Overslaan en naar de inhoud gaan

Erotische kunst met een knipoog, vanaf 29 januari in Schiedam

Erotische kunst met een knipoog, van 29 januari t/m 20 februari in Schiedam.

 
Naast het – bij het grote publiek – bekende werk hebben veel kunstenaars een (semi-)erotisch oeuvre dat slechts zelden geëxposeerd wordt. Voor sommige kunstenaars vormt dit erotische werk een bron van inspiratie, voor andere kunstenaars is het ‘slechts’ een vingeroefening voor het eigenlijke werk. Maar vaak is het werk dat een glimlach op het gezicht van de toeschouwer tovert.
Deze erotische ‘kunst met een knipoog’ vormt het uitgangspunt van de jaarlijks terugkerende Niet Netjes tentoonstelling, sinds 1995  initiatief van de Schiedamse kunstenaar Jacques Tange, (1960). In de meer dan 15 jaar is Niet Netjes uitgeroeid van een solo-tentoonstelling van Tange naar een  internationale groepstentoonstelling waar meer of minder landelijk en/of internationaal bekende kunstenaars hun erotische werk met een knipoog tonen.
 

De editie 2011 is verrassender dan ooit werken van: Yuri Borowski, Dicky Bijlsma, Hugo Kaagman, Liewe Kingsma, Lilith, Jos Looise, Ronald Motta, Erwin Olaf, Sarah van der Pols, Ineke Roelfzema, Rob Scholte, Matthijs van Waardenburg, Ron Weijers, Judith Wiersema, Jacqueline Stubenitsky, Rodolfo Carillo Bache[Mex]. En uiteraard Jacques Tange.

 

De opening van Niet Netjes 2011 vindt plaats op zaterdag 29 januari om 16.00 uur in galerie Jabelle, Lange Haven 50. Tevens te zien in De Korenbeurs, Lange Haven 145 en galerie Jacques Tange, Grote Markt 6a in Schiedam.

 

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief