Overslaan en naar de inhoud gaan

Uittip voor samen: Gare Du Nord

Na het overweldigende succes van het 4e album van Gare du Nord Sex ’n Jazz, is deze chill out band terug. Dit keer met de 35-City Tour 2014.
Elke liefhebber van loungemuziek kent ze inmiddels. De band verkocht dan ook al 500.000 albums en behaalde meerdere gouden en platina platen. Het album Sex ‘n’ Jazz stond ruim honderd weken in de Nederlandse albumlijst en leverde de band meervoudig platina op. 
 
De albums zijn natuurlijk heerlijk om naar te luisteren, maar Gare Du Nord moet je eigenlijk live meemaken. De optredens zijn een waar feest. En dat zeker ook voor de nieuwe reeks concerten.
De burleske rode lampekappen, de simpele set-up van de band en de zwoele stem van zangers Dorona Alberti zetten vanaf het begin de toon. Dan volgt een dampende show van geweldige muzikanten met gevoelige ballads als ‘Too Close to See’ en dansbare nummers als ‘A Matter of Time’ en ‘More Than Madly’. En de mooie toegiften ‘A Natural Woman’ en ‘We Still Grow’.

Snel reserveren
De aankomende maanden is harpiste Lavinia Meijer als special guest aanwezig bij een select aantal shows. De harpiste vertolkt een aantal nieuwe songs met Dorona Alberti. Lavinia Meijer behoort tot de meest succesvolle hedendaagse klassieke artiesten; zij behaalde met haar cd's met vertolkingen van werk van Philip Glass en Ludovico Einaudi goud en platina.
 
De geselecteerde theaters voor deze speciale optredens zijn:
*Stadsschouwburg Nijmegen (10 april 2014),
*De La Mar Theater Amsterdam (14 april 2014),
*Stadsgehoorzaal Leiden (3 mei 2014) en
*Chasse Theater Breda (9 mei 2014).
 
Reserveren kunt u bij de theaters zelf.
 
 

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief