• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

Beste seksspeeltjes bij erectiestoornissen

seksspeeltjes bij erectiestoorissen

De meeste mannen hebben wel eens moeite om een erectie te krijgen.  Zo heeft 14 procent van de mannen tussen de 41 en 50 jaar heeft wel eens last van een erectiestoornis. Dit percentage loopt op naar 42 procent in de leeftijdscategorie 71-80. De oorzaken zijn divers; psychologisch, fysiek, relationeel en/of cultureel. Vaak is het een combinatie. Meer hierover kunt u lezen in het artikel "Oorzaak erectiestoornissen". 
Erectiestoornissen kunnen een goed seksleven flink in de weg zitten. En dat is zonde. Natuurlijk is de huisarts de aangewezen persoon om naar toe te gaan als u en uw partner van een erectiestoornis van ondervinden.

Naast deze noodzakelijke medische route zijn er ook seksspeeltjes die kunnen helpen om meer plezier te beleven bij het vrijen of om het plezier terug te krijgen.
Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

Cockringen / penisringen

Lukt het wel om een erectie te krijgen maar heeft u moeite om deze langdurig te behouden? Of ervaart u uw erectie als niet stevig genoeg (meer)? Dan zijn cockringen, ook wel penisringen genoemd, een must have.

Door de penisring om de penis te plaatsen, wordt de bloedafvoer afgeremd en houdt de erectie langer stand en wordt deze steviger.

Het gebruik van een penisring is de meest eenvoudige en toegankelijke methode om de erectie langduriger te behouden.  Er zijn vele varianten verkrijgbaar, gemaakt van diverse materialen en met verschillende maatvoeringen. Ook zijn er penisringen met opwindende extra's voor de dame.

De penisring zal de erectieproblemen niet wegnemen maar het kan een prima hulpmiddel zijn en voor meer afwisseling en plezier zorgen in uw liefdesleven. Let wel op dat u de penisring niet langer dan 30 minuten draagt.
In het artikel "Hoe gebruik je een penisring en wat is de juiste keuze?" vindt u informatie die u verder helpt.

Goede cockringen voor verbeteren erectie

Penispomp

Een penispomp kan een goed hulpmiddel zijn wanneer u moeite heeft om een erectie te krijgen. En wanneer erectiemiddelen zoals Viagra niet werken of gebruikt kunnen worden, of als u te veel last heeft van de bijwerkingen. Met een penispomp, vaak vacuümpomp genoemd omdat de meeste op basis van lucht werken, kan een erectie worden opgewekt bij mannen die op een natuurlijke manier geen erectie meer kunnen krijgen.

De penispomp werken in principe allemaal hetzelfde. De penispomp bestaat uit een kunststof buis die over de penis wordt geschoven. De buis wordt met een pompje vacuüm gezogen waardoor extra bloed naar de penis stroomt en er een erectie ontstaat. Dit zorgt naast een aangenaam gevoel ook voor een erectie die stijf genoeg is om de liefde te kunnen bedrijven. Door de speciaal (vaak) meegeleverde (penis) ring om de penis te plaatsen, na het wegnemen van de kunststof buis, kan de erectie ongeveer 30 minuten stand houden.
Bij een penis pomp die speciaal ontwikkeld is voor een man met een erectiestoornis zit meestal een kegelvormig element. Deze kegel is bedoeld om de erectiering om de cilinder te kunnen schuiven. Als je namelijk een erectie hebt gekregen met behulp van de pomp, dan wil je deze uiteraard behouden. Voor het behoud van de erectie heeft u een cockring nodig. Die schuif je er direct omheen. Bij voorkeur vanaf de cilinder, als de erectie goed is.

Om zo'n cockring goed om de cilinder te kunnen schuiven is de kegel nodig. Die verwijder je, nadat de ring om de cilinder is geschoven.
Bij penis pompen die bedoeld zijn voor het trainen (of vergroten) van de penis, zit deze kegelvormig conus niet.

Let op: Wij adviseren om eerst uw huisarts te raadplegen voordat u een penispomp bij een erectie stoornis gebruikt. Immers bloedverdunners, bloedziekte, een hartafwijking of een andere ernstige aandoeningen kunnen bij gebruik nadelige gevolgen hebben.

Goede penispompen bij erectie problemen

Masturbators

Een masturbator is een speeltje voor mannen voor stimulatie van de penis. Ze zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Wij hebben er een aantal kunnen vinden die ook goed te gebruiken zijn bij mannen die last hebben van een erectiestoornis. Voor mannen die geen stevige erectie kunnen (meer) krijgen. 

Goede masturbators voor mannen met ED

Vibrators / wand massagers

Vibrators kunnen bijzonder effectief zijn om de erectie te verbeteren. Bij het ouder worden neemt de gevoeligheid af. De penis moet dan meestal wat langer rechtstreeks worden geprikkeld om stijf te worden. Een vibrator kan de bloeddoorstroming in de penis stimuleren. De vibrator kan worden gebruikt voor het masseren van de penis, testikels en het perineum. Het beste is om een krachtige wand vibrator hiervoor te gebruiken. Bijvoorbeeld de Europe Magic Wand. Bijkomend voordeel: deze kan (omdat deze heel krachtig is) ook worden gebruikt voor ontspannende en pijn verlichtende massages van rug, benen, schouders en nek. Hoe heerlijk is dat.. 

 

Goede vibrators voor mannen met een erectie stoornis

Prostaat massager of prostaat vibrator

Prostaat stimulatie kan voor extra prikkeling en opwinding zorgen. Sommige mannen zien het als een spannend avontuur, anderen zien er nogal tegenop. Een van de heersende misverstanden is dat het pijn doet, maar niets is minder. Mits natuurlijk rustig en goed uitgevoerd. Wilt u en uw partner dit eens proberen? Breng dan eerst een glijmiddel aan op uw vinger, en laat deze langzaam een klein stukje de rectum (anus) in gaan. De prostaat zit op ongeveer 5 a 7 cm. Al snel zult u merken dat dit vrijwel pijnloos is.
Wanneer uw partner met het vingertopje uw prostaat rustig prikkelt zult u waarschijnlijk verrast zijn door het overweldigende gevoel. De prostaat kan ook van buitenaf worden gestimuleerd door licht op het perenium te drukken. Dit plekje zit direct achter de testikels (zie afbeelding). Het stimuleert niet direct het prostaat maar je voelt dit wel op het prostaat.

Prostaatmassage zonder vingers?
Dat kan ook. Bij een prostaatmassage hoeven er geen vingers aan te pas te komen. Daar zijn speciale producten voor ontwikkeld.
Meer over prostaat vibrators kunt u lezen in het artikel Hoe kies je de juiste prostaat vibrator?

Nog een tip: In een warm bad of douche is de doorbloeding beter. Wellicht voor u een goede plek.

Goede prostaat massagers

Wellicht ook interessant:

Erectiestoornis: Behandelingen & geneesmiddelen
Erectie stoornissen zijn over het algemeen goed te behandelen. De oplossingen en behandelingen voor u op een rijtje.
erectiepomp, gids met uitleg en gebruik
Er zijn heel veel verschillende soorten erectie pompen, ook wel penispompen of vaccuüm pompen genoemd. Wat doen ze? Werken ze echt? Wat zijn de verschillen? En waar moet je op letten bij de aanschaf? Wij helpen u graag op weg. 
erectie stoornis met psychische oorzaak oplossen
Heeft u of uw partner een erectiestoornis? Denkt u dat de oorzaak psychisch is? Dan zijn er een aantal mogelijke psychologische behandelingen.
Oorzaken erectiestoornissen
Er zijn verschillende soorten erectiestoornissen. De verschillen en de oorzaken op een rijtje.
beste prostaat vibrator
Wat is de beste prostaat massager? En hoe gebruik je een prostaat vibrator? Hier vindt u eerlijk en deskundig advies.