Overslaan en naar de inhoud gaan

Zo kiest u een erotisch spelletje dat uw seksleven verrijkt

Hoe lang u en uw partner ook samen zijn, u kunt elkaar blijven verrassen. Seks is en blijft een opwindend avontuur, als u daar voor open blijft staan.

Soms komt er even de klad in, of heeft u niet zoveel inspiratie, of bent u de verbinding met u partner een beetje kwijtgeraakt. 
Maar misschien bent u gewoon op zoek naar opwindende nieuwe inzichten en inspiratie, wilt u samen nieuwe erotische avonturen beleven, of wilt u uw partner en uzelf in seksueel opzicht beter leren kennen.

Misschien is het een verrassing, maar een erotisch spel daarbij helpen. Het kan, afhankelijk van het spel, leiden tot opwindende seks, een sensueel voorspel, romantiek, maar ook tot boeiende gesprekken over seks en intimiteit waarin u een hele nieuwe en verrassende kant van uw partner leert kennen.
Een mooie verrijking voor uw seksleven dus, die nog een aantal andere verrassende voordelen biedt.
 

De Best Beoordeelde Erotische Spellen

€ 19,95
Opwindend pokerspel voor samen
Spannend pokerspel voor langzame opbouw van erotische spanning. Goed beoordeeld.
€ 49,95
Ultiem Verlangen: Spannend spel voor samen
Spannend, uitdagend en goed opgebouwd erotisch spel. Heel goed beoordeeld.
€ 26,95
Discover your Lover - erotisch spel
Een vereenvoudigde versie van Ultiem Verlangen. En best handig zonder bord! Krijgt goede beoordeling.
€ 12,95
We’ve Never … but we will! - erotisch spel
Voor wie wil experimenteren en/of hierover in gesprek willen gaan. Cijfer: 7

Wat zijn erotische spellen

Erotische spellen of seksspellen zijn spelletjes die zijn ontworpen om koppels op een erotische manier te prikkelen en inspireren. 
Een erotisch spel kan het voorspel en de seks spannender en opwindender maken. Het kan de perfecte manier zijn om sensuele spanning langzaam op te voeren en voor de juiste stemming te zorgen.

Maar het doel van een erotisch spel is niet alleen opwinding zoals vaak wordt gedacht. Integendeel. Een erotisch spel kan ook een laagdrempelige manier zijn om uw seksuele wensen kenbaar te maken en/of er achter te komen wat de wensen van uw partner zijn. Het kan leiden tot boeiende gesprekken en nieuwe inzichten over seks en intimiteit en u zo dichterbij bij elkaar brengen.

Een erotisch spel kan ook een inspiratiebron zijn voor nieuwe erotische avonturen. U hoeft ze zelf niet te bedenken. U krijgt ze op een presenteerblaadje aangeboden en kunt zo samen op ontdekkingstocht.  
 

De erotische spellen zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Vaak is de vorm vergelijkbaar met een traditioneel bord- of kaartspel dat we allemaal kennen. Er moet bijvoorbeeld gedobbeld worden, waarna op het bord een pion verplaatst wordt. Of er moeten kaarten gespaard en geruild worden of er moet aan een draaischijf gedraaid worden. Vaak zijn er vragen of opdrachten, variërend van bescheiden en romantisch tot heel kinky. Voor ieder wat wils.
Net als de traditionele spellen, komen ook de erotische spellen in een doos met toebehoren.
 

Waarom een erotisch spel wel eens precies kan zijn wat u zoekt

De kans is groot dat u met erotische spellen op een nieuwe manier met uw seksleven bezig gaat.
Of het nu gaat om handelingen, gesprekken of standjes: de opdrachten en vragen zullen vaak prikkelen en aanzetten tot nieuwe ontdekkingen. En dat kan natuurlijk een fijne aanvulling op uw seksleven zijn. Maar het spelen van seksspellen biedt daarnaast nog een aantal andere voordelen.

Zo kan het een perfecte gelegenheid zijn om niet alleen uw seksleven, maar ook uw liefdesleven een boost te geven. Erotische spellen gaan immers over meer dan alleen seks. Het is kwalitatieve en spannende tijd die u gezamenlijk doorbrengt. De zintuigen worden op een nieuwe manier geprikkeld en u kunt samen spelen, lachen en genieten. Tot slot geeft het u de kans om uw partner nog beter te leren kennen. Want hoe lang u ook samen bent, door een erotisch spel zou u zomaar eens een nieuwe en sexy kant van uw partner kunnen leren kennen.

Welke soorten erotische spellen zijn er?

Er zijn heel veel verschillende soorten erotische spellen, waarbij eigenlijk voor iedereen wel iets passends te vinden is. Maar op hoofdlijnen kunnen de typen erotische spellen in drie categorieën verdeeld worden: erotische bordspellen, erotische kaartspellen en praatkaarten. Daarbij zijn de kaartspellen als vanzelfsprekend vaak wat compacter en de bordspellen wat groter.


Bordspel en kaartspellen

De erotische bord- en kaartspellen typen bestaan meestal uit opdrachten. Of het nu is door het trekken van een kaart, door het draaien aan een draaischijf of door met de pion op het bord op een bepaald vakje te komen: u krijgt een vraag of opdracht. En in die vraag of opdracht schuilt dan de uitdaging. Dat kan romantisch zijn, maar ook heel kinky en alles wat daar tussenin zit.

Praatkaarten

Er zijn spellen (kaartspellen) die inspireren om samen te praten over seks. Om de verbinding en intimiteit te versterken, elkaars wensen beter te kennen en begrijpen, en nieuwe kanten van elkaar op een speelse manier te ontdekken. De kaarten met vragen laten u en uw partner nadenken en praten over seks in de breedste zin van het woord.
Het op de relatie-gerichte Relatie en Luisterspel Let's Share! kan dan een mooie keuze zijn.
Of de inspiratie - kaarten die wij hebben gemaakt.


Fantasie

Ook zijn er spellen die ingaan op fantasieën en rollenspellen. Zo is het spel Lust er op gericht om samen aan een fantasie te werken. 
 

De elementen van een erotisch spel

Houd bij het kiezen van een erotisch spel rekening met de verschillende spelelementen. Bij sommige erotische spellen staat het spelelement centraal. U en uw partner spelen het spel dan om te winnen. Perfect als u van een (erotische) uitdaging houdt. Houdt u daar niet van? Er zijn ook voldoende erotische spellen te spelen zonder een winnaar of verliezer. Het gaat dan alleen om de vragen en opdrachten zelf. Of om het voeren van een gesprek over intimiteit en seks.

De moeilijkheidsgraad verschilt van spel tot spel en hangt vaak samen met het spelelement. Een spel dat een winnaar en verliezer moet kennen, gaat vaak gepaard met een handleiding. Er zijn dan immers spelregels, manieren om te winnen en manieren om te verliezen. Dat kan een spel aanvankelijk wat moeilijker maken. Maar erotische spellen zonder een echt spelelement zijn vaak gemakkelijk zonder handleiding te spelen en spreken voor zich.
Let op: sommige spellen zijn alleen in de Engelse en Spaanse taal verkrijgbaar.

Een goede opbouw is belangrijk als het spel moet leiden tot opwindende seks. Het drukt het plezier en het genieten als de opbouw niet klopt. Het is bijvoorbeeld vervelend om eerst een kaart te trekken waarop staat dat je je partner een rug-massage moet geven, en vervolgens een kaart trekt waarop staat dat je je partner moet uitkleden. Bij de duurdere spellen is hier meestal goed over nagedacht.

Tot slot is het goed om bij het kiezen van een erotisch spel na te denken over de ‘herhaalbaarheid’ van het spel. De wat goedkopere spellen zijn vaak wat minder uitgebreid en kunnen na een aantal keer spelen hun waarde verliezen. Duurdere spellen zijn vaak wat uitgebreider en blijven dan ook langer leuk. Er zijn ook spellen met uitbreidingsset verkrijgbaar. (Ultiem Verlangen bijvoorbeeld).
Een weekendje weg samen gepland? Dan kan een minder uitgebreid (en goedkoper) spel een prima keuze zijn.
 

Ook goed om te weten: de duur van het spel. Voor de meeste spellen moet u gemiddeld 1 uur uittrekken.
 

Is een erotisch spel iets voor u?

Een erotisch spel is zo veelzijdig en in zoveel smaken beschikbaar dat de kans groot is dat er een spel bij zit wat u aanspreekt.
Net als met niet-erotische bord- en kaartspellen is het misschien wel even zoeken naar het juiste spel. En om die te vinden is het belangrijk om vooraf te bepalen waar u naar op zoek bent.

Wilt u de fantasie prikkelen, wilt u opdrachten krijgen, wilt u inspiratie voor opwindend voorspel, nieuwe standjes of andere vormen van seks ontdekken of wilt u vooral de intimiteit en verbinding vergroten door met elkaar te praten? Moet het een simpel en snel spel zijn, of juist een uitgebreid en langduriger spel? Wanneer u vooraf over deze vragen nadenkt is de kans groter dat u een erotisch spel kiest dat bij u past.

Goed om te weten

Wellicht ook interessant

Het meest tedere en liefdevolle tussen partners is misschien wel een erotische massage. Het is een uiting van liefde, overgave en vertrouwen. Een massage krijg je, of geef je zonder dat er voorwaarden of verplichtingen aan vast zitten. Een
Vaste rollen en gewoonten zijn beruchte passiekillers. Maar wie heeft ze niet? In het begin van een relatie ontwikkel je samen vaak een bepaalde manier om de liefde met elkaar te bedrijven en elkaar te bevredigen. Ongemerkt en onbedoeld
Reactie toevoegen

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Aanbevolen artikelen

Niemand heeft ooit een leeftijdsgrens kunnen bepalen waarna begeerte, lust of het vermogen om te beminnen zouden ophouden te bestaan. Oké, ouder worden gaat, zoals we allemaal weten, onverbiddelijk gepaard met lichamelijke veranderingen of

naar de erotiek winkel

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Volg ons op social media

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief