Overslaan en naar de inhoud gaan

Grote belangstelling voor The Female Orgasme Explained

De Australische luchtvaartmaatschappij Qantas heeft bij toeval een regelrechte kijkcijferhit opgenomen in het entertainmentprogramma. Passagiers op internationale vluchten blijken massaal af te stemmen op een documentaire over het vrouwelijk orgasme.
 

De van oorsprong Franse documentaire heet 'The Female Orgasm Explained'. Met behulp van fragmenten uit oude seksfilms, tekeningetjes en geluidseffecten wordt de achtergrond van het vrouwelijk orgasme uit de doeken gedaan, kennelijk tot groot genoegen van het merendeel van de reizigers.

Een woordvoerder van Qantas zegt in de Australische krant mX dat de film in één klap is uitgegroeid tot het populairste onderdeel van de honderden films, documentaires en tv- en radioprogramma's die het entertainmentaanbod aan boord telt.

De luchtvaartmaatschappij is van plan de documentaire tot november in het aanbod te houden. De woordvoerder zegt dat het cabinepersoneel op verzoek van bezorgde ouders de film voor kinderen ontoegankelijk kan maken. (Redactie)

 
Bron: ad.nl, 13-08-2011

Nieuwsgierig geworden? U kunt deze boeiende documentaire hieronder bekijken.
 

Vrouwelijk orgasme uitgelegd

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief