Overslaan en naar de inhoud gaan

Waarom mannen sex willen en vrouwen liefde

Het is een onontkoombaar fenomeen: theaterprogramma's die gaan over de verschillen tussen mannen en vrouwen. En dan met name over het verschil in beleving van sex.
Ook dit theaterstuk belooft weer een avond lachen om het onderscheid tussen de twee seksen. Alle clichés komen uitgebreid voorbij. Maar is dat erg? Voor een avond omgecompliceerd samen lachen kan dat helemaal goed zijn. 

Beschrijfing van het stuk 'Waarom mannen sex willen en vrouwen liefde'.
 
VROUW:Maakt deze jurk m’n kont dik?’ MAN: ’Nee schat, dat doet die doos bonbons van daarnet…’
 
Of ze nou Adam en Eva, Romeo en Julia of Henk en Ingrid heten, ze blijven elkaar verbazen. Tegelijk is het onderscheid tussen man en vrouw vaak herkenbaar en werkt het niet zelden op de lachspieren. Maar zijn mannen werkelijk zo oppervlakkig? Willen vrouwen altijd wat ze zeggen? Kunnen mannen echt alleen maar aan seks denken? Klopt het dat de vrouw één man wil die al haar behoeften bevredigt? En wil een man alle vrouwen om zijn ene behoefte te bevredigen? Het stuk is gebaseerd op het populaire boek van Barbara en Allan Pease. 
 
Een cast – met Alfred van den Heuvel, bekend van de tv-serie ‘Kinderen geen bezwaar’ – geeft u een inkijkje in het mannen- en vrouwenbrein. Zodat u elkaar na afloop weer wat beter begrijpt.

Meer informatie en de speellijst vindt u op hun website.
 
 

Nog een tip: 237 redenen voor seks (toneel)

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief