Overslaan en naar de inhoud gaan

Amerikaans bejaardentehuis is sexparadijs

Een Amerikaans bejaardentehuis, genaamd The Villages, is hoogstwaarschijnlijk een groot seksparadijs voor ouderen. Tevens zou er veel in Viagra worden gehandeld. 

 
Het complex, gelegen in Florida, is een van de meest populaire bestemmingen voor New Yorkers die er hun laatste jaren willen doorbrengen. Er zijn ongeveer tien keer zoveel vrouwen als mannen, en volgens enkele bronnen is het een paradijs voor weduwnaren. In de negentigerjaren groeide het complex enorm. Onderzoekers troffen echter ook steeds meer SOA's aan onder de inwoners. 
Een lokale gynaecoloog zei zelfs dat ze in The Villages meer herpes had gezien dan tijdens haar werk in Miami. 
 
"Ik word constant gevraagd voor seks", aldus een 70-jarige inwoner. "Vrouwen van mijn leeftijd vragen of ik wat te doen heb 's avonds, en beloven me een leuke tijd", beweert de bejaarde. Een andere inwoner, die bekend staat als Mr. Midnight, schept graag op over zijn 'veroveringen'. "Ze is fantastisch, ik heb haar een paar keer gehad. Ze komt langs, neemt een douche, springt in bed, kleedt zich aan en vertrekt weer. Ze is gewoon de beste", beweert hij. De politie heeft inmiddels enkele klachten van omwonenden gekregen en houdt een oogje in het zeil, meldt Fox News.

naar de erotiek winkel

Image

10 jaar ervaring

Image

Bel +31614746123 of mail info@depaarsekeizerin.nl

Libelle adviseert de Paarse Keizerin

vibrator test

Facebook icon   Twitter icon   Google icon   

Nieuwsbrief