Overslaan en naar de inhoud gaan

Erotisch stripverhaal van hedendaagse kunstenaar Milo Manara

Milo Manara is een hedendaagse Italiaanse kunstenaar en striptekenaar. Hij werd wereldberoemd door zijn hoogtechnische, realistische en vaak erotische stijl. Milo Manara, met zijn echte naam Maurilio Manara, werd geboren in Luson, Italië op 12 september 1945. Hij studeerde architectuur en schilderkunst in Venetië. Om deze studies te bekostigen begon hij als striptekenaar met het tekenen van Italiaanse porno strips. 

 
Een van zijn eerste eigen, licht erotische stripverhalen, Guiseppe Bergman, werd meteen een enorm succes. De vrouwelijke hoofdpersoon uit Guiseppe Bergman is een lieftallig meisje die geen gelegenheid voorbij laat gaan om haar kleren te verliezen. Heel erotisch, en heel suggestief. De lezers wilden graag meer, dus werd Milo Manara door de Italiaanse Playboy gevraagd eens een erotisch verhaal te tekenen waarbij het hoofdpersonage wel zou doen wat alle mannelijke lezers wilden........Zo werd DE SCHAKELAAR geboren: het inmiddels klassieke stripverhaal dat het begin vormde van De Zwarte Reeks, de meest opvallende serie erotische strips die in Nederland bestaat. Er zijn uiteindelijk vier delen van verschenen. De laatste in 2001.
 

Het verhaal van De Schakelaar deel 1
 

Claudia is een lieve, knappe, jonge en rijke vrouw. Helaas is ze frigide. Alleen het woord seks laat haar al rillen van afschuw. Een kleine ingreep verandert dat. Dokter Fez plant, zonder dat Claudia het weet, een piepklein ontvangertje in haar hoofd, waarmee hij haar frigiditeit kan opheffen met het zendertje dat in zijn bezit is. Eén klik met de schakelaar en...............Claudia verandert in een sensuele vamp. Vanaf dat moment is de arme Claudia in zijn macht. Op de meest onverwachte ogenblikken schakelt de wellustige dokter het zendertje in waardoor de verbaasde Claudia steeds weer super opgewonden wordt. In het begin doet de dokter het nog "netjes" in de kleedkamer van een warenhuis, waar de verkopers het moeten ontgelden. Maar na een tijdje laat hij alle remmen los en gebeurt het overal. KLIK zegt de schakelaar ...............en Claudia verandert weer in een sensuele vamp.....
 

Door het enorme succes van dit eerste deel werd Manara natuurlijk gevraagd een tweede deel te maken. En dat kwam er. En omdat ook op onze website de erotische strip van Manara populair is, hebben wij ook een groot deel uit De Schakelaar deel 2 opgenomen. 

 
 
 

Reacties

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op ma, 05/18/2020 - 22:33

tof verhaal
Ingediend door Jones (niet gecontroleerd) op di, 06/15/2021 - 19:29

Oh wat is Claudia aantrekkelijk getekend. Ik raak hier echt opgewonden van.

Ingediend door Frots (niet gecontroleerd) op zo, 12/03/2023 - 21:53

Geil

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief