Overslaan en naar de inhoud gaan

Welk seksspeeltje kopen? Overzicht beste seksspeeltjes 2024

Seks speeltjes (sex toys) zijn van alle tijden, van alle leeftijden en van alle culturen.  
De beste seksspeeltjes prikkelen de zintuigen en de fantasie en voeden lust en verlangens. Een olie die bedwelmt, een veer die plaagt en prikkelt, een blinddoek voor een sensueel avontuur, een vibrator voor extra genot; het zijn stuk voor stuk speeltjes die kunnen zorgen voor eindeloze variaties in het liefdesspel.

Allereerst zijn er de verleidelijke speeltjes waaronder massageoliën, erotische verhalen, kleding en lingerie, parfum en etenswaren.  Daarnaast zijn er speeltjes ter stimulering van het genot, waaronder de vibrator, de trileitjes, de penisringen en de vacuümpompen. Hieronder belichten we de beste seksspeeltjes waar de meeste vragen over zijn.  

 
  • Vibrator en dildo
  • Strap-on
  • Vaginale balletjes
  • Vibrerende / tril eitjes
  • Anale speeltjes - buttplugs, anal beads, prostaat massagers
  • Cockringen / penisringen
  • Dwingende spelletjes & speeltjes
  • Seks speeltjes voor mannen alleen
  • Vacuümpompen

De Vibrator: meest populaire seks speeltje

De vibrator is veruit het meest populaire en verkochte seks speeltje. De krachtige en regelmatige trillingen zijn effectiever bij het stimuleren van de clitoris dan vingers of monden.

Maar de vibrator is veel meer dan een vrouwelijk seks speeltje. De vibrator kan een verrukkelijke aanvulling zijn bij het samen vrijen en beminnen. Zo maakt een kleine vibrator het mogelijk om de stimulatie van de clitoris en penetratie te combineren. En zo tegelijkertijd een orgasme te bereiken.

Ook zijn vibrators fantastische massageapparaatjes om elkaars lichaam mee te verkennen en de gevoelige plekjes te prikkelen. Gebruik uw fantasie en laat u verleiden. Het kan zomaar het begin zijn van een nieuw en opwindender liefdesleven. 

De keuze van een vibrator is afhankelijk van uw wensen en uw fantasie. Wat spreekt u aan? Welk model en welke kleur? Waar wilt u hem voor gebruiken? Koopt u voor de eerste keer een vibrator?

Op deze pagina vindt u alles wat u wilt weten over vibrators. Inclusief testen, beoordelingen en adviezen.

Vibrators die worden gedragen tijdens het vrijen
 

Erg populair is momenteel de vibrator die een dame kan dragen tijdens het bedrijven van de liefde en die ook bij penetratie blijft zitten. De trillingen zorgen zowel bij haar als bij hem voor een bijzondere sensuele ervaring. 
Welke duo vibrators er zijn en welke het beste bij u past leest u hier.
 

Dildo: vibreert niet
 

Een dildo is een vibrator die NIET vibreert, trilt en beweegt. Een dildo wordt gebruikt voor penetratie en is daarom altijd aan de grotere kant. Met name de glazen dildo's zijn populair. Deze zijn eenvoudig warm en koud te maken en dat zorgt voor bijzondere sensaties.

Strapon: voor opwindend rollenspel

Een fantasie van veel mannen en vrouwen is om een keer de rol van de ander, de partner, te spelen bij het bedrijven van de liefde. Dat kan met een strapon. De strap-on bestaat uit een harnasje of tuigje waar een dildo aan kan worden vast gemaakt. Bevestigd om de heupen is de strapon zo geschikt om de partner vaginaal of anaal te penetreren. De strapon is ook wel bekend onder de naam voorbinddildo. Een strapon wordt niet alleen gebruikt door heterostellen, ook bij lesbische stellen is de strapon populair.
Lijkt u dit een opwindend avontuur samen? Kijk dan eens naar de Strapon beginnersset in onze winkel.

Vaginale ballen voor verbeteren van bekkenbodemspieren

Trileitjes, liefdesballen, geisha balletjes, Ben Wa balletjes en pleasure balls; na Vijftig Tinten Grijs zijn deze balletjes razend populair. En niet onterecht. Want ze zorgen niet alleen voor sensueel genieten, ze zijn ook nog eens goed voor de bekkenbodemspieren en die zijn weer van essentieel belang voor fijne seks.
Het opwindende gevoel dat deze balletjes geven verschilt trouwens van vrouw tot vrouw. Er zijn vrouwen die helemaal niets voelen bij het dragen van de balletjes en vrouwen die er lyrisch over zijn. Maar los daarvan kunnen ze goed helpen bij sterker maken van de bekkenbodemspieren. 

De bekkenbodemspieren zijn een groep spieren die onder in ons bekken liggen. Voor het gemak praten we meestal over de bekkenbodem. Ze vormen letterlijk de bodem van ons bekken. Deze spiergroep geeft steun aan de organen in de buik (blaas, urinebuis, baarmoeder, vagina en darm) en kunnen onze blaas en darm afsluiten waardoor we in staat zijn urine en ontlasting op te houden. Ook is de bekkenbodem erg belangrijk bij seksualiteit. De bekkenbodemspieren worden daarom ook wel onze seks-spieren genoemd. 
De bekkenbodemspieren kunnen, net zoals alle andere spieren in het lichaam, sterker worden gemaakt door ze te trainen.  Bij een te slappe bekkenbodem kunnen er verschillende problemen ontstaan op seksueel gebied. De vagina-ingang kan te wijd zijn waardoor vrouwen er weinig of geen gevoel meer in hebben. Daarnaast kan het moeilijker zijn om tot een orgasme te komen. Ook urineverlies tijdens het vrijen of bij een orgasme kan een lastig probleem zijn.
Het trainen van de bekkenbodemspieren helpt dus om er beheersing over te krijgen en meer gevoel te hebben tijdens het bedrijven van de liefde. De balletjes kunnen daarbij heel goed helpen.
Er zijn verschillende soorten balletjes. Meer hierover kunt u lezen in het artikel Ben Wa balletjes: Welke en hoe gebruik je ze?

Tril-eitjes met afstandsbediening

Naast deze vaginale balletjes zijn er ook trileitjes die op afstand kunnen worden bediend door middel van een afstandsbediening. Dat kan een hele opwindende gedachte zijn en voor spannende momenten zorgen. 
Denk bijvoorbeeld aan een extra spannend avondje uit. Of als voorspel op afstand. 

Wij hebben voor u verschillende vibrerende eitje test. Het resultaat van deze test kunt u hier lezen: vibrerend ei, de beste en slechtste uit onze test.

Anale speeltjes: kunnen verbazingwekkend effect opleveren

Vanuit een fysiologisch standpunt is bekend dat het rectrum zelf weinig zenuwen bevat en dus niet zo gevoelig is. Dit geldt zowel voor vrouwen als voor mannen. Dat anale penetratie tot sexueel genot leidt is daar dus niet door te verklaren.

Toch ervaren de meeste mannen en vrouwen stimulatie van deze zone als bijzonder opwindend.
Wellicht door de opwinding die gepaard gaat met een gelijktijdige prikkeling van een andere erogene zone. Of het feit dat bij de man de prostaat (ook wel de g-spot genoemd) wordt gestimuleerd wat leidt tot intensere orgasmen.
Of het feit dat bij de vrouw de vaginawand een beetje naar voren wordt geduwd. Of de veronderstelling dat een niet zichtbaar gedeelte van de clitoris hierdoor wordt gestimuleerd. Hoe dan ook, feit is dat anale stimulatie een heerlijke aanvulling op het seksleven kan zijn. Het kan leiden tot intensere orgasmes en bijzondere sensaties. Bij zowel mannen als vrouwen. Wellicht zult ook u verrast worden door het effect.

Buttplugs

De buttplug is het bekendste anale speeltje. Het is een soort dildo’s voor anaal gebruik. Buttplugs hebben een specifieke kegelvormige punt, ze zijn korter dan de kunstpenis en hebben een zeer brede basis. Een brede achterkant is belangrijk omdat een voorwerp dat anaal wordt gebruikt naar binnen kan worden 'gezogen'. En dus kan verdwijnen. De vagina heeft dat effect bijvoorbeeld niet. Bij de vagina wordt in principe alles naar 'buiten gewerkt'.

Wanneer de buttplug ingebracht is, het niet de bedoeling is om hem te laten bewegen, vandaar ook zijn naam. De plug kan het liefdesspel een nieuwe impuls geven. Een tijdelijke inbrenging kan een verbazingwekkend effect hebben. Bij de man zal de plug op de prostaat drukken, waarvan bekend is dat bij samendrukking de ejaculatie wordt uitgesteld en het mannelijk orgasme intenser wordt.
Bij de vrouwen zal de plug de vaginawand naar voren duwen en verstrakken om de penis. Hiervoor is het raadzaam gebruik te maken van een kleine plug. Wij verkopen in onze winkel verschillende kwaliteit buttplugs, die ook geschikt zijn voor heren en dames die dit speeltje niet eerder hebben gebruikt. 
Voor de dames en heren zijn verkopen we verschillende buttplugs. 


Daarnaast zijn er rprostaat massagers. Het verschil: buttplugs stimuleren de prostaat licht, prostaatstimulators zijn precies zo ontworpen dat ze de prostaat stimuleren, vaak ook samen met het perenium. Er zijn ook prostaat stimulators die vibreren. Die worden prostaat vibrators genoemd. 

Anal beads

Andere anale speeltjes zijn bijvoorbeeld de anaalballetjes; balletjes die met elkaar verbonden zijn door een snoer of zogenaamde anale balletjesstaaf, waarbij de balletjes aan een staafje vastzitten. Wanneer deze anaalballetjes één voor één worden ingebracht, irriteren ze bij herhaling de anus en de sluitspier. Dat klinkt misschien niet meteen opwindend. Maar dat kan het zeker wel zijn! Maar wat een nog opwindender sensatie veroorzaakt, is het terugtrekken; balletje voor balletje.....

Meer informatie over buttplugs en anal beads kunt u lezen in het artikel De Beste Buttplugs en Anal Beads en hoe je ze gebruikt

Anale vibrators / prostaat vibrators

Er zijn ook speciale vibrators voor anale stimulatie. Net als de buttplugs hebben deze vibrators een bredere achterkant.
Deze anale vibrators trillen en vibreren en stimuleren zo de mannelijke G-spot ook wel P-spot (van Prostaat) genoemd. Daarom worden deze vibrators ook vaak prostaat massagers of prostaat vibrators genoemd.  

De G-spot van de man zit ongeveer 7 cm in de anus en het is bekend dat het stimuleren van deze plek leidt tot sterkere orgasmen en een opwindende sensatie. De vibrators worden ook vaak gebruikt voor stimulatie en streling van het gebied rondom de anus. 

Prostaat vibrators heb je in verschillende soorten en maten. Er zijn prostaat vibrators die naast het prostaat ook het perineum (plekje tussen onder de testikels). Door druk uit te oefenen op het perineum kan de erectie intenser en krachtiger worden. 
Prostaatvibrators kunnen, net als alle andere anale speeltjes, het beste samen gebruikt worden met een goed glijmiddel. Het glijmiddel kan op zowel op het speeltje zelf, alsook op het lichaam worden aangebracht. Een goede prostaatvibrator blijft, eenmaal rustig ingebracht, op zijn plek zitten. Maar u kunt ze ook met de hand bewegen voor extra stimulatie. 
Meer hierover kunt u lezen in het artikel Wat is de beste prostaat vibrator en hoe gebruik je deze?

Loverings, cockringen en penisringen

Een penisring (ook wel cockring of lovering genoemd) zorgt voor steviger en langduriger erecties. 

Hoe werk het? De ring gaat om de penis. Vervolgens kan het bloed niet terugstromen uit de penis en blijft de erectie behouden. Na uiterlijk een half uur moet u de ring weer verwijderen, anders kunnen er problemen ontstaan. De cockring is een leuk (en handig) speeltje dat in het gebruik niets extreems heeft. 
Er zijn ook vibrerende penisringen, zoals de Mio (onze tip) die door hun trillingen voor extra genot voor de dame zorgen.
Werkt dat nou echt, zult u zich afvragen? Ja! Belangrijk is wel dat u een goede cockring koopt. De goedkope wegwerp versies zijn niet krachtig genoeg en houden er meestal al vrij snel mee op.
 
Meer informatie over het kopen en gebruiken van een penisring kunt u lezen in het artikel Hoe gebruik je een penisring en wat is de juiste keuze?

Dwingende spelletjes & speeltjes: avontuurlijke ervaringen

Een bepaalde mate van geweld kan prima deel uit maken van een erotisch spel.  Niets is normaler dan een goed gedoseerde portie geweld of pijn in de conventionele sexuele omgang. Uiteraard met de nadruk op een beperkte en beheerste vorm. Wees niet bezorgd: een  avondje SM spelen maakt ons niet meteen tot sadomasochisten.  (Zonder daarmee de mensen die dit beoefenen te veroordelen) 

Bij “ dwingende”  spelletjes gaat het er niet om een climax te bereiken door zelf te lijden of door een ander te laten lijden. Nee, het geweld is niet het genieten, maar juist een teken van macht, van het in bezit nemen. Ook gaat het om het uit handen geven van controle. Het verlies van controle zorgt voor een intensere beleving van prikkels.


Al deze elementen zijn ook terug te vinden in het sadomasochisme, maar op een veel radicalere manier. Met mate, op een spontane en verantwoorde manier gebruikt zult u nooit vervallen in het extreme en kunt u het eerder zien als de spaanse pepers in uw liefdespel. Wij gaan hier niet in op bijzondere wereld van sadomasochistische relaties maar bespreken hieronder een aantal attributen die voor  “ dwingende” niet-extreme spelletjes gebruikt kunnen worden.

Geselriemen en zweepjes

Zweepjes en geselriemen kunnen de spaanse peper in uw liefdesleven zijn en hebben in hun gebruik weinig extreems. Al na de eerste zweepslagen zal het lijdend voorwerp warmte voelen, wat het gevolg is van het toestromen van het bloed naar de geslagen gebieden, dat zich ook manifesteert door de tijdelijke roodheid.

In dit stadium, na de emotie en de angst van het begin, voelen de meesten onder ons een bepaalde opwinding doordat ze op deze wijze worden beheerst. De erogene zones moeten vooral de aandacht krijgen, met name de billen en de binnenkanten van de dijen. Het gebruik van zweepjes en geselriemen kan een heerlijk, opwindend en spannend avontuur opleveren. 

In onze winkel verkopen we diverse modellen met verschillende prijsniveaus. Het verschil in prijs zit vaak in het materiaal (leer en suede vangen de klappen bijvoorbeeld beter op dan rubber), en de verpakking.

Handboeien

De erotische kracht van handboeien berust op de autoriteit die ze symboliseren. Om het dragen van de handboeien minder pijnlijk te maken bestaan ze ook in andere, zachtere materialen. De keuze is aan u. Sommigen vinden de realistische exemplaren opwindender, anderen kiezen voor zachte sensuele stoffen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de luxe sensuele Sutra Chainlink boeien, maar er zijn meer handboeien waar u uit kunt kiezen.

Handboeien kunnen ook staan voor overgave. Naar mate we minder controle over een situatie hebben, gaan we scherper opletten of er niet iets bedreigends gebeurt. Dat zit in de mens. Prikkels worden dan scherper waargenomen. Hoe meer controle-verlies, hoe intenser de emoties en hoe heftiger ook de seksuele opwinding. Handboeien kunnen hierin een opwindende rol vervullen.

Maskers

Het gebruik van een masker kan een sfeer van opwinding, spanning en mysterie oproepen en de drager ervan helpen een kant van zichzelf te tonen die de ander niet kent. Laat u verleiden en inspireren in onze winkel. U kunt er prachtige exemplaren vinden voor een spannend verleidingsspel en opwindende seks.

Seks speeltjes voor de mannen alleen: wereldberoemde masturbators

De speeltjes die voor mannen zijn gemaakt, daar schrikken de vrouwen meestal erg van.
Vrouwen houden van niet-realistisch uitziende speeltjes. Die houden vriendelijke vormen en kleuren, waarbij ze heerlijk kunnen fantaseren. Bij mannen werkt dat anders. Die raken opgewonden van een zo realistisch mogelijke beeld. Zo is de kunstvagina een veelverkocht seksspeeltje en een vrijwel exacte kopie van de werkelijkheid. Vrouwen schrikken terug van dit rauwe realisme.  


Omdat wij graag willen dat de site door mannen en vrouwen tegelijkertijd bekeken wordt, en daarbij niet een schok-effect bij vrouwen willen veroorzaken hebben wij besloten deze realitische exemplaren niet te verkopen. We verkopen natuurlijk wel andere (en misschien zelfs wel betere) mastrubators voor mannen, zoals de wereldberoemde mastrubators van Tenga. En innovatieve mastrubators zoals de Flip Hole Zero en de Pulse 3 Solo.

Vacuümpomp: niet chirurgische erectieversterker

Vaccüumpompen of erectiepompen worden ook wel de niet-chigurgische erectieversterkers genoemd.
Als u om bepaalde redenen geen geneesmiddelen kunt of wilt gebruiken of als geneesmiddelen hun werking niet kunnen verrichten omdat er bijvoorbeeld ernstige schade aan bepaalde zenuwen is ontstaan, dan kan een vacuüm pomp prima diensten bewijzen.  Bijwerkingen zijn zeldzaam en de werking is in het algemeen goed. Het vergt wel de nodige handigheid, maar dat is met name in het begin.

De vacuümpomp bestaat uit een kunststof cilinder die over de penis wordt geplaatst en waarbij een vacuüm ontstaat wanneer de lucht uit de cilinder wordt weggezogen. Hierdoor wordt bloed in de penis gepompt en krijgt men een erectie. Deze erectie kan gedurende ongeveer een half uur behouden blijven wanneer een afsluitende ring (vanaf de cilinder) rond de basis van de penis wordt aangebracht. De ring mag u niet langer dan een half uur laten zitten. In onze winkel vindt u een aantal goede vacuüm pompen.

Fantaseer, lach, durf en experimenteer voor een leven lang gepassioneerd liefhebben! 
Laat u verleiden door al het moois dat door de eeuwen heen is ontwikkeld
om de fantasie te prikkelen en lust en verlangens te voeden.
Het kan er alleen maar mooier van worden.

Aanbevolen artikelen

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief