Overslaan en naar de inhoud gaan

Samen uit in de zomer 2016

Wat kan de zomer toch heerlijk zijn. Het leven verplaatst zich van binnen naar buiten. Van korte, donkere avonden naar lange, lichte zwoele zomeravonden. Naar de geur van gras en bloemen. Wijntje drinken aan het strand, bootje varen, picknicken in het weiland, eindeloze lunches op romantische plekken. Er is zoveel leuks te doen samen in de zomer in Nederland. Wij geven u graag inspiratie voor een paar mooie zomermaanden.

 

Helmut Newton tentoonstelling in Foam Amsterdam

helmut-newton-foam-romantisch-samen-uit

Vanaf 17 juni 2016 staat Foam volledig in het teken van de legendarische en uiterst invloedrijke fotograaf Helmut Newton (Berlijn, 1920 – West Hollywood, 2004). De overzichtstentoonstelling bestaat uit meer dan 200 foto’s - variërend van zelden vertoonde vroege prints tot monumentale afdrukken - en is in het gehele gebouw aan de Keizersgracht te zien. 

En als u dan toch in Amsterdam bent, kunt u er 's avonds meteen blijven. Eerst eten op een terrasje en daarna samen onder de sterrenhemel naar een film kijken in een van de openlucht bioscopen in Amsterdam.

 

Romantisch picknicken: de mooiste plekken

Samen-uit-romatische-picknick

Picknicken wordt steeds populairder en terecht. Wat is er leuker dan samen te genieten van de natuur, lekker eten en elkaar. Wij hebben de mooiste en meest romantische picknick plekken voor u op een rijtje gezet. Wat te denken van een picknick in een paleistuin, op een fluisterboot of een culinaire picknickmand gemaakt door chef-kok Ron Blaauw? 
En omdat we het niet ingewikkeld willen maken, kan je op alle door ons geselecteerde picknickplekken een kant- en klare goedgevulde picknickmand bestellen. 

Zomerse avonden in een openluchttheater

openluchtheater, samen romantisch uit

Samen kijken naar de mooiste voorstellingen onder een sterrenhemel in het bos met een picknickmand. Hoe romantisch is dat?
De mooiste openluchttheaters in Nederland vinden wij: Het Bostheater in Amsterdam, het openluchttheater Cabrio in Soest, het openluchttheater in Valkenburg en het openluchttheater in Bloemendaal.
 

De leukste filmhuizen

filmhuizen-nederland-samen-uit-romantisch

De zon schijnt helaas niet altijd. Voor de minder mooie avonden is er gelukkig het filmhuis. Meestal gevestigd op bijzondere locaties, met kleine zalen en een verrassend aanbod van mooie films. En in de meeste filmhuizen zijn (eet-) cafeetjes waar je voor of na de film terecht kan voor een prima hapje en een drankje. Een overzicht van de leukste filmhuizen vindt u hier.

 

De meest romantische terrassen

romatisch-uit-samen-terrassenLange zwoele avonden en eindeloze lunches. We hebben gezocht naar idyllisch gelegen terrassen op bijzonder plekken. En die zijn er gelukkig genoeg in Nederland. Een overzicht van verrassend mooie en intieme terrassen vindt u hierLaat de zon maar schijnen!

 

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief