Overslaan en naar de inhoud gaan

Massage oliën voor Erotische Massages Getest - Welke is het beste?

Een sensuele massage is een liefdevol geschenk, om te geven en om te ontvangen. Tips voor een sensuele, erotische massage leest u hier.
Een massageolie is een belangrijk ingrediënt voor een sensuele massage. Een goede massage olie voor een sensuele erotische massage voelt zacht aan, ruikt aangenaam, is sensueel glad (maar niet té ), laat een heerlijke zachte huid achter en plakt niet zodat je na de massage niet meteen onder de douche hoeft te springen.
Wij hebben heel veel massage oliën laten testen, hieronder vindt u de resultaten.

We kunnen al wel vertellen dat er massage oliën zijn die qua fles veelbelovend lijken maar die dat niet blijken te zijn. Maar er zijn ook massage oliën bij waar vrijwel iedereen ontzettend enthousiast over is.
 

Onze selectie massage olien


Op basis van de testresultaten hebben wij een selectie van de beste massage olie samengesteld. Alle oliën die een 7,5  of hoger kregen hebben wij in ons assortiment opgenomen. 
Zo weet u in ieder geval zeker dat u nooit een miskoop doet en altijd blij bent met uw aankoop bij ons.
 

> Naar alle massage oliën
 

Ons advies: Welke massage olie kunt u het beste kopen?

Zoekt u een fijne massage olie die u ook kunt gebruiken voor de gevoelige zones, en als glijmiddel?
 

Kijk dan naar de Body Gliss Massage Oliën.

Zoekt u een fijne massage olie voor sensuele massages met subtiele aroma's en sexy uitstraling?
 

Kijk dan naar de Shunga Massage olie: 

Zoekt u een heerlijke aromatische massage olie die 100 % biologisch en natuurlijk is?
 

Kijk dan naar de serie van het merk Intimate Earth

Best Geteste Massage Olie voor Erotische Massage

€ 14,95
Massage Olie Red Orange (150 ml) - Body Gliss
Fijne massage olie op siliconen basis, ook te gebruiken voor intieme delen en als glijmiddel.
€ 21,95
Massage Olie Desire (240 ml) - Shunga
Heerlijke sensuele massage olie met een zoete subtiele geur.
€ 16,95
Sensuele Aromatherapie Massage Olie
Een sensuele melange van puur natuurlijke oliën. Met aroma van Cacaoboon en goji-bessen. 120 ml.
€ 34,95
Luxe massage olie in wonderschone fles (200 ml)
Met liefde geproduceerd in Amsterdam. Goed getest in prachtige glazen fles.

Waar moet een goede sensuele massage olie aan voldoen?

 • Een erotische massage is gebaseerd op lange en langzame bewegingen. In tegenstelling tot een "normale" massage waarbij de spieren worden gekneed. Voor het kneden heb je een olie nodig die niet te glad is, voor een sensuele massages heb je juiste een olie nodig die lekker glad is. Een massage olie die puur ontwikkeld is voor een (spier) ontspannende massage is dus vaak minder geschikt voor het geven van een sensuele erotische massage.  
  Het allerfijnste is natuurlijk om een olie te hebben waar u beiden kanten mee uit kunt: om eerst de spieren een beetje lekker los masseren EN vervolgens over te gaan op een heerlijke sensuele massage. Dan moet u een olie hebben die niet te glad is, maar ook niet te ruw/stevig ( De handen moeten wel sensueel over de huid kunnen glijden). Een olie die tussen glad en stevig in zit.
   
 • De olie mag “zweterig” worden tijdens de massage, maar niet plakkerig. Uw handen horen niet vast te plakken aan huid of aan voorwerpen zoals de fles van de olie. Ook de huid moet na de massage niet plakkerig aanvoelen.
   
 • De olie trekt niet direct in de huid maar heeft wel een binding met de huid. Anders dan bijvoorbeeld een glijmiddel op waterbasis, wat vaak snel in de huid trekt en deze versoepelt, of een silicone glijmiddel wat vaak op de huid blijft liggen, moet een massage olie een fijne verbonden laag vormen waarover de handen kunnen glijden.
   
 • Een goede massage olie moet lang meegaan. Bij voorkeur hoeft u het maar eenmaal op een bepaalde plek aan te brengen tijdens de sessie. De effectiviteit mag veranderen, maar er moet merkbaar effect zijn gedurende de gehele sessie.
   
 • De olie mag geen onprettige geur hebben, of een geur die niet thuishoort tijdens een erotische massage. Dit is een lastig punt, want de voorkeur voor (geur)smaken verschillen. Maar wat vaak aangegeven wordt is dat mint geur geen sensuele gevoelens oproept, en hele zoete geuren blijken ook vaak niet opwindend.
  De meeste testers gaven aan een voorkeur te hebben voor een subtiele geur.
   
 • Wilt u een olie ook als glijmiddel gebruiken? Of voor inwendige massages? Dan moet u een massage olie op waterbasis of siliconen basis (bijvoorbeeld de Body Gliss massage olie) kiezen.

Wat opvalt na het testen van de massage olien

 • Geen enkel tester vindt de massage olie van het merk Swede een aanrader. De olie smeert niet goed uit, is lastig voor sensuele massages en de geur vindt echt iedereen veel te zoet.
   
 • De massage olie van Shunga vinden de meeste testers fijn om te masseren. De substantie is elk aroma hetzelfde en krijgt meestal een 8. Het hangt met name van de geur af wat voor cijfer uiteindelijk gegeven wordt. Te zoet wordt over het algemeen niet gewaardeerd. 
   
 • De massage oliën van Kamasutra worden heel verschillend beoordeeld. Dat komt doordat de oliën allemaal heel verschillend zijn, niet alleen qua aroma, ook qua substantie. Zo zijn er massage-oliën die wat dikker zijn, en massage oliën die juist wat dunner/meer vloeibaar zijn. Dat is bij de andere merken niet het geval. Daar varieert meestal alleen het aroma. Maar ongeacht de substantie (dik of dun) en het aroma krijgen alle oliën van dit merk een voldoende, en de Kamasutra Serenity zelfs een 8,5.
   
 • De massage olie van High on Love is de duurste met een verkoopprijs van 45 euro maar zeker niet het beste. Er wordt wel een 8 gegeven maar ook een 4, en een melding van erge irritatie op de intieme delen. Geen aanrader wat ons betreft dus.
   
 • Over de oliën het merk Body Gliss is iedereen enthousiast. De substantie wordt door de meeste testers enorm goed beoordeeld. Iedereen vindt het lekker om mee te masseren, het plakt en vlekt niet, voelt sensueel zacht aan, je hoeft er niet heel veel van te gebruiken en het laat de huid verzorgd achter. 
  Het aroma bepaalt het uiteindelijke cijfer. Zo vindt niet iedereen de aardbeien geur een succes, en vinden de meeste testers mint geen erotische geur. Goed om te weten trouwens dat dit een siliconenolie is.
  Daardoor kan deze olie ook gebruikt worden als glijmiddel en voor het masseren van de intieme delen.
   
 • Op zoek naar een olie met uitsluitend natuurlijke oliën en organische ingrediënten? Dan moet u kijken naar de mooie oliën van Intimate Earth.
   

Veel verschillende massage olien getest en beoordeeld

Naam  Cijfer Bijzonderheden / Bevindingen van testers
Swede Fruity Love - Sparkling strawberry wine  4 Je moet er veel van gebruiken, masseert niet fijn. Droogt snel op. Massage olie op waterbasis. Hele zoete geur.
Swede Fruity Love - Vanilla gold pear 4,5 Massage olie op waterbasis. Geur veel te zoet.
Swede Fruity Love - Intense dark chocolate 4 Geur te heftig, wat dikker, masseert lastig.
Shiatsu Extase 7- Frisse citrus geur, dunne olie, smeert goed uit, masseert fijn, voelt zacht op huid, droogt wel wat sneller op.
Shunga Amore 7,5 Vrij dunne substantie, masseert lang en fijn, bloemige zoete geur.
Shunga Desire 8,5 Verspreidt soepel en heeft prettige weerstand. Wordt snel warm en blijft hele sessie in top vorm. Subtiele zoete geur, niet overweldigend. Mooie fles.
Shunga Adorable 8 Fijne zachte massage olie, wat dunner, subtiele geur van cocos.
Shunga Romance 8 Zachte zoete geur, masseert lang en fijn.
Shunga Blazing Cherry
(Aphrodisiac verwarmende olie kersen)
5 Veel te zoete geur, olie is stroperig en en plakkerig. Speciale gevoel bij blazen is vrijwel niet merkbaar. Wel prachtige fles en verpakking.
Dona Coconut Lime 7- Intense zoete kokos geur, dunne olie die lang uitsmeerbaar blijft.
Dona Lemongrass Ginger 7 Wat dikkere substantie, smeert en masseert fijn, huid voelt erna wat vettig maar niet plakkerig, krachtige geur.
Dona Sinful Spring 7,5 Wat dikker, frisse geur, wat goedkoop flesje
Dona Tropical Teasing 7 Masseert fijn, te zoet, prima, niet speciaal.
Body Gliss Rose Pedals 8 Ruikt fris, vindt de een heel lekker een ander te weinig erotisch. Wat dikker, smeert en masseert lang en goed. Huid voelt daarna zacht. Olie op basis van siliconen
Body Gliss Red Orange 8,5 Wat dikker maar heel goed smeerbaar, subtiele warme geur, na gebruik voelt huid heerlijk zacht. Olie op basis van siliconen.
Body Gliss Strawberry Champagne 7- Dikker, zacht, goed smeerbaar, zoete frisse geur maar je ruikt geen aardbeien. Olie op basis van siliconen.
Body Gliss Cool Mint  7 Ruikt sterk, doet denken aan sauna
Nijoux Indiscrets - Slow Sex 6,5 Stevige, dikke gel die je ook als glijmiddel kunt gebruiken, ruikt naar cocos.
High on Love 6,5 Zachte, dunne olie met een intens zoete geur. Duur en niet bijzonder.
Cobeco Massage oil 7+ Iets dikkere olie met een subtiel fris-zoete geur, na gebruik voelt huid zacht en soms ietwat plakkerig. 
Kamasutra Pleasure garden 6,5 Een dikke olie die plakkerig aan kan voelen. Heeft een frisse prettige geur.
Kamasutra Serenity 8,5 Dunne wat vettige olie, de olie voelt direct warm aan. Subtiele geur. Masseert fijn, geen vlekken, huid voelt erna heel zacht en warm.
Kamasutra Sweet Almond 7 Prettige olie die de huid niet laat plakken. Prettige, zoete geur (als je van bitterkoekjes houdt!).
Kamasutra Soaring Spirit  6 Fijne menthol geur, maar niet erotisch of opwindend. Verder als olie oke.
Kamasutra Harmony Blend  7 Goed en lang uitsmeerbaar, beetje dikke substantie, heeft een citrusachtige, kruidige, "hartige" geur. 
Sliquid Escape 7+ Zachte, fijn uitsmeerbare olie, is niet plakkerig, heeft weinig tot geen geur. 
Intimate Earth Sensual 8 Goed smeerbaar, heeft  prettige verwarmende werking. De olie blijft lang goed. Geur van chocola.
Intimate Earth Naked 8 Fijne massage olie, plakt en vlekt niet. Zonder geur.
Intimate Earth Bloom 8 Goede massage olie, met warme bloemige geur. 

Intimate Earth Relax

8,5 Masseert lang en lekker, ruikt subtiel fris naar de zomer.
Intimatie Earth Almond 8 Met zoet aroma van honing en amandelen.
Olie van Lot 8,5 Frisse geur, masseert fijn, prachtige glazen fles.

 

Wellicht ook interessant

Het meest tedere en liefdevolle tussen partners is misschien wel een erotische massage. Het is een uiting van liefde, overgave en vertrouwen. Een massage krijg je, of geef je zonder dat er voorwaarden of verplichtingen aan vast zitten. Een
Yoni-massage is een bijzondere en intieme vorm van tantra. Het is een intense beleving die puur is gericht op de vrouw en haar helpt om problemen en blokkades op te heffen en geconditioneerde emoties los te laten.
Reactie toevoegen

Platte tekst

 • Geen HTML toegestaan.
 • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
 • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

alles al mooi kado verpakt

naar de erotiek winkel

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Volg ons op social media

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief