Overslaan en naar de inhoud gaan

Erotische strip van Milo Manara: wegens succes nog eentje.

Door het enorme succes van de erotische strip 'De Schakelaar deel 1" van de Italiaanse kunstenaar Milo Manara op deze website, hebben wij besloten om ook een fragment uit 'De Schakelaar deel 2" te plaatsen. Voor de liefhebbers dus. 

Na het enorme succes van "De Schakelaar" ontkwam Milo Manara er natuurlijk niet aan om een tweede deel te maken over de belevenissen van de preutse Claudia, die door het misbruik van een geheim schakelaartje op de meest ongelukkige momenten verandert van een mondaine preutse vrouw in een seksmachine.
 
In dit tweede deel zien we Claudia terug als presentatrice in het TV programma "SOS Planeet". Een onbekende belt haar om te zeggen dat hij het apparaatje, dat haar seksleven zo kan beïnvloeden, heeft teruggevonden onder de puinhopen van een chaletin de Alpen (zie deel 1). In het toilet van de mannen laat hij haar zien dat het apparaatje nog steeds goed werkt ... zodat Claudia vanaf dat moment volledig in zijn macht is. Zelfs zonder het apparaatje te gebruiken kan hij haar al dwingen zich uit te kleden. Een nachtmerrie voor Claudia, ook al lijkt hij op James Dean.
 
 

Reacties

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief