Overslaan en naar de inhoud gaan

NOS - Vibrerende Cockring van Fun Factory

€ 74,95

Deze vibrerende cockring van het Duitse merk Fun Factory zorgt niet alleen voor krachtige, hardere en langduriger erecties. De vibraties bezorgen ook voor heerlijke sensaties bij de dame. 
De NOS is ontworpen om de penis op de juiste plekken te omhelzen en stimuleren, en ook de clitoris te teasen, zodat u samen geweldig kunt genieten.

Bij de meeste vibrerende cockringen zit de vibrator precies bovenop de penis - leuk voor de drager, maar niet echt handig als je de clitoris probeert te raken. De NOS is ontworpen met beide in gedachten. Dus de twee vibrerende extensions zijn lang genoeg om de clitoris te bereiken en flexibel genoeg om met u mee te bewegen terwijl u speelt. Dat betekent handsfree orgasmes tijdens het bedrijven van de liefde. 
 

Omdoen
 

De stevige maar super flexibele siliconen kan gemakkelijk met de vingers worden uitgerekt (dat betekent dat NOS vrijwel iedereen past!). Voor comfortabel omdoen, brengt u het beste een beetje glijmiddel aan op de penis en op de NOS. Draag de NOS aan de basis van de penis. Houd de ronde "extensions" naar buiten gericht, zodat ze de schaamlippen en clitoris kunnen raken/stimuleren.
U kunt ook de NOS op de hand dragen (om uw vingers doen) voor meer directe stimulatie.
 

Flirt instelling
 

De Nos heeft 4 vibratie-standjes en een extra instelling: De flirt-instelling is een vijf minuten durende lus van licht variërende trillingen die ervoor zorgen dat je niet gewend raakt aan een enkele snelheid of patroon.
 

Veilig
 

Cockringen werken door de bloedstroom uit de penis te vertragen, wat volkomen veilig is voor korte perioden en ongezond als je het voor langere tijd draagt. Draag dit speeltje maximaal 20-30 minuten per keer. Nog belangrijker, luister naar uw lichaam: als het pijn doet, doe de ring dan af. Gebruik geen cockringen als u een bloed-/bloeding aandoening heeft.
 

Nos cockring compleet
 

De NOS wordt geleverd met de bijbehorende oplader (zonder USB-stekker). Met instructies, speeltips en een inspirerend Flirt or Dare-spel.


 

Een paar gebruiksmogelijkheden van de NOS Ring

Belangrijkste kenmerken NOS vibrerende cockring

  • Vibrerende cockring, wordt gedragen aan de basis van de penis
  • Versterkt erectie en maakt deze langduriger
  • Eenvoudig om te doen
  • Past meeste mannen
  • Armpjes stimuleren tegelijkertijd clitoris van de dame
  • Veel leuke speel- en gebruiksmogelijkheden
  • Kan bijvoorbeeld ook om de vingers worden gedragen voor directe stimulatie
  • Goede vibraties
  • 100 % waterproof dus in bad en onder de douche te gebruiken
  • Maakt heel weinig geluid (fluisterstil)
  • Geeft meer bewegingsvrijheid dan andere vibrerende ringen. Doordat de armpjes naar voren gebogen zijn houden ze tijdens het stoten contact met de clitoris. 
  • Verkoopadviesprijs Euro 89,90
  • Advies: Gebruik er een goed glijmiddel op waterbasis bij
  • Geschikt voor mannen meeste mannen, behalve met penismaat XL
     

NOS Cockring Fun Factory - Door Ons Getest en Beoordeeld

Henk (omtrek basis penis 14,8 (M), heeft veel ringen getest, 60 +)
 

De ring wordt geleverd met een handleiding, oplaadkabel en een opbergzakje. De ring ziet er klein en lieflijk uit en heeft 2 armpjes met motortjes die de clitoris moeten omarmen en de clitoris en omliggend gebied moeten stimuleren.

Wat opvalt is dat de ring niet rond is. Fun Factory bootst de basis van een penis na, de plaats waar de ring gedragen wordt, om zo betere drukpunten te creëren voor een krachtige erectie. De ring voelt zacht aan en is rekbaar en heeft 1 knop voor aan- en uitzetten. Tevens zit er een reisslot op. Door telkens 1 keer op de knop te drukken verhoog je de vibraties tot stand 4 en door nog 1 keer te drukken kom je in de vijfde stand wat een ritme is. Na ongeveer 1 uur laden heb je 1 uur speeltijd op de hoogste stand. Tevens is de ring volledig waterdicht.
 

Eerst als vibrator geprobeerd
 

Om de ring en de vibraties te leren kennen hebben wij besloten om de ring eerst als vingervibrator op elkaar uit te proberen. Het eerste wat opviel is dat de ring enorm stil is, naar onze mening nog stiller dan de Tor 2 van Lelo. Mijn vrouw vond, afhankelijk van de intensiteit, de vibraties geweldig aanvoelen op welke erogene zone dan ook. Ze voelde ze goed, diep doordringen. Het inbrengen van de armpjes was voor haar ook enorm aangenaam. Op haar clitoris was stand 2-3  het maximale wat voor haar uiterst plezierig was.

Bij mij was het spelen met de ring ook enorm plezierig en voelde de vibraties goed en diep doordringen, vooral toen ze het frenulum bespeelde met de armpjes.
 

Ring omdoen: eenvoudig
 

Ze heeft mij de ring omgedaan en de penis werd direct dikker, de aders zwollen op en werd goed hard. Ook toen zij een poosje stopte met stimulatie bleef de erectie goed aanwezig. De ring draagt aangenaam strak.
 

In gebruik: effectief, stil, lekker en intens
 

Tijdens missionaris heb ik de ring eerst gedragen met de armpjes naar voren gericht. De armpjes raakten echter de clitoris niet goed. Het uitwendige gedeelte is bij haar vrij klein, misschien dat het daar aan ligt. Ik heb de ring toen geplaatst met de armpjes naar mij toe gericht, en zij voelde de stimulatie direct. Wat ook opviel was dat het geluid van de ring tussen onze lichamen in nauwelijks nog te horen was. 
Mijn vrouw behoort tot de groep vrouwen die een orgasme kunnen krijgen tijdens de gemeenschap, maar nu ging het met behulp van de vibraties van de ring enorm snel. Normaal gesproken kan zij dan voor een tijdje geen stimulatie meer verdragen maar de vibraties waren voor haar zo aangenaam dat zij wilde dat de ring aan bleef staan. Wij hebben toen niet meer bewogen maar alleen ritmisch met onze pc-spieren geknepen, dit was voor haar zo intens dat al snel haar hoogtepunt kwam. Voor mij waren de trillingen eveneens intens. Ik voelde ze door de penis en zelfs tot in de balzak. Mijn orgasme was ook intens maar dat heb ik vrijwel altijd sinds ik een ring gebruik.
 

Experimenteren
 

Wij hebben de ring nog in diverse andere houdingen gebruikt en het experimenteren met de plaats van dragen voor elke verschillende houding was enorm plezierig. De plaats van de armpjes verschilt per houding om de beste stimulatie te krijgen.
 

Voor- en nadelen van de NOS vibrerende cockring
 

De voordelen zijn; de ring draagt aangenaam strak, de vibraties goed robuust, is enorm stil(vooral tussen de lichamen in), makkelijk te bedienen, eenvoudig schoon te maken en voor ons enorm effectief. Leuk voor solo, om elkaars erogene zones te bespelen en tijdens gemeenschap.
Een ander voordeel:  bij de ring heb je meer bewegingsvrijheid dan bij andere vibrerende ringen. Doordat de armpjes naar voren gebogen zijn houden ze tijdens het stoten contact met de clitoris. Dit vinden wij een groot voordeel. 

De nadelen zijn: wanneer je hem wilt verplaatsen tijdens gebruik druk je al snel op de knop waardoor de ring harder gaat vibreren. Je kan dan niet terug maar je moet dan door het programma heen voor de juiste stand.
 

Conclusie
 

Wij zouden deze ring eigenlijk ieder koppel aanraden. Er zijn diverse speelmogelijkheden om van elkaar te genieten met deze ring zonder perse gemeenschap te hoeven hebben.

Deze ring geven wij, vergeleken met de Tor 2 en de Atom Plus een 9.

 

Michael (53, heeft meerder ringen getest)
 

Toen het toekwam waren we alvast verrast van de zeer mooie kwaliteit. Het ziet er zeer stijlvol en kwalitatief uit.

Het past rond mijn man zijn penis. Wat soms al een probleem geeft. Het blijft ook mooi op zijn plaats zitten waardoor de kleine nopjes die de klit bij de vrouw moeten stimuleren ook wel degelijk op de juiste plek zijn werk doen.  Het is een zeer krachtig toestelletje, die ons alle twee wel extra genot geeft. Qua geluid, valt het wel mee, voor ons niet echt storend, het zit ook mooi tussen ons twee in waardoor dit geluid ook gedempt wordt.

Mijn man vond het ook niet storend, kon nog steeds diep genoeg penetreren en vond dit ook wel een leuk extraatje…wat meestal bij hem al vlug verveeld heeft deze ring hem op andere gedachten gebracht.

Voor ons is dit zeker een aanrader en een leuk speeltje voor iets extra. Het ziet er mooi uit, zit niet in de weg, en het werkt krachtig waar het moet! Deze is zeker een blijvertje en geen kastvulling….

 

Robert (omtrek basis penis 14 cm, heeft meerder ringen voor ons getest)
 

Deze ring gaat goed om bij mij, maar zit dan wel redelijk strak. Hij is een beetje rekbaar.
Het materiaal voelt erg goed en stevig aan en daarbij is hij makkelijk schoon te maken.

De vibraties zijn voor zowel mij als man en voor mijn partner geweldig!!! De trillingen zijn robuust en zeer krachtig. En met 4 verschillende standen en 1 flirt patroon is het een geweldige sensatie. Voor ons is het naast de Laya II wederom fun met de fun factory!! 

De ring past redelijk zit dan wel redelijk strak en kan wat knellen ( ik heb er een blauwe plek aan overgehouden), maar door hem wat uit te rekken gaat het prima. De ring is voor mij alleen aan de basis te gebruiken omdat ik hem niet om de balzak heen kan krijgen. 

De bediening is makkelijk, je moet het knopje goed indrukken en dan kan je hem naar iedere stand zetten. Hij is daarbij iets moeilijker met opladen, omdat dit magneetjes zijn die als je hem oplaadt er gemakkelijk vanaf vallen en je dan geen fun hebt!!! 

De nos cockring is zeer effectief voor mij als man, omdat hij mijn erectie sterker maakt en de trillingen ook goed voelbaar zijn. Mijn partner is helemaal verkocht, omdat de twee klemmetjes goed om haar clitoris gaan waardoor ze een extra prikkel krijgt en we beiden een super orgasme beleven. Ze moet hem dan wel even goed leggen, maar daarna heeft ze haar handen vrij wat zeker niet verkeerd is! Dus de seksbeleving is voor ons met deze ring een topper!

Mijn erectie blijft krachtiger en ook langduriger met deze ring.
Als ik eerlijk ben als man zou ik hem zeker aanraden, omdat het geweldig is om te zien hoe je vrouw geniet van de krachtige trillingen en je er zelf ook veel profijt van hebt door de trillingen. Dus als stel is hij fijn, maar mijn partner heeft hem ook alleen gebruikt voor de trillingen, wat ook een aanrader was. Ik heb hem ook alleen gebruikt door hem om de eikel te klemmen wat ook een prima werking heeft.

Voordelen: krachtig ,zit fijn, makkelijk in gebruik, goed schoon te maken, handen vrij, stil.
Nadelen: de oplader moet je goed neerleggen zodat hij oplaadt anders valt hij er makkelijk af.
 


Menno (heeft meerdere ringen voor ons getest, omtrek basis penis  12 cm )

Gaat de ring gemakkelijk om?
De Nos Cockring is prettig qua materiaal en gaat gemakkelijk om.

Is deze heel rekbaar/beetje rekbaar/rekbaar/heel rekbaar?
Hij is rekbaar waardoor deze makkelijk om de penis heen gaat, maar zonder te slap aan te voelen.

Hoe voel het materiaal aan?
Het apparaat voelt erg prettig door het mooie en zachte materiaal.

Hoe zijn de vibraties? Krachtig? Of juist niet?
De vibraties kunnen van heel zacht tot zeer heftig aangezet worden en ook de vele variaties in vibraties is een plus.

Zijn de trillingen robuust als een dieselmotortje of wat fladderig en oppervlakkig?
De vibraties voelen rond de penis minder heftig aan dan de vibraties aan de uiteinden welke tegen de clit gehouden worden.

Hoe zit de ring? Past deze goed? Knelt niet? Of zit niet de groot?
De ring zit erg prettig en kan daarom lang gedragen worden, de maat was precies goed voor mij.

Waar draagt de ring het beste: achter de balzak of aan de basis van de penis? En waarom?
Gezien de grote van de ring heb ik deze alleen aan de basis van de penis gedragen, maar gezien het materiaal en de rekbaarheid, zou deze ook voor kortere tijd ook achter de balzak gedragen kunnen worden.

Hoe werkt de bediening? Makkelijk of juist lastig?
De bediening werkt erg gemakkelijk en spreekt voor zich, alles reageert ook erg fijn.

Is de ring effectief? Is de ring fijn voor de dame? En voor de heer?
Voor mij als man vond ik het erg prettig deze trillingen te voelen in combinatie met de druk om de penis, maar de trillingen vond ik iets te weinig rond de penis. tijdens de sex is het wel een extra prettig gevoel (stimulans) en de penis blijft ook lekker hard. Voor de vrouw is de vibratie aan de 2 uiteinden erg fijn en zorgden ook voor een orgasme, maar niet tijdens penetratie. We vonden het best een gedoe om de clitoris precies tussen de uiteinden te krijgen voor het ultieme effect tijdens penetratie, wat bij ons niet hielp qua extra sexbeleving.

Wat doet de ring qua seksbeleving?
Tijdens penetratie is het prettig ook voor de vrouw omdat de trillingen best heftig zijn om er genot aan te beleven, maar om echt te kunnen klaarkomen is er toch meer constante druk nodig, door bv het apparaat met de hand te bedienen en deze  et constante druk op de clit te laten bewegen.

Is de erectie krachtiger? En langduriger met de ring?
De druk op de penis voelt prettig waardoor de erectie ook iets harder en langduriger is.

Zou u de ring aanraden? Zo ja aan wie? En wie niet?
De ring zouden wij aanraden als je opzoek bent naar een speeltje om samen te gebruiken en ook afzonderlijk wilt gebruiken om mee te experimenteren. Het vergt wel tijd om dit apparaat optimaal te kunnen gebruiken en van te kunnen genieten tijdens de sex.

Belangrijkste voor- en nadelen?
Voordeel is dat je het apparaat heel goed individueel kunt gebruiken en ook samen volop kunt genieten. Het nadeel vonden wij wel dat wat moeite kost om de 2 uiteinden gericht te kunnen plaatsen tijden penetratie om een orgasme te kunnen opwekken. Ook is het voor de man fijn om de ring individueel te dragen zodat de uiteinden tegen de balzak aankomen, wat ook zorgt voor prettige trillingen in de balzak. Het grootste voordeel van dit apparaat vonden wij het formaat waardoor je minder het gevoel hebt dat er een ring tussen beiden in zit.

Cijfer: 8,5

NOS - vibrerende cockring van Fun Factory

Video file

Nos ring: welke mannen zijn er blij mee?

Deze ring heeft 2 functies: het krijgen en behouden van een steviger erectie, en het zorgen voor extra plezier en genieten (samen en alleen).

Wilt u uw erectie verstevigen en behouden, dan werkt deze Nos ring heel goed bij mannen met penisbreedte maat M of L. Voor mannen met maat S zal de ring onvoldoende druk geven. De ring zal waarschijnlijk niet zorgen voor een betere en langduriger erectie. 
 
Maar voor mannen met maat S die wel nog een goede en stevige erectie hebben, kan deze ring een leuk speeltje zijn voor extra plezier en genieten. Bij een goede erectie is de extra druk aan de basis van de penis namelijk niet noodzakelijk. Wel moet de ring enigszins klemmen zodat deze niet kan verschuiven als je er samen mee speelt. Dat zou met deze Nos ring geen probleem moeten zijn.
Voor solo gebruik is dit nog wat minder van belang.
 

Goede bijpassende producten

€ 12,95
Pjur Aqua: premium glijmiddel op waterbasis (100 ml)
Heeft de 'Excellent' beoordeling gekregen van de gerenommeerde Duitse consumentenorganisatie. Het is een fijn, vrij dun glijmiddel dat lang glijdt.
€ 14,95
Hydra+ : Premium glijmiddel op waterbasis (150 ml)
Heeft alles wat je van een kwaliteit glijmiddel mag verwachten. Met super handig pompje!
€ 12,95
Cleaner: veilig en effectief (150 ml)
Reinigt grondig en effectief, en desinfecteert. Voor veilig gebruik van speeltjes en lange levensduur.
€ 17,95
Streelveer met speellint
Fijne streel- en plaagveer met speellint van satijn. Een setje om elkaar te prikkelen, plagen en te verleiden. Doen: Laat uw geliefde ontspannen gaan
€ 19,90
Bootie van Fun Factory: Buttplug voor beginners
Deze kleine, vriendelijk ogende buttplug is ideaal voor dames, en voor heren die op zoek zijn naar nieuwe sensaties en een plug willen proberen. De
€ 14,95
Verstelbare cockring (lasso) Fifty Shades of Grey
Effectieve en makkelijk te gebruiken cockring. Zorgt voor steviger en langere erecties.
€ 34,95
Box Love and Play
Leuk en stijlvol doosje met sexy items voor samen spelen en genieten. Een blinddoek voor de ogen om de andere zintuigen extra te prikkelen Twee
€ 52,95
Ultiem Verlangen: Spannend spel voor samen
Spannend, uitdagend en goed opgebouwd erotisch spel. Heel goed beoordeeld. Cijfer: 8
€ 74,95
Wandmassager Oscar
Oplaadbaar, Super krachtig, heerlijke intense vibraties, stijlvol, makkelijk te bedienen. En lekker stil.

Reacties

Ingediend door koen (niet gecontroleerd) op wo, 12/08/2021 - 13:34

tot welke maat adviseren jullie deze ring?
in de verslagen geven de testers met maat M aan dat de ring strak zit terwijl maat S goed zit
is deze ring ook goed voor M+?

Ingediend door depaarsekeizerin op wo, 12/08/2021 - 15:11

Beste Koen, Ik denk dat deze ring bij mannen met M+ ook goed zit. Maar als u ons mailt, dan kunt u een test-exemplaar krijgen en stuur ik u deze kosteloos toe in ruil voor uw eerlijke bevindingen.

Ingediend door Nicolle (niet gecontroleerd) op di, 12/20/2022 - 09:14

De uitslag van de vibrator test gaf mij onder meer deze vibrerende penisring. Na het lezen van de zeer openhartige en niets aan de verbeelding overlatende testreviews alsmede de hoge cijferwaardering, heb ik besloten om voor deze vibrerende penisring te gaan.
Ik ben 53 en een orgasme krijgen tijdens het vrijen lukte mij alleen wanneer ik mijn vingers gebruikte of met de Aludra. Met deze vibrerende penisring is dit verleden tijd. Ik krijg nu orgasmes tijdens het vrijen en kan nu mijn vingers gebruiken om mijn tepels te stimuleren, waanzinnig lekker.
Tijdens het gebruik voelt het ook heel natuurlijk aan. Wij voelen niet dat er iets tussen ons inzit, behalve de heerlijke vibraties dan, en het geluid is nauwelijks te horen. De vibraties van dit kleine apparaatje zijn waanzinnig lekker en krachtig alsmede het effect van de ring. De penis van mijn man wordt keihard en is ook dikker. Dit voelt voor mij echt lekker aan. Mijn lief geeft aan dat zijn orgasmes ook beter zijn en goed en lekker aanvoelen. Zijn omtrek is overigens 15,5 centimeter en hij vindt de ring echt prettig dragen.
Door deze kleine vibrator heeft mijn libido een enorme boost gekregen. De zin en de lust om te vrijen zijn enorm gestegen.
Dank aan de vibrator test en de testkoppels.

Ingediend door Michel (niet gecontroleerd) op do, 12/14/2023 - 04:45

We waren er heel tevreden mee , maar na 4 maanden laad hij niet meer op . Weet nie dat aan de lader ligt of aan de ring .

Anderen kochten ook

€ 40,00
MAGNUM Sensuality van Fun Factory
Een goede dildo voor liefhebbers die van een maatje groter houden. Lengte 18,3 cm, Ø 3,5 - 3,8 cm
€ 8,95
Tenga Egg Mesh
Masturbator in de vorm van een ei met een geribbelde structuur voor een sensationeel gevoel.
€ 12,95
Antibacteriële Reinigingsspray van Lelo (60 ml)
Deze spray zorgt ervoor dat uw speeltjes mooi en veilig blijven.
€ 154,95
Soraya 2 Lelo vibrator: Luxe in overtreffende trap
Een luxe rabbit vibrator van kwaliteitsfabrikant Lelo. Heerlijk en overweldigend.
€ 57,95
Aludra stimulator: stil, krachtig, goed ontwerp
Fijne, kleine en effectieve vibrator. Met dikke, super zachte buitenlaag en eindeloos veel mogelijkheden.
€ 49,95
Zwarte korte kimono: altijd mooi.
Zwarte korte kimono in glanzende, zacht en soepele satijnen stof. Geen harde materialen en valt mooi. Natuurlijk mooi te combineren met een sexy zwart
€ 13,95
Pjur Med Natural Glide: medisch glijmiddel puur natuur
Deze Pjur Med Natural Glide is een goed medisch glijmiddel op waterbasis, volledig samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. De gebruikte glycerine
€ 79,95
Aneros Eupho Syn: prostaat toy voor gevorderden
Bekroonde prostaat massager voor gevorderen.
€ 99,95
We-Vibe Sync Go
De We-Vibe is hét speeltje voor samen. Er zijn diverse varianten verkrijgbaar, waarvan deze We-Vibe Sync Go zeker een aanrader is.
€ 9,00
K-Y glijmiddel
Goed glijmiddel voor gebruik bij erectie pomp.

alles al mooi kado verpakt

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

Verzending

  • Neutrale buitenverpakking
  • Verzendbedrijf MyParcel als afzender op doos
  • Altijd gratis kadoverpakking
  • Kies zelf datum ontvangst
  • Afhalen bij postpunt mogelijk
  • Géén bezorging bij buren mogelijk
  • Meestal volgende dag in huis
  • Verzendkosten NL 4,85 - brievenbuspakketje 2,60
  • Verzendkosten België 6,25
  • Alle producten min. 1 jaar garantie
  • Bereikbaar op 06 147 46 123

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief