Overslaan en naar de inhoud gaan

Toneel in het bos onder de sterrenhemel

Iedere zomer is het feest in het Amsterdamse Bos. Dan voert het Amsterdamse Bostheater bijzondere theaterproducties op in het openluchttheater tussen de bomen. De zomervoorstelling van dit jaar is MUCH ADO ABOUT NOTHING (Shakespeare). Een bijzondere voorstelling over hoop en liefde. Kan het romantischer? Bijna niet. Met een picknickmand en een wijntje in de hand, kunt u onder de sterrenhemel samen genieten van deze mooie theatervoorstelling.

 
Much ado about Nothing is een eigentijdse, geestige theaterenscenering van Ingejan Ligthart Schenk (tevens regie) een co-productie van Amsterdamse Bostheater en het Noord Nederlands Toneel (NNT).
Much Ado About Nothing een swingend, tegelijkertijd schrijnend blijspel vol tegenstellingen: gloedvolle romantiek versus barbaars, psychisch geweld. Het speelt zich af op een verlaten kermisterrein - aan de rand van onze samenleving. De wereld als komisch slagveld, waarin iedereen strijdt om zich nóg beter, nóg groter, nóg harder, nóg enthousiaster en cooler voor te doen. Tegelijkertijd is Much Ado About Nothing onder de sterrenhemel en het volgroen van het Amsterdamse Bos, het verhaal van de hunkerende, onverwoestbare hoop naar een happy end met een veilig en liefdevol samenzijn.
 
 
Wanneer?
 
De voorstellingen vinden plaatst van 21 juli (première 24 juli) tot en met 5 september 2015
Dinsdag t/m zaterdag, aanvang 21.00 uur
Kassa en horeca: vanaf 18.30 uur geopend.
 
 
Waar?
 
Het Bostheater is bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer. Neem buslijn 170, 172 of 174 vanaf Amsterdam Centraal Station en stap uit bij de halte Van Nijenrodeweg. Vanaf deze halte is het circa 20-30 minuten lopen (volg de bordjes). Parkeren met de auto kan op de parkeerplaats bij het Bostheater (Parkeerplaats Duizendmeterweg).

 
Verder?
 
Het is een oude traditie in het Bos om vóór de voorstelling op de tribune te gaan picknicken.
U kunt zelf een picknickmand meenemen of u kunt er eentje bestellen via de website van het bostheater.
 
 
Meer informatie
 
 

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief