Overslaan en naar de inhoud gaan

Wand Massager Large van Lelo

€ 159,00
Wand massagers zijn wereldwijd enorm populair. Ze worden gebruikt voor massages, om spieren te ontspannen en pijn te verlichten. De krachtige vibraties kunnen diep doordringen in de spieren en hierdoor de spanning verlichten en spierpijn verzachten. De krachtige vibrerende kop zorgt voor extra bloed toevoer in het (spier)weefsel waardoor herstel sneller optreed en pijn wordt verlicht. 
Naast deze massage functie zijn de wand massagers ook vibrators. Met name dames (en heren) die van hele sterke vibraties houden zullen bijzonder van de wand massagers genieten.

 


Let op: deze versie wordt niet meer gemaakt. Er is nu een nieuwe versie: de Smart Wand Large 2.
 

 

Luxe en elegantie
 

Deze wand massager van Lelo is sensuele luxe en elegantie op zijn best. De vibraties zijn perfect, het geluid is aangenaam zacht, de Smart Wand is oplaadbaar, 100% waterdicht, heeft een innovatief bedieningsmenu, 8 vibratieprogramma’s en een prachtig ontwerp.
 

Voor effectieve, intense massages

Deze Smart Wand is dus perfect te gebruiken voor lichaamsmassages. Voor een gespannen nek , vermoeide benen, en voor elk andere plek op het lichaam. Deze Smart Wand zorgt voor effectieve, intense gerichte massages. Ook als vibrator zal deze Smart Wand niet teleurstellen. 
 

Krachtig en innovatief

Deze Smart Wand Large heeft naast de "normale "bediening een LELO super sensitieve SenseTouch™ technologie. Hiermee activeert u de vibraties bij contact met de huid en de vibraties passen zich aan de wijze waarop u druk zet. Drukt u wat harder, dan worden de vibraties sterker. 
 

Ook een top vibrator

Zoals we inmiddels van Lelo gewend zijn is dit apparaat innovatie op zijn best; een perfecte vibrator met sterke vibraties die hem voor iedereen geschikt maakt, en een heel goed massage-apparaat in één. En de stilste wand massager die er op dit moment te verkrijgen is. Wilt u een vibrator die u kunt inbrengen? Dan moet u naar een staafvibrator kijken, of naar een andere wand massager met opzetstuk(ken), want daar is deze Smart Wand van Lelo niet voor geschikt.

De wand massagers zijn er in twee maten: medium en large. Deze grootste variant wordt het meest verkocht. Hij lijkt misschien wel heel erg groot, maar deze grotere variant heeft een sterkere en krachtiger motor en is daardoor effectiever.
 


 

 

 

Goed om te weten

Reacties

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op di, 01/31/2017 - 14:37

Waarom zou deze niet in mogen worden gebracht hij is waterdicht trilt goed. Tartan het zelfde
Ingediend door admin (niet gecontroleerd) op ma, 03/27/2017 - 16:50

Deze mooie Wand Massager kan ook ingebracht worden. Maar de kop is best breed wat voor veel dames niet heel aangenaam is. Maar elke dame is anders, en als antwoord op uw vraag: deze wand massager kan er wel voor worden gebruikt.
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 06/12/2019 - 21:38

Hierboven adverteerd u: 2 jaar garantie. Maar in de webshop staat een jaar. In het filmpje wordt ook over 1 jaar garantie gesproken. Hoe zit dat?
Ingediend door admin (niet gecontroleerd) op wo, 06/19/2019 - 12:39

Het spijt me van de verwarring. Fijn dat u ons dit meldt! Dank u wel. Wij geven 2 jaar garantie op deze Lelo Wand Massager. Wij hebben de tekst in de webshop aangepast.

alles al mooi kado verpakt

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Verzending

 • Neutrale buitenverpakking
 • Verzendbedrijf MyParcel als afzender op doos
 • Altijd gratis kadoverpakking
 • Kies zelf datum ontvangst
 • Afhalen bij postpunt mogelijk
 • Géén bezorging bij buren mogelijk
 • Meestal volgende dag in huis
 • Verzendkosten NL 4,85 - brievenbuspakketje 2,60
 • Verzendkosten België 6,25
 • Alle producten min. 1 jaar garantie
 • Bereikbaar op 06 147 46 123

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief