• Alles prachtig ingepakt & discreet bezorgd
  • Ook naar post punt
  • Meestal volgende dag in huis
  • Deskundig advies 

Vibrator test door Good Housekeeping

good housekeeping vibrator test
In mei 2014 heeft het bekende Engelse Magazine Good Housekeeping een uitgebreide vibrator test gehouden onder haar lezeressen. 
Dit keer geen producttest van wasmachines, broodroosters of koffiezetapparaten. Nee, het tijdschrift koos voor vibrators.
 
Het testpanel van maar liefst 200 dames kreeg verschillende vibrators toegestuurd.
De selectie van de vibrators was gemaakt door een bekende seksuologe. De dames die deelnamen aan dit testpanel, en die normaal gesproken keukenapparatuur testen, waren uiteraard verbaasd toen ze de vibrator thuis ontvingen. Maar met de nodige uitleg werd dit serieus opgepakt.


Reacties van het testpanel
 

De reacties op deze ongebruikelijke producttest waren overweldigend en postief, zo vertelt Good Housekeeping. Een dame van het test panel gaf als feedback dat de vibrator haar postief had verrast en haar echt gelukkiger maakte. Een ander gaf aan dat ze met een van de vibrators de beste orgasmes van haar leven had gehad. 

Good Housekeeping is zelf ook enthousiast over de vibrator test. Ze schrijft op haar website: "Sommige mensen vinden dat een vrouwentijdschrift dat schijft over hoe vrouwen kunnen genieten van seks speeltjes te ver gaat. Maar wij denken daar anders over. Het gaat ons om empowerment van onze lezers. Het verstrekken van goede informatie zodat onze lezeressen een intelligente keuze kunnen maken over iets wat ze veel plezier kan brengen. Dit is wat Good Housekeeping altijd doet, en daar is niets schokkends aan".
 

En welke vibrator heeft gewonnnen?
 

De grote winnaar van deze Engelse vibrator test is : Je Joue Mimi!

Over deze kleine vibrator zijn wij zelf ook enthousiast dus deze winnaar verbaast ons niet. De testdames waren gecharmeerd van het vrouwelijke, schattige uiterlijk en de diepe trillingen.
"Een siliconen kiezelsteen die lekker in de hand ligt"; zo werd de Jou Mimi in het commentaar beschreven. 

Een negatief puntje werd ook genoemd: de bedieningskopjes zitten onderaan de vibrator, wat het lastig maakt om de snelheid en de pulsaties te veranderen tijdens het gebruik.

Nieuwsgierig naar deze Joue Mimi? Of wilt u deze kleine vibrator zelf aanschaffen? De Joue Mimi is te koop in onze webwinkel.

Juni 2014