Overslaan en naar de inhoud gaan

Top 5 vibrators 2015

Het is nog niet het einde van het jaar maar toch willen we alvast een beetje terugblikken. Regelmatig krijgen wij de vraag:"Maar welke vibrator verkopen jullie nou het meeste? Wat is de best verkochte vibrator?"
Omdat een vibrator een heel persoonlijke keuze is, verwijzen wij dan vaak naar het artikel "Hoe kies je de juiste vibrator". 
Maar het naderen van het einde van 2015 leek ons een goede gelegenheid een top 5 vibrators samen te stellen. 

De beste vibrators van 2015
 

joue mimi, beste vibrator1. Je Joue Mimi

Deze kleine vibrator is alweer een tijdje op de markt maar behoudt ook in 2015 glansrijk de kop positie.
De kracht van deze kleine stimulator, het vriendelijke en stijlvolle design, en het gebruiksgemak maken deze vibrator tot een topper. Ook in 2015 is deze vibrator qua prijs/kwaliteit verhouding nog niet ingehaald door een andere vibrator. De reacties die wij krijgen zijn altijd enthousiast en wij weten zeker dat deze Joue Mimi het afgelopen jaar er weer een grote schare fans heeft bijgekregen.


beste vibrator 2015, liv 22. Liv 2 

Deze prachtig gestylde vibrator van Lelo is een perfecte nummer 2. Een krachtige vibrator met een handzaam formaat. En heeeel erg stil. Zo stil dat de deze Liv 2 echt bijna niet hoort.
De Liv is een klassieker uit de collectie van Lelo, waarvan deze versie (2) weer een stukje mooier en krachtiger is haar voorganger. En waterproof. De Liv 2 is gewoon een hele mooie allrounder, en een aanrader als eerste vibrator.
 

beste rabbit vibrator3. Iora 

Deze Iora is een nieuwe rabbit vibrator van het merk Dorr. En deze Iora heeft meteen ons hart, en die van heel veel andere al, gestolen. 
Deze rabbit vibrator heeft een effectieve vormgeving, is prachtig met oog voor detail afgewerkt, is lekker krachtig, en toch stil voor een rabbit vibrator. Mooi, mooi, mooi. En ook met de verpakking zijn we allemaal blij. Wat ons betreft heeft de Iora een verdiende plek in de top 5 gerkregen omdat ze ook nog eens scherp is geprijsd. 


beste vibrator, elise 2 van Lelo4. Elise 2

De Elise 2 van het kwaliteitsmerk Lelo is een grote, robuuste en toch elegante staaf vibrator. Met twee motoren aan beide uiteinden voor lekker veel kracht en mogelijkheden. Dat een grotere vibrator toch nog steeds stijlvol en discreet kan zijn bewijst deze Elise. Maar een nummer 4 word je niet zomaar. De Elise 2 is alweer een tijdje verkrijbaar maar nog steeds een topper in ons assortiment. Mooi, groot, krachtig en toch stil.
 

beste krachtigste vibrator5. Palmpower

Wat kracht betreft is de Palmpower nummer 1. Maar ook het handzame en vriendelijke formaat maakt de Palmpower tot een topper. In 2014 hadden wij deze Palmpower nog niet in de top 5 neergezet maar in 2015 is Palmpower gekomen met een oplaadbare versie. Geen gedoe meer met snoeren en toch net zo krachtig. 
Ook een dikke plus: de leuke opzetstukken.

 

En als tip: de Aura van Dorr, Siri 2 en de We-vibe.

Nu is het altijd jammer van een top 5 dat je vibrators niet kunt noemen die het eigenlijk wel verdienen. En dat zijn er best veel. We willen ze niet allemaal noemen maar zeker vermeld moeten worden: de drie nieuwkomers de Aura, de Siri 2 (prachtige en hele stille stimulator) en de We-vibe Classic (beter als het orgineel).

Wellicht ook interessant voor u:

> Hoe kies je de juiste vibrator ?
> Overzicht vibrators

Gerelateerd product

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief