Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacurex Erectie Handpomp

€ 89,00
Wanneer u een erectiestoornis heeft kan deze erectie handpomp  u op een eenvoudige en veilige manier helpen. Met de pomp kunt u de zwellichamen in uw penis op een kunstmatige manier opwekken, zodat ze alsnog bloed opnemen en er een erectie tot stand kan komen.

Deze handpomp is een eenvoudige, veilige en zeker effectieve pomp. Zo blijkt ook uit de reacties en beoordelingen van specialisten, testers en klanten.  Dit is onze meest verkochte pomp die vrijwel altijd aan de verwachtingen voldoet.

Daarom verkopen wij hem ook zo graag.  Wat ons betreft een aanrader.
 

 

Hoe gebruikt u de Erectie handpomp?

Met deze erectie handpomp heeft u de controle over de bloeddruk in de penis. Het Vacurex systeem maakt gebruik van het natuurkundige proces van 'overdruk' en 'onderdruk'. Door de lucht uit de afgesloten cilinder met de vacuümpomp te zuigen vermindert de druk in de cilinder. De 'onderdruk' die in de cilinder ontstaat is lager dan de druk van buiten de cilinder (de 'bovendruk'). Nadert de druk tot nihil, dan is er sprake van een maximaal vacuüm of vrijwel luchtledige cilinder. De onderdruk in de vacuümcilinder zorgt dat het bloed weer in uw penis stroomt.

Het bloed wordt naar de zwellichamen van de penis gestuwd. Hierdoor vullen de zwellichamen zich met bloed, zoals dat ook gebeurt tijdens de natuurlijke manier van het krijgen van een erectie. Door de verhoging van de bloedsomloop in de bloedvaten, de zenuwen, de zwellichamen en het spierweefsel van de penis ontstaat er een erectie. De drukring zorgt dat het bloed niet meteen weer terug stroomt als u de vacuümcilinder verwijdert.

Erectie proces

Het krijgen van een erectie is een proces waarbij er complexe veranderingen in de spieren, zenuwen en bloedvaten van de penis plaatsvinden. Normaal krijgt een man een erectie als hij aan seks denkt en/of als hij seksueel gestimuleerd wordt. De prikkelingen en de stimulatie zorgt ervoor dat het zenuwstelsel die van de ruggenmerg naar de genitaliën leidt, signalen afgeven naar de zwellichamen van de penis.
De bloedvaten die de penis van bloed voorzien, worden dan groter zodat het bloed in de penis stroomt en de erectie ontstaat.

Het bloed wat naar de penis wordt gepompt zorgt ervoor dat deze groot, lang en stevig wordt. Helaas zijn er veel mannen die last hebben van erectiestoornissen en waarbij het erectieproces niet op een natuurlijke manier valt te bewerkstelligen. Deze mannen krijgen met behulp van Vacurex Erectie systemen een langdurige, grotere en stevigere erectie.
Door Vacurex kunnen deze mannen een erectie krijgen en hierdoor een bevredigend seksleven bedrijven. De vacuümpomp is ontwikkeld in Azië en wordt daar al tientallen jaren met succes op mannen met erectieproblemen toegepast.

Inhoud

Deze erectie handpomp van Vacurex Systemen bevat:

  • Cilinder
  • Conus 
  • 2 rubberen maatringen
  • 4 elastische witte drukringen van siliconen met verschillende maten (10; 12,5; 15; 20 mm)
  • Handpomp
  • Nederlandse Handleiding
  • Glijmiddel

Belangrijkste kenmerken

  • Handpomp voor het tot stand laten komen van een erectie
  • Eenvoudig in elkaar te zetten
  • Sluit goed aan (goede rubberen maatringen) waardoor snel een goede druk kan worden verkregen
  • Maakt geen geluid
  • Druk werkt heel goed, er komt snel een erectie tot stand
  • Eenvoudig om druk geleidelijk te doseren
  • Houdt goed vast en bediening is logisch
  • Het design is niet fraai of sexy
  • Het materiaal is prima maar geen top kwaliteit
  • Aangeraden door veel specialisten, klanten en testers
     

Resultaten met de erectie handpomp

  • Herstel van de erectiele functies
  • Beperkt verlies van de penislengte
  • Significante verbetering van het helingsproces

Beoordeling Erectie Handpomp

Erik-Jan:
Deze Vacurex handpomp heb ik inmiddels enkele malen gebruikt. Hij werkt uitstekend. Ik heb de Vacurex Elektrische Pomp ook geprobeerd maar deze bevalt me stukken beter.

Redenen waarom deze pomp goed werkt:

  • De zuigkracht is subtiel op te voeren en te doseren;
  • Hij werkt heel snel;
  • Hij is veel lichter dan de elektrische pomp;
  • Doordat hij veel lichter is blijft hij gewoon op z’n plaats zitten als je hem loslaat.

Verdere voordelen:

  • Hij kan eigenlijk niet kapot gaan;
  • Hij is geluidloos (vind ik persoonlijk prettig);
  • Hij vergt geen batterijen.

Kortom: happy.


Hendrik:
"De pomp werkt makkelijker en sneller dan ik had gedacht. Hij zit zo in elkaar en eigenlijk kan je daarna niet veel fout doen. Na een paar minuten werkt de pomp al en heb ik al een erectie, en met de ring blijft de erectie prima stevig.
Ik heb de pomp eerst gebruikt na mij prostaat operatie, zonder de ring en ook zonder seks met mijn partner. Nu ook voor de seks (penetratie) en dat werkt beter dan ik ooit had gehoopt."

 

Handleiding Vacurex Handpomp

Wellicht ook interessant

€ 12,95
Pjur Aqua: premium glijmiddel op waterbasis (100 ml)
Heeft de 'Excellent' beoordeling gekregen van de gerenommeerde Duitse consumentenorganisatie. Het is een fijn, vrij dun glijmiddel dat lang glijdt.
€ 89,00
Pulse 3 Duo: vrijen en genieten met erectieproblemen
Een male toy die iedere man laat genieten. Alleen en samen. Ontwikkeld voor mannen die problemen hebben met hun erectie (ED).
€ 18,95
Kamasutra stimulerende gel voor mannen
Heeft stimulerend effect en steviger erecties.
€ 17,95
Beaded Pleasure Ring: Comfortabele Cockring met extra's
Premium siliconen. Zacht, soepel en comfortabel. Voor mannen met breedte penis maat M en L.
€ 18,95
ViaGel for Men: Niet voor niets populair
Deze stimulerende en prikkelende gel is in de Verenigde Staten enorm populair en is sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar, in een vernieuwde versie

De meest gestelde vragen over het gebruik van de pomp


Ik krijg wel een erectie met de pomp maar die verdwijnt heel snel.

Antwoord: Als de pomp u een goede erectie geeft, maar deze snel verdwijnt kan het zijn dat u een te kleine drukring heeft omgedaan. Als de erectiebehoudende ring binnen vijf minuten losser gaat zitten, moet u de volgende kleinere ring  proberen. Dat kan helpen de erectie langer te laten duren.
 

Is het gebruik van de drukring gevaarlijk?
  • Nee, maar draag de ring nooit langer dan 30 minuten.
  • Laat minstens 60 minuten tussen verschillende toepassingen.
  • Val niet in slaap terwijl u de ring draagt.
  • Gebruik de grootst mogelijke voor u werkende ring.
  • Gebruik geen erectiebehoudende ringen in combinatie met alcohol of drugs. 
  • Veelvuldig gebruik van erectiebehoudende ringen kan leiden tot blauwe plekken aan de basis van de penis (waar de schacht van de penis de schaamstreek treft).
  • Tijdelijke bijwerkingen kunnen bestaan uit wat blauwe plekken op de penis of kleine rode vlekjes onder de huid.
  • Wees voorzichtig en gebruik voldoende glijmiddel op waterbasis bij het verwijderen van de erectiebehoudende ring.
  • Gebruik geen op olie gebaseerde glijmiddelen zoals vaseline.
  • Gebruik alleen glijmiddel op waterbasis.

 

Kan ik de pomp ook gebruiken zonder ring?

De meeste mannen met een erectiestoornis zullen al snel het merendeel van hun erectie verliezen na het verwijderen van hun penis uit de cilinder. Dit probleem kan worden opgelost door gebruik van de juist passende erectiebehoudende ring. Indien u vindt dat u genoeg erectie overhoudt voor de geslachtsgemeenschap, kan het gebruik van een erectiebehoudende ring overbodig zijn. U kunt een goed seksleven hebben door alleen de pomp te gebruiken, zonder de erectiebehoudende ringen.

Wellicht ook interessant

Reacties

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 02/07/2020 - 09:54

Beste lezers, Bij deze een korte bijdrage van mij, ik hoop daarmee een groep prostaat patienten wat hoop te geven op een beter sexleven. Bijna twee jaren geleden ben ik geholpen aan prostaatkanker dmv een radicale ingreep (radicale prostatectomie), hierdoor kan ik geen normale erectie meer krijgen. Dit wist ik voor de ingreep door de goede voorlichting van de behandelend arts. De keuze voor deze ingreep heb ik na kort denken genomen, het was dit of onzekerheid over leven of dood. Daarna is het herstellen, zorgen dat de normale functies zoals continentie weer terugkomen. Dat is zover allemaal weer goed, gelukkig. Het erectie probleem blijft echter. In overleg met de arts geprobeerd met een erectiemiddel (Muze), dat soms wel, soms niet werkt. De erectie is zeker niet meer zoals dat vroeger was, maar het is iets. Hiermee kunnen mijn vrouw en ik wel gemeenschap hebben. Ik weet dat gemeenschap hebben niet alles is wat er is, belangrijk is dat je weer gezond bent en weer kunt genieten van elkaar. Enfin, ik blijf wat proberen en rondkijken. ook op advies van de arst om de mogelijkheid van een penispomp te bekijken. Zo ben ik op deze site terecht gekomen. En hier zijn penispompen te koop in diverse soorten. Ik heb een paar weken geleden een pomp gekocht, en ben nu aan het proberen. En ik kan je zeggen, het werkt! Ik ben tevreden tot nu toe, een erectie is mogelijk. De erectie is stevig genoeg om ook gemeenschap te hebben, blijft redelijk stevig zolang je de afsluitring goed plaatst. Let op de bijsluiter; niet langer dan een half uur afknijpen! De pomp die ik heb is de Vacurex handpomp. Is handig in gebruik, de erectie komt op gang, geduld hebben, laat de pomp en het vacuum het werk doen, even wachten ring over de penis onderin schuiven en klaar. Het klinkt wat plastisch, is in het begin ook wennen. Maar het is leuk als je het samen doet, als de partner ook nog wat stimuleert hier en daar, vind ik dat dat ons sexleven weer een stuk op de rit is. En nogmaals, je realiseert je dat gezondheid voorop staat, nr 1 is. Daarbij hoort ook een goed liefdesleven om de kwaliteit van het leven zo hoog mogelijk te maken. Ik hoop dat ik hiermee een positieve bijdrage lever voor mensen met dezelfde ziekte of die nu gezond zijn, maar zoeken naar iets wat weer muziek geeft. Met vriendelijke groet Chrit Penders
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 10/12/2020 - 15:01

Ik ben het helemaal met Chrit eens, ik heb ook een prostaatoperatie gehad, prostaat volledig verwijdert en kon niet zenuwbesparend, resultaat: erectie op de ouderwetse manier niet meer mogelijk. Ik heb nu de vacurex handpomp (nagenoeg identiek aan die het ziekenhuis heeft) gekocht, en nu lukt het wel, is inderdaad even oefenen en let op dat de " balletjes" niet in het gedrang komen, want dat is niet fijn. Inderdaad rustig aan opbouwen geen haast maken, geduld is een schone zaak. Ben heel blij met dit hulpmiddel. Gr. Jan Elffers
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 03/31/2020 - 14:43

na een endeldarmoperatie en bestraling had ik een erectieprobleem, via deze site heb ik deze pomp aangeschaft. we zijn zeer tevreden over de levering . De bestelling was met veel zorg en aandacht verzonden. Wij gebruiken de pomp nu een aantal weken en daarmee is ons liefdesleven weer compleet.
Ingediend door willem (niet gecontroleerd) op di, 03/30/2021 - 11:12

Mijn keuze is deze handpomp. Het hulpstukje is fantastisch, je draait aan een kegel en de ring gaat vlot over de penis, bij de vorige moest je de ring zelf op de plaats drukken met veel gevloek erbij, nu echt handig, raad het elke gebruiker aan.
De electrische pomp ook geprobeerd maar heeft voor mij meer nadelen: geluid, batterijen, zwaarder, steeds opletten dat je batterij niet plat valt als je bijvoorbeeld uit huis actief bent. De handpomp heeft de tegenovergestelde van de nadelen op de electrische, alleen een paar pomphandelingen nodig.
mvg,

Ingediend door anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 12/22/2021 - 13:53

De pomp ervaar ik als goed om de penis gezonder te houden qua doorbloeding en volume na mijn prostaatoperatie. Bij dagelijks gebruik voelt het aangenamer, zeker ook gezien de incontinentie vanwege de operatie. Als ik 'm een tijdje niet gebruik, merk ik het verschil.

Ingediend door paul (niet gecontroleerd) op vr, 03/18/2022 - 11:24

Ik heb de pomp in goede orde ontvangen en inmiddels een aantal keer gebruikt. De pomp werkt prima bij mij. Hij is makkelijk in gebruik en ook weer makkelijk te reinigen. Ik ben blij met deze aankoop en kan hem aanbevelen als je niet meteen een heel duur model wilt kopen.

Ingediend door Gert (niet gecontroleerd) op do, 04/07/2022 - 12:17

Voor mij zijn de maatringen te klein! Nadat de erectie werd opgewekt, is de buis met onderaan de grootste zwarte maatring, moeilijk weg te nemen. Wanneer je een dikkere eikel hebt dan de schacht van de penis, moet je erg hard je best doen om de koker te kunnen verwijderen. Jammer dat dit niet werd meegedeeld!
Voor het overige werkt de pomp uitermate goed. Na een paar keer pompen wordt de penis maximaal doorbloed.

Ingediend door depaarsekeizerin op ma, 05/30/2022 - 10:57

Beste Gert, Wat jammer om te lezen dat deze pomp bij u te klein is. Er zitten twee maatringen bij die bij het overgrote deel van de mannen prima werken. Deze maten, net als de maat van de cilinder, zijn vergelijkbaar met alle andere erectiepompen. Helaas werken deze maten niet bij iedereen, heel soms krijgen wij deze reactie. Fijn dat u dit heeft gemeld. Kunt u ons een mailtje sturen? Dan kijken wij graag naar een passende oplossing voor u. Wij zullen de maten bij de ringen gaan zetten.

Ingediend door RobbiK 76 (niet gecontroleerd) op ma, 03/18/2024 - 13:42

Helaas ook voor mij te kleine maatringen. Om over die 20mm drukring nog maar te zwijgen....... zo zeg, dát deed pijn! Maar al doende leert men. Ben trouwens benieuwd wat voor oplossing er voor Gert werd gevonden want die is er eigenlijk niet. Ik gebruik nu dus helemaal geen maatring. Na een paar keer pompen zorgt het opgebouwde vacuum, samen met de zachte (bevochtigde) huid op het (haarvrije) schaambeen, voor een prima afsluiting. Als glijmiddel gebruik ik mij eigen speeksel want de (meegeleverde) water-based gels zijn mij veel te plakkerig.

We zijn nu in 2024 en de cilindermaten staan nog niet in de tekst dus doek het maar. DOORSNEDE (binnenwerks) 55 mm LENGTE 200 mm.

Heb deze pomp aangeschaft vanwege toenemende hapering (van zowel stijfheid als duur) van mijn erecties. Ondanks Viagra die een half jaar geleden nog prima werkte. Er is dus Inderdaad 'use it or lose it' effect. Al na een vijftal sessies had dit oprekken tot vreugde van mijn vrouw een merkbaar gunstig effect op mijn erecties. Kamagra werkte vrijwel als vanouds. Hoop nu dat het gebruik van drukringen uiteindelijk niet nodig zal blijken.

Kortom ik heb er het volste vertrouwen in dat dit gaat lukken. Ook al omdat mijn vrouw en ik, mede op grond van de info en het aanbod van deze site, nu veel meer aandacht aan de emotionele c.q. erotische aspect van ons seksleven zijn gaan besteden.

Ingediend door Jannes 74 (niet gecontroleerd) op do, 06/23/2022 - 12:38

Ik heb deze pomp aangeschaft na operatie bij AVL. Deze werkt perfect. Ik volg de instructies van AVL en oefen elke dag met de pomp. De zwarte ringen zijn bij mij net wat te klein maar ik kan de pomp ook zonder goed gebruiken. Volgende stap is seks met mijn vrouw. Ik heb de witte ringen al geprobeerd en de kleinste werkt goed voorbehoud van erectie. Tevreden over werking.

Ingediend door Casper (niet gecontroleerd) op wo, 12/07/2022 - 19:49

Ik heb deze pomp aangeschaft, hij werkt erg makkelijk, ik oefen 2 x per dag met deze pomp.
Mijn penis wordt er niet langer van maar wel dikker, het gevoelig in de penis is nu weer lekkerder na mijn prostaatoperatie.
Ik kan hem ieder aanraden, spijt dat ik het niet eerder heb gedaan, ik heb hem pas 5 jaar na prostaatoperatie gekocht.
Wel heb ik een bloeduitstorting in de penis gehad maar die trok in 3 dagen weer weg.
Heb toen arnicazalf op de penis gebruikt.
Ik ben erg tevreden met dit apparaat.

Ingediend door Bas (niet gecontroleerd) op wo, 12/07/2022 - 21:09

Ik kocht deze penispomp in juni na dat mijn prostaat en lymfklieren in mei waren verwijderd.
Eerst gebruikte ik deze alleen om de zwellichamen te activeren en te trainen, pas later in juli ook om seks te kunnen hebben.
Hierbij kwam ik wel een aantal problemen tegen zoals:
De 2 rubberen maatringen, de grootste zat bij gebruik zo strak mijn penis dat deze te vast zat.
Tevens nam ook de stijfheid te snel af bij gebruik van de kleinste drukring.
De volgende oplossingen heb ik hiervoor gevonden:
De grootste rubberen maatring heb ik op laagtoeren met een machine uitgeschuurd, wel oppassen dat het rubber niet te heet wordt en daardoor verhardt.
Tevens gebruik ik nu 2 drukringen.
Het gebruik gaat nu prima en mijn partner is ook zeer tevreden, de seks is anders door de handelingen die gedaan moeten worden maar het heeft ons seks leven verrijkt.

B.

Anderen kochten ook

€ 16,95
Pjur Analyse Me Water Comfort Glide (100 ml)
Op waterbasis voor anale erotiek. Dunne substantie, voelt zacht en glad.
€ 113,95
Womanizer Classic 2
De Womanizer Classic 2 is, zoals de naam al zegt, gewoon een goede, fijne Womanizer.
€ 119,95
Doxy number 3: kleiner maar krachtiger
Krachtige en effectieve wandmassager, een maatje kleiner dan de 'normale' Doxy.
€ 14,95
Hydra+ : Premium glijmiddel op waterbasis (150 ml)
Heeft alles wat je van een kwaliteit glijmiddel mag verwachten. Met super handig pompje!
€ 15,00
Cockring Basic: effectieve support
Premium kwaliteit siliconen, fijne rek voor voldoende comfort en beetje stug voor gegarandeerd effect. In verschillende maten verkrijgbaar.
€ 23,95
Soothe Intimate Earth: Natuurlijk anaal glijmiddel op waterbasis (120 ml)
Volledig natuurlijk glijmiddel, wat dikker, perfect voor anale erotiek met en zonder speeltjes.
€ 164,95
Womanizer Premium 2
Hele stille en luxe luchtdruk vibrator met extra standjes en langer genieten. En niets voor u? Dan geld terug.
€ 44,95
Rocky: Voor Mind-blowing sensaties
Stimuleert de clitoris zoals geen enkele andere vibrator dat doet.
€ 39,95
Dilatorset van Dr. Laura Berman
Een effectieve dilatorset met vibraties voor behandeling van vaginisme, en andere pijn bij vrijen-klachten.
€ 17,95
Pjur Med Premium Glide: bij overgevoeligheid
Fluweelzacht, medisch gecertificeerd glijmiddel op siliconen basis. Slechts enkele druppels zijn nodig.

alles al mooi kado verpakt

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Verzending

  • Neutrale buitenverpakking
  • Verzendbedrijf MyParcel als afzender op doos
  • Altijd gratis kadoverpakking
  • Kies zelf datum ontvangst
  • Afhalen bij postpunt mogelijk
  • Géén bezorging bij buren mogelijk
  • Meestal volgende dag in huis
  • Verzendkosten NL 4,85 - brievenbuspakketje 2,60
  • Verzendkosten België 6,25
  • Alle producten min. 1 jaar garantie
  • Bereikbaar op 06 147 46 123

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief