Overslaan en naar de inhoud gaan

Vrouwenhanden

Dit erotische verhaal is geschreven door AM van Loon. Zij is ook de auteur van de erotische verhalen die gebundeld zijn in het boekje Nachtzuster.

 

Mijn afspraak is pas om 20.00 uur, dus ik heb nog even tijd om mezelf voor te bereiden.

Een massage afspraak voor een man. Dit wordt een erotische massage van een uur. Het is een jonge man van 35 jaar, slank, sportief en ‘good looking’ volgens hem. Dat laatste is inderdaad waar. Hij heeft mij een foto gestuurd. Dit hoeft niet voor mij, het maakt mij niet uit hoe ze eruit zien. Natuurlijk is het wel leuk, een mooie man met een mooi lijf, geeft mij wel een prikkeling op een bepaalde plaats. Zeker als hij ook nog eens goed geschapen is. Voor mij betekent dat een volle hand en een nat slipje. Dat laatste weten ze natuurlijk niet.

Niet teveel aan denken en ik klem mijn benen tegen elkaar om de tinteling die daar ontstaat wat te dempen.
Hij had een speciaal verzoek om mooie lingerie aan te trekken. Zwart indien mogelijk. Geen probleem, alle kleuren heb ik in mijn la.
Als ik mijn la open trek, valt mij als eerste de zwarte body op. Dit lijkt mij wel een goed idee. Daar overheen een zwart doorschijnende top met lange mouw, een lichte spijkerbroek en idem jasje.
Het jasje valt open en wat je dan ziet is goed. Een paar stevige borsten en een volslank lijf.
Stiekem denk ik, dat hij ook volle handen heeft. Zowel van mijn borsten als van mijn stevige billen.

De tijd tikt door en voor ik het weet is het tijd om weg te gaan. Mijn spullen pakkend, denk ik na of ik alles heb.
Standaard neem ik olie, 2 soorten en natte doekjes mee. Vandaag neem ik ook een mooie zwarte vibrator mee. Nee denk nou niet gelijk aan zo’n rabbit geval, dit is een stevige mooi groot gevormde pik. Tja anders kan ik het niet zeggen.
Waarom ik hem meeneem? Geen idee, maar ik heb zo het gevoel, dat dit meer wordt dan een massage.

In de auto en weg. Daar aangekomen, doet de mooie man open. Spijkerbroek, witte blouse en zijn haar is nog nat van het douchen. We kijken elkaar aan en ik voel een reactie in mijn slip. Oei ik zou zijn handen ook wel op mijn lijf willen voelen. Hij pakt mij jas aan en kijkt goedkeurend naar mijn outfit. Het spijkerjasje wordt ook uitgetrokken.
Zijn ogen gaan onbeschaamd over mijn lijf, hij mompelt dat het er opwindend uitziet en draait zich om naar boven te gaan.
Al volgend kijk ik naar zijn billen die goed uitkomen in zijn broek.
De voorkant heb ik niet gezien, als was de verleiding groot om een blik te werpen op zijn kruis. Ik word ontzettend opgewonden als ik daar een flinke bobbel zie.

De slaapkamer heeft een groot bed met 1 matras. Dat is makkelijk voor mij, dan zak ik niet weg tussen de twee matrassen.
De flesjes olie worden klaargezet, muziek aan en klaar ben ik. Hij ligt inmiddels op zijn buik op bed. Zo gaat het altijd, ik zie nooit of ze een groot geslacht hebben. Een verrassing voor mij als ze zich omdraaien.
Hij kijkt mij aan en vraagt of ik er bezwaar tegen heb om mijn broek en top uit te trekken. De aanzicht van mijn body vindt hij geil. Geen probleem, dit vind ik zelf ook prettig, vooral als ik op bed masseer.

Mijn handen olie ik ruim in en ga langzaam vanaf zijn nek tot aan zijn billen. Zijn huid voelt zacht en soepel aan. Een heerlijk lijf om te voelen, wat me wel opwind.
Langzaam herhaal ik de beweging van mijn handen van boven naar beneden, maar nu ga ik ook over zijn billen. Met een intense druk laat ik de huid onder mijn vinger glijden. Zachtjes knijpend, met ronddraaiende bewegingen, verlaat ik de billen om weer naar boven tot de nek te gaan. 1 hand blijft daar, terwijl de andere gelijk weer langzaam naar beneden gaat.
Nu spreid ik mijn vingers en ik glij over het kuiltje net boven zijn billen door naar beneden. Mijn middelvinger raakt lichtjes de bilnaad. Subtiel er even doorheen tot zijn ballen. Deze gaan strak staan als ik de huid daarvan aanraak.

Mijn bovenste hand glijdt naar beneden tot de bilnaad en met mijn andere hand laat ik mijn vingers nog even over zijn ballen gaan en doordat hij zijn billen wat omhoog duwt, gaat mijn middelvinger langzaam door zijn bilspleet over zijn sterretje.
Ik hoor hem reageren en zie dat hij zijn billen nog hoger doet.
Mijn handen laat ik even op zijn lijf rusten en ga tussen zijn benen zitten.
Nu gaan mijn beide handen met gespreide vingers over zijn billen door naar de bovenbenen. Langzaam volgen ze de weg terug over de binnenkant, waarbij mijn duimen naar boven glijden als een slang en daar heel eventjes langs zijn ballen strijkend, weer de weg hun weg volgen. Met wat extra olie op mijn hand, ga ik weer langzaam door zijn openstaande bilnaad met mijn vinger. Stop heel even om met lichte druk zijn sterretje te masseren en ga dan met mijn volle hand over zijn ballen door naar zijn pik.
Vol en stevig voelt deze aan. Al wrijvend neem ik de voorhuid mee over zijn eikel en laat mijn duim even over het topje gaan.
Langzaam met lichte druk gaan ze weer terug naar zijn ballen. Deze neem ik in mijn hand en met mijn duim masseer ik net tot zijn sterretje de huid ertussen. Zacht kreunend duwt hij zijn onderlichaam tegen mijn hand en onderarm.

Terwijl hij zich omdraait zie ik zijn geslacht fier rechtop staan als een dikke boom op een onbewoond eiland.
De omgeving is glad geschoren en is uitnodigend voor alles wat je maar kunt bedenken. Mijn slip wordt nat en om mijn lust te bedwingen ga ik op beide bovenbenen zitten om verder te masseren.
Ik word geil van het uitzicht, de pik in mijn handen en de druk van zijn bovenbenen tegen mijn klit. Mijn geoliede handen gaan zachtjes via zijn buik over zijn geslacht. Met een hand masseer ik in een rustig tempo zijn geslacht, mijn andere hand gaat over zijn ballen en naar zijn gaatje.

Ik ga zo op in wat ik aan het doen ben, dat ik de deur achter mij niet hoor opengaan. Opeens voel ik twee handen op mijn schouders en verbaast kijk ik om. Een mooie vrouw komt achter mij zitten en kust mij zachtjes in mijn nek. Haar handen gaan van mijn schouders over mijn borsten naar beneden.
Mijn handen liggen stil om de pik van de man. Hij legt mijn handen in mijn schoot en neemt zijn eigen lid in zijn hand en doet wat ik eigenlijk zou moeten doen.

De vrouw legt haar hoofd op mijn schouders en haar lippen beroeren de huid in mijn nek. Er gaat een rilling door mijn lijf. Is dit genot? Ik ben nog nooit door een vrouw zo aangeraakt.
Haar borsten voel ik tegen mijn rug, haar onderlijf drukt tegen mijn billen. Ik merk dat ik het opwindend vind. Is dit raar, ben ik geen hetero? Even ben ik van slag, maar alsof zij het voelde, gaan haar handen weer over mijn lijf via mijn borsten naar boven. Mijn huid tintelt onder haar aanrakingen.

De man gaat rechtop zitten met zijn hand licht bewegend over zijn pik. De vrouwenhand gaat weer naar beneden en tussen mijn benen maakt zij de body los. De onderzoekende vingers voelen aan mijn schaamlippen. Ik leg mijn hoofd op haar schouders en leun tegen haar lijf. Zachtjes kreun ik terwijl zij met haar duim over mijn klit beweegt.
Het voelt vertrouwd en lekker. Ik doe mijn ogen dicht en laat de beroering van haar vingers in mij opgaan.
De beweging over mijn klit is langzaam. Van beneden naar boven en weer terug. Het herhaalt en herhaalt de intens rustige beweging. Ik moet meebewegen, de spanning bouwt op. Boven op het topje glijdt ze ineens door mijn schaamlippen, mijn kut in. Een schok van genot en een niet onderdrukte kreun ontsnapt uit mijn mond. De palm van haar hand drukt op mijn klit, haar vingers bewegen ritmisch in mijn kut. Ik voel dat ik tot een hoogtepunt kom. Zij voelt het ook en trekt haar vingers eruit.
Dan gaat ze voor me zitten. De lust giert door mijn lijf. Ik kijk haar aan, mijn handen volgen de contouren van haar lijf. Ook zij heeft stevige borsten welke uitnodigend naar voren steken. Langzaam volg ik de lijn van haar borst naar de tepel. Hij voelt hard in mijn hand. Bij het wrijven over haar tepel voel ik een reactie van haar lijf. Gewillig duwt zij haar onderlichaam tegen mij aan. Haar borsten tegen mijn borsten, haar buik tegen mijn buik en haar klit tegen mijn klit.
Het kan niet missen, onze lippen vinden elkaar, de tongen draaien om elkaar heen met een ongekende hartstocht. De man op het bed was ik helemaal vergeten, maar al kijkend naar ons ging zijn hand ging nu iets sneller over zijn geslacht. Waar hij hoorbaar van genoot.

We laten ons op het bed vallen, zonder elkaar los te laten. Mijn hand op haar billen, haar hand op mijn billen.
Mijn ongeoefende hand gaat naar voren en voelt voorzichtig tussen haar benen. Gewillig doet ze deze wijd. Het voelt anders aan dan bij mij. Klein en gesloten. Bij mij is dat tegenovergesteld.
Terwijl wij nog aan het zoenen zijn, stop ik twee vingers in onze monden, vervolgens gaan mijn natte vingers naar haar klit. Ik voel een klein bobbeltje en voorzichtig wrijf ik erover en langsheen. Aan haar hoor ik dat ik goed zit. Ze ligt met de ogen dicht en ademt zwaar. Iets meer druk en een iets snellere beweging heeft het gevolg, dat zij ritmisch gaat meebewegen. Ze kreunt en haar hand schiet tussen mijn benen en waarbij ze ook mijn klit op dezelfde manier gaat bewerken. Ik neem haar tepel in mijn mond en zuig eraan terwijl ik opgewonden doorga met mijn beweging tussen haar benen.
Beide heeft effect, ik voel dat ze verstijfd en haar bekken omhoog duwt zodat mijn twee vingers in haar kut glijden. Dan kreunt ze luid en schokt ze met haar lijf. Ik voel hoe haar vagina mijn vingers omsluiten als het orgasme volgt. Wow denk ik.

Even ligt ze stil, laat het over haar heenkomen, maar dan duwt ze mij zachtjes plat op het bed, doet mijn benen wijd en stopt haar hoofd ertussen.
Oef dit is heftig, even wil ik mijn benen tegen elkaar doen, maar zij is sneller en haar tong voel ik over mijn schaamlippen gaan. Ze likt met een grote haal erover heen tot ze bij mijn klit is. Haar hand voel ik om mijn borst gaan waarbij ze over de tepel heen wrijft.
Er gaat een schok van lust door mijn lijf en doe mijn ogen dicht om van haar handen en tong te genieten.
Geoefend gaat ze met ritmische bewegingen over mijn klit. Ik kan bijna niet stilliggen zo heftig is dit genot.

Dan voel ik beweging op het matras. Opkijkend zie ik de man zit op zijn knieën ter hoogte van mijn borsten zitten. Zijn pik stijf en glimmend en recht vooruit stekend. Zijn bewegingen zijn nu snel.
Ik word geil van de aanblik. Ondertussen wordt het gevoel tussen mijn benen steeds heftiger. Zij weet precies de juiste plek te vinden met haar bewegende tong. Ik kan me niet meer concentreren en geef me geheel over aan het genot wat me overspoeld.
Wilt stoot ze twee vingers tussen mijn schaamlippen door in mijn opgewonden grot. Dit was genoeg. Er schoot een ontlading door mijn lijf, zodat ik het uitgilde. Op dat moment voelde ik ook het zaad over mijn heen spuiten en een hoorbare ontlading bij de man.

We liggen met z’n drieën op het bed en genieten nog na van ons massagespel.

alles al mooi kado verpakt

naar de erotiek winkel

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Volg ons op social media

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief