Overslaan en naar de inhoud gaan

Met deze condooms voelt seks even opwindend

Een condoom is het meest toegankelijke anticonceptie middel dat er bestaat, en condooms zijn belangrijk om SOA’s (seksueel overdraagbare aandoeningen) te voorkomen. 
Veel mannen vinden dat condooms niet lekker zitten en dat het gebruik ervan het plezier van seks vermindert. Dat ligt bijna altijd aan het gebruik van een verkeerde condoom.
Met de juiste condoom is seks even lekker en opwindend. 
Hier leest u hoe u zorgt voor het juiste condoom.
 
 
 

Sterke groei SOA's onder 50 plussers

Niet alleen jongeren lopen risico op een SOA, de afgelopen jaren zijn SOA's onder 50plussers sterk toegenomen.
Deze stijging heeft te maken met de toename van het aantal echtscheidingen (Daily Mail).
Uit onderzoek van het CBS blijkt dat ongeveer een derde van de huwelijken in een echtscheiding eindigt waardoor er een grote nieuwe groep singels op de markt is gekomen.  Deze groep denkt vaak dat het gebruik van een condoom voor hen niet nodig is.  Zij voelen zich niet aangesproken door "Vrij Veilig Campagnes".
Dat is zonde want een SOA kent geen leeftijdsgrens.  Aangeraden wordt om bij een nieuwe partner minstens drie maanden condooms te gebruiken en je allebei te laten testen.
 

Veel mannen gebruiken de verkeerde maat condoom

Veel mensen hebben negatieve ervaringen met condooms. U heeft het vast ooit ook meegemaakt; het condoom zit niet fijn, knelt te veel af, is moeilijk om te krijgen of zit veel te los en glijdt af.  Heel vervelend maar in deze tijd onnodig! Als u een goed condoom kiest met de maat die past bij de omtrek van uw penis, dan zijn deze ergernissen allemaal verledentijd.

Net als het dragen van goed passende schoenen is het belangrijk om een condoom te dragen die precies past.
Uit een onderzoek gedaan door Kinsey Instituut app voor seks en voortplanting in Indiana blijkt dat bijna de helft van de 440 ondervraagde mannen de foute condoommaat gebruikt.
Niet alleen heeft dat een negatief effect op de beleving van seks, hierdoor wordt de kans op scheurtjes 2,6 keer groter en glijdt het condoom 2,7 keer sneller af (Het Parool). 

Schoenmaat 40 dragen wanneer je 45 hebt, dat is toch gek?

Wat men vaak niet weet is dat breedte veel belangrijker is dan lengte in het zoeken van een goed passend condoom.
Deze breedte word ook wel de ‘Nominale Breedte’ genoemd en is de maat van de doorsnede van het condoom.

Het meest populaire en bekendste condoommerk is Durex. Deze  verkoopt alleen de drie meest voorkomende maten; 52, 56 en 57 mm (Durex) wat als koploper in de markt op het gebied van condooms best jammer is aangezien ‘NOT one size fits all’. Vergelijk dat met het kopen van een nieuwe paar schoenen, u gaat toch geen maatje 40 kopen als uw maat 45 heeft? Dat past niet en doet pijn, logisch.

De Oplossing - MY.SIZE

Gelukkig zijn er diverse merken die daar wel rekening mee houden. Zo hebben wij gekozen voor de condooms van MY.SIZE.
Deze condooms zijn verkrijgbaar van maat 47 tot en met maat 69. Door middel van een app of printbare meetlat is uw condoom maat eenvoudig op te meten.
De condooms zijn gemaakt van extra dunne natuurlijke latex waardoor u optimaal kan genieten zonder dat u voelt dat u iets om heeft.

Meten met de MY.SIZE app

De MY.SIZE website is in het Engels, de Nederlandse versie is nog in ontwikkeling. Daarom leggen wij de MY.SIZE app graag op een eenvoudige manier voor u uit zodat u snel weer in bed kan duiken ;)

  1. Ga naar www.mysize-condoms.com op uw smartphone.
  2. Click op het icoontje met de drie witte lijntjes aan de linker kant. Er komt een uitgeklapt menu.
  3. Click vervolgens op, “Find your MY.SIZE condom size”. Hier komt weer een uitklap menu uit.
  4. Click op, “Measuring with the MY.SIZE app”
  5. Scroll ietsjes naar beneden zodat u de link ziet, www.mysize-measure.com en click daar op.
  6. In het volgende scherm ziet u drie vlaggetjes die de taal vertegenwoordigen. Click op de taal die u het fijnst vindt. Wij volgen voor het gemak even de Engelse.
  7. Onder, “Which device do you use?” kunt u uw smartphone opzoeken. Click op uw toestel, bijvoorbeeld iPhone 7 Plus. Kunt u uw toestel niet vinden? Dan kunt u onder “Can’t find your device? Enter your phone’s screen size: ” uw scherm afmetingen invullen in inches of centimeters. Dit is nodig om het juiste meettabel te gebruiken. Aangezien alle smartphones wel verschillende groottes zijn zorgt MY.SIZE ervoor dat u een duidelijke en nauwkeurige afmeting kan maken voor de juiste maat voor u.
  8. Click op, “ok” en draai vervolgens uw smartphone zodat die in de lengte ligt.*
  9. Leg uw harde penis aan het begin van de pijltjes en lees af op het scherm welke kleur die aan tikt. De kleur staat voor de maat condoom u nodig heeft. Nu weet u uw condoom maat.

*Het zou kunnen dat u uw scherm even moet ontgrendelen zodat het scherm met uw smartphone mee draait.

Meten zonder App

Mocht u dit niet willen kunt u deze ook opmeten met behulp van een touwtje/lintje of meetlint. Voor een goede meting zorgt u allereerst voor dat uw penis zo stijf mogelijk wordt.
Vervolgens meet u met het lint de omtrek van het middelste deel van uw penis. U doet de lint strak, maar niet te strak.
Markeer dan met een pen de twee punten op het lint of veter waar het samenkomt. Meet vervolgens de afstand tussen deze twee punten.

Maattabel

Omtrek
Aanbevolen maat
Tussen de 9,5 en 10 cm
Tussen de 10 en 11 cm
Tussen de 11 en 11,5 cm
Tussen de 11,5 en 12 cm
Tussen de 12 en 13 cm
Tussen de 13 en 14 cm
Tussen de 14 en 15 cm

Condoom kopen

Nu u weet welke maat u heeft kunt u een keuze maken. Heeft u maat 52 of 56, dan kunt u kiezen (maar hoeft uiteraard niet) voor een standaard condoom van bijvoorbeeld Durex.
Als u een andere maat heeft kunt u het beste kiezen voor een passend condoom van bijvoorbeeld My.Size. Maakt u zich daarbij geen zorgen over de kwaliteit. Alle condooms die in Nederland verkrijgbaar zijn moeten voldoen aan dezelfde Europese regelgeving en zijn net zo veilig.

Reacties

Ingediend door Maurice (niet gecontroleerd) op di, 01/03/2023 - 11:20

Mijn vrouw vond het de laatste tijd regelmatig vervelend wanneer ze gedurende lange tijd nog sperma lekte na het vrijen. Vooral wanneer wij overdag seks hadden. Daarom gebruik ik nu af en toe deze condooms. Wat een verschil met de condooms van pakweg 25 jaren geleden. Toen was het gevoel echt minder tijdens de seks maar met deze condooms is het gevoel hetzelfde alsof ik er geen omheb.
Een top product.

Product aanbieding

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Paarse Keizerin mediaprijs

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief