Overslaan en naar de inhoud gaan

BNN-VARA zoekt stellen

Hotel Sophie is een programma van BNN-VARA (NPO1) waarin Sophie Hilbrand elke week op een volwassen manier over liefde, intimiteit en seksualiteit praat. In de intieme setting van haar hotel, ontvangt Sophie gasten om een open gesprek aan te gaan over verschillende thema’s rond seksualiteit.

De Paarse Keizerin is benaderd door BNN-VARA

Een van de afleveringen gaat over de rol van seks in een langdurige relatie. Het is voor veel mensen een uitdaging om seks blijvend een bevredigende rol te laten spelen in een lange relatie. 20% van de mensen zegt zelfs helemaal geen seks meer te hebben. Sommige mensen accepteren dit, maar er zijn ook stellen die op zoek gaan naar nieuwe impulsen om het seksleven weer nieuw leven in te blazen.
 
Wij zijn op zoek naar stellen die ontevreden waren over hun seksleven, maar dit een nieuwe impuls hebben kunnen geven en nu erg tevreden zijn. Of stellen die weinig of geen seks meer hebben en daar eigenlijk wel vrede mee hebben. 
 
Herken jij je hierin en vind je het leuk en belangrijk om hier open over mee te praten? Mail dan naar: maartje.bottelier@bnnvara.nl
 

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief