Overslaan en naar de inhoud gaan

Vijftig Tinten... de parodie (musical!)

Vergeet de boeken en de film: de musical-parodie op de Vijftig Tinten trilogie is de nieuwste hype die zorgt voor rode oortjes én een grote glimlach. De musical was al een hit in het buitenland en is vanaf augustus 2013 te zien in Nederland. 

 

Het verhaal van Vijftig Tinten De Musical

Het verhaal gaat over een boekenclub die besluit Vijftig tinten grijs te lezen. Door hun interpretatie van de wereldwijde bestseller komt het publiek terecht in een achtbaan van hilarische momenten. Voor iedereen boven de achttien jaar die geen genoeg kan krijgen van de erotisch getinte trilogie.


Highly recommended

De Amerikaanse makers van deze pikante en humoristische voorstelling trokken volle zalen in New York en Chicago en de musical was een hit op het Fringe Festival in Edinburgh. “Highly recommended!’, schreef Fringe Review en gaf de productie vier sterren. Niek Barendsen vertaalde en bewerkte de Amerikaanse versie, Jasper Verheugd tekende voor de regie.
 

Cast Musical Vijftig Tinten

De rollen worden gespeeld door Birgit Schuurman, Han Oldigs, onze eigen Limburgse Brigitte Heitzer, Eva Poppink, Rosalie de Jong, Abel Nienhuis en Jolanda van den Berg. 
 
Matthijs Bongertman, directeur van Senf Theaterpartners, kreeg onlangs de rechten aangeboden. Hij greep de kans om in te spelen op de hype rond het boek Vijftig tinten grijs van E.L. James en brengt daarom de productie nog in 2013 uit. Waar een normaal productieproces zo’n anderhalf jaar beslaat, wordt er nu in een stroomversnelling geproduceerd. ‘De boeken zijn nú een hit. Daar moet je niet pas over twee jaar mee komen’, aldus Bongertman.
 
Vijftig tinten… de parodie is een coproductie van het Luxor Theater Rotterdam, het Chassé Theater Breda, Parkstad Limburg Theaters, GPAG en Senf Theaterpartners.
 
Meer informatie en speeldata vindt u op de website http://www.vijftigtintendeparodie.nl
 
 

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief