Overslaan en naar de inhoud gaan

Beste seks standjes voor mannen met grote en kleine penis

In de meeste relaties worden na verloop van tijd drie favoriete posities gevonden. Die standjes zijn natuurlijk niet voor niets zo geliefd geworden. Maar net zoals elke dag het eten van oesters, kan het herhalen van dezelfde standjes op den duur minder opwindend worden. Waarom zou u niet eens een nieuw seksstandje uitproberen? Er zijn talloze verrukkelijke posities om samen van te genieten. Het experimenteren met nieuwe seksstandjes bevordert bovendien de openheid en versterkt de intimiteit in de relatie. Dus gooi de routine overboord en geef iets nieuws een kans.

Maar wat een opwindend standje is voor een man met een kleinere penis kan een afrader zijn voor een groot geschapen man. En vice versa. Hieronder vindt u de beste seks standjes voor mannen met een grote en een kleinere penis, met uitleg en tips. 
 

Verschillende seks standjes
 

Sommige standjes kunnen de penis groter doen lijken en kunnen extra opwindend zijn als de dame van diepe penetratie houdt. Andere standjes zorgen voor meer genieten als de man groter geschapen is. Of als er voorzichtig moet worden gedaan.  
 

 

Seksstandjes die perfect zijn voor man met grotere penis

De penetratie is in deze positie minder diep dan bij de "gewone" hondjespositie. Een goede positie voor een groot geschapen man. 
Voordeel voor de dame: zij kan masturberen met een vibrator of haar vingers terwijl ze op deze manier de liefde bedrijft.

Deze sekspositie heet "lepeltje lepeltje". Het een van de meest ontspannen posities. Het is gemakkelijk uit te voeren positie en door het voorover buigen van de dame kan de penetratie dieper worden gemaakt.
Nadeel van deze positie is dat de dame weinig controle heeft over de bewegingen en haar partner niet kan aanraken of strelen.
Voordeel voor dame: de man kan in deze positie heel goed bij de borsten en de clitoris. En zij kan zichzelf ook goed stimuleren.

In deze seks positie kan de diepte van de penetratie goed worden gecontroleerd door de dame. Ideaal dus voor een groot geschapen man. Voor de dame is dit een ontspannende houding. Ze kan rustig bewegen op het tempo dat ze opwindend vindt. Ook fijn voor haar: de bewegingen stimuleren de clitoris en de g-spot. 

Bovenstaand standje wordt "de ketting" genoemd. In deze positie lijkt en voelt een grote penis kleiner. Een goede positie dus voor een groot geschapen man. De dame kan op deze manier goed de ballen en de bilnaad van de heer strelen. 
Tip: Beweeg in deze positie heel langzaam om te voorkomen dat de penis te ver naar voren of naar achteren wordt gebogen.

In deze positie zit de dame opzij op de heer, met haar benen op de grond. Ze gebruikt haar handen of haar benen om te stoten. Een ideale positie voor een man met een grotere penis omdat de mate van penetratie goed gecontroleerd kan worden.

Dit standje heet "De Zonaanbidder". Het is een relaxte en ontspannen positie. De dame ligt op de man en bepaalt het tempo. De heer kan het lichaam van de dame sensueel strelen en masseren. De penetratie is niet zo diep, maar stimulatie van de penis (eikel) is toch heel opwindend voor de heer. 

In deze positie is de penetratie niet zo diep en daarom perfect als de heer heel groot geschapen is. Een fijne positie om de clitoris te stimuleren met een vibrator terwijl de heer penetreert.

Nog twee tips voor het bedrijven van de liefde met een groot geschapen man. 

1. Gebruik een goed glijmiddel. 
2. Een dikke cockring of de Ohnut kan als een soort stootkussentje fungeren en ervoor zorgen dat de penis niet te diep naar binnen gaat.  Hiermee wordt de penetratie beter controleerbaar en kan er relaxed worden genoten.
 

Seksstandjes die perfect zijn voor mannen met kleinere penis

Deze positie zorgt voor een diepe penetratie. Hoe verder de man naar achter leunt, hoe dieper de penetratie. Het uitzicht voor de man is intiem en opwindend.
Voordeel voor de dame: De positie maakt g-spot stimulering mogelijk en de man kan de borsten en de clitoris strelen. 
Tip: beweeg samen langzaam tot u een opwindend ritme te pakken heeft. 
Waarschuwing: geen goede houding voor dames en heren met rugproblemen.

De penetratie in bovenstaand standje (wordt vaak lepelrekje genoemd) is diep. En hoe verder de vrouw naar voren buigt, hoe dieper de penetratie.
Fijn van dit standje is dat zowel de dame als de heer de handen vrij hebben. De dame kan de ballen van de man masseren, de heer kan de borsten en de clitoris strelen en de hals kussen.
Tip: een kussen onder de knieën kan zorgen voor stukje extra comfort.

In dit standje ligt de dame op haar rug op een bed, bank of tafel. Ze spreidt haar benen en haar voeten komen op de grond. 
In deze positie kan de heer heel diep stoten, terwijl hij een opwindend beeld heeft. Hij kan ook gemakkelijk de clitoris en de borsten stimuleren. Het is ook een goede positie om een vibrator te gebruiken. Deze kan in deze positie eenvoudig tegen de clitoris aan worden gehouden terwijl de heer stoot. 

Deze positie is een variant op het vorige seksstandje. De dame kan in deze positie goed bewegen voor extra stimulatie en opwinding. 

Dit seks standje wordt "De Brug" genoemd. De man ligt op zijn zij, de dame op haar rug met haar benen in een boog over de billlen van de heer heen. Zowel de dame als de heer kunnen in deze positie bewegen. Het is even samen zoeken wat lekker is. In deze positie is de penetratie heel diep en voelt een kleine penis veel groter. De Brug is een fijn standje om elkaars lichaam te strelen en in dit standje kan de heer, of de dame zelf, ook goed de clitoris stimuleren. 
Nog diepere penetratie? Daarvoor moet de dame haar voeten op schouders van de man leggen. Voor een nog intenser gevoel kan de dame haar bekkenbodemspieren aanspannen.

Dit standje is een variatie op de missionaris positie. In deze houding ligt de heer niet op de dame, maar ondersteunt hij zijn gewicht met zijn armen. De penetratie is heel diep en de vagina heel nauw. Hoe hoger de dame haar benen op het lichaam van de heer legt, hoe dieper de heer kan penetreren. Een hele opwindende positie als de man wat minder groot geschapen is. De penis voelt groter en wrijft tegen de clitoris wat voor extra stimulatie zorgt.

De dame ligt in deze postie op haar rug, met haar benen gespreid. De heer legt zijn handen onder haar heupen en tilt ze op zodat hij haar kan penetreren. Zelf heeft de heer ook zijn benen wat gespreid. De dame legt vervolgens haar benen op de schouders of armen van de heer. Voor mannen is dit een visueel opwindend standje. De penetratie is diep, de vagina nauw en stoten is eenvoudig. 
Voor dit standje moet de dame wel lenig zijn. Het kan voor de dame makkelijker vol te houden zijn als ze haar armen om haar benen slaat.
 

Een opwindende positie die voor een lang liefdesspel kan zorgen. De dame heeft controle over het tempo en de diepte van de penetratie. De heer van de clitoris van de dame stimuleren. Hij kan daarvoor ook een vibrator gebruiken.

In deze positie ligt de dame op haar rug met een been gestrekt en het andere zo hoog mogelijk opgetild. De man zit geknield tussen de dijen van de dame en penetreert haar. Hij kan het opgetilde been vasthouden of hij kan zijn handen gebruiken om haar lichaam, haar borsten en clitoris te strelen. De penetratie in deze houding is diep. En hoe hoger het been van de dame, hoe dieper de penetratie. 

 

Producten voor grotere penis

€ 78,00
OHNUT, helpt en voorkomt pijn bij vrijen
Fijn hulpmiddel voor controleerbare penetratie. Wat zorgt voor relaxed genieten.
€ 24,95
Cruiser Cockring: sterk, comfortabel en effectief
Voor langduriger en steviger erecties. Ook perfect te gebruiken voor gecontroleerde penetratie.
€ 14,95
Hydra+ : Premium glijmiddel op waterbasis (150 ml)
Heeft alles wat je van een kwaliteit glijmiddel mag verwachten. Met super handig pompje!

Producten voor kleinere penis

€ 34,95
Penis sleeve transparant dun en verlengend
Voor maatje meer, stimuleert ook.
€ 39,95
Penis sleeve Transparant Extra Dik en Verlengend
Zacht en rekbaar. Zorgt voor maatje meer wanneer u daar zin in heeft.
€ 34,95
Holle strap-on 15-16 cm (size S/M)
Half stevige strap-on met verlengend deel van ca. 5 cm.

Reacties

Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op wo, 04/10/2019 - 12:31

cool!
Ingediend door Anoniem (niet gecontroleerd) op vr, 08/09/2019 - 15:31

het belangrijkste is ;lekker relexad de tijd nemen voor elkaar langzaam opbouwen ;mekaar goed aanvoelen en klaarkomen als de brandweer.

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief