Overslaan en naar de inhoud gaan

We-Vibe Chorus: Voor samen veel plezier en Genieten

€ 156,95
Goede bijpassende producten
De We-Vibe Chorus is het nieuwste (en beste) speeltje voor samen. Deze duo vibrator zorgt voor geweldig genieten voor haar en hem. De We-Vibe bestaat al een aantal jaar en het merk is continu bezig met vernieuwingen. Over dit allernieuwste en luxe speeltje zijn wij erg enthousiast! 
Zoekt u een leuk en goed speeltje voor samen veel ontdekken, experimenteren en genieten? 
Wilt u tegelijkertijd klaarkomen? Of haar laten genieten op afstand? Voor hem een penismassage?  En wilt u samen op avontuur?
Houdt u van luxe? En wilt u de allerbeste? Dan moet u deze Chorus hebben.
 

Heel bijzondere duo vibrator

Het bijzondere aan het speeltje is dat het wordt gedragen door de vrouw, terwijl de man gewoon kan penetreren. De krachtige en geweldige vibraties, en de vorm, zorgen voor de juiste stimulatie van de dame (op de clitoris en de g-spot). Deze Chorus maakt het mogelijke om tegelijkertijd te genieten en een hoogtepunt bereiken. Dat is toch geweldig?!
 

De vibrator heeft een U-vormig design waardoor hij zich op een comfortabele wijze vastzet op de G-spot en de clitoris. Als een soort paperclip (zonder dat het pijn doet natuurlijk).
Omdat de We-Vibe Chorus compact en dun is kan de man zijn partner gewoon penetreren. Wanneer hij penetreert, zal ook de man de sensaties van de vibraties voelen.

Maar je kunt veel meer met deze Chorus ...

Wat kan je allemaal met de Chorus We-Vibe? Heel veel!

De Chorus is ontwikkeld om te dragen tijdens penetratie, maar er zijn heel veel leuke speelmogelijkheden met deze Chorus. Wat ideeën op een rijtje:
 

 • Draag de Chorus onder uw kleding en geef uw partner de afstandsbediening of laat hem de Chorus bedienen met de app. Dat kan ook in het openbaar, niemand die het weet. De Chorus is fluisterstil en als uw partner de Chorus bedient met zijn telefoon is dat een sexy geheim voor samen. Zo wordt zelfs het saaiste feestje opwindend!
 • Draag de Chorus terwijl uw lief via zijn telefoon ergens in de wereld de Chorus bedient. Seks op afstand: het kan ;-)
 • Draag de Chorus tijdens penetratie van de penis. Zo kunt u handsfree genieten en samen tegelijkertijd een ultiem orgasme bereiken. 
 • Gebruik het lekker solo als g-spot vibrator of voor stimulatie van de clitoris.
 • Gebruik de Chorus als anaal speeltje. 
 • Klem de Chorus om zijn balzak of penis

Belangrijkste kenmerken

 • Super leuk speeltje voor samen (en alleen)
 • Heel veel speel- & gebruiksmogelijkheden
 • Gemaakt van zachte siliconen dus voelt zacht aan
 • Fluisterstil
 • Te bedienen op het apparaatje zelf, met afstandsbediening en met een app
 • Goed klemsysteem, de Chorus blijft goed zitten (beste klemsysteem van alle duo-vibrators)
 • Armpjes trillen aan beide kanten
 • Goede krachtige motor die zorgt voor robuuste en intense vibraties (super power)
 • 10 intensieve trilprogramma's 
 • Grootte van de vibrator: 78 mm x 33 mm x 43,5 mm. Afmetingen van de afstandsbediening: 37 mm x 96 mm
 • Oplaadbaar, oplaadtijd: ongeveer 90 minuten, Gebruikstijd: ca. 90 minuten
 • 100% waterdicht
 • Inbegrepen: staaltje glijmiddel, oplaadkabel, gebruiksaanwijzing, oplaad- en opslagstation, een afstandsbediening en de Chorus
 • Bij ons met gratis streelveer en leuke gebruik-tips
 • Let op: De afstandsbediening heeft vrij kleine knopjes die je wat hard moet indrukken
 • Verkoopadviesprijs 209 euro
   

Hoe bedien je de We-Vibe Chorus?

De We-Vibe Chorus is voorzien van twee motoren met ieder 10 verschillende vibratiestanden. Je kunt deze koppel vibrator bedienen op drie verschillende manieren:
 

Op de We-Vibe Chorus zelf
 

Op de We-Vibe Chorus zit een drukknopje. Met dit knopje scroll je door de verschillende standen en snelheden heen. Dit is de meest makkelijke manier maar tijdens seks werkt dit niet altijd even goed.
Dan kunt u ervoor kiezen om voor de bediening van de Chorus de afstandsbediening of met de We-Vibe App te gebruiken.


Met de afstandsbediening


De afstandsbediening die bij deze Chorus zit heeft een bereik van ongeveer 2,5 meter. Met de afstandsbediening kunt u gemakkelijk vibratiestanden aanpassen. De afstandsbediening is gemaakt van zachte siliconen en ligt lekker in de hand. De knopjes op de afstandsbediening zijn wel vrij klein en je moet ze krachtig indrukken. Dat is wel even goed om te weten.
De afstandsbediening van deze Chorus heeft nog meer mogelijkheden. Je kunt niet alleen met de knopjes maar ook door middel van kracht de vibrator kunt besturen. Door het inknijpen van de afstandsbediening zal de Chorus harder gaan vibreren, en zachter bij het loslaten. Dat werkt bij de een beter dan bij een ander. Ook leuk is het natuurlijk om de afstandsbediening aan uw partner te geven en u te laten verrassen.


Met de We-Vibe App
 

Wilt u een groter bereik dan 2,5 meter, bijvoorbeeld omdat u in een andere stad of land zit, dan kunt u ervoor kiezen om de speciale app te gebruiken. Heel erg leuk en handig voor een lange afstandsrelatie.

De We-Vibe app is een gratis applicatie die eenvoudig te downloaden is. Met deze speciale app kunt u ook zelf patronen samenstellen en deze opslaan voor later gebruik.
Het kan even duren voordat je de connectie hebt gemaakt (je moet daar echt even rustig de tijd voor nemen) maar eenmaal verbonden werkt de app meestal prima. En We-Vibe blijft continu bezig met verbeteringen en updates.

Je kunt ook via deze app chatten, beeldbellen en foto's naar elkaar sturen zonder dat je bang hoeft de te zijn dat ze ergens worden bewaard of door iemand kunnen worden gezien.

Let wel: Bij elk speeltje met een app, levert de app altijd wat problemen op. En dat geldt ook voor de Chorus. We-Vibe voert regelmatig updates uit waardoor de bugs steeds minder worden en de reviews steeds beter.
Helaas werkt het nog niet bij iedereen foutloos.  


Up-to-date nformatie over de kwaliteit, de updates en beoordelingen van de app kunt u hier lezen: https://apps.apple.com/nl/app/we-connect-by-we-vibe/id890526071

Nog even: U zult zien dat er tegenwoordig twee apps zijn:  We-connect en de We-Vibe. We-Vibe is een betere versie, dus we raden aan om deze te gebruiken. 

We-Vibe Chorus - Door ons Getest en Beoordeeld

Wij hebben deze nieuwe versie laten testen door "doorgewinterde" testers.  Een dame en een heer die veel producten voor ons hebben getest, waaronder de We-Vibe, diverse wand massagers, vibrators in alle prijsklasse etc. Deze dame en heer hebben er dus verstand.  Over de We-Vibe Chorus zijn ze razend enthousiast. En een dame en heer die een LAT-relatie hebben en de app heel erg handig leek.


Emma:' De We-Vibe Chorus is mooi verpakt, laad je eenvoudig en snel op in het bijgeleverde doosje. Lekker discreet. 
De Chorus heeft veel speelmogelijkheden die we nog niet allemaal hebben uitgeprobeerd maar zeker nog gaan doen. De Chorus inbrengen is gemakkelijk, het is wel belangrijk dat je hem goed klikt in de stand waarin je hem wilt hebben. Je kunt hem buigen en dan soort of vastklikken. De We-Vibe Chorus blijft dan goed zitten. De eerste keer had ik de Chorus niet goed ingesteld en viel de Chorus uit. Maar als je hem goed hebt ingesteld blijft deze goed zitten. De Chorus blijft dan goed zitten als je er mee loopt, en ook tijdens penetratie. Tijdens penetratie moest ik hem wel even een beetje op zijn plek houden maar zeker niet storend.

Mensen vragen zich af of bij de Chorus nog een penis past, en mensen: dat lukt echt prima. De Chorus is een soort grote paperclip en drukt tegen de binnenkant van de vagina. Dat voelt echt heel lekker en daardoor kan de penis er zonder problemen bij. Daar hoef je echt niet bang voor te zijn.

De trillingen en vibraties zijn echt goed wat seks tot een echt feestje maakt. Hij voelt de trillingen ook en dat voelt voor hem ook heel opwindend. 

De afstandsbediening is makkelijk, het spreekt eigenlijk voor zich. Ik las dat de knopjes een beetje moeilijk waren in te drukken maar dat hebben wij echt niet gemerkt. Misschien was dat een eerste versie?
De app hebben we niet geprobeerd dus daar kan ik weinig over zeggen.

Aanrader? Zeker! het is echt een leuk en goed speeltje voor samen, en alleen. Want het is ook gewoon een goede stimulator die je alleen kunt gebruiken.
Voor wie niet? Ik denk dat deze Chorus iedereen blij kan maken. Hij is makkelijk in gebruikt, voelt zacht aan, en is leuk voor allebei."


Evelien:" De Chorus heb ik eerst alleen getest en dat beviel goed. Je buigt de Chorus makkelijk in model en brengt hem daarna in. De trillingen zijn zoals ik ze wil: krachtig en intens maar je kunt het wel relaxed opbouwen.
Met de vibraties zit het goed, en het model ook. De Chorus blijft, eenmaal ingebracht goed zitten en raakt bij mij de goede plekken. Ik kan er zelfs hands-free van genieten met de afstandsbediening in mijn hand.

Alleen vind ik de Chorus een fijn speeltjes. Maar het ging bij mij om er samen mee te spelen. Mijn vriend woont in Frankrijk en wilde graag mee-testen. Ik had op internet gelezen dat de app en de verbinding nog wel eens problemen oplevert, dus ik was voorbereid. Maar het wonderbaarlijk soepel. Hij installeerde de We-Connect app op zijn telefoon en ik stuurde hem met WhatsApp een link. Daarna had hij de controle over de Chorus.

We konden via de speciale  We-Connect app met elkaar chatten en bellen. Dat ging gewoon oke. Ik weet niet of ze de bugs eruit hebben gehaald (anno oktober 2022) maar we ondervonden geen problemen.
Ik vind het een fijn idee dat chats, en de foto's nergens worden opgeslagen en dat je er ook geen screenshot van kunt maken.

De verbinding viel bij ons niet weg en ik vond het ook echt leuk en opwindend om zo samen te spelen. Leuker en spannender dan ik van te voren had gedacht.

Wat mij betreft is deze Chorus zeker een aanrader als je een lange afstandsrelatie hebt."

 

Sjoerd en Marije 

Design
De verpakking is keurig en efficiënt. Geen onnodige ruimte verspeeld. Het speeltje en de afstandsbediening zelf zitten ook nog eens heel netjes in 1 doosje met oplaadpunt, waardoor je het allemaal goed stofvrij kunt houden, makkelijk kan opladen en je ook alles weer kunt vinden als je haast hebt ;)

Hoe voelt het materiaal aan? 
De buitenkant voelt fluweelzacht aan en leidt niet af.

Ergonomisch kloppend? Blijft het speeltje redelijk op zijn plek zitten? Als deze op zijn plek zit, stimuleert het dan de juiste punten? Hoe blijft het zitten bij penetratie?
Even uitgaan van het meeste conventionele gebruik: voor mij als man zit het vibrerende deel op de juiste plek. Het zit niet in de weg in ieder geval en je hebt niet het idee dat het te vol is bij haar. Wat wel tegenviel was de plaatsing aan de buitenkant bij haar. Dit ligt nét niet goed bij de clitoris en de stimulatie daar is dus maar beperkt. Misschien moeten we hiervoor nog iets mee oefenen!
 

Voelt het alsof het model ergonomisch bij u klopt?
Het past allemaal heel netjes, hoewel dus de buitenste stimulatie zoals eerder genoemd, moeilijk op de de juiste plek is te krijgen.

Vibratie kracht - Hoe is de kracht? Ervaren jullie het als lekker? Robuust als een diesel? Meer oppervlakkig?  Zacht? Krachtig? In te stellen van zacht naar krachtig?
De vibratie kracht is goed te stellen en is over het algemeen rustig en zacht te noemen. Er zijn heel veel verschillende instellingen en ik kan niet zeggen dat we ze allemaal al hebben geprobeerd..

Wat voor cijfer geven jullie voor de vibraties? 
Cijfer 8

Hoe ervaren jullie het geluid? Wat voor cijfer geven jullie voor het geluidsniveau?
Het geluid is, zeker als alles binnenin zit, heel zacht. Maar ook bij uitwendig gebruik hoef je niet bang te zijn dat de buren wakker worden!
Dit is zeker een 9 waard

Werking & Afstandsbediening. Werkt de bediening makkelijk en effectief? En de app?
Zeker als je het speeltje niet dagelijks gebruikt is de bediening niet altijd even makkelijk. De stand waarin je kunt knijpen in de afstandsbediening is niet heel duidelijk of deze nu aan of uit staat. En je wilt in het heetst van de strijd niet altijd eerst even testen waar je bent. Dit geldt overigens voor alle standen van de Chorus. De feedback van de toetsen is ook niet altijd even duidelijk. En je moet een hele lijst met standjes uit je hoofd leren, om te weten wat de volgende gaat doen, zonder dat je de drager compleet verrast! Ook het harder/zachter zetten duurt even en voor je het weet staat hij al op max! De app heb ik nog steeds niet werkend gekregen, ik krijg hem wel gepaired, maar ik kan de Chorus niet aan of uit zetten ermee. Ook dat je je telefoon paired met de afstandsbediening, die weer het speeltje bestuurt is wat omslachtig mijns inziens.

Gebruiksmogelijkheden. Is het speeltje ook goed te gebruiken als stimulator (opleg vibrator) te gebruiken? Om de penis te klemmen? Anaal?
Dat hebben we verder nog niet geprobeerd, maar ik kan me er wel iets bij voorstellen ;)

Bijzonderheden?
Samen spelen is wel heel leuk en lekker. Ik heb zelf nog nooit een dergelijk orgasme gehad waarbij er iets trilde tegen mijn penis. Heel lekker.

Belangrijkste plus - en minpunten?
Plus punten: Samen spelen en samen voelen is erg intiem en heel lekker om mee te maken.
Minpunten: De controle en menu structuur is niet heel duidelijk en responsief. De app werkt niet goed lijkt het.

Overall cijfer: 7

Aanrader? Toch wel, omdat het een unieke manier is om samen te genieten van een speeltje

Heeft u wellicht nog (gebruiks)tips voor mensen die de Chorus hebben?
Lees het boekje en de standen, want eenmaal bezig is dat niet waar je mee bezig wilt zijn.

 

Wereldwijde beoordeling We-Vibe Chorus

De Chorus wordt wereldwijd enorm goed beoordeeld. De kracht, het design: iedere blogger en vlogger is daar enthousiast over. En ook wij vinden deze Chorus een geweldig speeltje voor samen.

De Chorus wordt ook wel eens slecht beoordeeld.
Dat ligt vrijwel altijd aan de app. Als de app werkt is iedereen daar heel enthousiast over, maar de verbinding valt wel eens weg en de connectie is niet voor iedereen even makkelijk te maken. De app krijgt dus negens en tienen maar ook enen. 
We zien wel dat We-Vibe elke maand updates doet en verbeteringen aanbrengt.
Soms krijgt het ook een slechte beoordeling door de pasvorm. Bij een klein groepje vrouwen past de Chorus niet goed, en blijft deze niet goed zitten.

 

Verschillen de We-Vibe Sync Lite (de goedkoopste basis variant) en de Chorus

 • De Chorus heeft 2 motortjes en trilt aan beide kanten, de We-Vibe Lite trilt maar in 1 deel (het deel dat tegen de clitoris vibreert)
 • De Chorus werkt met een ander klem systeem waardoor je deze net wat strakker vast kunt klemmen.
 • Je kunt deze Chorus ook wat rechter buigen en daarmee ook gemakkelijker als "gewone" vibrator gebruiken.
 • De Chorus is waterdicht (kan dus onder douche en in bad worden gebruikt), de We-Vibe Lite is spatwaterdicht.
 • De afstandsbediening van de Chorus kan ook met een "knijp"-techniek worden bediend (de meningen daarover zijn trouwens verdeeld)
 • De Chorus kan ook met app bediend worden en met een afstandsbediening. De Lite alleen met app.
 • Bij de Chorus krijgt u een oplaadstation waarin u de Chorus gemakkelijk kunt opbergen en opladen.
   

Wij vinden dat de Chorus heel veel voordelen biedt ten opzichte van de basis variant de We-Vibe Lite. Er is bij de Chorus altijd een speelmogelijkheid te vinden waar je alleen of samen van kunt genieten. Of dat nu als speeltje is wat je draagt tijdens de seks, of gewoon als vibrator.  Met de Chorus valt altijd veel te genieten.
Maar de Chorus is de meeste uitgebreide, luxe en dure variant en de We-Vibe Sync Lite is de goedkoopste.
Er zijn varianten daartussen die we ook kunnen aanraden zoals de We-Vibe Sync Go en de We-Vibe Sync 2.
 

 

We-Vibe Chorus promotie filmpje

Video file

We Vibe Chorus

Video file

We-Vibe Chorus

Handleiding Chorus

Document

Goed om te weten

Leuk voor erbij

€ 4,95
Inspirerende kaarten om te praten over seks
Mooie kaartjes met 40 inspirerende vragen voor meer intimiteit en (nog) betere seks.
€ 17,95
We-Vibe Opberg/Reis tasje
Deze We-Vibe Travel Purse is het kleine zwarte jurkje voor het opbergen van seksspeeltjes: eenvoudig, klassiek en goed. En ook fijn voor op reis. met
€ 14,95
Hydra+ : Premium glijmiddel op waterbasis (150 ml)
Heeft alles wat je van een kwaliteit glijmiddel mag verwachten. Met super handig pompje!
€ 34,95
Box Love and Play
Leuk en stijlvol doosje met sexy items voor samen spelen en genieten. Een blinddoek voor de ogen om de andere zintuigen extra te prikkelen Twee
€ 28,95
Intense stimulerende serum van Intimate Earth
Een opwindend serum gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Koel, tintelend en sexy. 30 ml
€ 49,95
Ultiem Verlangen: Spannend spel voor samen
Spannend, uitdagend en goed opgebouwd erotisch spel. Heel goed beoordeeld. Cijfer: 8
€ 23,95
Biologisch glijmiddel met de smaak van aardbeien
100 % biologisch glijmiddel met de zomerse smaak van zoete aardbeien. Veilig, leuk en lekker.
€ 69,95
Nachtjurkje van Vanilla in cranberry met gebloemd kant
Nachtjurkje in een stijlvolle kleur met de naam "cranberry" van het merk Vanilla. Met getailleerde snit, een lengte net boven de knie en een brede
€ 16,95
Massage Olie Red Orange (150 ml) - Body Gliss
Fijne massage olie op siliconen basis, ook te gebruiken voor intieme delen en als glijmiddel.
€ 17,95
Elegant slipje van mooi kant, met open kruisje
Stijlvol en super spannend slipje. Voor een super sexy gevoel. En om hem te verrassen.
€ 62,95
Sexy wedge kussen - ondersteuning en lift (zwart en roze)
Een positie kussen voor ondersteuning en opwindende nieuwe sensaties. Een kleine lift maakt een groot verschil. NU MET GRATIS WOMANIZER.

Reacties

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op za, 10/03/2020 - 09:48

De app hebben ze niet getest?? En dat wil een potentiële koper in 2020 ook weten. Dan maar de reviews in de app- store lezen. En die reviews zijn dramatisch slecht. Allemaal ondervinden ze problemen met de verbinding en vinden de prijs veel te duur in combinatie met zo'n slecht werkende app. Dus... voorlopig niet aanschaffen.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op za, 07/03/2021 - 22:40

Mijn vrouw en ik hadden tot nu toe nog geen behoefte en ervaring met speeltjes. De Chorus is de eerste koppel vibrator die we hebben gebruikt en we zijn allebei heel erg blij mee. We zijn om! Wat een genot! Een degelijk en elegant apparaat dat voor ons beiden goed voelt. We hebben geen gebruik gemaakt van de app.

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op za, 06/25/2022 - 23:08

Het leek me echt een geweldige speeltje en opzich is het ook best prima. Alleen blijft het totaal niet goed in zitten en daardoor stimuleert het mijn clitoris ook niet goed. Ik moet zelf de hele tijd mijn hand gebruiken en ik hoopte juist dat dit niet nodig was. Het werkt dus opzich prima als ik dat wel doe, maar na wat er allemaal beschreven staat en de prijs vond ik het toch wel een teleurstelling.

Veelgestelde vragen

Ik krijg de app niet werkend, tips?

Het bedrijf WowTech, de makers van de We-Vibes en de apps, helpen klanten over de hele wereld heel graag met het oplossen van issues met de We-Vibe App . U kunt contact met ze opnemen via de mail care@womanizer.com. Onze ervaring is dat ze de meeste app-problemen kunnen oplossen.

Is de We-Vibe Chorus waterdicht? Kan ik hem in de douche en bad gebruiken?

De We-Vibe Chorus is 100 % waterdicht en kan onder de douche en in bad worden gebruikt, maar de afstandsbediening is niet waterdicht. Neem de afstandsbediening niet mee in de douche. Als de We-Vibe helemaal ondergedompeld is in het water, zoals in bad, werkt de afstandsbediening niet. Het water verzwakt de radiofrequentiesignalen.
Gebruik de bedieningsknopjes op het apparaatje zelf om de We-Vibe te bedienen wanneer u deze in bad gebruikt.

Wat voor glijmiddel moet ik bij de We-Vibe Chorus gebruiken?

Het gebruik van een glijmiddel is niet noodzakelijk, maar vindt u het fijn, kies dan voor een goed glijmiddel op waterbasis. Gebruik in ieder geval niet een glijmiddel op basis van siliconen. Een siliconen glijmiddel tast het materiaal van de We-Vibe aan en dat is uiteraard zonde.

Anderen kochten ook

€ 16,95
Grote fles goede reiniger speeltjes (207 ml)
Veilige, antibacteriële, schimmeldodende formule. Zorgt voor veilige speeltjes die jarenlang meegaan en geen infecties veroorzaken.
€ 19,95
Enkelboeien, stevig, mooi en verstelbaar
Deze enkelboeien zijn ideaal voor opwindende bondage spelletjes voor zowel beginners als voor gevorderde spelers. Het materiaal is stevig en goed
€ 59,95
Meissa: Bijzondere rabbbit vibrator (met luchtdruk sensaties)
Een hele bijzondere luchtdruk vibrator, en een goed alternatief voor de Womanizer Duo.
€ 39,95
Kegelset Oba Moon
6 kegels van licht (25 gram) tot uitdagend (115 gram). Smal formaat (2,65 cm). Om snel en effectief bekkenbodemspieren te versterken
€ 39,95
Super sexy Teddy
Heeft u zin om u super sexy te voelen? Of uw geliefde te verrassen?
€ 54,95
Sinistra: heel goed vibrerend eitje
Top eitje met goede prijs-kwaliteit verhouding. Stil met lekkere vibraties.
€ 84,00
We-Vibe Pivot, Vibrerende Cockring
Luxe cockring voor veel genieten samen. Goede kwaliteit. Wordt aan basis penis gedragen. Stimuleert penis en clitoris.
€ 20,25
Delay gel CoolMann
Deze gel van CoolMann heeft een licht verdovend werking en stelt het klaarkomen uit. Zodat u samen langer kunt genieten. Iets waar veel mannen last
€ 62,95
Helix Syn Aneros: Beste prostaat massager voor beginners, meer comfort
Klassieke bestseller. Beste prostaat massager voor beginners.
€ 59,95
Vibrerend eitje Amici
Top eitje met afstandsbediening. Voor in stijl samen spelen en genieten. Mooi eitje voor goede prijs.

alles al mooi kado verpakt

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Verzending

 • Neutrale buitenverpakking
 • Verzendbedrijf MyParcel als afzender op doos
 • Altijd gratis kadoverpakking
 • Kies zelf datum ontvangst
 • Afhalen bij postpunt mogelijk
 • Géén bezorging bij buren mogelijk
 • Meestal volgende dag in huis
 • Verzendkosten NL 4,85 - brievenbuspakketje 2,60
 • Verzendkosten België 6,25
 • Alle producten min. 1 jaar garantie
 • Bereikbaar op 06 147 46 123

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief