Overslaan en naar de inhoud gaan

Een bijzonder ei voor gegarandeerd opwindende paasdagen

Pasen is onlosmakelijk verbonden met eieren. Die zijn er uiteraard in alle soorten en maten.

In onze webwinkel vindt u hele bijzondere eieren: eieren die garant staan voor gepassioneerde Paasdagen. Hiermee wordt zelfs de saaiste Paasbrunch opwindend. 

 
Lyla, vibrerend ei, seks speeltje

Opwindend eitje Lyla
Lyla is het allernieuwste vibrerende eitje. De Lyla, van het kwaliteitsmerk Lelo, wordt door de dame discreet gedragen en met een draadloze afstandsbediening bestuurd. De afstandbediening heeft een bereik van maar liefst 12 meter en hiermee kunt u dus vanuit een andere ruimte heel eenvoudig uw partner verrassen met 8 verschillende vibratiepatronen. Lyla is natuurlijk discreet stil en oplaadbaar. Met, zoals op alle producten van Lelo, een jaar garantie. Een spannend speeltje voor samen of alleen.
 
 
vibrerend ei van Plaisirs Secrets
Spannenvibrerend ei van Plaisirs Secrets

Het trillende eitje van Plaisirs Secrets is ook een spannend speeltje dat hele bijzondere paasdagen beloofd. Dit kleine vibrerende eitje wordt ook op afstand bediend. Degene met de afstandsbediening in de hand kan, met de 10 verschillende vibratiestanden, voor opwindende verrassingen zorgen. Pasen is zo nooit meer hetzelfde en kan het begin zijn van nieuwe opwindende ervaringen. Het vibrerende ei van Plaisir Secrets is voor € 56,95 te koop in de webwinkel.

 
 

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief