Overslaan en naar de inhoud gaan

Weekend vol hartstocht en passie in Tropentheater

Valentijn. Feest van de liefde, hartstocht en passie. In het weekend voorafgaand aan Valentijnsdag kan het publiek in het Tropentheater alvast in de stemming komen van dit jaarlijkse liefdesfeest. Bezoek een van de voorstellingen tijdens dit weekend vol wereldwijde passie!

 
Het Passieweekend start op vrijdag 10 februari met funky highlifegrooves uit Ghana door Ghana Funk Project featuring Gyedy-Blay Ambolley. Ambolley wordt wel de Ghanese James Brown genoemd vanwege zijn stem en de soms nogal erotische inhoud van zijn teksten.
 
Op zaterdag 11 februari spelen Luis Diaz y los 5 del Son en Mayelin Pérez warme en swingende Cubaanse son, maar ook romantische bolero’s. Na afloop kan er tot in de kleine uurtjes gedanst worden tijdens de Latin Dance Party in de Marmeren Hal.
 
Zondagmiddag 12 februari brengt de Argentijnse groep Rascasuelos een concert met hedendaagse tango met rockinvloeden. Romantiek en passie met een rauw randje. Aansluitend kan men lekker nagenieten tijdens de Tango Dans Salon in de Marmeren Hal.
 

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief