Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe begin je met seks speeltjes? Wat is het beste eerste seksspeeltje?

Seks speeltjes zijn al eeuwen oud. In de tijd van de Romeinen en Grieken werden ze al gebruikt bij het beminnen. En dat is niet voor niets.
Ze kunnen de seks naar een hoger niveau tillen en een hele nieuwe dimensie geven aan solo of seks samen. Ze prikkelen de fantasie en de zintuigen, maken het samen spelen avontuurlijker, voeden verlangens en maken van het vrijen een complete belevenis.
 

Om te ontdekken

Seksspeeltjes kunnen bijvoorbeeld geweldig zijn om alleen te gebruiken, om alle manieren te ontdekken waarop je lichaam plezier kan ervaren. Er zijn gebieden, zoals de G-spot en de prostaat die je moeilijk met je vingers zelf kunt stimuleren. Met speeltjes die hiervoor speciaal gemaakt kan je gemakkelijk bij alle opwindende plekjes. 

Intense stimulatie

Sommige mensen hebben intense stimulatie nodig om opgewonden te raken en/of een orgasme te bereiken. Dit kan te maken hebben met de manier waarop ze zijn gebouwd, het te maken hebben met medicijn gebruik, operaties, gezondheidsissues of lichaamsveranderingen. In deze gevallen zijn speeltjes soms de enige manier om het gewenste soort stimulatie te krijgen.

Extra dimensie

Maar ook als je geen extra intense stimulatie nodig hebt, is het heerlijk om hiervan alleen of samen te genieten. Een leuke manier bijvoorbeeld extra stimulatie toe te voegen aan de seks is om een vibrator tegen de clitoris te drukken tijdens penetratie. Zo krijgt penetratie een extra dimensie, voor haar maar ook voor hem.

 

Heel veel plezier

Met een stel leuke speeltjes bij de hand heb je meer opties om uit te kiezen wanneer je beslist welk soort seks je wilt hebben. Een veer en blinddoek voor zinnenprikkelende seks, een kleine stimulator voor een snelle vrijpartij,  een vibrerende cockring voor opwindend plezier…..

Wat is het beste seksspeeltje om samen mee te starten?

Hoewel er speeltjes zijn die speciaal zijn gemaakt om samen te gebruiken, zoals een koppel of duo vibrators, zijn deze niet dit niet altijd de beste speeltjes om mee te beginnen. Ze vragen vaak wat extra inspanning om er een succes van te maken. En het kost ook wat tijd om het gebruik je eigen te maken. 

Het beste speeltje om mee te beginnen is de vibrator. Een kleine stimulator of een fijne wand massager  kan voor veel plezier en extra genieten zorgen bij het vrijen. Ze kunnen worden gebruikt voor massages, het prikkelen van gevoelige plekjes bij hem en haar en het stimuleren van clitoris. In dit artikel kunt u lezen wat de varianten zijn en krijgt u advies en hulp bij uw aankoop beslissing.
 
Als u nieuwsgierig bent naar anaal spelen, is een kleine buttplug ook een spannende toevoeging. 
Let wel: gebruik hiervoor geen vreemde voorwerpen maar gewoon een goede buttplug die je koopt in een webwinkel. De buttplug moet aan de achterkant breed zijn, om te voorkomen dat deze naar binnen glijdt. Het is ook belangrijk bij anale erotiek een goed glijmiddel te gebruiken omdat deze zone van nature geen vocht aanmaakt. Meer informatie over buttplugs en hulp bij het kiezen van het juiste anale speeltje kunt u hier lezen.
 
Nog even dit. Een goed glijmiddel zorgt voor extra comfort en genieten. En met een glijmiddel krijgt vrijen en penetratie ook weer een andere belevenis. Gewoon goed om eens te proberen dus.

Samen winkelen, een leuk spel

Als u nog geen speeltjes heeft, kan samen winkelen een leuke en opwindende belevenis zijn. 
U kunt gewoon samen een webwinkel bekijken, of u kunt er een spel van maken door elk afzonderlijk te kijken en op te schrijven welke artikelen u aanspreekt. Vervolgens vergelijkt u de notities. Dit kan ook meteen een goede kans zijn om te praten over interesses of fantasieën die u nog niet hebt besproken met uw partner. 

Nog een tip

Wat voor speeltje u ook koopt, zorg ervoor dat het een veilig speeltje is. Een speeltje van goede en veilige materialen waarvan u zeker weet dat u er geen infecties van kunt oplopen, of erger.
Lees het artikel over veilige materialen als u hier meer over wilt weten.

 
Meer informatie over seksspeeltjes vind je op : https://www.depaarsekeizerin.nl/ideeen-inspiratie/seks-speeltjes-alles-wat-u-erover-weten-wilt

Fantaseer, lach, durf en experimenteer voor een leven lang gepassioneerd liefhebben! 

Laat u verleiden door al het moois dat door de eeuwen heen is ontwikkeld om de fantasie te prikkelen en lust en verlangens te voeden.

Het kan er alleen maar mooier van worden.

Leuke eerste seksspeeltjes

€ 43,95
Mila, veelzijdige, discrete en elegante vibrator
Mooi om te zien, fijne vibraties, lekker stil en mooi afgewerkt. Aanrader!
€ 49,95
Super wand massager klein formaat
Kleine krachtige wandmassager. Makkelijk in gebruik.
€ 63,95
Je Joue Mimi: Veel power en mogelijkheden
Een populaire vibrator. Klein, elegant, stil en krachtig. Fijn voor alleen en samen, met eindeloze mogelijkheden.
€ 64,95
Sisley: Hele fijne all-rounder
Klassieke vibrator met heerlijke vibraties. Perfect als eerste vibrator. Maar ook als tweede, derde ....
€ 8,95
Tenga Egg Wonder Ring
Masturbator in de vorm van een ei met een structuur van extra fijne ribbels voor ultiem genieten.
€ 74,95
NOS - Vibrerende Cockring van Fun Factory
Hele fijne en comfortabele cockring, Voor samen genieten. Wordt gedragen aan de basis van de penis. Krijgt beste beoordelingen.

Aanbevolen artikelen

Vaste rollen en gewoonten zijn beruchte passiekillers. Maar wie heeft ze niet? In het begin van een relatie ontwikkel je samen vaak een bepaalde manier om de liefde met elkaar te bedrijven en elkaar te bevredigen. Ongemerkt en onbedoeld

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Volg ons op social media

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief