Overslaan en naar de inhoud gaan

Nu in de bios: Hysteria, film over de uitvinding van de vibrator

Vanaf 8 december draait Hysteria in de bioscoop – een romcom over de uitvinding van de vibrator. 

Hysteria is een vermakelijke, romantische komedie gebaseerd op een waargebeurd verhaal, over de uitvinding van de vibrator in het Victoriaanse Engeland.
 
De jonge charmate arts Mortimer Granville (Hugh Dancy) krijgt een baan bij de privékliniek van dokter Dalrymple (Jonathan Pryce), die vrouwen dagelijks behandeld voor ‘hysteria’. Deze ziekte leidt bij vrouwen tot depressieve gevoelens, woedeaanvallen of prikkelbaarheid, en wordt tijdelijk verholpen door een zogenoemde ‘bekkenmassage’. Of te wel een orgasme.
In hun zoektocht naar de meest doeltreffende behandeling krijgen ze hulp van een in elektriciteit gespecialiseerde uitvinder (Rupert Everett), en besluiten ze te experimenteren met een nieuw elektrisch apparaat. 
 
Hun ontwikkelingen worden gevolgd door Charlotte (Maggie Gyllenhaal), de geëmancipeerde en eigenzinnige dochter van Dalrymple. Ze werkt in een armenhuis en maakt zich hard voor vrouwenrechten. Haar ergernis over de veredelde orgasmefabriek van haar vader en zijn nieuwe assistent steekt ze niet onder stoelen of banken.

De trailer van Hysteria kunt u hier bekijken.

Nu in de bios: Hysteria, film over de uitvinding van de vibratorfilm hysteria

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief