Overslaan en naar de inhoud gaan

Helix Syn Aneros: Beste prostaat massager voor beginners, meer comfort

€ 62,95
De Helix prostaat massagers van Aneros zijn wereldwijde best sellers. Met name voor beginners een aanrader.  Deze vernieuwde Helix Syn is een geweldige prostaat massager voor beginners. Maar ook gevorderden zijn enthousiast.

Er is nog een andere variant, De Helix Trident Classic, die was er eerst en is gemaakt van ABS terwijl deze nieuwere Helix Syn is gemaakt van fluweelzachte siliconen. En is er een vibrerende variant; de Helix Syn V Aneros. 
 
 
Het oorspronkelijke Helix design is in de loop van de jaren vakkundig verbeterd en verfijnd voor een nog comfortabelere pasvorm, en met zijn stevige binnen frame heeft het nog steeds de stijfheid die nodig is voor de mind-blowing prostaat ervaringen waar Aneros beroemd om staat.

De final touch is een coating van de beste siliconen voor comfort en maximaal genieten.
Het goede aan deze Helix is dat het 3 punten stimuleert; het perineum, het prostaatpuntje net boven de anus, en de prostaat zelf.  Dat is een geniale zet volgens testers, bloggers en vloggers.
 

Helix Syn Wereldwijde Beoordelingen

De reviews en beoordelingen zijn allemaal enorm positief. Er is werkelijk geen enkele negatieve beoordeling te vinden. Zelfs de meest kritische bloggers over prostaat massagers zijn positief over het merk Aneros en over deze Helix Syn Trident.
En in onze zoektocht lezen we ook dat deze prostaat massager een belangrijke prijs heeft gewonnen. En ook onze testers vinden dit een aanrader.

Beginner? En vindt u het moeilijk kiezen? Met deze Helix Syn is het risico dat u niet gaat genieten wel heel erg klein. Daarom vinden wij deze Helix Syn Trident een echte aanrader.

Fijne producten om erbij te gebruiken: de Nexus Douche en de Aneros Sessions(glijmiddel).

Belangrijkste kenmerken

  • Comfortabele prostaat massager voor beginners, maar zeker ook voor gevorderden
  • Ø kop 2,7 cm, Ø Midden 2,4 cm (Maat S)
  • Staaf naar perineum afstand: 4,4 cm, Inbrengbare lengte: 10,2 cm
  • Draagt comfortabel zorgt voor handsfree genieten
  • Fluweelzachte siliconen voor meer comfort maar ook met voldoende stevigheid
  • Gemaakt van FDA goedgekeurde materialen
  • Anatomisch ontworpen voor een perfecte pasvorm
  • Kan zittend worden gebruikt
  • Kan langdurig worden gedragen
  • Gemaakt door wereldwijde topmerk van prostaat massagers Aneros
  • Wereldwijd vrijwel alleen maar goede reviews en beoordelingen
  • Verkoopadvies prijs Euro 93,-
  • Zal, zoals elke prostaat massager, niet elke man passen
     

Helix Syn Aneros - Door Ons Getest en Beoordeeld

Timothy (45, heeft veel prostaat massager voor ons getest)

Het is een super massager, zeker voor beginners! Hij glijdt mooi naar binnen en zet zichzelf perfect, je voelt hem bijna niet zitten waardoor hij zeer comfortabel draagt. Hij is makkelijk te bedienen met de sphincter spier waardoor je hem mooi kan sturen voor zowel diepe als hele zachte aanrakingen. Als je al wat gewend ben om dit soort sextoy te gebruiken kan je al tot een orgasme komen op 10 min als je kalm en vooral relaxed bent. Let wel op om voldoende glijmiddel te gebruiken op waterbasis. Geen siliconen basis omdat de massages ook uit siliconen bestaat en die lossen mekaar op zodat uw geliefde toy niet direct "kapot" is.
Het kan zijn dat je in het begin niet direct een orgasme krijgt maar dat komt wel, zoek dat goede gevoel dat je anders nooit voelt en focus terwijl je volledig relax zit en dan komt het wel, let op: eens onder de knie kan je niet meer zonder en kan het heel hevig zijn."

 

Henk (60+, heeft veel prostaat massagers voor ons getest)

De Helix Syn heeft een kopdiameter van 27 mm., het dikste middengedeelte heeft een diameter van 24mm., de inbrenglengte is 10,2 cm. en het gewicht is 35 gram.

Met deze massager ben ik begonnen met het ontdekken en ervaren  van prostaat massage. Omdat ik prostaat problemen heb, o.a. een vergrote prostaat, en het feit dat je door een prostaat massager te dragen ook nog eens geweldige (prostaat) orgasmes kan krijgen, heb ik aan Wendy gevraagd welke massager het meest geschikt is voor een beginner. Omdat er, jammer genoeg, weinig medisch onderzoek gedaan wordt naar eventuele positieve effecten van prostaat massage kon Wendy alleen vermelden dat de Helix Syn een zeer goede massager is voor de beginner. En dat is zeker het geval.

Door de fijne kopdiameter en de geringe midden diameter is deze massager is deze massager eenvoudig in te brengen, met uiteraard voldoende glijmiddel. Wanneer je goed ontspannen bent geeft het langzaam inbrengen al heerlijke gevoelens, zeker wanneer de massager volledig ingebracht is en de kop van de massager tegen de prostaat glijdt.

Als beginneling heeft het wel de nodige uren en sessies geduurd, maar opeens begon ik geweldige gevoelens te krijgen. Met geduld, rust, focus, ontspanning en de steun van mijn vrouw begon ik prostaat orgasmes te krijgen.

Om de massager in beweging te krijgen moet je de bekkenbodemspieren gebruiken. Wanneer je vanuit een volledig ontspannen bekkenbodem je spieren lichtjes aanspant, masseert de massager je prostaat. Om mijn spieren volledig te laten ontspannen ben ik deze massager, gedurende lange tijd, overdag gaan dragen. Op deze manier leerde ik mijn spieren te ontspannen. Door de geringe afmetingen en het geringe gewicht is deze massager hier uitstekend geschikt voor. Zeer zeker ook door het feit dat je met deze massager ook normaal kan zitten.

Wanneer je vanuit een volledig ontspannen bekkenbodem je spieren lichtjes aanspant, drukt de P-tab in je perineum waardoor de massager in beweging komt en de kop van de massager je prostaat masseert.

De prostaat orgasmes die je hierdoor kunt krijgen voelen geweldig aan. Tijdens een goede sessie blijven de prostaat orgasmes zich met tussenpozen herhalen en kunnen echt lang duren. Ze voelen “diep ”aan en vaak voel ik ze door het hele lichaam.

Klaarkomen terwijl je deze massager draagt is ook heel intens. Door de onvrijwillige spiersamentrekkingen begint de massager ontzettend lekker te bewegen, waardoor de gevoelens tijdens het klaarkomen enorm versterkt worden.

Wanneer je de schroom om iets in te brengen van je af kunt gooien, is deze massager uitstekend geschikt om met prostaat massage te beginnen. Na verloop van tijd zul je beloont worden met meervoudige, langdurige prostaat orgasmes.

Deze massager is niet alleen een goede massager voor een beginner, maar ook voor mannen die al ervaring hebben met prostaat massage en prostaat orgasmes.

Ik gebruik deze massager nog regelmatig met ontzettend veel plezier en genot voor prostaat orgasmes tijdens solo sessie, voor intenser klaarkomen en wanneer ik een massager gedurende lange tijd wil dragen.

 

Felix (55 jr, in bezit van meerdere prostaat massagers)

Ik heb deze getest en ben positief verrast door deze prostaatmassager. De vorm is heel erg goed (het belangrijkst), en doordat de buitenlaag van siliconen is gemaakt blijft het glijmiddel er beter en langer op zitten.
Ik heb verschillende speeltjes en ook anale toys geprobeerd, en als ik deze ermee vergelijk, komt deze er heel goed vanaf. Hij geeft me een gevoel dat ik nog niet eerder heb ervaren. Soms raakt deze Aneros zelfs een plekje, waarvan ik het extase gevoel niet eens kan beschrijven. Je moet wel even geduld hebben, maar het experimenteren met deze Aneros is geen straf.

Op internet heb ik gezocht naar reviews en ik zag dat ze vrijwel allemaal positief waren. Met name de mannen die voor het eerst een anaal speeltje probeerde gaven hele enthousiaste reacties.
Er waren ook wat minder goede beoordelingen. Die kwamen met namen van heren die al veel vaker met anale speeltjes hadden geëxperimenteerd. Die vonden deze Helix Syn aan de smalle kant.
Wat mij betreft dus een aanrader aan alle mannen die op een prostaat avontuur willen gaan. Die zullen deze Helix Syn zeker geweldig vinden".

 

Mathijs (60+, in bezit van een aantal prostaat massagers)

Naar mijn mening is deze Helix Syn de gemakkelijkste Aneros prostaat massager om mee te beginnen. Deze Helix Syn is eenvoudig in te brengen en de maat is perfect. Deze Helix Syn is niet te groot (comfortabel in gebruik), maar ook niet te klein (zodat de Helix makkelijk de prostaat kan bereiken en stimuleren).

De Aneros-massagers zijn over het algemeen heel plezierig om te gebruiken tijdens seks of masturbatie.  Geïnteresseerd? Aarzel dan niet om deze prostaat massager te kopen. U zult er geen spijt van hebben. Probeer met deze Helix om een ​​niet-ejaculatoir prostaat orgasme te bereiken. Deze zogenaamde super orgasmes (of super-O's) zijn puur genieten. Het gevoel is intenser en duurt langer dan bij een traditioneel orgasme. Je hebt wel wat oefening nodig hebt om zo'n super-O te bereiken".  Tips voor gebruik leest u hier.

 

Bijpassende producten

€ 19,95
Anaal douche
Must have voor anale erotiek. Fijne bulb douche voor beginners. Maat S/M
€ 23,95
Soothe Intimate Earth: Natuurlijk anaal glijmiddel op waterbasis (120 ml)
Volledig natuurlijk glijmiddel, wat dikker, perfect voor anale erotiek met en zonder speeltjes.
€ 16,95
Pjur Analyse Me Water Comfort Glide (100 ml)
Op waterbasis voor anale erotiek. Dunne substantie, voelt zacht en glad.
€ 12,95
Cleaner: veilig en effectief (150 ml)
Reinigt grondig en effectief, en desinfecteert. Voor veilig gebruik van speeltjes en lange levensduur.

Reacties

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 03/17/2020 - 22:04

Ik vind deze heel teleurstellend, geef weinig gevoel na inbrengen. Geeft mij in totaal geen voldoening. Ik zal mij toch een met tril functie aanschaffen
Ingediend door henk (niet gecontroleerd) op do, 10/28/2021 - 09:19

Vanwege prostaat problemen heb ik als beginner op advies van Wendy voor deze massager gekozen. Ik ben 6 weken geleden aan mijn reis begonnen met (bijna) iedere dag een sessie. Met in het begin de nodige beginners problemen(ik voel niets, raakt de massager wel mijn prostaat?) begon langzaam het proces op gang te komen. Door de steun van mijn vrouw en de site Aneros.com bereikte ik gisteravond een golf van 5-6 volledige lichaamsorgasmes gevolg door een golf van 3. Een ongelooflijke ervaring!!!
Met geduld, rust en ontspanning is de Helix tot wonderen in staat.

Ingediend door ronald (niet gecontroleerd) op ma, 03/28/2022 - 10:43

Als nieuweling ben ik 4 maanden geleden begonnen met prostaatmassage met deze helix. Sinds 3 weken krijg ik prostaatorgasmen die echt enorm goed aanvoelen. Ze voelen zo goed aan dat ik nu iedere dag mijn prostaat masseer. Kan het kwaad om iedere dag de prostaat te masseren en is het beter om dit niet te doen?
Er komt tijdens de prostaatorgasmen geen sperma, wel komt er vrij veel doorzichtig slijm uit de penis. Is dit het overtollige prostaatvocht dat uit de prostaat gemasseerd wordt?
Groetjes van een zeer tevreden Ronald.

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 06/06/2022 - 09:06

gefeliciteerd met je prostaatorgasmen! Het kan soms lang duren om deze orgasmen te krijgen.
Het dagelijks masseren van de prostaat kan volgens mij geen kwaad, mits je natuurlijk ongemakken gaat krijgen.
Ik weet alleen niet wat dagelijks gebruik van anaal glijmiddel kwaad kan voor je darmflora.
Het vocht wat je vrijgeeft is volgens mij voorvocht. Dit vocht komt ook vrij tijdens seks maar door de prostaatmassage wordt ook de vlak bij de prostaat gelegen klier van Cowper gestimuleerd waardoor het voorvocht in grote hoeveelheid vrij kan komen.

Ingediend door leon (niet gecontroleerd) op do, 07/14/2022 - 10:38

Ik gebruik deze prostaat toy nu ruim 1 jaar zonder veel succes. Ik kan hem niet veel gebruiken vanwege een druk leven. Ik gebruik hem weleens in mijn spaarzame vrije tijd. Moet je opgewonden zijn wanneer je hem wil gebruiken of kun je hem ook zonder opwinding gebruiken gebruiken?

Ingediend door Henk (niet gecontroleerd) op vr, 07/22/2022 - 07:53

Als ik de vraag goed lees zijn het 2 vragen. Geen succes en is er opwinding nodig.
Een manier om tot succes te komen heb ik uitgebreid beschreven bij de vraag; "hoe lang duurt het om tot prostaat orgasmes te komen".

De helix syn is een hele fijne massager om als beginner mee te experimenteren op weg naar prostaat orgasmes. Dit kan echter een lang proces zijn en is van verschillende factoren afhankelijk. Een factor die belangrijk is, is tijd.
Een prostaat massage is geen vluggertje, even snel naar een hoogtepunt gaan. Voor een prostaat massage moet ik minimaal 3-4 uur de tijd hebben. Heb ik die tijd niet dan doe ik het ook niet.
Om tot succes te komen is het raadzaam om, vooral als beginner, de tijd te nemen om regelmatig een massage te doen. De hersenen moeten namelijk wennen aan de nieuwe sensaties die de zenuwen rondom de prostaat afgeven tijdens een massage en jij zal deze prikkels moeten leren kennen.
Opwinding is zeer zeker een belangrijke factor. Lichamelijke opwinding, een erectie, is niet noodzakelijk om een prostaat massage mee te starten.
Mentale opwinding is wel een goed hulpmiddel om aan het begin maar ook gedurende de massage te hebben. Dit helpt enorm om de gevoelens, prikkels die je kunt krijgen te versterken.
Tijdens de massage, waarbij je de penis niet moet stimuleren, is het mogelijk dat je meerdere malen een volledige of halve erectie zal krijgen.

Ingediend door Rick (niet gecontroleerd) op do, 12/22/2022 - 11:53

Na het lezen van alle info lijkt het mij een lekkere ervaring om prostaat orgasmes te krijgen. Als beginneling wil ik met deze massager beginnen. Ik realiseer me dat een tijdje kan duren voordat ik prostaat orgasmes kan krijgen. Iets wat ik mij echter afvraag en nergens iets over gelezen heb is of het ook mogelijk is om prostaat orgasmes te krijgen tijdens het vrijen?

Ingediend door depaarsekeizerin op di, 12/27/2022 - 11:50

Het antwoord komt van Henk:

Volgens mij zijn er 2 redenen waarom het mij niet lukte om prostaat orgasmes te krijgen tijdens het vrijen.

De eerste is dat ik mij dan niet volledig kan focussen op mijn prostaat omdat ik tijdens het vrijen veel aandacht heb voor mijn vrouw.

De tweede rede dat ik mij niet volledig op de sensaties van de prostaat kan richten is dat de stimulatie van de penis tijdens het vrijen te overheersend is.

Nadat wij dit meerdere malen besproken hadden kwam mijn vrouw met het idee om gemeenschap te hebben waarbij wij allebei niet zouden bewegen, zodat ik mij volledig op mijn prostaat en de gevoelens kon richten.

Als voorbereiding op deze enorm intieme manier van prostaat massage, waarbij ik de massager al ingebracht heb, zorgen wij ervoor dat mijn vrouw voor de penetratie haar orgasmes gehad heeft zodat zij bevredigd is. Zo is het voor haar ook enorm plezierig, verloopt de penetratie soepel en ervaart zij de gemeenschap als een vorm van naspel.

Wanneer wij overgaan op gemeenschap gebruiken wij een sekskussen. Dit kussen zorgt ervoor dat ik tijdens de missionarishouding comfortabel lig en dat de penetratie dieper is. Dit heeft als voordeel dat de verbinding gemakkelijker in stand te houden is. Omdat deze manier van vrijen langer duurt draag ik geen penisring. Tijdens zo’n langdurige sessie wisselen wij ook vaker naar de vrouw boven positie.

Het belangrijkste wat wij doen is dat wij geen stotende bewegingen maken zodat de penis gestimuleerd wordt. Dit stoten doen wij alleen heel lichtjes op het moment dat de penis te slap wordt en de verbinding verbroken dreigt te worden. Een andere manier die wij gebruiken is dat mijn vrouw haar bekkenbodemspieren gebruikt om de penis te stimuleren zodat deze net hard genoeg blijft om in haar te blijven.

Omdat ik weet dat mijn vrouw bevredigd is, hoeven wij niet te bewegen en kan ik mij tijdens de sessie volledig op de prostaat en de gevoelens focussen. De intieme verbinding, het oogcontact, het alles loslaten gevoel ,de enorme ontspanning en een intense tongzoen werken allemaal ontzettend goed voor het krijgen van geweldige prostaat orgasmes. Ook masseert mijn vrouw de ontstane spanning en energie in mijn bekken via mijn rug omhoog, een heerlijk gevoel.

De prostaat orgasmes zijn door al deze factoren ontzettend intens, duren lang en geven een geweldig gevoel van intimiteit. Ze zijn zo bevredigend, goed en lekker dat ik niet meer hoef klaar te komen. Deze zaadinhouding heeft bij tantra ook de voorkeur wanneer een man ouder wordt.

Door het eerst bevredigen van mijn vrouw en vervolgens gemeenschap te hebben zonder te bewegen, is het voor mij mogelijk om tot prostaat orgasmes tijdens het vrijen.

Ik hoop dat ik het duidelijk onder woorden heb kunnen brengen hoe wij deze manier van vrijen met veel plezier doen en mij geweldige prostaat orgasmes geeft.

Ingediend door Rick (niet gecontroleerd) op ma, 10/30/2023 - 10:39

Wat een fijne en goede tips naar aanleiding van mijn vraag.
Deze manier van de liefde bedrijven vinden mijn vriendin en ik prachtig. Het eerste gedeelte van onze vrijpartij is helemaal op haar gericht en ze geniet hier enorm van. Alle aandacht gaat naar haar en ze heeft meerdere orgasmes. Daarna is alle aandacht op mij gericht waar ze ook enorm van geniet. Het niet bewegen was in het begin wel even lastig maar door het niet bewegen kan ik mij helemaal op mijn gevoelens van de prostaat richten en na meerdere mislukte pogingen lukt het mij nu telkens om tot meerdere prostaatorgasmes te komen. Ook het niet stimuleren van de penis speelt hierbij een belangrijke rol. Met behulp van kussens en glijmiddel is de penetratie goed vol te houden ondanks dat er geen volledige erectie is.
Deze manier van de liefde bedrijven heeft ons op middelbare leeftijd iets geheel nieuws gebracht waar wij allebei ontzettend veel genot aan beleven.

Ingediend door twan (niet gecontroleerd) op wo, 06/07/2023 - 16:16

Als nieuweling wil ik met deze beginnen en ook overdag dragen. Hoe lang mag je deze inhouden?
Moet je dan ook vaker het glijmiddel opnieuw aanbrengen omdat dit uitdroogt?

Ingediend door Peter (71) (niet gecontroleerd) op zo, 06/18/2023 - 18:29

Mede omdat ik altijd jaloers was op mijn vrouw, dat die meerdere orgasmes kon hebben, na elkaar, leek mij dit een fantastisch hulpmiddel, om dat zelf ook te hebben!
Hopelijk lukt dat mij ook en áls dat zo is, zal ik dat hier zeker mee delen.
Wacht met ongeduld de komst van mijn pakketje af. 😜

Ingediend door Peter (71) (niet gecontroleerd) op di, 07/04/2023 - 21:35

Heb intussen mijn speeltje binnen en ik kan niet anders zeggen dan: GEWELDIG!
Het is op zich al een bijzondere ervaring, om iets in je anus te stoppen, maar als je dat eenmaal gedaan hebt, is die schroom snel weg!
Ik probeer het zo vaak mogelijk te doen, maar een orgasme heb ik nog niet gehad, wél veel genot.
Hopelijk komt het orgasme ook binnenkort, ben erg benieuwd naar die ervaring.
Kortom, ik kan het iedereen aanraden.

Anderen kochten ook

€ 37,95
Ease van Intimate earth (anaal siliconen, 120 ml)
Premium glijmiddel met ontspannende bisabolol extracten van de kamille plant.
€ 12,95
Antibacteriële Reinigingsspray van Lelo (60 ml)
Deze spray zorgt ervoor dat uw speeltjes mooi en veilig blijven.
€ 16,95
Pleasure Rib Ring
Comfortabele, rekbare ring (maat S/M). Goede eerste cockring.
€ 34,00
Soothe Intimate Earth: Natuurlijk anaal glijmiddel op waterbasis (240 ml)
Dit volledig natuurlijke glijmiddel is perfect voor anale erotiek. Soothe heeft een niet dunne, maar ook niet dikke substantie. Precies goed om zowel
€ 6,95
Pjur Original travel size (30 ml)
Dit fijne all-round product pjur® Original is nu ook verkrijgbaar in een klein flesje. Een flesje in reisformaat van 30 ml, dat gemakkelijk mee kan
€ 15,49
PjurToy Lube: Glijmiddel voor gebruik met speeltjes (100 ml)
Speciaal ontwikkeld voor gebruik met speeltjes. Zachte, romige lubricante die zorgt voor langdurige vochtigheid.
€ 156,95
We-Vibe Chorus: Voor samen veel plezier en Genieten
Het meest luxe en beste speeltje voor samen van dit moment. Compleet met oplaadstation.
€ 17,95
Pjur original: glijmiddel siliconen (100 ml)
Pjur® Original is een van de best verkopende siliconen glijmiddelen/massage lubricants ter wereld. En niet voor niets.
€ 113,95
Womanizer Classic 2
De Womanizer Classic 2 is, zoals de naam al zegt, gewoon een goede, fijne Womanizer.
€ 17,95
Streelveer met speellint
Fijne streel- en plaagveer met speellint van satijn. Een setje om elkaar te prikkelen, plagen en te verleiden. Doen: Laat uw geliefde ontspannen gaan

alles al mooi kado verpakt

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Verzending

  • Neutrale buitenverpakking
  • Verzendbedrijf MyParcel als afzender op doos
  • Altijd gratis kadoverpakking
  • Kies zelf datum ontvangst
  • Afhalen bij postpunt mogelijk
  • Géén bezorging bij buren mogelijk
  • Meestal volgende dag in huis
  • Verzendkosten NL 4,85 - brievenbuspakketje 2,60
  • Verzendkosten België 6,25
  • Alle producten min. 1 jaar garantie
  • Bereikbaar op 06 147 46 123

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief