Overslaan en naar de inhoud gaan

De duo vibrator en waar u op moet letten als u er een aanschaft

Het meest verkochte speeltje voor samen in de afgelopen jaren is de We Vibe, een duo vibrator. De in Amerika razend populaire dokter Oz presenteerde het speeltje al jaren geleden en ook Oprah Winfrey bleek enthousiast. Zo werd de duo vibrator ineens wereldberoemd.
Het is niet voor niets dat de duo vibrator de laatste jaren zo veel is verkocht. Natuurlijk hielp de wereldwijde aandacht van beroemdheden maar het is de mond tot mond reclame die de populariteit van dit toegankelijke en veelzijdige speeltje tot grote hoogte tilde. 
 

En wij begrijpen dat heel goed. Ook wij zijn enthousiast over de duo vibrator ( de goede dan ;-))
 
 • Waarom is de duo vibrator zo populair?
 • Waarom zorgt een duo vibrator voor zoveel plezier?
 • Wat is een duo vibrator eigenlijk en waar moet u op letten als u er een wilt aanschaffen?
 • En wat is de beste duo vibrator?
 • En welke duo vibrator moet u absoluut niet kopen? 
De antwoorden op deze vragen kunt u hieronder lezen.
 

Wat is een duo vibrator precies?

Een duo vibrator (ook wel dubbele vibrator of koppel toy/koppel vibrator genoemd) is een vibrator die een man en vrouw samen en tegelijkertijd gebruiken tijdens de seks. Over het algemeen is een duo vibrator kleiner dan een ‘gewone’ vibrator en de vorm is ook anders. De duo vibrator ziet er meestal uit alsof de vibrator is dubbelgevouwen, als een soort grote paperclip. Dat klinkt gek, maar werkt dus heel goed.

De duo vibrator is  ontworpen om te worden gedragen tijdens de seks door de dame. Het idee hierachter is dat een vrouw stimulatie van de clitoris nodig heeft om tot een orgasme te kunnen komen. Met alleen penetratie lukt dat maar zelden. Een duo vibrator zorgt voor stimulatie van de clitoris tijdens de penetratie.

Zo worden de dame en de heer tegelijkertijd, en op de beste manier gestimuleeerd. Dat zorgt voor extra genieten voor haar (en hem). En zo is het met een duo vibrator best makkelijk om tegelijkertijd een orgasme te krijgen.
Maar een goede duo vibrator kan nog voor veel meer plezier zorgen. 

 

Waarom een duo vibrator zo leuk is

Dit toegankelijke, vriendelijke en veelzijdige apparaatje zorgt voor heel plezier en genieten samen. Het zorgt ervoor dat u beiden extra gestimuleerd worden tijdens het vrijen. Plezier voor twee dus. Samen klaarkomen wordt met een duo vibrator daarom ook echt een optie. U kunt zich misschien wel voorstellen hoe fijn het is als tijdens de seks zowel de clitoris als de g-spot worden gestimuleerd.
Bovendien heeft de duo vibrator nog veel leuke en spannende gebruiksmogelijkheden. Hieronder wat ideeën.
 

Veel opwindende en leuke gebruiks- en speelmogelijkheden
 

 • De duo vibrator kan gedragen worden tijdens penetratie
 • De duo vibrator kan door de dame gedragen worden tijdens andere seksuele handelingen, bijvoorbeeld tijdens het geven van een lingam/penis massage.
 • De duo vibrator kan gebruikt worden als 'normale' vibrator voor het stimuleren van de clitoris
 • De duo vibrator kan als geheim en opwindend speeltje worden gebruikt waarbij de dame de duo vibrator draagt en de heer met de afstandsbediening de controle over de standjes en de kracht heeft. Met een stille duo vibrator hoeft u hiervoor ook niet alleen thuis te blijven.
 • De dame kan de duo vibrator indoen terwijl de partner van een ander land de duo vibrator bedient via een app. Zo wordt de liefde bedrijven op afstand ineens heel erg leuk.
 • De duo vibrator kan om de penis van de man gedaan worden voor een ultieme lingam massage.
 • Met een duo vibrator kunt u alle sexy plekjes van elkaar plagen en stimuleren.
 • De duo vibrator kan worden gebruikt als anaal speeltje, voor hem en haar.


Kortom, een goede duo vibrator biedt oneindig veel mogelijkheden voor plezier en genieten samen.

Welke duo vibrators zijn er? Welke moet u kopen?

Na de populariteit van de We-Vibe kon het natuurlijk niet uitblijven dat ook andere merken met een duo vibrator op de markt kwamen. Er zijn tegenwoordig best een aantal duo vibrators te koop. Wat zijn de verschillen? Zijn er duo vibrators die niet goed zijn? Wat zijn de aanraders? En wat zijn de afraders?

Om op die vragen een antwoord te kunnen geven zijn wij een uitgebreid onderzoek gestart. Samen met ons test team hebben wij veel duo vibrators getest, vergeleken en beoordeeld.
Welke duo vibrator voor u het meest geschikt is, hangt af van uw wensen. Maar we kunnen u wel wat adviezen geven.

Wij raden de Satisfyer Partner, de duo vibrator van Pretty Love en de duo vibrator Kalia van Intimina bijvoorbeeld niet aan.

 

Onze top 4 anno 2024 ziet er als volgt uit:

 1. We Vibe Chorus (super power met veel mogelijkheden) 
 2. We-Vibe Sync
 3. We-Vibe Sync Go (leuk om samen mee te experimenteren)
 4. Satisfyer Whale (leuke koop als u er weinig geld aan uit wilt geven.)

Beste Duo Vibrators / koppel vibrators 2024

€ 156,95
We-Vibe Chorus: Voor samen veel plezier en Genieten
Het meest luxe en beste speeltje voor samen van dit moment. Compleet met oplaadstation.
€ 39,95
Satisfyer Partner Whale
Leuk speeltje voor samen of alleen.
€ 99,95
We-Vibe Sync Go
De We-Vibe is hét speeltje voor samen. Er zijn diverse varianten verkrijgbaar, waarvan deze We-Vibe Sync Go zeker een aanrader is.
€ 144,00
We-vibe Sync 2: Voor veel plezier & genieten samen
Een luxe vibrator voor samen. Met veel speelmogelijkheden. Te bedienen met app en afstandsbediening

Waar moet u op letten bij het kopen van een duo vibrator

Bij het kopen van een duo vibrator is het belangrijk te letten op wat er aansluit bij uw wensen.
 

Vibratie kracht
 

Een heel belangrijk verschil tussen de verschillende duo vibrators is de vibratie. Dan bedoel ik niet de kracht (natuurlijk ook erg belangrijk), maar de plek waarop de duo vibrator trilt.
 

Aantal punten die vibreren
 

Een duo vibrator heeft twee "armpjes". Bij sommige duo vibrators trillen beide armpjes. Dan worden de g-spot en de clitoris beiden gestimuleerd.
In andere duo vibrators vibreert maar één armpje, altijd het armpje dat tegen de clitoris aan zit. Wilt u ook stimulatie van de g-spot? Dan moet u een duo vibrator hebben waarbij beide armpjes trillen.
 

Afstandsbediening (of niet) en app (of niet)
 

Er zijn duo vibrators met en zonder afstandsbediening. Vaak zijn de knopjes vrij klein en als de duo-vibrator is ingebracht niet altijd even gemakkelijk te bedienen. Een afstandsbediening maakt dit een stuk makkelijker en samen spelen ook leuker.
 

Hulp bij uw keuze
 

 • Wilt u de duo vibrator buiten de deur gebruiken? Als spannend speeltje? Dan moet u er uiteraard op letten dat deze fluisterstil is. En er een afstandsbediening (of app) bij zit.
 • Wilt u dat de man ook de trillingen voelt? Dan moet u kiezen voor een duo vibrator waarbij beide armpjes trillen.
 • Bent u de 50 gepasseerd? Dan is het verstandig om een duo-vibrator te kiezen met een goed klemsysteem. De kans bestaat namelijk dat uw bekkenbodemspieren aan kracht hebben verloren en daardoor de duo vibrator wat lastiger in kan houden.
 • Bent u de 50 gepasseerd of houdt u van kracht? Let dan goed op de vibratie-kracht.
 • Wilt u het speeltje ook kunnen gebruiken als 'opleg vibrator? Dus voor stimulatie van de clitoris zonder dat u de vibrator hoeft in te brengen. Let er dan op dat de bocht uit de duo vibrator moet kunnen worden gehaald. Dat hoeft niet helemaal, maar de duo vibrator moet wel grotendeels recht kunnen worden gemaakt om te kunnen gebruiken als clitoris vibrator. 
 • Wilt u het speeltje solo gebruiken voor gelijktijdige stimulatie van g-spot en clitoris? Let er dan op dat beide armpjes vibreren.
 • Heeft u een lange afstandsrelatie? Let er dan op dat er een goede app bij zit.


U zult helaas merken, hoe meer wensen en verwachtingen u heeft, hoe duurder de duo vibrator zal zijn die u zoekt.
 

Verder nog belangrijk: uw veiligheid
 

Afgezien van die wensen zijn er nog andere zaken waar u op moet letten bij de aanschaf. Weekmakers bijvoorbeeld. Weekmakers zijn giftige materialen die verwerkt zijn in bepaalde vibrators. Vaak zijn dit de felgekleurde, goedkope versies van vibrators. De weekmakers worden gebruikt voor de draaiende en bewegende delen en zijn niet veilig. Let daarom goed op de productinformatie voordat u een duo vibrator aanschaft. In onze winkel vindt u trouwens uitsluitend vibrators zonder weekmakers.

Nadelen van een Duo Vibrator

Niet altijd een perfecte pasvorm
 

Het is belangrijk om te weten dat een duo vibrator niet altijd past. De duo vibrator is gemaakt om de clitoris en de vagina gelijktijdig te stimuleren. Daarvoor is een gemiddelde vrouw als uitgangspunt genomen. Maar een gemiddelde vrouw bestaat niet. De afstand tussen die twee is niet bij iedereen hetzelfde. 
Gelukkig zijn tegenwoordig steeds meer duo vibrators uitgerust met een flexibel gedeelte zodat u de vibrator aan kunt passen aan uw lichaam.
Desalniettemin blijft er altijd een percentage dames waarbij de duo vibrator echt niet past.  

Ook blijft de duo vibrator niet bij elke vrouw even goed zitten tijdens penetratie, maar ook zonder penetratie.
Dat kan te maken hebben met de vorm van duo vibrator die niet helemaal goed bij het lichaam past. Maar het kan ook te maken hebben met de kracht van de bekkenbodemspieren.
Als u wat zwakkere bekkenbodemspieren heeft kan het lastiger zijn om de duo vibrator in, en op zijn plek te houden.


Openstaan voor mogelijkheden, eerste vibrator ?
 

Het kan dus voorkomen dat de duo vibrator niet goed past of blijft zitten tijdens penetratie. Gelukkig heeft een goede duo vibrator veel leuke gebruiksmogelijkheden! Dus is het geen weggegooid geld.
Maar u moet wel openstaan voor al die gebruiksmogelijkheden en het leuk vinden om daarmee te experimenteren.
Is het uw eerste vibrator voor samen en zoekt u iets toegankelijks, dan kan een kleine stimulator (zoals een Je Joue Mimi, Aludra of een We-Vibe Touch) een betere keuze zijn.
 

Duo Vibrators Getest en Beoordeeld

Duo vibrators/
koppel vibrators
Overall
Beoordeling 
Beide kanten
vibratie?
 
We-Vibe ChorusWe-Vibe ChorusHeel goedBeiden 
We-Vibe SyncHeel goedBeiden 
we-vibe sync go - getest en vergelekenWe-Vibe Sync GoGoedEén 
tiani 3 duo vibrator van Lelo vergelekenTiani 3GoedEén 
partner duo vibrator van SatisfyerPartner5Eén 
partner plus van satisfyer, duo vibratorPartner Plus6-Beiden 
partner Whale, duo vibrator van Satisfyer vergelekenPartner WhaleVoldoendeBeiden 
Duo Pretty LoveNiet goedEén 
intimina duo vibrator vergeleken en getestKalia IntiminaMatigEén 
Multifun Satisfyer? LastigBeiden 
Tiani Duo van Lelo slechte beoordeling als duo vibratorTiani Duo LeloNiet goedBeiden 
Duo vibrators/
koppel vibrators
Klemt
goed?
Stil
Geluid
 
We-Vibe ChorusWe-Vibe ChorusHeel erg goedFluisterstil 
We-Vibe SyncHeel goedFluisterstil 
we-vibe sync go - getest en vergelekenWe-Vibe Sync GoGoedFluisterstil 
tiani 3 duo vibrator van Lelo vergelekenTiani 3GoedHeel stil 
partner duo vibrator van SatisfyerPartnerMatigMatig 
partner plus van satisfyer, duo vibratorPartner PlusMatigMatig 
partner Whale, duo vibrator van Satisfyer vergelekenPartner WhaleVoldoendeVoldoende 
Duo Pretty LoveNiet goedNiet goed 
intimina duo vibrator vergeleken en getestKalia IntiminaNiet goedNiet goed 
Multifun SatisfyerNvtMatig 
Tiani Duo getest en beoordeeldTiani Duo Lelo Goed 
Duo vibrators/
koppel vibrators
Vibratie-
kracht
Afstands-
bediening
Met
app?
We-Vibe ChorusWe-Vibe ChorusUitstekendVV
We-Vibe SyncHeel goedVV
we-vibe sync go - getest en vergelekenWe-Vibe Sync GoGoed-V
tiani 3 duo vibrator van Lelo vergelekenTiani 3Heel goedV-
partner duo vibrator van SatisfyerPartner6--
partner plus van satisfyer, duo vibratorPartner Plus6--
partner Whale, duo vibrator van Satisfyer vergelekenPartner Whale6--
Duo Pretty Love4V-
intimina duo vibrator vergeleken en getestKalia Intimina5V-
Multifun Satisfyer6---
Tiani Duo vergeleken met andere koppel vibratorsTiani Duo Lelo?V-

Aanbevolen artikelen

Niemand heeft ooit een leeftijdsgrens kunnen bepalen waarna begeerte, lust of het vermogen om te beminnen zouden ophouden te bestaan. Oké, ouder worden gaat, zoals we allemaal weten, onverbiddelijk gepaard met lichamelijke veranderingen of
Vaste rollen en gewoonten zijn beruchte passiekillers. Maar wie heeft ze niet? In het begin van een relatie ontwikkel je samen vaak een bepaalde manier om de liefde met elkaar te bedrijven en elkaar te bevredigen. Ongemerkt en onbedoeld

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief