te belangrijker dus om de juiste te kiezen. En niet te gaan voor de goedkope (of dure) rotzooi. Maar hoe zie je door het bomen het bos? Hoe kies je een goede vibrator? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
 

Startpunt: Waarvoor wilt u de vibrator gebruiken?

Allereerst is het belangrijk dat u bedenkt waarvoor u de vibrator wilt gebruiken. Wat vindt u fijn? Dat is voor iedereen anders.
Wilt u de vibrator bijvoorbeeld gebruiken bij het bedrijven van de liefde? Of liever alleen? Of allebei? Vindt u penetratie (vaginale stimulatie) bij zelfbevrediging horen? Of vindt u het prettiger als alleen de clitoris wordt gestimuleerd? 

Wilt u een vibrator voor stimulatie van de clitoris?

Vrijwel alle vrouwen vinden stimulatie van de clitoris, of het gebied er omheen, prettig, opwindend en prikkelend. En vrijwel alle vibrators zijn uitgerust voor deze 'uitwendige' stimulatie. Echter, de één beter dan de andere.

Er zijn vibrators die daarvoor speciaal ontworpen zijn. Ze worden ook wel stimulators of clitoris vibrator genoemd en ze zijn gegarandeerd effectiever.

Als u de beste vibrator wilt voor externe/uitwendige stimulatie dan adviseren wij u te kiezen voor zo'n kleine, ergonomisch speciaal daarvoor ontwikkelde vibrator. Met verschillende vibratie- en trilstanden zodat u deze op uw persoonlijke voorkeur kunt afstemmen. 
Wij hebben heel veel stimulators getest. De resultaten leest u hier.
 

Goede uitwendige vibrators (clitoris stimulators) zijn onder andere: 

€ 57,95
Aludra stimulator: stil, krachtig, goed ontwerp
Fijne, kleine en effectieve vibrator. Met dikke, super zachte buitenlaag en eindeloos veel mogelijkheden.
€ 84,95
We-Vibe Touch X : Allround Stimulator
Kwaliteit stimulator met robuuste en intense vibraties. Deze nieuwste versie X is een topper.
€ 64,95
Je Joue Mimi: Veel power en mogelijkheden
Een populaire vibrator. Klein, elegant, stil en krachtig. Fijn voor alleen en samen, met eindeloze mogelijkheden.

De nieuwste hit: Luchtdruk vibrators

De hit van de afgelopen jaren is de luchtdruk vibrator. Vibrators die de clitoris niet stimuleren met vibraties maar met pulserende luchtdrukgolven. Deze innovatieve stimulatie zorgt voor veel dames voor bijzondere sensaties. Heleen van Rooyen is groot fan, maar ook dames die geen of moeilijk een orgasme kunnen krijgen zijn laaiend enthousiast. 

De eerste, mooiste en nog steeds de beste luchtdrukvibrators zijn de Womanizers. Helaas zijn deze vrij prijzig. Maar er zijn ook goede goedkopere luchtdrukvibrators.

In onze luchtdruk vibrator test kunt u lezen wat wij de slechtste en de beste luchtdrukvibrators vinden en waarom.

Wilt u een vibrator die vaginaal stimuleert?

Terwijl de ene vrouw niets geeft om vaginale stimulatie bij zelfbevrediging, zijn er ook dames die vinden dat vaginale stimulatie er absoluut bij hoort. Behoort u tot de laatste groep, en zoekt u een vibrator die u kunt inbrengen, dan kunt u het beste kiezen voor een staaf vibrator in een wat groter formaat.
 
Voor de duidelijkheid: Deze staaf vibrators zijn te gebruiken voor vaginale stimulatie (Inbrengen) én voor uitwendige stimulatie (met de top van de vibrator kunt u de clitoris stimuleren).
Wij hebben veel verschillende staaf vibrators getest. De resultaten leest u hier.

Goede staafvibrators anno 2024 zijn onder andere:

€ 78,95
Tiger vibrator van Fun Factory: Duitse kwaliteit
Een top vibrator gemaakt in Duitsland met kracht, gebruiksgemak en ongelofelijk lange levensduur.
€ 119,95
Elise 2 vibrator: Stoer, stijlvol, krachtig en muisstil
Een stoere maar toch elegante vibrator. Met sterke en heerlijk robuuste vibraties en toch muisstil.
€ 74,95
Roxy: Luxe, Stil met Heerlijke Vibraties
Luxe vibrator met heerlijke, diepe en intense vibraties. Lekkere vorm, makkelijk in gebruik en fluisterstil.

Liever een wat kleiner maatje? De all-rounders.

Liever wat minder groot? Omdat u zelf wat minder groot bent, of omdat u gewoon liever een wat kleiner exemplaar wilt. Dan zijn er de middelgrote vibrators. Deze populaire vibrators zijn door het formaat ook fijn samen te gebruiken is. 
Dit is ook een goede keuze voor dames die niet goed weten waar hun voorkeur naar uitgaat en voor dames die een eerste vibrator zoeken. Met deze fijne "allrounders" kunt u namelijk alle kanten uit, en ervaren wat u plezierig vindt, alleen en samen.
Zit er een bocht aan het uiteinde? Daarmee kunt u perfect uw g-spot mee prikkelen en stimuleren.
 

Goede "allrounders" zijn onder andere:

€ 109,95
Mona 2 vibrator: Bestseller van Lelo
Een prachtige all-rounder voor alleen en samen, met heerlijke vibraties, makkelijke bediening en echt heel erg stil.
€ 58,95
Lisa vibrator: fijne eerste vibrator
Een fijne oplaadbare vibrator. Gewoon goed. Aanrader als eerste vibrator.
€ 64,95
Sisley: Hele fijne all-rounder
Klassieke vibrator met heerlijke vibraties. Perfect als eerste vibrator. Maar ook als tweede, derde ....
€ 97,00
Liv 2: Bestseller vibrator van topmerk Lelo
Stille kwaliteit vibrator in kleiner formaat, met fijne vibraties.

Gelijktijdige vaginale en clitorale stimulatie?

Vindt, of lijkt, u het fijn om gelijktijdig vaginaal en clitoraal gestimuleerd te worden? Dat kan ook. De vibrators die hiervoor gemaakt zijn, worden ook wel Rabbit of 'Tarzan' vibrators genoemd. Het zijn goed gevormde staafvibrators met een extra stimulator voor de clitoris.
Meer over rabbit / tarzan vibrators en wat de beste zijn uit onze test kunt u in dit artikel lezen.

Goede rabbit vibrators zijn onder andere:

€ 59,95
Black and Pink Beauty: Krachtige, elegante en stoere rabbit vibrator
Er zit ongelofelijk veel power in deze wat grotere rabbit. De twee motortjes die erin zitten zijn geweldig. En ook nog eens lekker stil.
€ 79,95
Yed Prior: Rabbit Vibrator met perfecte pasvorm
Super effectief met perfecte pasvorm. Lekker krachtig en intens, mooi om te zien, voelt zijdezacht aan, makkelijke bediening en 100 % waterproof.
€ 84,95
Miss Bi: Tarzan Vibrator van Fun Factory
Deze Miss Bi is een bestseller van het Duitse bedrijf Fun Factory. Fun Factory heeft met deze Miss Bi een rabbit vibrator ontworpen, die dankzij haar

Wilt u een vibrator om samen te gebruiken?

Een vibrator kan een verrukkelijke aanvulling zijn bij het vrijen en bedrijven van de liefde. De kleinere vibrators (stimulators) zijn daarvoor bij uitstek geschikt. Niet bedreigend om te zien en door het formaat heel gemakkelijk te integreren in het liefdesspel. Zo kunt u ze gebruiken als massageapparaatjes om elkaars lichaam mee te verkennen en de gevoelige plekjes te prikkelen.

En een kleine vibrator/stimulator maakt het mogelijk om penetratie, die maar bij heel weinig vrouwen tot een orgasme leidt, te combineren met stimulatie van de clitoris. Doen: houd de vibrator tegen de clitoris tijdens penetratie. Ook geweldig voor een gelijktijdig orgasme.  
Ook een 'staaf' vibrator met handvat kan er prima voor worden gebruikt, mits uiteraard krachtig genoeg.

Heel populair voor samen: de We-vibe

En er zijn meer mogelijkheden als u op zoek bent naar een fijne vibrator om samen te gebruiken. Een koppelvibrator, ook wel duo vibrator genoemd, bijvoorbeeld. De beste koppel/ duo vibrator van dit moment is de We-vibe. Dit ongelofelijk populaire speeltje heeft inmiddels vele prijzen in de wacht gesleept en wordt door deskundigen over de hele wereld geprezen. En niet voor niets.

Dit innovatieve, vriendelijk ogende speeltje kan voor ongekend sensuele en nieuwe ervaringen zorgen. Het kan worden gedragen door de dame tijdens het bedrijven van de liefde, maar kent nog veel meer leuke speelmogelijkheden.

Er zijn inmiddels veel koppelvibrators op de markt, ook van andere merken.  Wat wij de beste duo/koppel vibrator vinden, leest u HIER.
 

Trillingen en vibraties bepalen

Allereerst: Goede trillingen en vibraties zijn het allerbelangrijkste aspect van een vibrator. Goede vibraties maken echt het verschil. Zonder effectieve trillingen zult u weinig plezier hebben van de vibrator. Er zijn heel veel vibrators op de markt die geen effectieve vibraties hebben. Die slechts oppervlakkig trillen (dat is wat anders dan een zacht trillen) waar je niet veel van voelt. En die zelfs pijn kunnen gaan doen. Goede vibrators hebben een soort "rumble" vibraties'. Dit zijn robuuste trillingen die je intens voelt. En dat hoeven niet meteen hele krachtige trillingen te zijn. Rumble trillingen kunnen ook teder en sensueel zijn.
Natuurlijk verschilt de voorkeur per vrouw maar uit onze ervaring weten we dat veruit de meeste dames van robuustere trillingen houden. En als je dit soort trillingen eenmaal gevoeld en ervaren hebt, wil je niet meer terug naar een vibrator met "oppervlakkige" trillingen. Hier zit vaak het verschil in kwaliteit tussen vibrators. 
 
Daarnaast is er uw voorkeur. Houdt u van wat stevige en krachtige vibraties, of wat zachter en rustiger? De meeste moderne en kwalitatief betere vibrators bieden tegenwoordig gelukkig de mogelijkheid om uit verschillende vibratie sterkten te kiezen. Daarmee kunt u de sterkte van de trillingen afstemmen op wat u plezierig vindt. 
Ook bieden zij de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende varianten van vibratiemodes / programma's: trillingen in golven of sterk pulserend. 
Ook fijn om te weten: bij ons in de winkel vindt u uitsluitend vibrators met goede vibraties. Wij testen alle vibrators en slechte vibrators worden door ons niet verkocht.
 
 

Na 50+ neemt voorkeur voor kracht toe
 

Hoewel de vibratiesterkte bij de betere vibrators dus instelbaar is, is er wel degelijk een verschil in vibratiekracht en intensiteit bij met name de 'uitwendige' vibrators / stimulators. Bent u op zoek naar zo'n 'uitwendige' vibrator voor stimulatie van de clitoris, dan is het belangrijk om hier naar te kijken. Bij alle stimulators staat aangegeven wat u qua kracht en intensiteit kunt verwachten. 
Met het ouder worden, neemt vaak de voorkeur voor meer kracht toe. Bent u boven de 50, en koopt u voor het eerst een vibrator? Ga dan voor een vibrator met krachtige vibraties. Met robuuste trillingen uiteraard.
 
 

Superkrachtig? Dan zijn er de wand massagers
 

Als uw voorkeur uitgaat naar intense, continue en hele krachtige vibraties dan is een wand vibrator, ook wel wand massager genoemd, een goede keuze. Deze vibrators hebben een drie dubbele functie. 
De intensieve, krachtige vibraties dringen diep door in de spieren en verlichten hierdoor spanning en verzachten spierpijn.

Naast deze massage functie zijn de wand massagers ook perfect te gebruiken voor sensuele massages en natuurlijk als vibrator. Vooral dames (en heren) die van sterke vibraties houden zullen dubbel van de wand massagers genieten.

Wand massagers zijn bedoeld voor ontspanning en stimulatie van het gehele lichaam, maar ze zijn niet geschikt voor inwendig gebruik (behalve de wand massagers met opzetstukken).
Wand Massagers worden, door de enorme kracht en de grote rond kop, ook aangeraden aan dames die moeilijk een orgasme kunnen bereiken. Realiseer u wel: wand massagers maken allemaal wat meer geluid dan een gemiddelde vibrator.

Ook interessant om te lezen: de beste wand massager uit onze test.
 

Goede wand massagers zijn onder andere:

€ 89,95
Wandmassager Bordeaux
De nieuwste, en meest innovatieve wand vibrator. Aanrader.
€ 104,95
Europe Magic Wand: de krachtigste wand massager
De allerkrachtigste wand massager, ook anno 2024. Voor super intense en diepe vibraties moet u deze hebben.
€ 84,95
Wand Massager Bossy: Kracht en Elegantie
Kleine en hele lekkere wand massager met mooi design.
€ 119,00
VIM - Wand massager van Fun Factory
Van Duitse top kwaliteit. Leuk om te zien, verrassend krachtig en heel erg stil.

Heeft u moeite met klaarkomen?

Een vrouw kan tien keer zo snel een orgasme bereiken met een vibrator. En een dame die een vibrator gebruikt kan gemakkelijker een orgasme bereiken tijdens penetratie. Een fijne vibrator is dus een goede keuze als het niet gemakkelijk is een orgasme te krijgen.

Wie moeite heeft met klaarkomen heeft een paar goede en leuke opties:
 
 • U kunt kiezen voor een goede uitwendige stimulator met krachtige en regelbare vibraties en trilstanden zodat de clitoris én het gebied er omheen optimaal gestimuleerd worden. Ze zijn ergonomisch slim ontworpen, u kunt er eenvoudig mee experimenteren. En u kunt zo'n kleine stimulator tijdens een vrijpartij er gemakkelijk bij pakken. Bijvoorbeeld de Aludra.
   
 • Een andere aanrader is de luchtdruk vibrator. Dit is een nieuw type vibrator dat werkt met luchtdrukpulsaties in plaats van vibraties. Ze trillen dus niet. Deze luchtdruk vibrators hebben bewezen een orgasme te kunnen bezorgen aan dames die dat niet, of moeilijk krijgen. Hier kunt u lezen wat wij de beste luchtdruk vibrators vinden.
  Bij deze luchtdruk vibrator Womanizer Premium krijgt u zelfs "orgasme-garantie".
   
 • Een ander nieuw type vibrator is de Rocky, deze trilt ook niet maar maakt heel snel hele kleine wervelende cirkelende bewegingen. Deze vibrator heeft een super kleine top, een soort steeltje, en is heel gericht te gebruiken op de clitoris. Een echte aanrader voor dames die moeilijk een orgasme kunnen krijgen.
   
 • Maar ook een Wand Massager / Wand vibrator is, met haar effectieve, intense en krachtige vibraties, een hele goede keuze. De 'kop' is meestal wat breder zodat een groter gebied wordt gestimuleerd. Wij hebben de beste wand massagers voor u op een rijtje gezet.

Waar uw voorkeur naar uitgaat is van te voren lastig te zeggen. Het is toch een kwestie van proberen en experimenteren. Waar de ene dame de grote kop van de wand massager met de diepe vibraties heerlijk vindt, houdt de andere dame juist meer van focus op de clitoris. Weer andere dames hebben een voorkeur voor de relaxte "gewone" stimulator. 
 
Gebruik er in ieder geval een goed glijmiddel bij.
Ook leuk: een stimulerend serum of gel zorgt voor extra intensiteit.
 

Gaat u voor het eerst een vibrator kopen?

Als u nog nooit eerder een vibrator heeft gebruikt en twijfelt over uw keuze, dan adviseren wij u te beginnen met een goede stimulator of een fijne allround vibrator.

Met een kleine effectieve stimulator kunt u bijna niet fout gaan. U kunt er heerlijk al uw gevoelige plekjes (en die van uw partner) mee plagen, masseren en stimuleren. (Fijne stimulators zijn: Je Joue Mimi, Aludra en We-Vibe Touch). Let wel: u kunt deze NIET inwendig gebruiken.

Ook kunt u kiezen voor een niet al te grote (staaf) vibrator (all-rounder) die de clitoris effectief kan stimuleren en waarbij u tegelijkertijd kunt ervaren of u vaginale stimulatie of g-spot stimulatie prettig vindt. Zo kunnen de mooie luxe oplaadbare allrounders zoals de Lisa, de Sisley, of de Mona van Lelo  een goede keuze zijn. 
Dit zijn vriendelijk ogende, stille en effectieve vibrators waar u gegarandeerd veel plezier van zult hebben. En het mooie is: deze zijn ook fijn om samen te gebruiken.

Ook leuk om te doen: de Vibrator Test
 

Heeft u vaginistische klachten?

Zoekt u een vibrator om voorzichtig te experimenteren met inwendige stimulatie? Dan bent u vast op zoek naar een vrij slanke vibrator die heerlijk zacht aanvoelt en goede, fijne vibraties heeft.  

Andere aanraders zijn:
 
 • de Mikazuki. Door het super zachte materiaal en de fijne trillingen fijn om voorzichtig mee te spelen.
 • De Slinky, te gebruiken met en zonder hulsje en met spannend rabbit opzetstuk
 • De Salfijn, door de ultrazachte buitenkant, het toegankelijk formaat en de fijne vorm.
 • De Mila vanwege het slanke formaat en het handige, en ook heel mooie, design.
 • En de Anya vanwege het formaat en de warmte functie.
   

Bijzondere vibrators

Op zoek naar iets bijzonders? Dan zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zoals de g-spot vibrator, de vingervibrator en het vibrerende eitje.

Vingervibrator

Vingervibrators zijn kleine vibrators die je om je vinger doet.
Voordeel van deze vingervibrators is dat ze extreem klein zijn (minder dan 10 cm. lang) en dat ze heel gemakkelijk te gebruiken zijn bij het samen vrijen. Het is een prima vibrator om mee te starten. Let wel: in deze ultra kleine vibrators zitten dus ook super kleine, en dus vaak minder krachtige motortjes. Daarom zijn er zo weinig goede te vinden.
Lijkt u dit magische verlengstuk van uw vinger fijn? Dan kunt u hier lezen wat de beste vinger vibrators zijn: Vinger Vibrator Test met een uitgebreide Vergelijking en Beoordelingen. 

G-spot vibratos

Veel vrouwen ondervinden extra genot en sensatie door stimulatie van een mysterieus plekje in de vagina; de G-spot. Dit plekje is minder mysterieus dan vaak gedacht, het is namelijk de achterkant van de clitoris en zit op ongeveer 3-5 cm aan de binnenkant van de vagina.
Vibrators die speciaal gemaakt zijn om deze G-spot te stimuleren zijn aan de bovenkant gebogen, zodat ze daar goed bij te kunnen. Een populaire g-spot vibrator is de Gigi (hier afgebeeld). Maar ook de Amy en de GK-ii zijn aanraders.

Meer over de g-spot kunt u lezen in het artikel 'De 10 meest gestelde vragen over vibrators'.

Eivormige vibrators met afstandsbediening (vibrerende eitjes)

De vibrators in de vorm van een ei werken vrijwel altijd met afstandsbediening. U schuift het eitje in de vagina en kunt dan de trillingen aanzetten. Met de afstandsbediening kunt u ze meestal harder of zachter laten trillen. Spannend als uw geliefde de afstandsbediening heeft! Zo wordt het zelfs het saaiste feest opwindend. Maar let wel op: de goedkoper varianten produceren meer geluid en zijn vaak gemaakt van harde materialen.
Wij hebben vibrerende eitjes getest en de resultaten op een rijtje gezet. Dat helpt u met kiezen.

Dildo (en het verschil tussen een dildo en een vibrator)

De dildo is een vibrator die niet vibreert, trilt en beweegt. De dildo wordt gebruikt voor penetratie en is daarom altijd aan de grotere kant. Met name de glazen dildo's zijn populair. Deze zijn eenvoudig warm en koud te maken en dat zorgt voor bijzondere sensaties.

Batterij of accu?

Bij de aanschaf van een vibrator is het goed om rekening te houden met de keuze voor batterijen of een oplaadbare accu. Oplaadbare vibrators zijn meestal duurder dan vibrators waar u batterijen in moet doen. Maar oplaadbare vibrators zijn vaak krachtiger, en meestal van een veel betere kwaliteit. En u hoeft geen batterijen te kopen natuurlijk. Een ander nadeel van vibrators op batterijen is, dat de kracht vaak afneemt wanneer de batterijen leger raken.

Kwaliteit en veiligheid: koop geen vibrators met weekmakers of giftige materialen

Koop geen rotzooi! Koop geen vibrators die vol zitten met giftige weekmakers. Koop ook geen vibrator die gemaakt is van poreus materiaal. Deze kunnen niet goed worden gereinigd en kunnen daardoor irritaties en infecties veroorzaken. Een goede vibrator gaat jaren mee en is dus zeker de investering waard! 
Wij hebben vibrators geselecteerd die gemaakt zijn van de beste materialen (zonder de gevaarlijke en giftige weekmakers die nog steeds in veel vibrators zijn verwerkt).
Meer info: Wat u moet weten van materialen van vibrators en speeltjes.

Vibrator kapot? Snel en kosteloos een nieuwe

Op al onze vibrators krijgt u een jaar garantie. En op sommige vibrators 2 jaar of langer. Gaat de vibrator kapot? Dan krijgt u zonder problemen en kosteloos een nieuw exemplaar toegestuurd. Heeft u vragen, dan kunt u die altijd gerust stellen. Per mail of telefoon. Uw vraag komt niet bij een call centrum terecht, maar bij een kleine groep betrokken mensen die dit meteen voor u verzorgen.
 

Voordelige luxe
 

Onze selectie vibrators zijn niet alleen van de beste kwaliteit; ze zijn ook scherp geprijsd, vergelijkbaar met de goedkoopste aanbieders. Een mooie vibrator is een fijn kado, ook voor uzelf. Daarom pakken we alle vibrators altijd prachtig in. En heeft u nog vragen: U kunt ons altijd bellen of mailen. Wij helpen u graag.
 

Gun uzelf, en uw partner, het plezier van een fijne vibrator!
 

Hoe kies je de juiste en beste vibrator?

Hoe kies je de juiste vibrator? Verschillende soorten in vogelvlucht

Video file

Reacties

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 10/06/2015 - 14:02

Dank voor de uitgebreide info. Het heeft mij heel erg geholpen. Ik heb uiteindelijk de Joue mimi gekocht en ben hier erg tevreden over. Fijn ook om samen te gebruiken en een topproduct om mee te beginnen! Ik zit nu te kijken naar een Rabbit vibrator en twijfel nog tussen de Ina en de Iora.
Ingediend door admin (niet gecontroleerd) op ma, 03/07/2016 - 13:22

Geachte mevr/mijnheer, Enige tijd geleden heb ik een Pretty love smart vibrator van mijn vriend gekregen, deze gebruik ik tot mijn volle tevredenheid en ik ontdek steeds nieuwe mogelijkheden. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe andere gebruiksters deze vibrator vinden en er mee omgaan, misschien kunt u een mogelijkheid bieden op uw site waar iedereen die dat wil zijn , of haar ervaringen kan delen over hun sexattributen en het gebruik ervan. Mogelijk kunnen wij onderling wat van elkaar leren. Met vr. groet, Diana van Zanten. Beste Diana, Bedankt voor de reactie en de leuke suggestie. U heeft dit bericht in het Gastenboek achtergelaten en ik heb de vrijheid genomen uw bericht ook te plaatsen onder dit artikel. We gaan met uw suggestie aan de slag en tot die tijd is dit wellicht een plek om tips en ideeën te delen. De Paarse Keizerin
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 04/13/2016 - 16:09

Twee vriendinnen en ikzelf kopen regelmatig een vibrator, elk van ons gebruikt de vibrator een aantal weken en schrijft haar bevindingen op papier. Als de vibrator door ons is " getest" wordt in gezamenlijk overleg gekeken wie het beste rapport heeft opgemaakt en diegene mag hem dan houden. Op deze wijze hebben wij een aantal vibrators getest en het voldoet prima!! Mogelijk kunt u als De Paarse Keizerin bezoekers van uw site oproepen om deel te nemen aan een " testpanel" , waarin men een door u terbeschikking gestelde vibrator een aantal weken mag testen en een verslag doet dat u publiceert op uw site. Mogelijk laten de deelnemers een naam en / of foto achter op de site. De deelnemers mogen dan wel hun vibrator houden, en uw lezers krijgen naar aanleiding van het verslag van de " testpersonen" een goed beeld van de werking van de vibrator. Na een aantal maanden kan de test herhaald worden met andere deelnemers en een andere vibrator. U kunt dit een groot aantal keer herhalen en mogelijk is dit goed voor uw omzet, omdat mensen een vibrator kopen ob grond van de "testers"! Met vriendelijke groeten, Greet van Duuren
Ingediend door admin (niet gecontroleerd) op di, 05/03/2016 - 10:05

Beste Greet van Duuren, Bedankt voor het leuke bericht en het meedenken! Ik wil u en uw vriendin heel graag uitnodigen om deel te nemen aan het testpanel dat wij al hebben. Als u ons een mailtje stuurt (info@depaarsekeizerin.nl), krijgt u van ons de benodigde informatie. Met een warme groet, De Paarse Keizerin
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 07/07/2016 - 12:30

Ik heb net de Palmpower binnen gekregen en vind het een super vibrator. Ik zocht een echt krachtige vibrator en ook nog eentje die te hanteren is. Deze is het allemaal.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op do, 12/08/2016 - 10:42

dit maakt een hoop duidelijk. Ik twijfel nog wel tussen de mona 2 en de Leo. Hebben jullie misschien een advies hierin?
Ingediend door admin (niet gecontroleerd) op vr, 01/13/2017 - 13:50

Beste, Bedankt voor uw vraag. Wij hebben een filmpje voor u gemaakt waarin we de Mona 2 van Lelo naast de Leo van Svakom laten zien. Zo kunt u de verschillen hopelijk beter zien. Het zijn allebei mooie en goede vibrators. Beide vibrators zijn een goede aankoop. Maar er zijn natuurlijk wel verschillen, ook qua design. De vibrators zijn even groot, maar de Leo is wat breder en oogt wat robuuster. De Mona 2 heeft de gemakkelijkste bediening, daar is het merk Lelo het beste in. Beide vibrators hebben krachtige en robuuste trillingen, zijn gemaakt van hoogwaardige siliconen en zijn lekker stil. De Mona 2 laad je op met oplader met stekker, de Leo met een USB-kabel. Het filmpje kunt u zien op you tube: https://www.youtube.com/watch?v=57qsstZQ2Gw
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op zo, 05/10/2020 - 13:29

Heb op basis van positieve reacties Op de site van depaarsekeizerin Een vinger vibrator besteld En deze is niet tegen gevallen ! Mijn partner heb ik een groot plezier Gedaan met dit Moederdag cadeautje! Heb haar heerlijk genomen op zijn hondjes Terwijl zij zich ondertussen heerlijk kon Verwennen met de vinger vibrator Om meervoudig tot een orgasme Te komen was de eerste kennismaking Bijzonder geslaagd ! ( mits de vingers van beide partners Niet te dik zijn ! Zou ik de zwarte vingervibrator iedereen Aanbevelen !
Ingediend door depaarsekeizerin op vr, 06/11/2021 - 11:41

Dank u wel, het is fijn te lezen dat u en uw partner er blij mee zijn. Voor de lezer: het gaat hier om deze vibrator: https://www.depaarsekeizerin.nl/product/gracieuze-en-krachtige-vingervibrator

Ingediend door Marije (niet gecontroleerd) op vr, 06/11/2021 - 11:22

Een vraag: ik zie aan de reacties dat het artikel lang geleden geschreven is. Is het nog wel up-to-date? Ook de vibrators?

Ingediend door depaarsekeizerin op vr, 06/11/2021 - 11:39

Beste Marije, Bedankt voor uw vraag. Het artikel hebben we inderdaad een tijd geleden geschreven maar we updaten het artikel regelmatig en ook passen we onze geadviseerde vibrators aan.  Er komen regelmatig nieuwe vibrators op de markt die beter zijn. Als dat het geval is, verwijderen wij de "oude" vibrators en zetten daar de betere versies voor in de plaats. Ook testen we regelmatig "oudere" vibrators en vergelijken ze met nieuwe versies. Mocht de "oude" vibrator door de tijd zijn gehaald, en er betere zijn, dan updaten we deze informatie. 
Zo is dit artikel en de info over de vibrators altijd up-to-date.
 

Aanbevolen artikelen

Een vibrator kan een magische verrijking van het seksleven zijn, solo en samen. Met een vibrator kan je elkaar prikkelen, plagen, verleiden en stimuleren. En voor het krijgen van een orgasme werkt bij een dame niets zo goed als de
Waarschijnlijk heeft u nog nooit gehoord dat er verschillende soorten vibraties zijn bij vibrators. We hebben het niet over kracht of patronen, maar over het verschil tussen "oppervlakkige vibraties" en "diepe of robuuste vibraties". Dit
x

Veelgestelde vragen

Wat is een goede eerste vibrator?

Dat hangt af van je wensen. Maar over het algemeen is het goed om te kiezen voor een goede klassieke staaf vibrator die niet al te groot is. Deze kan je gebruiken voor clitorale stimulatie, maar die kan je ook inbrengen voor g-spot stimulatie. En je kunt deze ook makkelijk integreren in het liefdesspel. Zo kan je ontdekken wat je het prettigst vindt. Voorbeelden zijn de Sisley, de Mona en de Rave van We-Vibe.

Wat een goede eerste vibrator om kado te geven aan een vrouw?

Een goede stimulator is een klein, vriendelijk ogend, toegankelijk en bijzonder prettig speeltje, en daardoor fijn om kado te geven (en te krijgen). Een stimulator is solo te gebruiken maar ook heel makkelijk en leuk om te integreren in het liefdesspel. Aanraders zijn de We-Vibe Touch en de Aludra.

Kan een vibrator ook anaal worden gebruikt?

Ja, dat kan zeker. Een klassieke staaf vibrator is hier prima voor geschikt. Kijk hiervoor goed naar de diameter en vorm van de top van de vibrator. Het werkt vaak beter als de top niet meteen heel breed is en een beetje spits toeloopt. De diameter is afhankelijk van uw wensen. Vibrators met een diameter van 2,5 a 3 cm zijn goed voor beginners,

Wat zijn goede vibrators voor clitoris stimulatie?

Vrijwel elke vibrator kan worden gebruikt voor het stimuleren van de clitoris. Het hangt van uw andere wensen af wat voor u de juiste vibrator is. Daarbij zijn er vibrators die de clitoris op een vernieuwende manier stimuleren. Dat zijn luchtdruk vibrators, die kleine zuigende bewegingen op de clitoris maken zonder deze aan te raken. De meest bekende is de Womanizer. Er zijn ook stimulators die hele kleine snelle rondjes draaien op de clitoris, de pin-point stimulators. Een voorbeeld hiervan is de Rocky.

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief